Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10430
 • R18-05768
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 417,90 * € 462,90 * (9,72% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 10x User CAL
Systeem  Windows server 
CAL User CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal Server niet compatibel(bekijk RDS CAL )


Voor het licenseren van een Standard- of Datacenter-Edition van Microsoft Windows Server 2019 is naast de core-based serverlicenties ook een clienttoegangslicentie nodig voor elke gebruiker: bijvoorbeeld de Windows Server 2019 User CAL; deze geeft de betreffende geregistreerde gebruiker toegangsrechten voor deze Windows Server.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"

koop 25 User CAL's voor Microsoft Windows Server 2019 als gebruikte licenties

Voor de licentiëring van een standaard- of datacentereditie van Microsoft Windows Server 2019 is naast de core-gebaseerde serverlicenties ook een clienttoegangslicentie vereist voor elke gebruiker: bijvoorbeeld de Windows Server 2019 User CAL; deze geeft de respectieve geregistreerde gebruiker toegangsrechten voor deze Windows-server.

Dit komt omdat de kernlicenties voor de standaard- of datacentereditie van Windows 2019 Server geen verdere gebruikersrechten bevatten, zodat deze afzonderlijk moeten worden aangeschaft als een gebruikers-CAL, zodat een specifieke gebruiker alleen persoonlijk gemachtigd is om toegang te krijgen tot de Windows Server via een - zij het vrij te kiezen - eindapparaat.

Een gebruikte User CAL voor Windows Server 2019 van Wiresoft heeft niet alleen een lagere prijs dan andere client-toegangslicenties die nieuw in de softwarehandel worden aangeboden, maar deze zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar in plaats van in een bundel. Niettemin hebben gebruikte CAL's dezelfde functionaliteit als de User Client Access Licences voor Windows Server 2019 die verkrijgbaar zijn via het officiële Microsoft-volumelicentieprogramma.

Profiteer van alle voordelen van MS Windows Server 2019 met een door de gebruiker gebruikte CAL

De standaard- of datacentereditie van Windows Server 2019 biedt veel nieuwe functies, met name voor het gebruik van cloudgebaseerde toepassingen op basis van Windows 10. Zo maakt Software Defined Networking (SDN) niet alleen de centrale configuratie van fysieke netwerkapparaten, zoals routers en switches, maar ook die van virtuele netwerkapparaten - bijvoorbeeld gateways - mogelijk, evenals het dynamische beheer ervan. Bovendien biedt Windows Server 2019 de mogelijkheid van peerings van twee netwerken om ze bijna naadloos met elkaar te verbinden. Andere functies waarvan gebruikers kunnen profiteren met een gebruikte gebruikers-KAL zijn:

 • Veilige versleuteling van virtuele netwerken met Encrypted Networks en Datagram Transport Layer Security (DTLS) beschikbaar
 • Nieuwe HCI-functies (Hyper-Converged Infrastructure) verminderen de complexiteit en vereenvoudigen de implementatie van IT-infrastructuurV
 • Verbeterde integratie van Linux met afgeschermde VM's
 • Gebruik van Kubernetes-containers
 • Bescherming tegen geavanceerde bedreigingen voor de bescherming van gevoelige gegevens en vroegtijdige opsporing van aanvallen
 • Storage Spaces Direct voor het aggregeren van lokale servergegevensopslag in een virtueel cluster
 • Storage Replica voorkomt gegevensverlies op bestandssysteemniveau en minimaliseert downtime met Disaster Preparedness

Belangrijke informatie over gebruikte gebruikers CAL's voor Windows Server Standard en Datacenter Edition 2019

Gebruikte Software van Wiresoft zoals de User CAL heeft ook dezelfde opties om gebruik te maken van alle geïntegreerde functies van de betreffende Windows Server 2019 Edition: Dit biedt met name kleine en middelgrote bedrijven en organisaties een voordelig alternatief voor serverlicenties, omdat het ook op maat kan worden gemaakt:

Info over CAL-licenties van Windows Server 2019

De licentievoorwaarden van Microsoft bieden licenties voor Windows Server 2019 per cores/processor cores voor de Standaard- en Datacenter-edities, waarbij dit moet worden aangevuld met licenties voor gebruikers of eindapparaten; eventuele CAL's die in de serverlicentie zijn opgenomen, zijn uitsluitend uitgerust met beheerdersrechten, zodat elke specifieke gebruiker een toegangslicentie (User CAL) nodig heeft om de eigenlijke Windows-serverservices te gebruiken; deze moet ook overeenkomen met de identieke of een hogere Windows-serverversie - meer informatie hierover hieronder.

Alleen deze persoonlijke clienttoegangslicentie geeft een gebruiker het recht om de Windows Server-functies van versie 2019 te gebruiken; het bevat pure toegangsrechten voor de client/server-omgeving van Windows Server 2019, en geen verdere software die nog moet worden geïnstalleerd.

Wat zijn de voordelen van het licenseren van Windows Server 2019 Standard of Datacenter Edition met User CALs?

CAL-licenties van Windows Server 2019 maken een flexibel en op behoeften gebaseerd beheer van gebruikersrechten mogelijk. Het gebruik van gebruikte toegangslicenties voor gebruikers is een meer economische manier om Windows Server-diensten te gebruiken, vooral voor het MKB, aangezien toegangslicenties voor clients slechts hoeven te worden gekocht voor zoveel werknemers als werkelijk nodig zijn. Het Microsoft-licentiemodel biedt twee soorten CAL's voor Windows Server 2019:

 • Windows Server 2019 User CAL: dit geeft een specifieke gebruiker server toegangsrechten
 • Windows Server 2019 User CAL: dit geeft toegangsrechten voor de server aan een specifiek eindapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon)

Gebruikers CAL's kunnen ook gecombineerd worden met apparaat CAL's.

Let op versie compatibiliteit van CAL's met Windows Server 2019!

Een User CAL voor Windows Server 2019 verleent de betreffende gebruiker niet alleen toegangsrechten tot een Windows Server in versie 2019, maar ook tot oudere versies zoals 2014 (downgrade). Dit biedt een voordeel ten opzichte van CAL's die specifiek alleen zijn ontworpen voor een eerdere versie van Windows Server 2019, omdat ze niet kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot de Windows Server versie 2019 (upgrade). Daarom moet er bij de aanschaf van User CAL's voor Windows Server 2019 op worden gelet dat de serverlicentie en de licentie voor clienttoegang compatibel zijn.

Waar moet nog meer rekening mee worden gehouden bij het licenseren van Windows Server 2019 met een gebruikte User CAL?

Zoals reeds vermeld, krijgt alleen een bepaalde geregistreerde medewerker de persoonlijke toegangsrechten voor Windows Server 2019 met de gebruikers-KAL, waarbij het hier van belang is dat het betreffende Windows-geschikte eindapparaat vrij kan worden gekozen. Zodra de gebruikersregistratie is voltooid, kan dit niet meer worden gewijzigd. In principe is het ook niet mogelijk om het CAL type te veranderen van User naar Device CAL of vice versa. Het is echter mogelijk om User CAL's te combineren met Device CAL's voor Windows Server 2019.

Deze bepalingen van Microsoft voor CAL-licenties zijn bedoeld om oneigenlijke toegang tot Windows Server 2019 te voorkomen. Bovendien bieden zij een onderneming en haar gegevens veiligheid, aangezien onbevoegde gebruikers of gebruikers van derden worden uitgesloten van het gebruik van de diensten.

Waarin verschilt de User CAL voor Windows Server 2019 van de Device CAL?

In principe verschilt een gebruikte User CAL voor Windows Server 2019 qua functionaliteit niet van een apparaatgebaseerde clienttoegangslicentie - de zogenaamde Device CAL. Hun respectieve voordelen komen alleen tot uiting in de typische manier waarop Windows Server in een bedrijf wordt gebruikt:

Een licentie voor gebruikerstoegang voor Windows Server 2019 is exclusief gebonden aan een specifieke werknemer, maar biedt de vrije keuze van eindapparaat om toegang te krijgen tot de Windows Server, ongeacht waar deze zich bevindt. In vergelijking met de eindapparatuur-gerelateerde toegangslicentie biedt de gebruikerslicentie CAL derhalve een ander toepassingsgebied, aangezien de gebruiker van de licentie niet gebonden is aan de gebruikte computer of iets soortgelijks - steeds op voorwaarde dat het gebruikte eindapparaat toegang heeft tot het internet. Dit betekent dat de gebruiker niet alleen vanaf de vaste pc op de werkplek in het bedrijf toegang heeft tot de Windows-server, maar ook extern: bijv. via een eigen laptop, tablet of smartphone - tijdens een zakenreis of ook in het thuiskantoor.

User CAL's voor Windows Server 2019 bieden dergelijke werknemers dus een flexibeler gebruik van de Windows Server-functies die vaak van werkomgeving veranderen en een desbetreffend bestaand eindapparaat gebruiken om via de server verbinding te maken, omdat ze met de User CAL hiervoor altijd hun persoonlijke account gebruiken.

Conclusie

Welk type client access-licentie voor Windows Server 2019 meer voordelen biedt bij gebruik in een bedrijf, verschilt dus van geval tot geval. Het aantal werknemers dat gebruik maakt van de Windows Server in relatie tot de overheersende vorm van toegang via de bestaande eindapparatuur speelt hierbij een rol: zodra de meerderheid afwisselend gebruik maakt van mobiele eindapparatuur of diverse stand-alone apparaten, en dus ook verschillende werkstations om toegang te krijgen tot de Windows Server, biedt de persoonlijke gebruikers-CAL meer voordelen. Zoals reeds vermeld, moet de beslissing voor het juiste type clienttoegangslicentie worden genomen vóór de aankoop, omdat de User CAL voor Windows Server 2019 niet kan worden omgezet in een Device CAL of vice versa. Het is echter mogelijk om User CAL's en Device CAL's voor Windows Server 2019 te combineren of om ze parallel te gebruiken.

Gebruikte User CAL's voor Microsoft Windows Server 2019 verkrijgbaar vanaf een enkele licentie in de Wiresoft Online Shop

Gebruikte User CAL's voor MS Windows Server 2019 zijn in de Wiresoft Online Shop al beschikbaar als een licentie voor één gebruiker - eventuele Microsoft volumelicentiebepalingen zijn hier niet van toepassing. De aanduiding "gebruikt" betekent geen algemene nadelen voor de bruikbaarheid van gebruikers-CAL's, aangezien software in principe niet kan verslijten.

Info over gebruikte User CAL's voor Windows Server 2019 van Wiresoft

De gebruikte User CAL's voor Windows Server 2019 zijn typische toegangslicenties voor werknemers, omdat ze anders ook beschikbaar zijn binnen het toepassingsgebied van het Microsoft-licentieprogramma; in tegenstelling daarmee maakten ze ooit deel uit van een gebruikersvolumelicentie voor Windows Server 2019 als Used Software, die de vorige koper, meestal een bedrijf, heeft verworven. De licenties voor gebruikerstoegang die door deze laatste niet vereist waren, of zelfs de volledige volumelicentie, werden doorverkocht aan Wiresoft. Daarbij werd de volumelicentie ontbonden en omgezet in individuele licenties, en de daaruit resulterende individuele licenties voor gebruikerstoegang werden vervolgens gelabeld als gebruikte software. Ondanks hun etikettering als "gebruikt", zijn dergelijke gebruikers CAL's voor Windows Server 2019 volledig bruikbaar, omdat ze niet verschillen van een nieuwe licentie door enige beperking in hun functionaliteit of hun gebruiksduur.

Beveiliging door koper van gebruikte software voor gebruikers-CAL's voor Windows Server 2019

Gebruikte User CAL's voor Windows Server zijn niet alleen een goedkoper alternatief voor Windows Server licenties voor Wiresoft klanten, ze zijn ook veilig! Als klant ontvangt u van ons al een single User CAL voor Microsoft Windows Server 2019 tegen een gereduceerde prijs in vergelijking met "ongebruikte" nieuwe CAL's, u heeft verder de gebruikelijke koperszekerheid door de onmiddellijke download en onmiddellijke licentie-activering met de meegeleverde volumelicentiesleutel.

Is het legaal om gebruikte CAL's voor Windows Server 2019 te kopen en te gebruiken?

Alle gebruikers- en andere toegangslicenties voor Windows Server 2019 die u bij Wiresoft koopt, zijn afkomstig uit de licentie-inventaris van bedrijven of organisaties. Zowel de verkoop als de aankoop zijn derhalve onderworpen aan het toepasselijke recht, dat de handel in gebruikte software uitdrukkelijk toestaat; verschillende rechterlijke uitspraken hebben de wettigheid duidelijk bevestigd.

Voor klanten biedt de aankoop van User CAL's voor Windows Server 2019 of andere licenties voor clienttoegang die door Wiresoft als gebruikte software worden aangeboden, evenals het gebruik ervan, daarom juridische zekerheid, aangezien noch Wiresoft noch u als klant wettelijke bepalingen overtreedt. Bovendien zijn gebruikte CAL's van Wiresoft ook audit-proof dankzij het volledige bewijs van alle vorige kopers!

Uw Wiresoft-voordelen bij het kopen van gebruikte User CAL's voor Windows Server 2019

Samenvatting: Gebruikte software van Wiresoft biedt onze klanten een betaalbaar alternatief voor veel aanbiedingen van andere softwareleveranciers, niet alleen voor User CAL's voor Windows Server 2019, maar ook voor andere toegangslicenties.Bovendien zijn er, zoals reeds aangegeven, geen beperkingen op het minimumaantal User CAL's dat moet worden gekocht bij aankoop - in tegenstelling tot inflexibele tiering voor clienttoegangslicenties, zodat bedrijven en andere klanten hun serverlicentiekosten kunnen verlagen door het werkelijke gebruik van Windows Server-services nauwkeurig te kunnen licenseren.

In de Wiresoft-onlineshop vindt u naast de toegangslicenties voor Gebruikte Software ook Device CAL's voor Windows Server 2019 - evenals licenties voor andere versies van Windows Server of andere serversoftware, inclusief de bijbehorende toegangslicenties. Op die manier kunt u ook uw bestaande softwarevoorraad op andere gebieden aanvullen of actualiseren met gebruikte licenties tegen gunstige prijzen, en bovendien de aanschafkosten voor nieuwe hardware vermijden, evenals compatibiliteitsproblemen als gevolg van niet-uniforme softwareversies.

Naast CAL's of serversoftware vindt u in de Wiresoft Software Shop ook andere Microsoft-softwareproducten - met alle voordelen van de door Wiresoft gebruikte software. Als u vragen hebt over User CAL's voor Windows Server 2019 of een ander Microsoft-product, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën