Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10480
 • 359-01469
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 145,90 * € 160,90 * (9,32% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x User CAL
Systeem  SQL Server 
CAL Gebruiker CAL
Omvang van de levering Licentie-ID + Authentificatiecode 
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen


Voor toegang tot de nieuwe versie van SQL Server 2022 hebben gebruikers van bepaalde edities of licentievormen een Client Access Licentie nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een User CAL. Alleen met zo'n licentie zijn de functies en diensten van dit betrouwbare relationele dataplatform van Microsoft voor hen beschikbaar: met veel analyse- en rapportagefuncties en andere databasefuncties, zoals bedrijven die nodig hebben voor het uitgebreide gebruik van gegevens en de beschikbaarstelling ervan voor diverse toepassingen - ook in de cloud. Daartoe biedt SQL Server 2022 niet alleen uitgebreide communicatie-interfaces, maar ook sterke prestaties door het gebruik van Big Data clusters en uitgebreide beveiligings- en beschermingsmaatregelen om de integriteit van de gegevens te waarborgen.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"

User CAL voor Microsoft SQL Server 2022

Om toegang te krijgen tot de nieuwe versie van SQL Server 2022 hebben gebruikers met bepaalde edities of vormen van licenties een Client Access licentie nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een User CAL . Alleen met zo'n licentie zijn de functies en Services van dit betrouwbare relationele gegevensplatform van Microsoft voor hen beschikbaar: met veel analyse- en rapportagefuncties en andere databasefuncties, zoals die door bedrijven nodig zijn voor het uitgebreide gebruik van gegevens en de verstrekking ervan voor diverse toepassingen - ook in de Cloud. Daartoe biedt SQL Server 2022 niet alleen uitgebreide communicatie-interfaces, maar ook sterke prestaties door het gebruik van Big Data clusters, en uitgebreide beveiligings- en beschermingsmaatregelen om de integriteit van de gegevens te garanderen.

Omdat de SQL Server licentie van versie 2022 waarschijnlijk weer alleen de SQL Server als zodanig licenseert, maar geen toegang verleent tot de Server diensten, zullen gebruikers een extra client-toegangslicentie (User CAL) nodig hebben. Dit is de enige licentie die een specifieke individuele gebruiker de nodige toegangsrechten geeft. Met User CAL maakt het niet uit of de gebruiker met een licentie een Desktop PC, een notebook, een tablet of zijn smartphone gebruikt om toegang te krijgen. Het gebruik van een User CAL geeft hem dus het recht om afwisselend verschillende eindapparaten te gebruiken om toegang te krijgen tot de SQL Server 2022. Met een oudere User CAL , die geldt voor een eerdere versie van SQL Server, zal hij ook geen toegang meer kunnen krijgen tot de huidige SQL Server versie 2022.

Gebruikte User CAL's voor SQL Server 2022 zijn nu al te bestellen bij Wiresoft! Na de officiële verschijningsdatum van de nieuwe SQL Server, zullen deze onmiddellijk beschikbaar zijn. Bij aankoop van gebruikte software van Wiresoft profiteer je niet alleen van de lagere prijs in vergelijking met de nieuwe SQL client access licenties voor User die in de softwarehandel worden aangeboden, maar ook van de mogelijkheid om alleen het aantal User CAL's te kopen dat je werkelijk nodig hebt voor je toegang tot SQL 2022 Server in plaats van ze te stapelen!

SQL 2022 User CAL - Geniet van alle voordelen van SQL Server 2022 met een actuele versie

De SQL Server 2022 versie is momenteel de nieuwste uitgave van het Relationele Database Beheer Systeem van Microsoft, dat bedrijven een uitgebreide reeks functies biedt om gegevens uit verschillende bronnen te analyseren en beschikbaar te maken voor gebruik in CRM of goederenbeheersystemen, enz., met inbegrip van rapportagefuncties voor het documenteren van evaluaties. Voor al deze bedrijfsgebieden is SQL Server 2022 een Cloud-geschikt database management systeem, dat ook flexibel aan de respectieve eisen kan worden aangepast en ook schaalbaar is.

SQL Server 2022 - Gebruik van Big Data Clusters

Afhankelijk van de editie van SQL Server 2022 zijn verschillende functies beschikbaar, waaronder hulpmiddelen voor machinaal leren om gerichte database-queries te verwerken, die gebruikt worden voor systematische verzameling en controle. Met de mogelijkheid gegevens te clusteren, gebruikt User de versnelde bevraging van grote hoeveelheden gegevens - o.a. met Intelligent Query Processing, PolyBase en ook voor de geoptimaliseerde verwerking van gegevens uit externe gegevensbronnen met Transact-SQL - inclusief de voorziening ervan voor diverse, ook op Cloud-gebaseerde toepassingen:

 • Met de functie "Big Data Cluster" voor het uitgebreide beheer van bijzonder grote hoeveelheden gegevens, hebben gebruikers met een User CAL dus weer een groep krachtige analysehulpmiddelen tot hun beschikking in de SQL Server versie 2022. Hiermee kunnen enerzijds ook Big Data werklasten naar de SQL Server verplaatst worden, en kunnen anderzijds ook externe databases direct bevraagd worden.
 • Big Data clusters maken ook de levering mogelijk van schaalbare clusters van SQL Server, HDFS en Spark containers via Kubernetes.
 • Bovendien kunnen AI en machinaal leren taken uitgevoerd worden in HDFS opslagpools.
 • Behalve de geïntegreerde AI-gereedschappen zijn ook Spark, R, Python en Java voor dit doel beschikbaar.
 • Met Data Lake kunnen gegevens uit verschillende externe bronnen worden geanalyseerd, gecombineerd met relationele gegevens en opgeslagen.
 • Transact-SQL biedt parallelle uitvoering van taken zoals het bevragen, schrijven en verwerken van gegevens.
 • Data Mart verbetert de prestaties van gegevensanalyse door Big Data clusters horizontaal te schalen.
 • Toepassingen kunnen zowel ontworpen worden als containers en als apps voor webdiensten; deze hebben toegang tot de gegevens die in een Big Data cluster zijn opgeslagen.

Voor actuele informatie over alle Services die beschikbaar zijn met een User client access licentie in SQL Server 2022, neem je contact op met een van onze Wiresoft medewerkers.

SQL 2022 User CAL - Wat zijn de voordelen?

De User CAL geeft de identieke toegangsrechten om de SQL Server 2022 Services - die verschillen naargelang de functionaliteit van de edities - te gebruiken als een Device User CAL .

De gebruikersspecifieke client-toegangslicentie (User CAL) biedt alleen maar verschillende mogelijkheden om toegang te krijgen tot de SQL Server: Een werknemer die een licentie heeft met de User CAL kan dus elk Windows-geschikt eindtoestel in een bedrijf gebruiken voor servertoegang. De User CAL biedt dan meer gebruiksmogelijkheden als de gebruiker afwisselend verschillende eindtoestellen gebruikt - bv. op verschillende locaties. Zo kan hij ook lokaal onafhankelijk gebruikt worden - bv. op Home-Office of onderweg - voor toegang tot SQL server.

SQL Server 2022 User CAL - Waar moet ik in het algemeen op letten bij licenties?

Voor bepaalde edities van SQL Server 2022 biedt het Microsoft licentiebeheer Client-Access licenties, b.v. van gebruikers via User CAL , naast Core-gebaseerde licenties. Voorwaarde is dat de User CAL en de SQL server licentie ofwel dezelfde versie hebben of dat de CAL toegang geeft tot een hogere versie. De User CAL 2022 bevat alleen toegangsrechten voor de client/server omgeving van SQL Server 2022 - er hoeft dus geen software geïnstalleerd te worden.

Het licentiemodel van Microsoft zal waarschijnlijk weer twee soorten CAL's aanbieden voor SQL Server 2022:

 • User CAL voor SQL Server 2022: dit geeft een speciale User persoonlijke toegangsrechten
 • Device CAL voor SQL Server 2022: dit geeft toegangsrechten aan een speciaal Windows-geschikt eindtoestel (b.v. PC, laptop, tablet, smartphone)

SQL Server 2022 User CAL - Met welke bepalingen moet rekening gehouden worden bij het verlenen van licenties?

Zoals eerder vermeld, krijgt een specifieke gebruiker toegangsrechten voor de SQL Server 2022 met de User CAL . Gebruikte CAL's bevatten identieke rechten als nieuwe cliënt toegangslicenties. De User CAL kan niet op een andere User overgezet worden als de registratie van een bepaalde werknemer voltooid is. Het is ook niet mogelijk om het CAL type te veranderen en, bijvoorbeeld, de User CAL te gebruiken om een eindapparaat te registreren (Device CAL). Het parallelle gebruik van User CAL's en Device CAL's voor SQL Server 2022 is echter wel toegestaan.

Met deze voorzieningen helpt het Microsoft CAL licentiebeheer om ongeoorloofde toegang tot een SQL Server 2022 te voorkomen en de beveiliging van de gegevens erop te verhogen.

SQL 2022 User CAL - Versie-compatibiliteit 

Met een User CAL voor SQL Server 2022 is nu de meest actuele client access licentie van Microsoft beschikbaar. Dit geeft ook toegangsrechten voor oudere versies van SQL Server zal en dus het voordeel van een downgrade. Als je van plan bent om naar de nieuwste SQL Server versie te upgraden, heb je een geschikte client-toegangslicentie nodig, want je kunt SQL Server 2022 (upgrade) niet openen met een User CAL , die geldig was voor een van de vorige versies van SQL Server.

SQL Server 2022 - Voordelen van CAL-gebaseerde licenties 

Terwijl Core-gebaseerde licenties zinvol zijn voor grotere Server configuraties of bepaalde SQL Server edities alleen via deze weg kunnen worden gelicentieerd, zijn CAL-gebaseerde licenties voordeliger voor bedrijven met een beperkt aantal gebruikers, bijvoorbeeld, en is het financieel gunstiger alternatief. Bij aankoop van gebruikte User toegangslicenties van Wiresoft is de anders voorgeschreven, starre licentieschaal niet van toepassing en je kunt dus precies het aantal User CAL's kopen dat je werkelijk nodig hebt, terwijl je ook de mogelijkheid hebt je licentiebehoeften aan te passen en extra individuele User CAL's te kopen.

Als je nog vragen hebt over het kopen van client access licenties voor Microsoft SQL Server 2022 als gebruikte software of andere Microsoft software, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of chat. 

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën