Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16 CORE

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16 CORE

€ 524,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10109
 • 9EM-00652
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core Microsoft Windows Server 2019 Standard...meer
Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16 CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core

Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core is een serverbesturingssysteem dat voor het eerst werd uitgebracht in oktober 2018. Het is gebaseerd op de werkomgeving van Windows 10. U heeft Windows Server 2019 nodig als serverplatform van uw bedrijf als u uw eigen en krachtige bedrijfsnetwerk wilt draaien. In tegenstelling tot de besturingssystemen van de single user-oplossingen heeft u behoefte aan passende kennis in de bouw en ook in de werking van uw datacenter. Bovendien biedt Microsoft Windows Server 2019 Standard u cloud-gebaseerde diensten aan.

De reden voor het gebruik van Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core is een eigen bedrijfsnetwerk met een server, die door meerdere medewerkers samen via hun pc's (clients) kan worden benaderd, waar ze hun gegevens centraal kunnen opslaan en beheren. Daarom is deze software minder geschikt voor thuiswerkers.

Wat biedt Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core?

Deze serveroplossing biedt u een breed scala aan netwerkfuncties. U kunt zowel de serveropslag als de in het netwerk aangesloten stations beheren. Zelfs virtuele schijven kunnen op deze serversoftware worden gemaakt. Netwerkbeheerders kunnen de toegangsrechten voor elke gebruiker definiëren. Een hoog niveau van informatiebescherming wordt gegarandeerd.

Welke veranderingen zijn er ten opzichte van de vorige versie van 2016?

Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core ondersteunt nu ook het Windows Subsysteem voor Linux. Ook Kubernetes kunnen nu worden gebruikt. Dit is een automatisering en levering van zogenaamde containertoepassingen, die oorspronkelijk door Google zijn ontwikkeld. Dit maakt het mogelijk om de toonaangevende cloud platformen te beheren. Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core biedt ook een uitgebreide Windows Defender voor een nog betere bescherming. Dankzij virtual network peering kan een uitgebreide monitoring van de netwerkhardware worden uitgevoerd. De huidige 2016-versie biedt volledige IPv6-ondersteuning.

Wat zijn de minimumeisen?

Voor Windows Server 2019 in de 64-bits variant is een processor met 1,4 GHz en NX/DEP en een hoofdgeheugen van ten minste 512 MB vereist. Voor de desktopweergave van de server met installatieproces moet minstens 2 GB RAM beschikbaar zijn. Om een perfecte schermweergave te bereiken, gebruikt Windows Server 2019 een resolutie van 1.024 x 768 pixels. Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core vereist ongeveer 32 GB vrije ruimte op de harde schijf. Voor het instellen van speciale functies moet het UEFI-systeem met Secure Boot in het BIOS worden ingesteld. Als een echt server-besturingssysteem wordt een ethernetverbinding op de PC met een snelheid van 10 / 100 / 1000baseT aanbevolen.

Wat is inbegrepen in de leveringsomvang?

U ontvangt de Duitse volledige versie van Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core als single-user-MLK. Dit is een volumelicentie. Dit komt van andere bedrijven die niet alle volumes zelf nodig hebben en deze voor andere gebruikers hebben vrijgegeven. Dit is ook een van de redenen waarom u uw Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core tegen zo'n lage prijs kunt krijgen. Na activering kunt u de software zonder beperkingen gebruiken en ontvangt u ook regelmatig updates van Microsoft.

Als u een netwerkbesturingssysteem nodig heeft voor uw startup of bedrijf, moet u de Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core op basis van Windows 10 eens nader bekijken. Na aankoop van uw licentie kunt u direct beginnen met de installatie.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16 CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken