Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16 CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16 CORE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10109
 • 9EM-00652
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 325,90 * € 360,90 * (9,7% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core 
Apparaten 1x
Virtuele machines 2x
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Download + Licentie


Geef je Windows Server 2019 Standard Edition gemakkelijk een licentie met een 16-Core pakket van Wiresoft! De Standard Editie van Windows Server 2019 dekt al de typische toepassingen van kleinere datacenters: met voldoende mogelijkheden wat betreft virtualisatie en schaalbaarheid, een betrouwbare prestatie evenals hoge beveiligingsnormen zoals vereist voor de beschermde werking van multi-Cloud omgevingen.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16 CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standaard 16-core

Handig uw Windows Server 2019 Standard Edition licenseren met een 16-core pakket van Wiresoft! De Standard Edition van Windows Server 2019 dekt al de typische inzetmogelijkheden van kleinere datacenters: met voldoende mogelijkheden op het gebied van virtualisatie en schaalbaarheid, betrouwbare prestaties en hoge beveiligingsnormen zoals vereist voor de beschermde werking van multi-cloudomgevingen.

Windows Server 2019 Standard combineert fysieke en virtuele netwerken om gegevens en toepassingen te leveren via cloudgebaseerde servers, waardoor het bij uitstek geschikt is om te voldoen aan de IT-eisen van kleine en middelgrote ondernemingen. Het is gebaseerd op Windows 10 als besturingssysteem en bevat zowel optimalisaties van bestaande functies als krachtige nieuwe functies, waardoor het klaar is voor alle werklasten.

Voor de keuze van de Standard Edition van Windows Server 2019 zijn de meegeleverde virtualisatiemogelijkheden meestal de belangrijkste doorslaggevende factor. Voor kleinere bedrijven biedt dit reeds belangrijke basisfuncties waarop betrouwbare infrastructuren kunnen worden ontwikkeld. Windows Server 2019 Standard biedt de nauwe verbinding van on-premises omgevingen met de cloud, waarbij Microsoft Azure Services verdere hybride functies bieden, inclusief beveiligingsniveaus.

Ook de licentiëring van de Standard Edition van Windows Server 2019 is uitsluitend core-gebaseerd, waarbij altijd 16 cores als minimumaantal per server geldt, zodat dit handig en flexibel kan worden gelicenseerd met een 16-core pakket als basis.

Bij Wiresoft kunt u het 16-core pakket van Windows Server 2019 Standard als gebruikte software verkrijgen - dit biedt het grote voordeel van de aanzienlijk lagere prijs in vergelijking met nieuwe goederen - met hetzelfde scala aan functies, die deze editie biedt op het gebied van virtualisatie, maar ook prestaties en bescherming van gegevens. In het volgende overzicht vindt u gedetailleerde informatie over de belangrijkste functies van Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition 16-Core Packages, inclusief de toepasselijke licentievoorwaarden.

Vergelijking van versies: welke functionaliteit biedt Windows Server 2019 Standard?

De beslissing om de Standard of een andere editie van Windows Server 2019 aan te schaffen is vaak gebaseerd op de vraag of en welke virtualisatiefuncties beschikbaar zijn of slechts in beperkte mate kunnen worden gebruikt: In de Standard-editie is Hyper-V slechts beperkt beschikbaar, Shielded Virtual Machines (VM's) evenals Storage Spaces Direct en opslagreplicatie ontbreken eveneens, net als SDN (Software Defined Networking) en SDS (Software Defined Storage).

Desalniettemin biedt de Windows Server 2019 Standard-editie voldoende mogelijkheden voor de exploitatie van hybride netwerken, inclusief de hoge beveiliging van gegevens en applicaties - veel verbeteringen en toevoegingen aan de functies die bekend zijn van de overeenkomstige vorige versie dragen bij aan het creëren van softwaregedefinieerde hyper-convergente (HCI) infrastructuurplatforms voor de exploitatie van multi-cloudomgevingen; inclusief veel voordelen voor server- en desktopvirtualisatie, naast een eenvoudigere implementatie, schaalbaarheid en betere beheerbaarheid.

Belangrijkste onderdelen van Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 Edition Standard is ontworpen voor die bedrijven waar virtualisatie een (nog) kleine rol speelt. Het aantal virtuele machines en Hyper-V-containers dat ermee kan worden bediend is daarom beperkt tot 2, de RAM-limiet is 24 TB.

Verder zijn de volgende belangrijke functies beschikbaar voor het maken van back-ups van gegevens, alsmede voor netwerkanalyse en het gebruik van containers:

Opslag Replica

De opslagfunctie Storage Replica is ook in beperkte mate beschikbaar in de Windows Server 2019 Standard Edition. Storage Replica voorkomt verliezen op het niveau van het bestandssysteem en ondersteunt enerzijds synchrone replicatie van gegevens door spiegeling naar fysieke locaties met een fail-safe volume en anderzijds asynchrone replicatie van gegevens door spiegeling tussen locaties via netwerklinks met een hogere latency. Storage Spaces Direct wordt niet ondersteund.

Voorspellende analyses met systeeminzichten

Ondersteund door een machine learning-model voor een hogere efficiëntie is de voorspellende analytics-functie System Insights beschikbaar in Windows Server 2019 Standard, waarmee lokaal ingezette servers uitgebreid kunnen worden geanalyseerd op het gebied van prestatie-indicatoren en gebeurtenissen om op basis van de verkregen resultaten nauwkeurige voorspellingen te krijgen voor het reactieve beheer van Windows Server-instanties; voorspellende analytics kunnen zo bijdragen aan het verminderen van de beheerinspanning in een organisatie, waardoor de bedrijfskosten dalen.

Containerondersteuning voor Kubernetes en Linux

Uitgebreide ondersteuning voor containers is ook beschikbaar in de Standard Edition met Windows Server 2019. Kubernetes en Linux worden nog beter ondersteund dan voorheen. Zo kunnen Linux- en Windows-containers die met Kubernetes worden beheerd, parallel worden gebruikt. Daarnaast zijn nieuwe functies, zoals container networking, beschikbaar voor Kubernetes.

De licentie voor de standaardeditie staat het gebruik van 2 virtuele machines (VM's) toe, dus in totaal kunnen ook 2 Hyper-V-containers worden gebruikt; hostmonitoring wordt niet ondersteund. Windows containers kunnen in een onbeperkt aantal worden gebruikt.

Verbeterde gegevens- en netwerkbeveiliging met Microsoft Azure Services

Met Microsoft Azure Services kunnen hybride functies in Windows Server 2019 Standard worden gebruikt om lokale datacenters naadloos te verbinden met een cloud. Azure biedt het bijzondere voordeel van een end-to-end hybride infrastructuur en dus uniforme functies voor beveiliging, identiteiten en beheer. Azure Services bieden dus niet alleen een betere bescherming van lokale Active Directories, maar ook een eenvoudigere synchronisatie en een betere back-up van gegevens:

 • Azure Active Directory maakt universeel beheer en bescherming van identiteiten mogelijk, zelfs in meerdere omgevingen.
 • Met Azure Arc kunnen Azure management en Azure services worden uitgebreid naar elke infrastructuur.
 • Azure services zoals Azure Backup, Azure Site Recovery en Azure Monitor kunnen eenvoudig en snel worden geactiveerd via het Windows Admin Center.

Toepasselijke software- en hardwarevereisten voor het installeren en uitvoeren van Windows Server 2019 Standard Edition

Om de Windows Server 2019 Standard-editie te kunnen gebruiken, moet de gebruikte hardware voldoen aan de onderstaande minimumvereisten. Bijkomende vereisten zullen variëren naargelang de systeemconfiguratie en andere geïnstalleerde toepassingen.

 • Harde schijf: 32 GB
 • Geheugen (RAM): 512 MB
 • Schijfruimte voor server desktopweergave: 2 GB
 • Bewerker: 64-bit
 • Processorsnelheid: 1,4 GHz
 • Grafische kaart: 1.024 x 768 pixels, Super VGA-ondersteuning
 • Netwerkkaart: Gigabit Ethernet, 1x

Licenties met Windows Server 2019 Standaard 16-core pakket

Zelfs met gebruikte software wordt de licentiëring van een server met de Windows Server 2019 Standard Edition uitgevoerd volgens de licentievoorschriften van Microsoft. Hiervoor is ten minste een 16-core pakket nodig. De volgende bepalingen blijven van toepassing.

Algemene Microsoft-licentievoorwaarden voor Windows Server 2019 Standard Edition

Microsoft serversoftware zoals Windows Server 2019 Standard of een hogere editie wordt doorgaans alleen gelicentieerd op basis van de gebruikte fysieke hardware. Een enkele serverlicentie dekt 2 fysieke processor cores. De licentievoorschriften van Microsoft gaan ook altijd uit van een minimumaantal van 8 cores per processor - zelfs als de gebruikte hardware in werkelijkheid minder dan 8 cores heeft. Bovendien zijn 2 processoren ingesteld als minimumaantal voor elke fysieke server; dit resulteert in het minimumaantal van 16 cores, precies waarvoor het 16 Core-pakket is ontworpen. Een server die meer dan 16 cores heeft, kan complementair worden gelicentieerd met 2-Core Packages to Windows Server 2019 Standard, die ook als gebruikte software verkrijgbaar zijn bij Wiresoft.

Verdere licentievereisten voor Hyper-V met Windows Server 2019 Standard

Naast het aantal fysieke core processors wordt bij de licentieverlening ook rekening gehouden met het aantal virtuele servers. Met Windows Server 2019 in de Standard Edition kunnen maximaal twee Hyper-V-instanties per core-licentie worden uitgevoerd. Alle processoren in een Hyper-V-omgeving die overeenkomen met de fysieke processorkernen moeten een licentie hebben. Als extra Hyper-V-instanties nodig zijn met de standaardeditie, moeten alle actieve cores opnieuw worden gelicentieerd.

Naast een Windows Server 2019 Standard-licentie moeten alle clients - dat wil zeggen elke gebruiker of elk eindapparaat - die toegang hebben tot de Windows Server, ook zijn uitgerust met een client access licence (CAL). User en Device CAL's voor Windows Server 2019 zijn ook verkrijgbaar bij Wiresoft tegen lage prijzen als gebruikte software.

Veelgestelde vragen over Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition als Wiresoft gebruikte software

Over het algemeen verschillen de gebruiksmogelijkheden van een Windows Server 2019 Standard 16-core pakket dat als gebruikte software bij Wiresoft wordt aangeboden niet van de overeenkomstige nieuwe of ongebruikte serverlicentie - software kan over het algemeen niet slijten. Er zijn echter vaak nog vragen over reeds gebruikte Windows Server-licenties, die hieronder worden beantwoord.

Waar komt Windows Server 2019 Standard 16-Core gebruikte software vandaan?

16-core pakketten voor Windows Server 2019 Standard komen van Europese bedrijven die ze meestal zelf als nieuw hebben gekocht, meestal zelfs gebruikt en later aan Wiresoft hebben verkocht. Bij hun verdere aankoop of door hun aanbod in de Wiresoft Shop, worden deze aangeduid als gebruikte software, hoewel ze kunnen gebruikt worden zoals een nieuwe licentie.

Is zowel het aanbod als de aankoop en ook het gebruik van gebruikte software zoals Windows Server 2019 Standard Software wettelijk toegestaan?

Ja: Als koper van Wiresoft gebruikte software kunt u erop vertrouwen dat zowel de aankoop van een overeenkomstig Windows Server 2019 Standard 16-core pakket als het regelmatige gebruik ervan, bijvoorbeeld in een bedrijf, geen geldige wetten overtreden. De geldige jurisdictie staat zowel de handel in als het gebruik van door Microsoft gebruikte software toe. Dit feit is keer op keer bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken.

Is kopersbescherming ook beschikbaar voor gebruikte Windows Server 2019 Standard 16-core licenties?

Ja: De Windows Server 2019 Standard 16-Core pakketten die door Wiresoft als gebruikte software worden aangeboden, evenals andere gebruikte software van Wiresoft, bieden u dezelfde veiligheid en voordelen als de aankoop van nieuwe serversoftware. Dit betekent dat u ook de zekerheid van de koper hebt door de onmiddellijke download van de software na de voltooide aankoop, evenals de onmiddellijke activering van de licentie met de bijgeleverde licentiesleutel die voor dit doel geldig is.

Welke andere voordelen biedt Wiresoft Used Software, zoals Windows Server 2019 Standard 16-Core?

Kopers van Wiresoft gebruikte software hebben door de lagere prijs ook een economisch voordeel, omdat zij hun softwarevoorraad voordeliger kunnen aanvullen of bijwerken dan wanneer zij vergelijkbare nieuwe goederen kopen. Microsoft gebruikte software van Wiresoft draagt dus bij tot een verlaging van de bedrijfskosten, want met een volledige registratie van alle kopers biedt het controlezekerheid!

In de Wiresoft Software Shop vindt u niet alleen het Windows Server 2019 Standard 16-Core Package als voordelige gebruikte software, maar ook het bijbehorende 2-Core Package, mocht u de licenties van uw Windows Server willen uitbreiden. Groeien uw virtualisatiebehoeften, ga dan voor de Windows Server 2019 Datacenter Edition en de benodigde client access licenties (CAL's). Ons brede portfolio van gebruikte software omvat ook overeenkomstige pre-release versies van Windows Server 2019, evenals vele andere Microsoft-programma's - met alle genoemde Wiresoft-voordelen. Als u vragen heeft over uw juiste licentiëring van Windows Server 2019 Standard, maak dan gewoon gebruik van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16 CORE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16 CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën