Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE

€ 524,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10109
 • 9EM-00652
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core Licentieer uw Windows Server 2019 Standard...meer
Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core

Licentieer uw Windows Server 2019 Standard Edition gemakkelijk met een 16-core pakket van Wiresoft! De Standard Edition van Windows Server 2019 dekt al de typische inzetmogelijkheden van kleinere datacenters: met voldoende opties op het gebied van virtualisatie en schaalbaarheid, betrouwbare prestaties, evenals hoge beveiligingsnormen zoals vereist voor de beschermde werking van multi-cloudomgevingen.

Windows Server 2019 Standard combineert fysieke en virtuele netwerken om gegevens en toepassingen te leveren via cloudgebaseerde servers, waardoor het bij uitstek geschikt is om te voldoen aan de IT-eisen van kleine en middelgrote ondernemingen. Het is gebaseerd op Windows 10 als besturingssysteem en bevat zowel optimalisaties van bestaande functies als krachtige nieuwe functies, waardoor het klaar is voor alle werklasten.

Voor de keuze van de Standard Edition van Windows Server 2019 zijn de meegeleverde virtualisatie-opties meestal de belangrijkste doorslaggevende factor. Voor kleinere bedrijven biedt dit reeds belangrijke basisfuncties op basis waarvan betrouwbare infrastructuren kunnen worden ontwikkeld. In deze context biedt Windows Server 2019 Standard de nauwe verbinding van on-premises-omgevingen met de cloud, waarbij de Microsoft Azure Services verdere hybride functies bieden, inclusief beveiligingsniveaus.

Ook de licentiëring van de Standard Edition van Windows Server 2019 is uitsluitend core-gebaseerd, waarbij altijd 16 cores gelden als minimumaantal per server, zodat deze handig en flexibel kan worden gelicenseerd met een 16-core pakket als basis.

Op Wiresoft kunt u het 16-core pakket van Windows Server 2019 Standard als gebruikte software verkrijgen - dit biedt het grote voordeel van zijn aanzienlijk lagere prijs in vergelijking met nieuwe goederen - met hetzelfde scala aan functies die deze editie biedt op het gebied van virtualisatie, maar ook prestaties en bescherming van gegevens. Het volgende overzicht biedt gedetailleerde informatie over de belangrijkste functies van Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition 16-Core Packages, inclusief de toepasselijke licentievoorwaarden.

Vergelijking van versies: welke functionaliteit biedt Windows Server 2019 Standard?

De beslissing om de Standard of een andere editie van Windows Server 2019 aan te schaffen, is vaak gebaseerd op de vraag of en welke virtualisatiefuncties beschikbaar zijn of slechts in beperkte mate kunnen worden gebruikt: In de Standard-editie is Hyper-V slechts beperkt beschikbaar, Shielded Virtual Machines (VM's) evenals Storage Spaces Direct en opslagreplicatie ontbreken eveneens, evenals SDN (Software Defined Networking) en SDS (Software Defined Storage).

Desalniettemin biedt de Windows Server 2019 Standard editie voldoende mogelijkheden voor de exploitatie van hybride netwerken, inclusief de hoge beveiliging van data en applicaties - veel verbeteringen en toevoegingen aan de functies die bekend zijn van de overeenkomstige vorige versie dragen bij aan het creëren van softwaregedefinieerde hyper-convergente (HCI) infrastructuurplatforms voor de exploitatie van multi-cloud omgevingen; inclusief veel voordelen voor server- en desktopvirtualisatie, naast eenvoudigere implementatie, schaalbaarheid en betere beheerbaarheid.

Belangrijkste onderdelen van Windows Server 2019 Standard

De Windows Server 2019 Edition Standard is bedoeld voor die bedrijven waar virtualisatie een (nog) kleine rol speelt. Het aantal virtuele machines en Hyper-V-containers dat ermee kan worden bediend is daarom beperkt tot 2, de RAM-limiet is 24 TB.

Verder zijn de volgende belangrijke functies beschikbaar voor het maken van back-ups van gegevens, alsmede voor netwerkanalyse en het gebruik van containers:

Opslag Replica

De opslagfunctie Storage Replica is ook in beperkte mate beschikbaar in de Windows Server 2019 Standard Edition. Storage Replica voorkomt verliezen op het niveau van het bestandssysteem en ondersteunt enerzijds synchrone replicatie van gegevens door spiegeling op fysieke locaties met een fail-safe volume en anderzijds asynchrone replicatie van gegevens door spiegeling tussen locaties via netwerklinks met een hogere latency. Storage Spaces Direct wordt niet ondersteund.

Voorspellende analyses met systeeminzichten

Ondersteund door een machine learning-model voor een hogere efficiëntie is de voorspellende analytics-functie System Insights beschikbaar in Windows Server 2019 Standard, waarmee de lokaal ingezette servers uitgebreid kunnen worden geanalyseerd op het gebied van prestatie-indicatoren en gebeurtenissen om op basis van de verkregen resultaten nauwkeurige voorspellingen te krijgen voor het reactieve beheer van de Windows -serverinstances; voorspellende analytics kunnen zo bijdragen aan het verminderen van de beheerinspanning in een onderneming en daarmee de bedrijfskosten verlagen.

Containerondersteuning voor Kubernetes en Linux

Uitgebreide ondersteuning voor containers is ook beschikbaar in de Standard -editie met Windows Server 2019. Kubernetes en Linux worden nog beter ondersteund dan voorheen. Zo kunnen Linux en Windows containers die met Kubernetes worden beheerd, parallel worden gebruikt. Daarnaast zijn er nieuwe functies, zoals container networking, beschikbaar voor Kubernetes.

De licentie voor de Standard editie staat het gebruik van 2 virtuele machines (VM's) toe, dus in totaal kunnen ook 2 Hyper-V containers worden gebruikt; host monitoring wordt niet ondersteund. Windows Containers kunnen in een onbeperkt aantal worden gebruikt.

Verbeterde bescherming van gegevens en netwerken met Microsoft Azure Services

Met Microsoft Azure Services kunnen hybride functies worden gebruikt in Windows Server 2019 Standard om lokale datacenters naadloos te verbinden met een cloud. Azure biedt het bijzondere voordeel van een end-to-end hybride infrastructuur en dus uniforme functies op het gebied van beveiliging, identiteiten en beheer. Azure Services bieden dus niet alleen een betere bescherming van lokale Active Directories, maar ook een eenvoudigere synchronisatie en een betere back-up van gegevens:

 • Azure Active Directory maakt universeel beheer en bescherming van identiteiten mogelijk, zelfs in meerdere omgevingen.
 • Met Azure Arc kunnen Azure management en Azure services worden uitgebreid naar elke infrastructuur.
 • Azure services zoals Azure Backup, Azure Site Recovery en Azure Monitor kunnen eenvoudig en snel worden geactiveerd via het Windows Admin Center.

Toepasselijke software- en hardwarevereisten voor de installatie en werking van de Windows Server 2019 Standard Edition

Om de Windows Server 2019 Standard editie te kunnen gebruiken, moet de gebruikte hardware voldoen aan de minimale vereisten zoals hieronder vermeld. Aanvullende vereisten zijn afhankelijk van de respectieve systeemconfiguratie en andere geïnstalleerde toepassingen.

 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Harde schijf: 32 GB
 • Geheugen (RAM): 512 MB
 • Schijfruimte voor server desktopweergave: 2 GB
 • Bewerker: 64-bit
 • Processorsnelheid: 1,4 GHz
 • Grafische kaart: 1.024 x 768 pixels, Super VGA-ondersteuning
 • Netwerkkaart: Gigabit Ethernet, 1x

Licenties met Windows Server 2019 Standard 16-core pakket

Zelfs met gebruikte software wordt de licentiëring van een server met de Windows Server 2019 Standard Edition uitgevoerd volgens de Microsoft licentievoorschriften. Hiervoor is ten minste een 16-core pakket nodig. De volgende bepalingen blijven van toepassing.

Algemene Microsoft Licentievoorwaarden voor de Windows Server 2019 Standard Editie

Microsoft Server-software zoals Windows Server 2019 Standard of een hogere editie wordt alleen gelicentieerd op basis van de gebruikte fysieke hardware. Een enkele serverlicentie dekt 2 fysieke processor cores. De Microsoft licentievoorwaarden gaan ook altijd uit van een minimum aantal van 8 cores per processor - zelfs als de gebruikte hardware in werkelijkheid minder dan 8 cores heeft. Bovendien zijn 2 processoren ingesteld als minimumaantal voor elke fysieke server; dit resulteert in het minimumaantal van 16 cores, precies waarvoor het 16 Core-pakket is ontworpen. Een server die meer dan 16 cores heeft, kan aanvullend worden gelicentieerd met 2-Core Packages naar Windows Server 2019 Standard, die ook beschikbaar zijn als gebruikte software op Wiresoft.

Aanvullende licentievereisten voor Hyper-V met Windows Server 2019 Standard

Naast het aantal fysieke core processoren wordt bij de licentieverlening ook rekening gehouden met het aantal virtuele servers. met Windows Server 2019 in de Standard -editie kunnen maximaal twee Hyper-V-instanties per core-licentie worden uitgevoerd. Alle processoren in een Hyper-V-omgeving die overeenkomen met de fysieke processorkernen moeten een licentie hebben. Als extra Hyper-V-instanties nodig zijn met de Standard -editie, moeten alle actieve cores opnieuw worden gelicentieerd.

Naast een Windows Server 2019 Standard-licentie moeten alle clients - d.w.z. elke gebruiker of elk eindapparaat - die toegang hebben tot de Windows -server, ook zijn uitgerust met een clienttoegangslicentie (CAL). User en Device CAL's voor Windows Server 2019 zijn ook als gebruikte software tegen lage prijzen verkrijgbaar op Wiresoft.

FAQs over Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition als Wiresoft gebruikte software

Over het algemeen verschillen de gebruiksmogelijkheden van een Windows Server 2019 Standard 16-Core Package dat als gebruikte software wordt aangeboden op Wiresoft niet van de overeenkomstige nieuwe of ongebruikte serverlicentie - software verslijt over het algemeen niet. Er zijn echter vaak nog vragen over reeds gebruikte Windows serverlicenties, die hieronder worden beantwoord.

Waar komt Windows Server 2019 Standard 16-Core gebruikte software vandaan?

16-Core Packages for Windows Server 2019 Standard komen van Europese bedrijven die ze meestal zelf als nieuw hebben gekocht, meestal zelfs gebruikt en later verkocht hebben aan Wiresoft. Bij hun verdere aankoop of door hun aanbieding in de Wiresoft winkel, worden deze als gebruikte software omschreven, hoewel zij als een nieuwe licentie kunnen worden gebruikt.

Is zowel het aanbod als de aankoop en ook het gebruik van gebruikte software zoals Windows Server 2019 Standard software wettelijk toegestaan?

Ja: Als koper van Wiresoft gebruikte software kunt u erop vertrouwen dat zowel de aankoop van een overeenkomstig Windows Server 2019 Standard 16-core pakket als het regelmatige gebruik ervan, bijvoorbeeld in een bedrijf, geen geldige wetten overtreedt. De geldige jurisdictie staat zowel de handel met Microsoft tweedehands software als het gebruik ervan toe. Dit feit is keer op keer bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken.

Is kopersbeveiliging ook beschikbaar voor gebruikte Windows Server 2019 Standard 16-core licenties?

Ja: De Windows Server 2019 Standard 16-core pakketten die door Wiresoft als gebruikte software worden aangeboden, evenals andere Wiresoft gebruikte software, bieden u dezelfde zekerheid en voordelen als de aanschaf van nieuwe serversoftware. Dit betekent dat u ook de zekerheid van de koper hebt door de onmiddellijke download van de software na de voltooide aankoop, evenals de onmiddellijke activering van de licentie met de voor dit doel geleverde licentiesleutel.

Welke andere voordelen biedt Wiresoft Used Software, zoals Windows Server 2019 Standard 16-Core?

Kopers van Wiresoft gebruikte software hebben door de lagere prijs ook een economisch voordeel, omdat zij hun softwarevoorraad goedkoper kunnen aanvullen of bijwerken dan wanneer zij vergelijkbare nieuwe goederen kopen. Microsoft Gebruikte software van Wiresoft draagt dus bij tot een verlaging van de exploitatiekosten, want met een volledig register van alle kopers biedt het auditzekerheid!

In de Wiresoft software shop vindt u niet alleen de Windows Server 2019 Standard 16-Core Package als voordelige gebruikte software, maar ook het bijbehorende 2-Core Package als u de licenties van uw Windows server wilt uitbreiden. Als uw virtualisatiebehoeften groeien, ga dan voor de Windows Server 2019 Datacenter Edition en de benodigde client access licenties (CAL's). Ons uitgebreide portfolio met gebruikte software omvat ook overeenkomstige pre-release versies van Windows Server 2019, evenals vele andere Microsoft programma's - met alle voordelen die worden genoemd Wiresoft. Als u vragen heeft over de juiste licentiëring van Windows Server 2019 Standard, neem dan contact op met ons deskundig advies via chat, e-mail of telefoon.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken