Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10451
 • KV3-00309
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 130,90 * € 143,90 * (9,03% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  64bit


Met het nieuwe Windows 11 Enterprise krijgen vooral grotere bedrijven die bijzonder hoge eisen stellen aan de beveiliging van een besturingssysteem het maximum aan functies en mogelijkheden om alle relevante taken efficiënt te beheren. Windows 11 Enterprise is speciaal ontwikkeld voor hybride personen die in dergelijke bedrijven en organisaties werken en die behoefte hebben aan een betere beveiliging en een uitgebreider beheer. Deze editie biedt een hoger beschermingsniveau, inclusief beveiliging op basis van virtualisatie en code-integriteit die door een hypervisor wordt beschermd. In plaats van wachtwoorden te gebruiken, loggen gebruikers handig en veilig in via Windows Hello for Business met verificatie op meerdere niveaus.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"

Windows 11 Enterprise - het meest uitgebreide besturingssysteem van Microsoft voor professionele gebruikers

Met de nieuwe Windows 11 Enterprise krijgen grotere bedrijven die bijzonder hoge eisen stellen aan de veiligheid van een besturingssysteem, het maximum aan functies en mogelijkheden om alle relevante taken efficiënt te beheren. Windows 11 Enterprise is speciaal ontwikkeld voor hybride werkers in dergelijke bedrijven en organisaties die een betere beveiliging en ook een uitgebreider beheer nodig hebben. Deze editie biedt een hoger niveau van bescherming, met inbegrip van beveiliging op basis van virtualisatie en tegen hypervisors beveiligde code-integriteit. In plaats van wachtwoorden te gebruiken, loggen gebruikers gemakkelijk en veilig in via Windows Hello for Business met meerlaagse verificatie.

Windows 11 Enterprise biedt het maximum aan mogelijkheden en is beschikbaar in 2 versies:

 • Windows 11 Enterprise E3 bevat meer beveiligings- en controlefuncties, evenals geavanceerde beheersfuncties.
 • Windows 11 Enterprise E5 heeft ook Microsoft Defender voor Endpoint met nog geavanceerdere beheerfuncties.

Windows 11 Enterprise presenteert zich met een nieuwe bureaubladinterface die het werken op de pc nog intuïtiever en dus ook gebruiksvriendelijker maakt. Tot de opvallendste vernieuwingen behoren het aantrekkelijke "float-design" met zwevende elementen, het herziene startmenu met centrale bediening, de integratie van "Teams" in de taakbalk, een verder verbeterde zoekfunctie, geoptimaliseerde opties voor het werken met touch, digitale pen en spraakherkenning, en de "Dark Mode" voor geconcentreerd werken.

Deze 64 Bit volledige versies van Windows 11 Enterprise zijn niet verkrijgbaar in de reguliere softwarehandel voor particuliere klanten of individueel: Bij Wiresoft heeft u de mogelijkheid om deze versies als gebruikte software en dus ook als individuele licenties te kopen en zo te profiteren van de plus in zakelijke functies en in prestaties.

Voor meer informatie over de nieuwe kenmerken en functies van Windows 11 Enterprise kunt u het volgende overzicht bekijken - en persoonlijk contact opnemen met een medewerker van Wiresoft in de live chat.

Windows 11 Enterprise biedt gewoon meer voor bedrijven

De nieuwe Windows 11 Enterprise biedt een maximum aan functies en hulpmiddelen, die van groot belang zijn voor het beheer van gebruikers en eindapparaten, vooral in grote bedrijven met veel werknemers.

Windows 11 Enterprise is beschikbaar in twee varianten - aangepast aan de verschillende groottes en beveiligingsbehoeften van bedrijven:

Windows 11 Enterprise E3 - met de volgende kenmerken:

 • Veelzijdige opties voor de implementatie van het besturingssysteem, inclusief gecontroleerde updates
 • Uitgebreide beheermogelijkheden voor apparaten en apps
 • Serverloos afdrukbeheer voor universeel afdrukken
 • Geavanceerde bescherming tegen de nieuwste beveiligingsrisico's

Windows 11 Enterprise E5 - bevat ook:

 • Microsoft Defender - de complete holistische oplossing speciaal voor grotere ondernemingen die gebruikmaken van endpointbeveiliging geleverd via de cloud, met functies zoals:
 • Bescherming van endpoints en detectie en respons
 • Beheer van veiligheidsrisico's
 • Verdediging tegen mobiele bedreigingen (MTD) om bedreigingen en risico's op mobiele apparaten te detecteren, zoals mobiele phishing

Nog uitgebreidere bescherming tegen bedreigingen met Microsoft Defender voor Windows 11 Enterprise E5

Met Microsoft Defender voor Windows 11 Enterprise E5 krijgen organisaties unieke inzichten in bedreigingen en profiteren ze van de expertise van beveiligingsexperts van wereldklasse met geavanceerde bewaking, analyses en ondersteuning.

Deze holistische geautomatiseerde beveiligingsoplossing beschermt specifiek endpoints in de cloud - inclusief endpointdetectie en -respons - met functies zoals:

 • risicogebaseerde beoordeling, verkleining van het aanvalsoppervlak en gedragsgebaseerde bescherming van de volgende generatie, API's met uitgebreide kenmerken en uniform beheer van kwetsbaarheden om onmiddellijk de juiste actie te ondernemen
 • vooral bescherming tegen nieuwe polymorfe en metamorfe malware - naast bestandsloze en bestandsgebaseerde bedreigingen
 • Geavanceerde gedragsanalyses en machinaal leren detecteren aanvallen en zero-day-exploits via gedragsmonitoring
 • Het aanvalsoppervlak verkleinen van organisaties die kwetsbaar zijn voor cyberdreigingen
 • Hardware-gebaseerde isolatie om de integriteit van een systeem te beschermen - zowel bij het opstarten als tijdens de uitvoering via lokaal en extern bewijs
 • Containerisolatie voor Microsoft Edge ter bescherming tegen schadelijke websites

Andere nieuwe functies in Windows 11 Enterprise

Gebruikers zullen ook profiteren van veel andere functionaliteiten van de nieuwe Windows 11 Enterprise Edition - een groot deel daarvan zijn de extra beveiligingsfuncties, maar er zijn ook een aantal interessante vernieuwingen op het gebied van systeembeheer, naast algemene optimalisaties.

Beveiliging

Op het gebied van beveiliging zijn de volgende functies beschikbaar in Windows 11 Enterprise:

 • Hyper-V is een visualisatietechnologie waarmee besturingssystemen als virtuele computers kunnen draaien. De voordelen van Hyper-V zijn onder meer de lagere benutting van servercapaciteit en het daaruit voortvloeiende verminderde gebruik van energiebronnen - en de hogere veiligheid als gevolg van de gescheiden uitvoering van virtuele diensten.
 • BitLocker is een effectieve versleutelingstechnologie om harde schijven veilig te versleutelen - vooral van mobiele apparaten zoals tablets en laptops. Met "BitLocker To Go" kunnen ook USB-sticks en externe harde schijven worden versleuteld.
 • De Windows Sandbox maakt het mogelijk een gevirtualiseerde versie van Windows 11 te gebruiken zonder een VHD (virtuele harde schijf) te installeren, om onbekende programma's en toepassingen te testen.
 • Windows Defender Application Guard (WDAG) maakt het mogelijk om de browser ook in een soort sandbox te gebruiken. Hierdoor kunnen aanvallen tijdens het surfen op internet worden voorkomen door als onbetrouwbaar aangemerkte websites en Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden te isoleren en zo te voorkomen dat zij toegang krijgen tot betrouwbare gegevens in het bedrijf.

Beheer

In grotere ondernemingen is de gedifferentieerde administratie van een groot aantal individuele gebruikers of groepen een niet te onderschatten uitdaging. Windows 11 Enterprise biedt hiervoor nieuwe mogelijkheden:

 • Groepsbeleidsregels voor het beheer van eindapparaten en gebruikersaccounts en gebruikersgroepen, zowel voor toegangsrechten tot gegevens en apparaten als voor updates - bv. met nalevingstermijnen - en voor opslagoptimalisering (Storage Sense).
 • In de kioskmodus krijgt elke medewerker een gebruikersaccount met een eigen identiteit, wat de configuratie van de eindapparaten vereenvoudigt.
 • Via Remote Desktop App is het mogelijk om vanaf een pc, tablet of smartphone op afstand toegang te krijgen om de eigen computer op de bedrijfslocatie te gebruiken.
 • De Microsoft Business Store biedt apps op een centrale locatie die beschikbaar kunnen worden gemaakt voor specifieke gebruikers.

Algemene vernieuwingen met Windows 11 Enterprise

Windows 11 bevat ook veel functies in de Enterprise Edition, evenals toevoegingen die gebruikers een nieuwe look en feel bieden bij het werken - bijv:

 • "Zwevend ontwerp": het nieuwe ontwerp van de bureaubladinterface van Windows 11 onderscheidt zich door transparante, zwevende vensters die het een driedimensionaal uiterlijk geven, samen met de nieuwe achtergrond die op een gevouwen stof lijkt, en veel nieuwe systeempictogrammen.
 • "Segoe Fluent" is het nieuwe ontwerp voor de weergave van glyphs. Segoe Fluent is gebaseerd op drie principes: Een glyph bevat alleen details die nodig zijn om de betekenis over te brengen (minimaal). Elke glyph is gebaseerd op eenvoudige geometrische vormen (Basic) en heeft een gemakkelijk te begrijpen moderne stijl (Evolved).
 • Het nieuwe "Sun Valley"-ontwerp valt op door de afgeronde hoeken van de elementen. Bovendien zijn minder vaak gebruikte functies nu uit het menu verdwenen, zodat belangrijkere functies sneller kunnen worden bereikt.
 • Het nieuwe startmenu van Windows 11 Enterprise toont niet langer de "live tiles" zoals voorheen, maar is meer gericht op de look en feel van Microsoft-smartphones - het resultaat is dat gebruikers nu een uniforme gebruikersinterface vinden voor alle soorten eindapparaten.
 • De taakbalk - inclusief nieuwe pictogrammen - is nu gecentreerd aan de onderkant van het scherm, de positie kan zoals voorheen links uitgelijnd worden. Het bevat ook het communicatieplatform Teams, dat nu Skype vervangt; gebruikers kunnen met één klik chatten of deelnemen aan videoconferenties.
 • In het infocentrum is het meldingscentrum gescheiden van de snelle instellingen, en als u op de datum klikt wordt de kalender weergegeven.
 • De door velen gemiste widgets zijn terug, met de nieuwsbalk "Nieuws en interessante onderwerpen", widgets van andere aanbieders kunnen worden toegevoegd.
 • De nieuwe tabletmodus bevat meer aanraakbewegingen en een verbeterd schermtoetsenbord.
 • Met Windows 11 kunnen ook Android-apps worden gebruikt of kan de smartphone worden gekoppeld.
 • Een nieuw knipgereedschap voor schermafbeeldingen, een nieuwe rekenmachine met extra functies, het nieuwe ontwerp voor de Microsoft-browser Edge enz. behoren ook tot de toevoegingen in Windows 11 Enterprise.

Bewezen exclusieve functies van Windows 11 Enterprise

In de huidige versie van Windows 11 Enterprise zullen de beproefde functies van de vorige versie waarschijnlijk weer beschikbaar zijn, met:

 DirectAccess voor externe gebruikers, om de connectiviteit van netwerkbronnen te gebruiken, zelfs zonder een VPN-verbinding

 • Windows To Go Creator, waarmee gebruikers Windows 11 Enterprise op een USB-stick of USB-harde schijf kunnen gebruiken, zelfs op een buitenlands eindapparaat,
 • AppLocker: dit definieert regels voor het gebruik van apps op een bedrijfscomputer, inclusief whitelisting
 • BranchCache optimaliseert de bandbreedte en verbetert de snelheid
 • Universal Write Filter slaat gegevens op in het hoofdgeheugen zodat ze beschikbaar zijn tot een herstart
 • Credential Guard beveiligt aanmeldingsgegevens via "virtualisatiegebaseerde beveiliging", geïsoleerd van de rest van het besturingssysteem
 • Met Device Guard kunnen werkstations zo worden geconfigureerd dat alleen gedefinieerde toepassingen kunnen worden uitgevoerd
 • Desktop Analytics is een cloud-gebaseerde dienst die informatie verschaft over nuttige updates voor Windows-clients.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van deze en andere functies van de pre-release versie van Windows 11 Enterprise, kunt u chatten met een Wiresoft vertegenwoordiger.

Hardwarevereisten voor Windows 11 Enterprise

Windows 11 Enterprise kan worden geïnstalleerd op een 64-bits versie. Om deze zonder beperkingen op een lokale pc of laptop te kunnen gebruiken, moet de hardware voldoen aan bepaalde vereisten die verschillen van die voor eerdere versies. Bovendien kan in Windows 11 Enterprise Edition nu tot 2 TB RAM worden geïnstalleerd in plaats van 128 GB, en worden maximaal 2 volledige processoren of 128 CPU-kernen ondersteund. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een Wiresoft-vertegenwoordiger. De volgende minimumeisen zijn van toepassing:

 • Processor: Dual-core CPU (1 GHz) met 64-bit ondersteuning
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Harde schijf: 64 GB (64-bit)
 • Systeem: UEFI versie 2.3.1 of hoger met Secure Boot ingeschakeld voor beveiligd opstarten
 • Firmware: Trusted Platform Module (TPM) versie 2.0
 • Grafische kaart: DirectX 12 met WDDM 2.0 stuurprogramma
 • Beeldscherm: Hoge resolutie (720p), groter dan 9 inch, 8 bit kleurkanaal

Koop Windows 11 Enterprise E3 en E5 vandaag al als gebruikte software tegen lage prijzen in de Wiresoft Online Shop

Het nieuwe Windows 11 Enterprise besturingssysteem is nu beschikbaar in de twee versies Enterprise E3 en Enterprise E5 als gebruikte software in de Wiresoft Software Shop - deze zijn daarom niet alleen beschikbaar voor u tegen een aanzienlijk lagere prijs dan vergelijkbare nieuwe goederen, maar de beperkingen op nieuwe Enterprise software licenties, die gelden voor de verkoop aan particuliere klanten en voor enkele licenties in het algemeen, zijn ook niet langer van toepassing. Bovendien profiteert u ook van de volgende voordelen wanneer u gebruikte software bij Wiresoft koopt:

 • Bij de aankoop van Microsoft Windows 11 Enterprise Edition krijgen de klanten van Wiresoft een originele softwarelicentie die eerder door een bedrijf werd aangekocht en aan Wiresoft werd verkocht.
 • De rechtsgrondslag voor de wederverkoop van gebruikte Windows 11 Enterprise-software is het toepasselijke recht, dat de verkoop van Microsoft-software alsmede de aankoop en het gebruik ervan toestaat.
 • De Windows 11 Enterprise Software wordt omschreven als "gebruikt" wanneer deze wordt doorverkocht, en "gebruikt" impliceert geen beperkingen van de functionaliteit of dat deze daadwerkelijk is gebruikt.
 • Indien de Windows 11 Enterprise software reeds geïnstalleerd of geactiveerd werd door de vorige koper, werd deze voor de verkoop aan Wiresoft opnieuw gewist zodat ze opnieuw 100% opnieuw gebruikt kan worden.
 • Deze gebruikte Windows 11 Enterprise-software die door Wiresoft te koop wordt aangeboden, werd vóór de verkoop ook getest op volledige bruikbaarheid.
 • Een door Wiresoft te koop aangeboden Windows 11 Enterprise softwarelicentie, evenals andere gebruikte Microsoft software, is geen beperkt bruikbare of in de tijd beperkte testversie, maar een voor u zelf geautoriseerd softwareproduct, dat na uw aankoop geactiveerd zal worden.
 • Na uw succesvol afgeronde aankoop is de Windows 11 Enterprise software onmiddellijk voor u beschikbaar via Electronic Software Download (ESD).
 • Wanneer u een gebruikte licentie van Microsoft-software bij Wiresoft koopt, bent u er dus zeker van dat u altijd een origineel en legaal Microsoft-product koopt en gebruikt.

Als u nog vragen hebt over uw aankoop van Windows 11 Enterprise E3 of E5 als gebruikte software of een andere editie van het nieuwe Windows 11-besturingssysteem evenals oudere Windows-versies of andere Microsoft-software, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën