Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Windows 8.1 Pro - de krachtige versie van het innovatieve Microsoft-besturingssysteem als gebruikte software Windows 8.1 Professional is het overtuigende antwoord van Microsoft voor alle gebruikers die niet tevreden waren met de vorige...
€ 21,90 *
MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE
Windows 8.1 Enterprise - koop de maximale efficiëntie als een enkele licentie Windows 8.1 Enterprise is de meest uitgebreide editie van Microsofts besturingssysteem versie 8.1 - het biedt een fundamentele herziening van de vorige versie...
€ 34,90 *

Windows 8.1: het besturingssysteem voor meer efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid

Windows 8.1 is een besturingssysteem van Microsoft dat talloze verbeteringen en updates biedt ten opzichte van zijn voorganger, Windows 8. In deze categorietekst belichten we de belangrijkste functies en voordelen van Windows 8.1.

De nieuwe functies in Windows 8.1

  • Startknop en Startmenu: In Windows 8.1 is de populaire Startknop teruggekeerd, waardoor het gemakkelijker is om te navigeren en programma's te openen. Het Startmenu is ook verbeterd voor een beter overzicht en aanpasbaarheid.
  • Verbeterde gebruikersinterface: Windows 8.1 introduceerde verbeteringen aan de gebruikersinterface om deze gebruiksvriendelijker en efficiënter te maken. De Moderne UI (voorheen Metro) is geoptimaliseerd om het gebruik van touchscreens en traditionele muis-toetsenbordcombinaties te ondersteunen.
  • Meer aanpassingsmogelijkheden: Gebruikers hebben nu meer controle over het aanpassen van hun gebruikersinterface. Ze kunnen tegels in het beginscherm herschikken, de grootte wijzigen en kleuren aanpassen aan hun individuele voorkeuren.

Meer efficiëntie en prestaties

Met Windows 8.1 kunnen gebruikers profiteren van talloze voordelen:

  • Snellere prestaties: Windows 8.1 biedt verbeterde systeemprestaties en -snelheid, waardoor de reactietijd bij het starten van applicaties en het schakelen tussen taken korter wordt.
  • Verbeterde zoekfunctie: De zoekfunctie is geoptimaliseerd zodat gebruikers hun bestanden, toepassingen en instellingen snel kunnen vinden.
  • Meer beveiliging: Windows 8.1 biedt verbeterde beveiligingsfuncties, waaronder Windows Defender Antivirus en SmartScreen, om gebruikers te beschermen tegen bedreigingen.

Compatibiliteit en updaten

Windows 8.1 is een verstandige keuze voor wie op zoek is naar een stabiel en modern besturingssysteem. Het biedt ondersteuning voor een breed scala aan toepassingen en is compatibel met de meeste hardwareconfiguraties. Gebruikers van Windows 8 kunnen gratis upgraden naar Windows 8.1 om te profiteren van de nieuwe functies en verbeteringen.

Over het algemeen biedt Windows 8.1 een gestroomlijnde gebruikerservaring, verbeterde prestaties en meer aanpassingsmogelijkheden. Het is een uitstekende optie voor gebruikers die efficiëntie en gebruiksgemak belangrijk vinden.

Categorieën