Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (geïntegreerde ontwikkelomgeving met verschillende talen op hoog niveau) Visual Studio Enterprise 2015 - voor een soepele werking U kunt niet alleen programma's en apps maken met de...
€ 131,90 *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (geïntegreerde ontwikkelomgeving met verschillende talen op hoog niveau) Visual Studio Professional 2015 - voor een soepele werking U kunt niet alleen...
€ 94,90 *

Microsoft Visual Studio 2015: Een inleiding

Wat is Microsoft Visual Studio 2015?

Microsoft Visual Studio 2015 is een ontwikkelplatform ontwikkeld door Microsoft om ontwikkelaars te helpen bij het maken van softwareapplicaties. Deze versie werd voor het eerst uitgebracht in 2015 en heeft sindsdien veel ontwikkelaars ondersteund bij hun projecten.

Waarom is Microsoft Visual Studio 2015 relevant?

Microsoft Visual Studio 2015 is nog steeds zeer relevant voor veel ontwikkelaars omdat het een verscheidenheid aan tools en functies biedt om te helpen bij softwareontwikkeling. Het is vooral relevant voor degenen die bestaande projecten moeten onderhouden en migreren of toepassingen moeten ontwikkelen voor oudere versies van Windows.

De belangrijkste functies van Microsoft Visual Studio 2015

1. Verbeterde prestaties:

Visual Studio 2015 bracht een aanzienlijke verbetering van de prestaties ten opzichte van vorige versies met zich mee. De IDE reageert sneller en stelt ontwikkelaars in staat om efficiënter te werken.

2. Ondersteuning voor moderne technologieën:

Deze versie van Visual Studio biedt ondersteuning voor het ontwikkelen van toepassingen voor Windows 10, evenals webtoepassingen, mobiele apps en clouddiensten. Ontwikkelaars kunnen verschillende programmeertalen gebruiken, zoals C#, C++ en JavaScript.

3. Gebruiksvriendelijke interface:

De gebruikersinterface van Visual Studio 2015 is intuïtief ontworpen en stelt ontwikkelaars in staat om eenvoudig te navigeren tussen de verschillende functies en tools.

4. Debuggen en testen:

Visual Studio 2015 biedt krachtige tools voor debuggen en testen om ervoor te zorgen dat je applicaties vlekkeloos draaien.

Koop Visual Studio 2015 voor Windows bij Wiresoft

Microsoft Visual Studio 2015 is een essentieel ontwikkelplatform dat ontwikkelaars helpt bij het efficiënt maken en onderhouden van softwaretoepassingen. Met verbeteringen in de prestaties, ondersteuning voor moderne technologieën en een gebruiksvriendelijke interface blijft deze versie relevant, vooral voor degenen die met oudere versies van Windows werken of die bestaande projecten moeten bijwerken. Gebruik de krachtige functies van Visual Studio 2015 om je ontwikkelprojecten vooruit te helpen.

Categorieën