Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10444
 • 021-07261
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 166,90 * € 184,90 * (9,73% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


De nieuwste versie van Microsoft Office Suite 2021 in de Standard Edition biedt professionele gebruikers in bedrijven en zelfstandigen een nog verder verbeterde standaard van functionaliteit en efficiëntie - zowel voor het maken en bewerken van documenten, als voor uitgebreide communicatie en de veilige samenwerking en uitwisseling van gegevens en documenten. Office 2021 tilt daarmee ook de samenwerking in de cloud - en ook in het thuiskantoor - naar een nieuw niveau. Daartoe biedt de nieuwe MS Office 2021 Standard uitgebreide beveiligingsnormen die ook rekening houden met de huidige regelgeving voor gegevensbescherming.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"

Microsoft Office 2021 Standard - de onmisbare bedrijfssoftware voor bedrijven en zelfstandigen

De nieuwste versie van de Microsoft Office suite 2021 Standard Edition biedt professionele gebruikers in bedrijven en zelfstandigen een nog betere standaard voor functionaliteit en efficiëntie - zowel voor het maken en bewerken van documenten, als voor uitgebreide communicatie en de veilige samenwerking en uitwisseling van gegevens en documenten. Office 2021 tilt zo ook de samenwerking in de cloud - en ook in het thuiskantoor - naar een nieuw niveau. Bovendien biedt de nieuwe MS Office 2021 Standard uitgebreide beveiligingsnormen die ook rekening houden met de huidige regelgeving inzake gegevensbescherming.

Zoals altijd maken talrijke verbeteringen en toevoegingen aan de beproefde programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook deel uit van deze nieuwe release van MS Office: onder andere uitgebreide opties voor het gezamenlijk bewerken van documenten in real time vergemakkelijken veilig werken, alsmede de beschermde uitwisseling van informatie in het team en barrièrevrij werken. MS Office 2021 Standard wordt aangevuld met het digitale notitieblok OneNote en Microsoft Teams, dat Skype vervangt. Alle Office-programma's kunnen ook worden gebruikt als Office Web Apps.

Bovendien beschermt de beproefde beveiligingsfunctie Data Loss Prevention in MS Office 2021 Standard tegen gegevensverlies door middel van uitgebreide beveiligingsvoorzieningen en individuele toegangsrechten, en voldoet de editie ook aan de strenge voorschriften inzake gegevensbescherming:

Bovendien bevat de huidige Standard Edition 2019 een aantal praktische optimalisaties voor professioneel en efficiënt werken en het uitwisselen van documenten voor samenwerkingswerk, vooral in de cloud.

U kunt de Microsoft Office 2021 Standard Edition nu al als gebruikte software in de Wiresoft Software Shop vinden - tegen een lagere prijs in vergelijking met overeenkomstige nieuwe producten - u kunt het beste meteen contact opnemen met ons team om te weten te komen wanneer deze Office-versie officieel voor u beschikbaar zal zijn, net als andere edities van MS Office 2021. In het volgende overzicht worden alle meegeleverde Office-toepassingen gepresenteerd en krijgt u informatie over alle innovaties van deze editie die nu al bekend zijn en die u met Office 2021 Standard tot uw beschikking hebt.

Bewezen Office-toepassingen nog krachtiger in MS Office Standard 2021

Ook in de Standard Edition van het nieuwe MS Office 2021 vormen de afzonderlijke toepassingen Word, Excel, PowerPoint en Outlook de ruggengraat, aangevuld met OneNote en Microsoft Teams. Voor de Microsoft Office 2021 Standard Edition zijn deze geoptimaliseerd en zijn extra functies toegevoegd om de overkoepelende samenwerking nog efficiënter te maken:

 • Microsoft Word 2021 is nog steeds het onmisbare programma voor het maken van teksten, de huidige versie ondersteunt ook het werken aan documenten, bijvoorbeeld met een geïntegreerd vertaalhulpmiddel, een geoptimaliseerde dicteerfunctie en een verbeterde spellingcorrectie inclusief grammaticacorrectie. Met de functie voor spraakuitvoer kunt u teksten laten voorlezen terwijl u schrijft; omgekeerd is ook de functie voor spraakinvoer verder verbeterd. De herziene editor maakt het gemakkelijker om schrijf- en spellingsuggesties direct met een klik over te nemen. Ook de herkenning van virtuele inkt is verbeterd, zodat een tekst die met een digitale pen op een beeldscherm is geschreven nog beter wordt omgezet in een Word-tekst. Er zijn individuele verbeteringen, bijvoorbeeld voor SVG-afbeeldingen: zelfs complexere afbeeldingsdocumenten kunnen nu worden geïntegreerd, geschaald en bewerkt zonder dat veel geheugen nodig is. Zogenaamde HEIC-beelden kunnen ook zonder conversie rechtstreeks vanaf iPhones of iPads worden ingevoegd.
 • Naast nieuwe functies en filters, zoals de tijdlijnfilters, biedtMicrosoft Excel nu ook dynamische arrays en een verbeterde XVERWEIS-functie voor de professionele analyse en verwerking van gegevens in Office versie 2021. Ook de tabelfuncties voor financiële berekeningen zijn geoptimaliseerd; de grote compatibiliteit met CSV-bestanden is eveneens gehandhaafd. Verdere details over de functies die beschikbaar zijn in Excel in MS Office 2021 Standard Edition zijn nog niet bekend, neem contact op met het Wiresoft team als u vragen heeft.
 • Zoals gebruikelijk biedtMicrosoft PowerPoint 2021 een breed scala aan ontwerpopties met een verscheidenheid aan opwindende effecten zoals morphing graphics en afbeeldingen, alsmede andere opties voor beeldbewerking. Ultra HD-bestanden kunnen ook rechtstreeks in presentaties met PowerPoint worden ingevoegd; afbeeldingen kunnen vrij worden geschaald en met de zoomfunctie op een afbeelding worden ingezoomd; animaties kunnen ook met een digitale pen worden uitgevoerd. De mogelijkheden voor delen omvatten nu ook de luidsprekerweergave van een PowerPoint-bestand en met Microsoft Forms kan een directe enquête worden gestart onder de deelnemers van een vergadering.
 • Microsoft Outlook 2021 ondersteunt wereldwijde communicatie met zakenpartners en medewerkers op andere locaties, onder meer door bij het plannen van afspraken automatisch rekening te houden met verschillende tijdzones en tijdsverschillen. De nieuwe Outlook 2021 ondersteunt ook het aanmaken en beheren van een willekeurig aantal e-mailaccounts per gebruiker, wat bijzonder voordelig is voor gebruikers die meerdere accounts nodig hebben. Met Microsoft Teams kunnen berichten in Outlook rechtstreeks worden gedeeld met andere collega's en partners; tot slot bevat Outlook 2021 een nieuwe dicteerwerkbalk die het opstellen van e-mails vergemakkelijkt met verbeterde spraakopdrachten en automatische interpunctie.
 • Publisher 2021 bevat vele opties voor het maken van interessante afdrukbare presentaties en publicaties, waaronder verbeterde penherkenning en professionele grafische bewerking.
 • OneNote en Microsoft Teams vullen MS Office Standard 2021 Edition aan: het handige digitale notitieblok kan aan andere programma's worden gekoppeld, terwijl Microsoft Teams nu Skype vervangt.

Profiteer van de vele andere voordelen van Microsoft Office 2021 Standard

MS Office 2021 Standard Edition biedt niet alleen veel optimalisaties en nieuwe functies in de afzonderlijke programma's, maar scoort ook met een hele reeks algemene praktische functies en voordelen, die onder andere ook mobiel werken ondersteunen en een intuïtieve teamsamenwerking bij documenten, spreadsheets of presentaties en de communicatie tussen medewerkers vergemakkelijken.

Gebruikers hebben ook onderweg toegang tot veel Office-functies via smartphone of tablet: de in Office 2021 beschikbare webapps maken de toegang nog gemakkelijker, zodat de afzonderlijke functies en elementen voor het snel bewerken van documenten onderweg nog sneller kunnen worden gevonden. Bestanden kunnen ook worden geopend en gedeeld met apparaten van andere gebruikers in de cloud.

De bureaubladinterface van Office 2021 overtuigt met zijn duidelijke lay-out, veel toepassingen kunnen ook in donkere modus worden gebruikt, wat oogvriendelijk werken ondersteunt. Bovendien maakt het nieuwe vervolgkeuzemenu in het zoekgedeelte het zoeken naar e-mails en documenten nog eenvoudiger - gebruikers schakelen eenvoudig met een klik tussen de betreffende mailbox en een geopende map. Via het menu geschiedenis in de desktop client is het ook mogelijk om direct terug te keren naar de laatst bezochte plaatsen. Er is ook de nieuwe optie om telefoonnummers te maskeren, wat voor meer privacy en anonimiteit kan zorgen.

Ook in Office 2021 zal waarschijnlijk Group Policy Object (GPO) beschikbaar zijn voor het beheer van groepsbeleid, dat wordt beveiligd met ADMX-bestanden. Naast het regelen van updates, bevatten deze ook beveiligingsinstellingen om macro's in externe documenten te controleren. Bovendien kan de Office 2021 Edition ook worden gebruikt op een terminal of een remote desktop server; de licentie zal naar alle waarschijnlijkheid opnieuw een tweede gebruiksrecht omvatten voor een mobiele computer van een bepaalde gebruiker.

Tenslotte ondersteunen alle Office 2021-programma's ook de toegankelijkheid, onder meer door het gebruik van internationale normen en met praktische suggesties voor de opmaak van documenten, die ook kunnen worden aangevuld met audio-instructies. Het onderdeel "Gebruiksgemak" biedt hier diverse opties, zoals een grote keuze aan tonen in "Feedback geven met geluid".

Data Loss Prevention beschikbaar in Office 2021 Standard - ter bescherming tegen verlies en ongeoorloofde openbaarmaking van kritieke gegevens

Het Microsoft-hulpmiddel Data Loss Prevention (DLP), dat voor vele Office-edities beproefd is, wordt ook in MS Office 2021 Standard gebruikt om vertrouwelijke informatie of gegevens op betrouwbare wijze te beschermen tegen opzettelijke of onopzettelijke openbaarmaking door werknemers. Op die manier zorgen organisaties of bedrijven er met name voor dat persoonsgegevens worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang, zoals bijvoorbeeld ook wordt voorgeschreven door de DSVGO. Alle gegevensbewegingen, zoals overdrachten per e-mail of via internettoepassingen, worden niet alleen gecontroleerd door middel van dynamische, op inhoud gebaseerde controle, maar worden ook geblokkeerd in geval van overtreding van de voorschriften.

Systeembeheerders kunnen individuele, gedifferentieerde regels opstellen voor de toegang tot bepaalde gegevens, afhankelijk van de gebruiker of groepen, om de toegang of overdracht ervan te beperken of volledig te blokkeren, terwijl gebruikers ook kunnen worden gewaarschuwd voor potentiële risico's in geval van een dreigend gegevensverlies.

In het nieuwe MS Office 2021 kunnen beheerders voor afzonderlijke programma's gemakkelijker bepalen welke informatie überhaupt in een document mag worden opgenomen. Bovendien gaan bij het gebruik van clouddiensten zoals Microsoft OneDrive belangrijke gegevens niet verloren, zelfs niet bij een serverstoring of een defect aan een eindapparaat; gebruikers kunnen deze bestanden ook van overal benaderen en bewerken.

Systeemvereisten voor Microsoft Office 2021 Standard

De volgende systeemvereisten gelden ook als gebruikte software voor de MS Office 2021 Standard Edition. Daarnaast kunnen er, afhankelijk van het gebruik van andere apps of programma's, nog andere vereisten zijn wat betreft opslagruimte, enz.

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processor: 1 GHz (32- of 64-bits)
 • Werkgeheugen: ten minste 2 GB RAM
 • Harde schijf: ten minste 3 GB
 • Beeldresolutie: min. 1.280 x 800 pixels
 • Grafische kaart: DirectX 10

Welke Windows-versies zijn compatibel met de MS Office 2021 Standard-software?

Zoals reeds vermeld in de systeemvereisten, vereisen alle edities van Microsoft Office 2021 minstens Windows 10 als besturingssysteem voor hun goede werking. Microsoft Office 2021 Standard is daarom niet compatibel met Windows 8, 7 of oudere versies. Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Wiresoft-team.

Hoe wordt Microsoft Office 2021 Standard gelicentieerd?

Zoals gebruikelijk is deze Standard Edition van Microsoft Office 2021 gelicentieerd voor een specifiek individueel eindapparaat. Afhankelijk van de momenteel geldende Microsoft-voorschriften hebt u het recht om een willekeurig aantal kopieën van deze Office-versie en de vorige versies op deze computer te installeren, inclusief de installatie ervan op een netwerkserver, om ze op afstand of via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) via het gelicentieerde apparaat te gebruiken. Voor meer details kunt u contact opnemen met een Wiresoft-vertegenwoordiger.

Koop Microsoft Office 2021 Standard gebruikt in de Wiresoft Software Shop

De nieuwe Microsoft Office 2021 Standard Edition is nu al als gebruikte enkele licentie verkrijgbaar bij Wiresoft - dit betekent dat de prijs lager is dan die van het huidige nieuwe product. Bovendien profiteert u altijd van de volgende voordelen wanneer u gebruikte Office 2021 Standard software bij Wiresoft koopt:

 • Na de voltooide aankoop is uw MS Office 2021 Standard-software onmiddellijk voor u beschikbaar via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Deze MS Office 2021 Standard-licentie is, net als alle andere gebruikte licenties die Wiresoft te koop aanbiedt, geen proefversie met een beperkte geldigheid of een beperkte periode, noch komt ze met een reeds geactiveerde licentiesleutel. In plaats daarvan koopt u in onze softwarewinkel een Microsoft-softwareproduct dat alleen voor u geautoriseerd is.
 • U ontvangt dus een enkele licentie van MS Office 2021 Standard, die meestal eerst door een Europees bedrijf werd gekocht en doorverkocht. Deze wederverkoop markeert deze licentie van MS Office 2021 Standard software als gebruikt, zonder dat "gebruikt" enige beperking op de functionaliteit van de software inhoudt of betekent dat de software daadwerkelijk is gebruikt.
 • Indien een initiële koper deze MS Office software reeds op een computer geïnstalleerd had, werd deze voor de verkoop aan Wiresoft opnieuw verwijderd, zodat deze softwarelicentie opnieuw 100% vrij en beschikbaar is zonder beperkingen.
 • Alle overeenkomstige gebruikte MS Office Standard 2021-licenties die door Wiresoft werden aangekocht, werden ook door ons gecontroleerd op volledige bruikbaarheid voor de verkoop.
 • De rechtsgrondslag voor de wederverkoop van gebruikte Microsoft-software zoals Office Standard 2021 is het toepasselijke recht, dat de verkoop en de aankoop alsmede het gebruik van deze software uitdrukkelijk toestaat.
 • Dit betekent dat wanneer u een gebruikte licentie van Wiresoft koopt, u er zeker van kunt zijn dat u een legaal en tegelijkertijd origineel Microsoft-product koopt en gebruikt.

Als u vragen hebt over uw licentieaankoop van Microsoft Office Standard 2021 of een andere Office 2021 Edition als gebruikte software, evenals oudere Office-versies of andere Microsoft-software, kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
14 jul. 2023

Ottimo servizio

Consegna immediata e facile utilizzo del programma. Mi piace fare acquisti qui!

14 jul. 2023

Raccomandabile

Tutto è stato perfetto! Dall'ordine all'installazione, nessun problema. Grande team di Wiresoft!

14 jul. 2023

Recomendable

¡Todo fue perfecto! Desde el pedido hasta la instalación, ningún problema. ¡Gran equipo en Wiresoft!

14 jul. 2023

Molto affidabile

Sono più che soddisfatto con il processo fluido. Il servizio clienti ha risposto a tutte le mie domande con pazienza.

14 jul. 2023

Aanbevolen

Alles was perfect! Van de bestelling tot de installatie, geen enkel probleem. Geweldig team bij Wiresoft!

14 jul. 2023

Zeer betrouwbaar

Ik ben meer dan tevreden met het naadloze proces. De klantenservice heeft al mijn vragen geduldig beantwoord

14 jul. 2023

Muy confiable

Estoy más que satisfecho con el proceso fluido. El servicio de atención al cliente respondió a todas mis preguntas con paciencia.

14 jul. 2023

Empfehlenswert

Alles war perfekt! Von der Bestellung bis zur Installation, kein Problem. Tolles Team bei Wiresoft!

14 jul. 2023

Sehr zuverlässig

Ich bin mehr als zufrieden mit dem reibungslosen Ablauf. Der Kundensupport hat all meine Fragen geduldig beantwortet.

14 jul. 2023

Gran rendimiento

¡Estoy emocionada! Entrega rápida y el programa funciona perfectamente. ¡Genial!

14 jul. 2023

Top prestatie

Ik ben enthousiast! Snelle levering en het programma werkt perfect. Geweldig!

14 jul. 2023

Ottima prestazione

Sono entusiasta! Consegna veloce e il programma funziona perfettamente. Grande!

14 jul. 2023

Servizio perfetto

Servizio eccellente e supporto. Consiglio Wiresoft.

14 jul. 2023

Top Leistung

Bin begeistert! Schnelle Lieferung und das Programm läuft einwandfrei. Klasse!

14 jul. 2023

Servizio affidabile

Ho ordinato più volte e sono sempre stato soddisfatto. Processo di acquisto fluido, consegna veloce. Semplicemente fantastico!

14 jul. 2023

Perfecte service

Uitstekende dienstverlening en ondersteuning. Ik kan Wiresoft alleen maar aanbevelen.

14 jul. 2023

Betrouwbare service

Al meerdere keren besteld en altijd tevreden. Soepele koopproces, snelle levering. Gewoon top!

14 jul. 2023

Servicio fiable

He comprado varias veces y siempre estoy contento. Proceso de compra sin problemas, entrega rápida. ¡Excelente!

14 jul. 2023

Facile e veloce

Pagato e in pochissimo tempo il programma era già sul mio laptop. Molto impressionante.

11 jul. 2023

Erstklassiger Shop und Service

Habe mein Office 2021 Standard direkt nach dem Kauf erhalten und es funktioniert. Vielen Dank dafür!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën