Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD

MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD

€ 319,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Office 2021 Standard - de onmisbare bedrijfssoftware voor bedrijven en zelfstandigen...meer
Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"

Microsoft Office 2021 Standard - de onmisbare bedrijfssoftware voor bedrijven en zelfstandigen

De nieuwste versie Microsoft Office -Suite 2021 in de Standard editie biedt professionele gebruikers in bedrijven en zelfstandigen een nog verder verbeterde Standard in functionaliteit en efficiëntie - zowel voor de creatie en verwerking van documenten, als voor uitgebreide communicatie en de veilige samenwerking en uitwisseling van gegevens en documenten. Office 2021 tilt zo ook de samenwerking in de cloud - en ook in het huisOffice - naar een nieuw niveau. Daartoe voorziet de nieuwe MS Office 2021 Standard in uitgebreide beveiligingsnormen die ook rekening houden met de huidige regelgeving inzake gegevensbescherming.

Zoals altijd maken talrijke verbeteringen en toevoegingen aan de beproefde programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook deel uit van deze nieuwe release van MS Office: onder andere uitgebreide opties voor het gezamenlijk bewerken van documenten in real time vergemakkelijken veilig werken, alsmede de beschermde uitwisseling van informatie in teams en drempelloos werken. MS Office 2021 Standard wordt aangevuld met het digitale notitieblok OneNote en Microsoft Teams, dat Skype vervangt. Alle Office programma's kunnen ook worden gebruikt als Office webapps.

Bovendien beschermt in MS Office 2021 Standard de beproefde beveiligingsfunctie Data Loss Prevention tegen gegevensverlies door middel van uitgebreide beveiligingsvoorzieningen en individuele toegangsrechten, en voldoet de editie ook aan de strenge voorschriften inzake gegevensbescherming:

Bovendien bevat de huidige Standard Edition 2019 een aantal praktische optimalisaties voor professioneel en efficiënt werken en het uitwisselen van documenten voor samenwerking, met name in de cloud.

U kunt de Microsoft Office 2021 Standard Edition al in de Wiresoft Software Shop als gebruikte software vinden - tegen een lagere prijs in vergelijking met overeenkomstige nieuwe software - u kunt het beste meteen contact opnemen met ons team om te weten te komen wanneer deze Office versie officieel voor u beschikbaar zal zijn, evenals andere edities van MS Office 2021. In het volgende overzicht worden alle meegeleverde Office toepassingen gepresenteerd en wordt u geïnformeerd over alle reeds bekende vernieuwingen van deze editie, die voor u beschikbaar zullen zijn met Office 2021 Standard.

Bewezen Office toepassingen nog krachtiger in MS Office Standard 2021

De afzonderlijke toepassingen Word, Excel, PowerPoint en Outlook vormen ook de ruggengraat van de Standard-editie van het nieuwe MS Office 2021, aangevuld met OneNote en Microsoft Teams. Voor de editie Microsoft Office 2021 Standard zijn deze geoptimaliseerd en zijn extra functies toegevoegd om de samenwerking tussen toepassingen nog efficiënter te maken:

 • Microsoft Word 2021 is nog steeds het onmisbare programma voor het opstellen van teksten, maar de huidige versie ondersteunt ook het werken aan documenten, bijvoorbeeld met een geïntegreerd vertaalhulpmiddel, een geoptimaliseerde dicteerfunctie en een verbeterde spellingcorrectie inclusief grammaticacorrectie. Met de functie voor spraakuitvoer kunt u teksten laten voorlezen terwijl u schrijft; omgekeerd is ook de functie voor spraakinvoer verder verbeterd. De herziene editor maakt het gemakkelijker om schrijf- en spellingsuggesties direct met een klik over te nemen. Ook de herkenning van virtuele inkt is verbeterd, zodat een tekst die met een digitale pen op een beeldscherm is geschreven nog beter wordt omgezet in een Word-tekst. Er zijn individuele verbeteringen, bijvoorbeeld voor SVG-afbeeldingen: complexere afbeeldingsdocumenten kunnen nu ook worden geïntegreerd, geschaald en bewerkt zonder dat veel geheugen nodig is. Zogenaamde HEIC-beelden kunnen ook zonder conversie rechtstreeks vanaf iPhones of iPads worden ingevoegd.
 • Microsoft Excel biedt nu ook dynamische arrays en een verbeterde XVERWEIS-functie voor de professionele analyse en verwerking van gegevens, naast nieuwe functies en filters zoals de tijdlijnfilters in de Office versie 2021. Ook de tabelfuncties voor financiële berekeningen zijn geoptimaliseerd; de grote compatibiliteit met CSV-bestanden is eveneens gehandhaafd. Verdere details over de functies die beschikbaar zijn in Excel in MS Office 2021 Standard Edition zijn nog niet bekend. Voor vragen kunt u contact opnemen met het Wiresoft -team.
 • Microsoft Zoals gebruikelijk biedtPowerPoint 2021 een breed scala aan ontwerpopties met een verscheidenheid aan opwindende effecten, zoals morphing graphics en afbeeldingen, en andere opties voor beeldbewerking. Ultra-HD bestanden kunnen ook rechtstreeks in presentaties met PowerPoint worden ingevoegd; afbeeldingen kunnen vrij worden geschaald en met de zoomfunctie op een afbeelding worden ingezoomd; animaties kunnen ook met een digitale pen worden uitgevoerd. De opties voor delen omvatten nu ook de luidsprekerweergave van een PowerPoint-bestand en met Microsoft Formulieren kan een directe enquête worden gestart onder de deelnemers van een vergadering.
 • Microsoft Outlook 2021 ondersteunt wereldwijde communicatie met zakenpartners en medewerkers op andere locaties, onder meer door bij het plannen van afspraken automatisch rekening te houden met verschillende tijdzones en tijdsverschillen. De nieuwe Outlook 2021 ondersteunt ook het aanmaken en beheren van een willekeurig aantal e-mailaccounts per gebruiker, wat bijzonder voordelig is voor gebruikers die meerdere accounts nodig hebben. Met Microsoft Teams kunnen berichten in Outlook rechtstreeks worden gedeeld met andere collega's en partners; last but not least bevat Outlook 2021 een nieuwe dicteerwerkbalk die het opstellen van e-mails vergemakkelijkt met verbeterde spraakopdrachten en automatische interpunctie.
 • Publisher 2021 bevat vele opties voor het maken van interessante afdrukbare presentaties en publicaties, waaronder verbeterde penherkenning en professionele grafische bewerking.
 • OneNote en Microsoft Teams vullen de MS Office Standard 2021-editie aan: het handige digitale notitieblok kan aan andere programma's worden gekoppeld, terwijl Microsoft Teams nu Skype vervangt.

Profiteer van de vele andere voordelen van Microsoft Office 2021 Standard

MS Office 2021 biedt niet alleen talrijke optimaliseringen en nieuwe functies in de afzonderlijke programma's van de editie Standard, maar scoort ook met een hele reeks algemene praktische functies en voordelen die onder andere ook mobiel werken ondersteunen en een intuïtieve teamsamenwerking bij documenten, spreadsheets of presentaties, alsook de communicatie tussen medewerkers vergemakkelijken.

Gebruikers kunnen ook toegang krijgen tot vele mobiele Office De in Office 2021 beschikbare webapps maken de toegang nog eenvoudiger, zodat de afzonderlijke functies en elementen voor het snel bewerken van documenten onderweg nog sneller gevonden kunnen worden. Bestanden kunnen ook worden geopend en gedeeld met apparaten van andere gebruikers in de cloud.

De desktop interface van Office 2021 overtuigt met zijn duidelijke lay-out, veel applicaties kunnen ook in donkere modus worden gebruikt, wat oogvriendelijk werken ondersteunt. Bovendien maakt het nieuwe vervolgkeuzemenu in het zoekgedeelte het zoeken naar e-mails en documenten nog eenvoudiger - gebruikers hoeven alleen maar te klikken om te schakelen tussen de betreffende mailbox en een geopende map. Via het menu geschiedenis in de desktop client is het ook mogelijk om direct terug te keren naar de laatst bezochte plaatsen. Er is ook de nieuwe optie om telefoonnummers te maskeren, wat voor meer privacy en anonimiteit kan zorgen.

Naar verwachting zal op Office 2021 ook Group Policy Object (GPO) beschikbaar zijn voor het beheer van groepsbeleid, dat wordt beveiligd met ADMX-bestanden. Naast de controle op updates omvatten deze ook beveiligingsinstellingen voor de controle op macro's in externe documenten. Bovendien kan de Office 2021 editie ook worden gebruikt op een terminal of remote desktop server, en zal de licentie hoogstwaarschijnlijk opnieuw een tweede gebruiksrecht bevatten voor een mobiele computer van een bepaalde gebruiker.

Last but not least ondersteunen alle Office 2021 programma's ook de toegankelijkheid, onder meer door het gebruik van internationale normen en met praktische suggesties voor de opmaak van documenten, die ook met audio-instructies kunnen worden aangevuld. Het onderdeel "Gebruiksgemak" biedt hier diverse opties, zoals een grote keuze aan tonen in "Feedback geven met geluid".

Data Loss Prevention beschikbaar op Office 2021 Standard - ter bescherming tegen verlies en ongeoorloofde openbaarmaking van kritieke gegevens

Office De preventie van gegevensverlies Microsoft De Data Loss Prevention (DLP) tool, die al vele Standard edities beproefd is, wordt ook in MS Office 2021 gebruikt om vertrouwelijke informatie of gegevens op betrouwbare wijze te beschermen tegen opzettelijke of onopzettelijke openbaarmaking door medewerkers. Op die manier zorgen organisaties of bedrijven er met name voor dat persoonsgegevens worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang, zoals bijvoorbeeld ook wordt voorgeschreven door de DSVGO. Alle gegevensbewegingen, zoals overdrachten per e-mail of via internettoepassingen, worden niet alleen gecontroleerd door middel van dynamische, op inhoud gebaseerde controle, maar worden ook geblokkeerd in geval van overtreding van de voorschriften.

Systeembeheerders kunnen individuele, gedifferentieerde regels opstellen voor de toegang tot specifieke gegevens, afhankelijk van de gebruiker of groep, om de toegang of openbaarmaking te beperken of te blokkeren, terwijl gebruikers ook worden gewaarschuwd voor potentiële risico's als gegevensverlies dreigt.

In de nieuwe MS Office 2021 kunnen beheerders voor afzonderlijke programma's gemakkelijker bepalen welke informatie überhaupt in een document mag worden opgenomen. Bovendien gaan bij gebruik van clouddiensten zoals Microsoft OneDrive belangrijke gegevens niet verloren, zelfs niet bij een serverstoring of een defect aan een eindapparaat; gebruikers kunnen deze bestanden ook vanaf elke locatie openen en bewerken.

Systeemvereisten voor Microsoft Office 2021 Standard

De volgende systeemvereisten gelden ook als gebruikte software voor de MS Office 2021 Standard Edition. Bovendien kunnen, afhankelijk van het gebruik van verdere apps of programma's, nog andere vereisten gelden inzake opslagruimte, enz.

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processor: 1 GHz (32- of 64-bits)
 • Werkgeheugen: ten minste 2 GB RAM
 • Harde schijf: ten minste 3 GB
 • Beeldresolutie: min. 1.280 x 800 pixels
 • Grafische kaart: DirectX 10

Welke Windows versies zijn compatibel met de MS Office 2021 Standard software?

Zoals reeds vermeld in de systeemvereisten, hebben alle edities van Microsoft Office 2021 minstens Windows 10 als besturingssysteem nodig voor hun goede werking. Microsoft Office 2021 Standard is daarom niet compatibel met Windows 8, 7 of oudere versies. Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Wiresoft team.

Hoe wordt Microsoft Office 2021 Standard gelicentieerd?

Deze Standard editie van Microsoft Office 2021 is zoals gewoonlijk gelicentieerd voor een specifiek eindapparaat. Afhankelijk van de momenteel geldende Microsoft -voorschriften hebt u het recht om een willekeurig aantal kopieën van deze Office -versie en de vorige versies op deze computer te installeren, inclusief de installatie ervan op een netwerkserver, om ze op afstand of via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) via het gelicentieerde apparaat te gebruiken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wiresoft.

Microsoft Office 2021 Standard koop tweedehands in de Wiresoft software shop

De nieuwe Microsoft Office 2021 Standard Edition is nu al beschikbaar als gebruikte enkele licentie op Wiresoft - dit betekent dat de prijs lager is dan die van het huidige nieuwe product. Bovendien profiteert u altijd van de volgende voordelen wanneer u gebruikte software koopt bij Office 2021 Standard op Wiresoft:

 • Na de voltooide aankoop is uw MS Office 2021 Standard software onmiddellijk voor u beschikbaar via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Deze MS Office 2021 Standard licentie, evenals alle andere gebruikte licenties die door Wiresoft te koop worden aangeboden, is noch een testversie met beperkte geldigheid of een beperkte periode, noch wordt deze geleverd met een reeds geactiveerde licentiesleutel. In plaats daarvan koopt u een Microsoft softwareproduct dat alleen voor uzelf in onze softwarewinkel is geautoriseerd.
 • U ontvangt dus een enkele licentie van MS Office 2021 Standard, die gewoonlijk eerst door een Europees bedrijf werd gekocht en doorverkocht. Deze wederverkoop markeert deze licentie van de MS Office 2021 Standard software als gebruikt, zonder dat "gebruikt" enige beperking op de functionaliteit van de software inhoudt of betekent dat de software daadwerkelijk is gebruikt.
 • Indien een oorspronkelijke koper deze MS Office software reeds op een computer had geïnstalleerd, werd deze vóór de verkoop aan Wiresoft weer verwijderd, zodat deze softwarelicentie weer 100% vrij en zonder beperkingen beschikbaar is.
 • Alle overeenkomstige gebruikte MS Office Standard 2021 licenties gekocht van Wiresoft werden ook door ons gecontroleerd op volledige bruikbaarheid voor de verkoop.
 • De rechtsgrondslag voor de wederverkoop van gebruikte Microsoft software zoals Office Standard 2021 is het toepasselijke recht, dat de verkoop en de aankoop alsmede het gebruik van deze software uitdrukkelijk toestaat.
 • Wanneer u dus een gebruikte licentie koopt van Wiresoft, kunt u er zeker van zijn dat u een legaal en tegelijkertijd origineel Microsoft product koopt en gebruikt.

Als u vragen hebt over uw licentieaankoop van Microsoft Office Professional 2021 Plus of een andere Office 2021 Edition als gebruikte software, evenals oudere Office versies of andere Microsoft software, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of chat.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken