Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2021 HOME AND BUSINESS

MICROSOFT OFFICE 2021 HOME AND BUSINESS

€ 247,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Office 2021 Home and Business - de onmisbare bedrijfssoftware voor bedrijven en...meer
Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2021 HOME AND BUSINESS"

Microsoft Office 2021 Home and Business - de onmisbare bedrijfssoftware voor bedrijven en zelfstandigen

De nieuwste versie van Microsoft Office Suite 2021 in de Home and Business Edition biedt professionele gebruikers in bedrijven en zelfstandigen een nog betere standaard voor functionaliteit en efficiëntie - zowel voor het maken en bewerken van documenten, als voor uitgebreide communicatie en de veilige samenwerking en uitwisseling van gegevens en documenten. Office 2021 tilt zo ook de samenwerking in de cloud - en ook in het thuiskantoor - naar een nieuw niveau. Daartoe biedt de nieuwe MS Office 2021 Home and Business uitgebreide beveiligingsnormen die ook rekening houden met de huidige regelgeving inzake gegevensbescherming.

Zoals altijd maken talrijke verbeteringen en toevoegingen aan de beproefde programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook deel uit van deze nieuwe release van MS Office: onder andere uitgebreide opties voor het gezamenlijk bewerken van documenten in real time vergemakkelijken veilig werken, alsmede de beschermde uitwisseling van informatie in het team en barrièrevrij werken. MS Office 2021 Home and Business wordt aangevuld met het digitale notitieblok OneNote en Microsoft Teams, dat Skype vervangt. Alle Office-programma's kunnen ook worden gebruikt als Office Web Apps.

Bovendien beschermt de beproefde beveiligingsfunctie Data Loss Prevention in MS Office 2021 Home and Business tegen gegevensverlies door middel van uitgebreide beveiligingsvoorzieningen en individuele toegangsrechten, en voldoet de editie ook aan de strenge voorschriften voor gegevensbescherming:

Bovendien bevat de huidige Home and Business Edition 2019 een aantal praktische optimalisaties voor professioneel en efficiënt werken en het uitwisselen van documenten voor samenwerkingswerk, vooral in de cloud.

U kunt de Microsoft Office 2021 Home and Business Edition nu al vinden in de Wiresoft Software Shop - tegen een lagere prijs in vergelijking met overeenkomstige nieuwe producten - u kunt het beste meteen contact opnemen met ons team om te weten te komen wanneer deze Office-versie officieel voor u beschikbaar zal zijn, net als andere edities van MS Office 2021. In het volgende overzicht worden alle meegeleverde Office-toepassingen gepresenteerd en krijgt u informatie over alle vernieuwingen van deze editie die nu al bekend zijn en voor u beschikbaar zijn met Office 2021 Home and Business.

Bewezen Office-toepassingen nog krachtiger in MS Office Home and Business 2021

In de Home en Business Edition van het nieuwe MS Office 2021 vormen de afzonderlijke toepassingen Word, Excel, PowerPoint en Outlook eveneens de ruggengraat, aangevuld met OneNote en Microsoft Teams. Voor de Microsoft Office 2021 Home and Business Edition zijn deze geoptimaliseerd en zijn er extra functies toegevoegd om overkoepelend samenwerken nog efficiënter te maken:

 • Microsoft Word 2021 is nog steeds het onmisbare programma voor het maken van teksten, de huidige versie ondersteunt ook het werken aan documenten, bijvoorbeeld met een geïntegreerd vertaalhulpmiddel, een geoptimaliseerde dicteerfunctie en een verbeterde spellingcorrectie inclusief grammaticacorrectie. Met de functie voor spraakuitvoer kunt u teksten laten voorlezen terwijl u schrijft; omgekeerd is ook de functie voor spraakinvoer verder verbeterd. De herziene editor maakt het gemakkelijker om schrijf- en spellingsuggesties direct met een klik over te nemen. Ook de herkenning van virtuele inkt is verbeterd, zodat een tekst die met een digitale pen op een beeldscherm is geschreven nog beter wordt omgezet in een Word-tekst. Er zijn individuele verbeteringen, bijvoorbeeld voor SVG-afbeeldingen: complexere afbeeldingsdocumenten kunnen nu ook worden geïntegreerd, geschaald en bewerkt zonder dat veel geheugen nodig is. Zogenaamde HEIC-beelden kunnen ook zonder conversie rechtstreeks vanaf iPhones of iPads worden ingevoegd.
 • Microsoft Excel biedt nu dynamische arrays en een verbeterde XVERWEIS-functie voor de professionele analyse en verwerking van gegevens, naast nieuwe functies en filters zoals de tijdlijnfilters in Office versie 2021. Ook de tabelfuncties voor financiële berekeningen zijn geoptimaliseerd; de grote compatibiliteit met CSV-bestanden is eveneens gehandhaafd. Verdere details over de functies die beschikbaar zijn in Excel in MS Office 2021 Home and Business Edition zijn nog niet bekend, neem contact op met het Wiresoft-team als u vragen heeft.
 • Microsoft PowerPoint 2021 biedt zoals gewoonlijk een breed scala aan ontwerpmogelijkheden met een verscheidenheid aan opwindende effecten zoals morphing graphics en afbeeldingen, evenals andere beeldbewerkingsopties. Ultra HD-bestanden kunnen ook rechtstreeks in presentaties met PowerPoint worden ingevoegd; afbeeldingen kunnen vrij worden geschaald en met de zoomfunctie op een afbeelding worden ingezoomd; animaties kunnen ook met een digitale pen worden uitgevoerd. De mogelijkheden voor delen omvatten nu ook de luidsprekerweergave van een PowerPoint-bestand en met Microsoft Forms kan een directe enquête worden gestart onder de deelnemers van een vergadering.
 • Microsoft Outlook 2021 ondersteunt wereldwijde communicatie met zakenpartners en medewerkers op andere locaties, onder meer door bij het plannen van afspraken automatisch rekening te houden met verschillende tijdzones en tijdverschuivingen. De nieuwe Outlook 2021 ondersteunt ook het aanmaken en beheren van een willekeurig aantal e-mailaccounts per gebruiker, wat bijzonder voordelig is voor gebruikers die meerdere accounts nodig hebben. Met Microsoft Teams kunnen berichten in Outlook rechtstreeks worden gedeeld met andere collega's en partners; tot slot bevat Outlook 2021 een nieuwe dicteerwerkbalk die het opstellen van e-mails vergemakkelijkt met verbeterde spraakopdrachten en automatische interpunctie.
 • Publisher 2021 bevat vele opties voor het maken van interessante afdrukbare presentaties en publicaties, waaronder verbeterde penherkenning en professionele grafische bewerking.
 • OneNote en Microsoft Teams maken de MS Office Home and Business 2021 Edition compleet: het praktische digitale notitieblok kan worden gekoppeld aan andere programma's, terwijl Microsoft Teams nu Skype vervangt.

Geniet van nog veel meer voordelen van Microsoft Office 2021 Home and Business

MS Office 2021 Home and Business Edition biedt niet alleen veel optimalisaties en nieuwe functies in de afzonderlijke programma's, maar scoort ook met een hele reeks algemene praktische functies en voordelen, die onder andere ook mobiel werken ondersteunen en een intuïtieve teamsamenwerking bij documenten, spreadsheets of presentaties en de communicatie tussen medewerkers vergemakkelijken.

Gebruikers hebben ook onderweg via smartphone of tablet toegang tot veel functies van Office : de in Office 2021 beschikbare webapps maken de toegang nog gemakkelijker, zodat de afzonderlijke functies en elementen voor het snel bewerken van documenten onderweg nog sneller kunnen worden gevonden. Bestanden kunnen ook worden geopend en gedeeld met apparaten van andere gebruikers in de cloud.

De desktopinterface van Office 2021 maakt indruk met zijn duidelijke lay-out, veel toepassingen kunnen ook in donkere modus worden gebruikt, wat oogvriendelijk werken ondersteunt. Bovendien maakt het nieuwe vervolgkeuzemenu in het zoekgedeelte het zoeken naar e-mails en documenten nog eenvoudiger - gebruikers hoeven alleen maar te klikken om te schakelen tussen de betreffende mailbox en een geopende map. Via het menu geschiedenis in de desktop client is het ook mogelijk om direct terug te keren naar de laatst bezochte plaatsen. Er is ook de nieuwe optie om telefoonnummers te maskeren, wat voor meer privacy en anonimiteit kan zorgen.

Ook in Office 2021 zal waarschijnlijk Group Policy Object (GPO) beschikbaar zijn voor het beheer van groepsbeleid, dat wordt beveiligd met ADMX-bestanden. Naast de controle op updates omvatten deze ook beveiligingsinstellingen voor de controle op macro's in externe documenten. Bovendien kan de Office 2021 Edition ook worden gebruikt op een terminal of remote desktop server; de licentie zal naar alle waarschijnlijkheid opnieuw een tweede gebruiksrecht omvatten voor een mobiele computer van een bepaalde gebruiker.

Tenslotte ondersteunen alle Office 2021-programma's ook de toegankelijkheid, onder meer door het gebruik van internationale normen en met praktische suggesties voor de opmaak van documenten, die ook kunnen worden aangevuld met audio-instructies. Het onderdeel "Gebruiksgemak" biedt hier diverse opties, zoals een grote keuze aan tonen in "Feedback geven met geluid".

Data Loss Prevention beschikbaar in Office 2021 Home en Business - ter bescherming tegen verlies en ongeoorloofde openbaarmaking van kritieke gegevens

Het programma Microsoft Data Loss Prevention (DLP), dat voor vele Office-edities beproefd is, wordt ook in MS Office 2021 Home en Business gebruikt om vertrouwelijke informatie of gegevens op betrouwbare wijze te beschermen tegen opzettelijke of onopzettelijke openbaarmaking door medewerkers. Op die manier zorgen organisaties of ondernemingen er met name voor dat persoonsgegevens worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang, zoals bijvoorbeeld wordt voorgeschreven door het DSVGO. Alle gegevensbewegingen, zoals overdrachten per e-mail of via internettoepassingen, worden niet alleen gecontroleerd door middel van dynamische, op inhoud gebaseerde controle, maar worden ook geblokkeerd in geval van overtreding van de voorschriften.

Systeembeheerders kunnen individuele, gedifferentieerde regels opstellen voor de toegang tot bepaalde gegevens, afhankelijk van de gebruiker of groepen, om de toegang of overdracht ervan te beperken of volledig te blokkeren, terwijl gebruikers ook kunnen worden gewaarschuwd voor potentiële risico's in geval van een dreigend gegevensverlies.

In het nieuwe MS Office 2021 kunnen beheerders voor afzonderlijke programma's gemakkelijker bepalen welke informatie überhaupt in een document mag worden geïntegreerd. Bovendien gaan bij het gebruik van clouddiensten zoals Microsoft OneDrive belangrijke gegevens niet verloren, zelfs niet bij een serverstoring of een defect aan een eindapparaat; gebruikers kunnen deze bestanden ook van overal benaderen en bewerken.

Systeemvereisten voor Microsoft Office 2021 Home en Business

De volgende systeemvereisten gelden voor de MS Office 2021 Home and Business Edition. Daarnaast kunnen, afhankelijk van het gebruik van andere apps of programma's, nog andere vereisten gelden wat betreft opslagruimte, enz.

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processor: 1 GHz (32- of 64-bits)
 • Werkgeheugen: ten minste 2 GB RAM
 • Harde schijf: ten minste 3 GB
 • Beeldresolutie: min. 1.280 x 800 pixels
 • Grafische kaart: DirectX 10

Welke Windows-versies zijn compatibel met de MS Office 2021 Home and Business software?

Zoals reeds vermeld in de systeemvereisten, vereisen alle edities van Microsoft Office 2021 ten minste Windows 10 als besturingssysteem voor hun goede werking. Microsoft Office 2021 Home and Business is daarom niet compatibel met Windows 8, 7 of oudere versies. Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Wiresoft-team.

Hoe is Microsoft Office 2021 Home and Business gelicentieerd?

Zoals gebruikelijk is deze Home and Business Edition van Microsoft Office 2021 gelicentieerd voor een specifiek individueel eindapparaat. Afhankelijk van de momenteel geldende Microsoft-voorschriften hebt u het recht om een willekeurig aantal kopieën van deze Office-versie en de vorige versies op deze computer te installeren, inclusief de installatie ervan op een netwerkserver, om ze op afstand of via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) via het gelicentieerde apparaat te gebruiken. Voor meer details kunt u contact opnemen met een Wiresoft-vertegenwoordiger.

Koop Microsoft Office 2021 Home en Business in de Wiresoft Software Shop

De nieuwe Microsoft Office 2021 Home and Business Edition is nu al als eenmalige licentie verkrijgbaar bij Wiresoft - dit betekent dat de prijs lager is dan die van het huidige nieuwe product. Wanneer u Office 2021 Home en Business bij Wiresoft koopt, geniet u bovendien altijd van de volgende voordelen:

 • Zodra u uw aankoop hebt voltooid, is uw MS Office 2021 Home and Business software onmiddellijk voor u beschikbaar via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Deze MS Office 2021 Home and Business-licentie, net als alle andere licenties die Wiresoft te koop aanbiedt, is noch een proefversie met beperkte geldigheid of een beperkte periode, noch een licentie met een reeds geactiveerde licentiesleutel. In plaats daarvan koopt u in onze softwarewinkel een Microsoft-softwareproduct dat alleen voor u geautoriseerd is.
 • Alle overeenkomstige MS Office Home and Business 2021 licenties die bij Wiresoft zijn gekocht, zijn ook door ons getest op volledige bruikbaarheid vóór de verkoop.
 • De rechtsgrondslag voor de wederverkoop van Microsoft-software zoals Office Home en Business 2021 is het toepasselijke recht, dat de verkoop en de aankoop alsmede het gebruik van deze software uitdrukkelijk toestaat.
 • Dit betekent dat wanneer u een licentie van Wiresoft koopt, u er zeker van kunt zijn dat u een legaal en tegelijkertijd origineel Microsoft-product koopt en gebruikt.

Als u vragen hebt over uw licentieaankoop van Microsoft Office Home and Business 2021 of een andere Office 2021-editie, evenals oudere Office-versies of andere Microsoft-software, kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of chat.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2021 HOME AND BUSINESS"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken