Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL
Microsoft SQL Server 2014 User CAL De SQL Server 2014 Standard is een ideaal database management systeem waarmee u betrouwbaar en veilig alle data in uw bedrijf kunt beheren. Om toegang te krijgen tot de Windows SQL Server heeft u...
€ 78,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2014 DEVICE CAL De SQL Server 2014 Standard is een ideaal database management systeem waarmee u betrouwbaar en veilig alle data in uw bedrijf kunt beheren. Om toegang te krijgen tot de Windows SQL Server heeft u...
€ 78,90 *

Microsoft SQL Server 2014 CAL - Uw weg naar de juiste licenties

Overzicht van Microsoft SQL Server 2014 CAL's

Microsoft SQL Server 2014 is nog steeds een veelgebruikte databasebeheeroplossing in bedrijven. Als je deze software gebruikt, zijn Microsoft SQL Server 2014 CAL's (Client Access Licences) onmisbaar. In deze tekst geven we je een eenvoudig te begrijpen inzicht in wat ze betekenen en hoe ze werken.

Het belang van Microsoft SQL Server 2014 CAL's

Microsoft SQL Server 2014 CAL's zijn licenties waarmee gebruikers of apparaten toegang krijgen tot SQL Server services en databases. Ze zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat je organisatie wettelijk voldoet en het gebruik van SQL Server gereguleerd is.

Waarom zijn Microsoft SQL Server 2014 CAL's belangrijk?

De juiste licenties met Microsoft SQL Server 2014 CAL's zijn cruciaal om juridische gevolgen en operationele verstoringen te voorkomen. Zonder de juiste CAL's heb je mogelijk geen legale toegang tot SQL Server 2014.

Soorten Microsoft SQL Server 2014 CAL's

Er zijn twee hoofdtypen Microsoft SQL Server 2014 CAL's:

  1. User CALs: Deze licenties zijn gebaseerd op gebruikers en geven een specifieke gebruiker toegang tot SQL Server 2014. User CAL's zijn goed als je organisatie veel apparaten en minder gebruikers heeft.

  2. Device CAL's: Device CAL's zijn apparaatgebaseerde licenties die gebonden zijn aan een specifiek apparaat. Ze geven alle gebruikers die dit apparaat gebruiken toegang tot SQL Server.

CAL's voor SQL Server 2014 kopen

In de regel moeten Microsoft SQL Server 2014 CAL's los van de serversoftware worden aangeschaft. Zorg ervoor dat je het juiste aantal en type CAL's aanschaft op basis van de individuele vereisten van je organisatie.

Conclusie

Microsoft SQL Server 2014 CAL's zijn van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je organisatie over de juiste licenties beschikt en werkt in overeenstemming met de wettelijke vereisten. De keuze tussen User CAL's en Device CAL's hangt af van de specifieke situatie van je organisatie. CAL's met de juiste licenties zijn de sleutel tot een soepele werking en het vermijden van juridische problemen. Zorg ervoor dat je de juiste CAL's aanschaft om de compliance en legaliteit van je SQL Server 2014 gebruik te garanderen.

Categorieën