Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE

€ 2.989,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10117
 • 395-04540
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Met Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise...meer
Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

Met Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise krijgen bedrijven een moderne en efficiënte oplossing voor geoptimaliseerd e-mailverkeer. Het maakt niet uit of de e-mails binnen of buiten het bedrijf worden verstuurd. Ook deze e-mails zijn niet langer gebonden aan groottebeperkingen. De 2016-versie is ook de ideale oplossing op het gebied van bedrijfsbeveiliging. Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise kan niet alleen in bedrijven worden gebruikt, maar ook op universiteiten, scholen of bij de overheid.

Welke andere voordelen biedt Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise?


De versie 2016 optimaliseert platform-specifieke communicatieprocessen binnen en buiten bedrijven. Teams kunnen veel beter en productiever samenwerken. Exchange-servers worden ook ondersteund door alle andere Microsoft-producten. De Enterprise-versie is dus perfect ontworpen voor Microsoft Outlook. Daarnaast bevat Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise een gebruiksvriendelijke Outlook-app voor de iOS- en Android-besturingssystemen. Maar ook een overal bruikbare Outlook Web App kan functioneel worden gebruikt op alle andere systemen met internettoegang.

Welke speciale functies biedt de hier beschikbare Enterprise-versie?


In directe vergelijking met de Standard kunt u met Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise aanzienlijk meer databases beheren. Tot 100 mailboxen kunnen betrouwbaar worden beheerd, waardoor deze Microsoft-versie zeer geschikt is voor middelgrote en ook grotere bedrijven. Als je deze Exchange-versie koopt, heb je niet alleen het e-mailverkeer in je eigen netwerk onder controle, maar kun je er ook smartphones en tablets in integreren. Interessant is dat Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise zich presenteert in een vertrouwde Outlook-gebruikersinterface. Je hoeft hier niet veel te releasen. Hoewel dit de versie van 2016 is, is deze al aangepast aan de moderne Windows.

Wat zijn de systeemvereisten voor Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise?


Het enige wat u nodig heeft is een PC met een krachtige 64-bit processor en een harde schijf met een capaciteit van minstens 30 GB. Elke mailbox kan minimaal 8 GB hebben en voor client access minimaal 4 GB. Voor gedeelde mailbox en client toegang dient 8 GB te worden gereserveerd. De volgende Microsoft-besturingssystemen worden ondersteund:
- Windows Server 2008 R2 Datacenter RTM of hoger
- Windows Server 2008 R2 Standard met SP1
- Windows Server 2008 R2 Enterprise met SP1
- Windows Server 2012 Standard of Datacenter
- Windows Server 2012 R2 Standard of Datacenter
- Windows Server 2016 Standard of Datacenter

Wat zit er in de levering?


Voor Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise ontvangt u van ons een zogenaamde MLK-licentie. Dit is een Microsoft-licentiesleutel waarmee vervolgens een voorgeïnstalleerde software kan worden geactiveerd. Deze volumelicentie wordt aangeboden zonder gegevensdrager. Ook bij deze Exchange-versie profiteert u als koper van het cumulatieve update-aanbod. U kunt er dus zeker van zijn dat er regelmatig programma-updates worden geleverd, zodat mogelijke fouten worden vermeden. Ook krijgt u in sommige gevallen bij elke update nieuwe, nuttige functies. Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise kan door u worden gebruikt voor een onbeperkte periode na activering.

Zorg voor soepel en veilig e-mailverkeer in uw bedrijf en profiteer van vele nuttige functies. Bestel hier de Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise licentiesleutel tegen lage prijzen.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken