Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE

€ 2.989,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10117
 • 395-04540
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise biedt...meer
Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise biedt bedrijven een moderne en efficiënte oplossing voor geoptimaliseerd e-mailverkeer. Het maakt niet uit of e-mails binnen het bedrijf worden verzonden of ook daarbuiten. Ook zijn deze e-mails niet langer gebonden aan omvangbeperkingen. Maar ook op het gebied van bedrijfsbeveiliging is de 2016-versie de ideale oplossing. Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise kan niet alleen in bedrijven worden gebruikt, maar ook op universiteiten, scholen of in overheidsdiensten.

Welke andere voordelen biedt Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise?


De versie 2016 optimaliseert de platform-specifieke communicatieprocessen binnen en buiten bedrijven. Teams kunnen veel beter en productiever samenwerken. Exchange Server wordt ook ondersteund door alle andere Microsoft-producten. De Enterprise-versie is bijvoorbeeld uitstekend ontworpen voor Microsoft Outlook. Daarnaast bevat Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise een app-vriendelijke Outlook-app voor iOS- en Android-besturingssystemen. Een alomtegenwoordige Outlook Web App kan echter ook functioneel worden gebruikt op alle overige systemen met internettoegang.

Welke speciale functies biedt de Enterprise-versie die hier beschikbaar is?


In directe vergelijking met de Standard-versie kunt u met Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise aanzienlijk meer databases beheren. Tot 100 mailboxen kunnen hier op betrouwbare wijze worden beheerd, zodat deze Microsoft-versie zeer geschikt is voor middelgrote en zelfs grotere bedrijven. Als u deze Exchange-versie koopt, hebt u niet alleen het e-mailverkeer in het interne netwerk onder controle, maar kunt u er ook smartphones en tablets in integreren. Interessant is dat Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise zich presenteert in een vertrouwde Outlook-gebruikersinterface. Je hoeft hier niet veel opnieuw te leren. Ook al is dit de 2016 versie, hij is al aangepast aan de moderne Windows-10 look.

Wat zijn de systeemvereisten voor Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise?


Om het uit te voeren, hebt u alleen een pc nodig met een krachtige 64-bits processor en ten minste 30 GB harde schijfcapaciteit. Elke mailbox moet ten minste 8 GB hebben en voor client-toegang ten minste 4 GB. Voor gedeelde mailboxen en clienttoegang moet 8 GB beschikbaar zijn. De volgende Microsoft-besturingssystemen worden ondersteund:
- Windows Server 2008 R2 Datacenter RTM of later
- Windows Server 2008 R2 Standard met SP1
- Windows Server 2008 R2 Enterprise met SP1
- Windows Server 2012 Standard of Datacenter
- Windows Server 2012 R2 Standard of Datacenter
- Windows Server 2016 Standard of Datacenter

Wat krijg je in de doos?


Voor Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise ontvangt u een zogenaamde MLK licentie. Dit is een licentiesleutel van Microsoft die kan worden gebruikt om vooraf geïnstalleerde software achteraf te activeren. Deze volumelicentie wordt aangeboden zonder gegevensdrager. Als koper van deze Exchange-versie profiteert u ook van de levering van cumulatieve updates. U kunt er dus zeker van zijn dat programma-updates regelmatig worden geleverd, zodat mogelijke fouten worden vermeden. Tegelijkertijd krijgt u met elke update ook nieuwe, nuttige functies. Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise kan na activering voor onbepaalde tijd door u worden gebruikt.

Ook u kunt zorgen voor vlot en veilig e-mailverkeer in uw bedrijf en profiteren van vele nuttige functies. Bestel hier de Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise licentiesleutel tegen lage prijzen.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken