Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10117
 • 395-04540
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 1.842,90 * € 2.046,90 * (9,97% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
CU versie Huidige
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Download + Licentie
Extra informatie Tot 100 mailbox databases


Windows Server 2016 is een bewezen berichtenplatform voor het centrale beheer van e-mails en contacten, maar ook van afspraken en taken en de versie van 10. Vooral grotere bedrijven en instellingen profiteren van de grote schaalbaarheid en de vele praktische functies voor flexibel, zelfs lokaal onafhankelijk gebruik, wat de samenwerking in teams ondersteunt en de beveiliging verbetert. Server Windows

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

Windows Server 2016 is een beproefd berichtenplatform voor het centrale beheer van e-mails en contacten, maar ook van afspraken en taken en de serverversie van Windows 10. Vooral grotere bedrijven en instellingen profiteren zo van de hoge schaalbaarheid en van de vele praktische functies voor flexibel, zelfs lokaal onafhankelijk gebruik, wat de samenwerking in teams ondersteunt en de veiligheid verbetert.

Als een krachtig communicatiesysteem is Exchange Server 2016 een belangrijk onderdeel van elk modern bedrijf voor het controleren en beheren van typische werkprocessen. De serversoftware fungeert als interne en externe interface, verbindt medewerkers en afdelingen op betrouwbare wijze, zelfs over locaties heen, en draagt in ruime mate bij tot de verhoging van de algemene doeltreffendheid in ondernemingen: e-mails, contacten en afspraken kunnen centraal worden beheerd en overzichtelijk worden gearchiveerd en doorzocht. Een gedifferentieerd rechtenbeheer definieert de individuele toegang van medewerkers tot gegevens en afspraken, zodat Microsoft Exchange Server 2016 tegelijkertijd een maximum aan controle en transparantie biedt.

Door de serverarchitectuur te optimaliseren, is het aantal serverrollen in Exchange Server 2016 Enterprise teruggebracht tot twee rollen - mailbox en edge transport - en is ook de schaling vereenvoudigd en de ondersteuning voor clouddiensten verbeterd.

De Enterprise-editie van Exchange Server 2016 is bijzonder geschikt voor de communicatie van grote bedrijven of organisaties met veel werknemers, omdat deze editie tot 100 mailboxdatabases per server ondersteunt.

Wiresoft biedt de Enterprise Edition van Exchange Server 2016 aan als gebruikte software - tegen een lagere, verlaagde prijs in vergelijking met nieuwe software - indien nog beschikbaar. Gebruikte software is daarom bijzonder aantrekkelijk voor die grote bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een kostenbesparende, voordelige manier om krachtigere software zoals Exchange 2016 Enterprise in hun bedrijfsvoering te gebruiken. Want ook als gebruikte software biedt deze Exchange Edition het typische maximum op het gebied van schaalbaarheid, prestaties en beveiliging, omdat ze in haar geheel kan worden gebruikt.

Voor elke Exchange-server moet een afzonderlijke licentie worden gekocht, evenals licenties voor clienttoegang. Zelfs bij gebruikte Exchange Server Enterprise-software wordt de licentieverlening uitgevoerd volgens de officiële regels van het licentiebeheer van Microsoft. Meer informatie over uw optimale licenties en over de verbeteringen en nieuwe functies van Exchange Server 2016 Enterprise vindt u in het volgende gedeelte.

Vergelijking van Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise en Standard

Het grootste verschil van de Enterprise Edition van Exchange Server 2016 ten opzichte van de Standard Edition is de mogelijkheid om tot 100 mailbox databases met elk maximaal 2 terabyte per server te bedienen en te beheren, dit maakt de Enterprise Edition vooral interessant voor een groter aantal gebruikers. Verdere verschillen zijn:

 • Gebruik van Data Loss Prevention via Exchange Admin Center: Data Loss Prevention voorkomt dat vertrouwelijke informatie wordt doorgespeeld aan onbevoegden; met de geïntegreerde Intelligent Message Filter (IMF) en SmartScreen-filtertechnologie worden potentieel schadelijke berichten eruit gefilterd voordat ze in een mailbox terechtkomen.
 • Gebruikers profiteren van gecentraliseerde gegevensopslag, controle over opslagbehoeften en up-to-date compliance-eisen.
 • Uitgebreidere virtualisatierechten maken de werking van onbeperkte virtuele machines en Hyper-V-containers mogelijk.
 • Andere functies zijn: Storage Spaces Direct, Storage Replica en Shielded Virtual Machines, een nieuwe netwerkstack en OneDrive for Business voor het bewerken, bijwerken en delen van gegevens in realtime.

Verdere voordelen van Microsoft Exchange Server 2016 in een oogopslag

De Windows Server versie 2016 bevat een aantal belangrijke vernieuwingen, maar ook verbeteringen van bestaande functies. De belangrijkste daarvan is de optimalisering van de serverarchitectuur door het aantal serverrollen terug te brengen tot twee: mailbox en edge transport - meer hierover hieronder. Daarnaast is het schalen vereenvoudigd en is de ondersteuning voor clouddiensten verder verbeterd. Andere kenmerken zijn:

Beter zoeken met eDiscovery

De eDiscovery-zoekarchitectuur is in Exchange Server 2016 herwerkt en werkt zowel asynchroon als decentraal, waarbij meerdere servers worden gebruikt zodat er veel sneller wordt gezocht. Bij het invoeren van een zoekterm in Outlook 2016 of in Outlook op het web verschijnen er suggesties op basis van de meest gebruikte contactpersonen, e-mails in de mailbox en eerdere zoekopdrachten. Bovendien helpen contextuele filters - bv. voor het datumbereik en verwante afzenders - om bepaalde informatie gemakkelijker te vinden. Met Outlook on the Web is het mogelijk om zowel in uw eigen agenda als in die van anderen te zoeken.

Samenwerking in de cloud

In Outlook 2016 of Outlook on the Web kunnen bestanden die zijn opgeslagen in OneDrive for Business of SharePoint 2016 in een e-mail worden ingevoegd als een koppeling in plaats van als een bestandsbijlage zoals voorheen. De ontvanger in kwestie kan het gekoppelde bestand rechtstreeks op zijn PC openen als een bijlage. Toegangsrechten kunnen individueel worden aangepast en automatisch worden geactiveerd.

Hybride Cloud-ondersteuning

Exchange Server 2016 ondersteunt hybride scenario's - het maakt niet uit of de mailbox zich op een lokale server of in de cloud bevindt. Lokale mailboxen kunnen ook worden gebruikt met de cloud-extensies Exchange Online Archiving en Azure Rights Management.

DLP voor voorkoming van gegevensverlies

Data Loss Prevention (DLP), een uitbreiding op Transport Rules, verbetert de beveiliging van gegevens in Exchange Server 2016 en helpt deze te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. De in Data Loss Prevention beschikbare methoden voor het classificeren of verzenden van vertrouwelijke informatie belemmeren de workflow niet: zodra het risico bestaat dat gegevens zonder toestemming worden gelezen of dat gemanipuleerde e-mails met bijlagen die malware bevatten in de mailbox terechtkomen, ontvangen de getroffen gebruikers een overeenkomstige melding in zowel Outlook als Outlook on the Web.

Outlook op het Web

Outlook on the Web is de nieuwe naam voor de webgebaseerde toegang tot Exchange Server, voorheen bekend als "Outlook Web Access" of "Outlook Web App". Deze is door Microsoft ingrijpend herzien en geoptimaliseerd zodat Outlook ook kan worden gebruikt op een smartphone of tablet onder Android of iOS zonder de Outlook app te installeren. De sweep-functie vereenvoudigt het beheer van e-mails van een specifieke afzender: deze worden bijvoorbeeld slechts een bepaald aantal dagen bewaard, of alleen het meest recente bericht wordt bewaard.

Outlook on the Web kan ook zonder grote beperkingen worden gebruikt met Google Chrome, Safari en Firefox, in plaats van de Microsoft-browsers Edge en Internet Explorer 11.

Nieuwe kalenderfuncties

De agenda heeft niet alleen een nieuwe look gekregen, maar ook nieuwe functies, zoals e-mailherinneringen voor bepaalde agendagebeurtenissen en de mogelijkheid om een ander tijdstip voor te stellen voor uitnodigingen voor vergaderingen.

Technische informatie over Exchange Server 2016 Enterprise

De volgende details bevatten diverse informatie over de scenario's die worden ondersteund door Exchange Server 2016, evenals de minimumvereisten voor servers en hardware en software om een optimale werking van de Exchange-software te garanderen.

Wijzigingen in de serverarchitectuur ten opzichte van de vorige versie

De belangrijkste wijzigingen in Exchange Server 2016 ten opzichte van de vorige versie zijn onder andere:

 • Vermindering van serverrollen: In Exchange 2016 is de Client Access Server rol (CAS) verwijderd, waardoor er alleen nog de Mailbox rol is. De toegang tot een MBX2016 server wordt gecontroleerd via load balancers. Cliënten melden zich aan bij de Client Access Service op de mailbox server en worden doorgestuurd naar de corresponderende mailbox server met de actieve database. De communicatie vindt nog steeds plaats op protocolniveau.
 • Standaardprotocol MAPI over HTTP: Het standaardprotocol voor communicatie in Exchange Server 2016 via Outlook is nu MAPI over HTTP. MAPI over HTTP biedt geoptimaliseerde betrouwbaarheid en stabiliteit voor Outlook- en Exchange-verbindingen en geeft transportfouten aan. Bovendien maakt Outlook na een hibernation of netwerkwijziging veel sneller verbinding met de server dan voorheen, omdat MAPI over HTTP ook de voortzetting van onderbroken verbindingen ondersteunt en bij korte onderbrekingen niet opnieuw verbinding hoeft te worden gemaakt.
 • Verbeterde schaalbaarheid van het zoeken: Een ander voordeel van Exchange Server 2016 is de geoptimaliseerde schaalbaarheid van het zoeken. Het aantal mailboxen en archiefmailboxen dat kan worden doorzocht, is verhoogd van 5.000 tot 10.000, zodat nu in totaal 20.000 mailboxen tegelijk kunnen worden doorzocht.
 • Co-existentie scenario's: Onder Exchange 2016 zijn deze mogelijk met zowel Exchange Server 2010 SP3 RU11 als Exchange Server 2013 CU11. Clientverzoeken via een Exchange 2013 CU11 Client Access Server worden doorgestuurd naar een Exchange 2016 Mailbox Server. Oudere Exchange-versies worden niet langer ondersteund.

Systeemvereisten voor Windows Exchange Server 2016

Om de Windows Exchange Server 2016 Enterprise Edition ten volle te kunnen gebruiken, moet worden voldaan aan de hier gespecificeerde hardware- en softwarevereisten. Voor cliëntcommunicatie via desktop is ook de installatie van Microsoft Outlook een eerste vereiste. De volgende minimumspecificaties zijn van toepassing:

 • Besturingssystemen: min. Windows Server 2012 R2 Standard of Datacenter, Windows Server 2016 Standard of Datacenter
 • Processor: 64-bit processor, of AMD-processor met ondersteuning voor AMD64-platform
 • Harde schijf: ten minste 30 GB harde schijfruimte op de installatieschijf, alsmede
 • min. 500 MB per installatie van een Unified Messaging-spraakpakket; min. 500 MB voor de wachtrijdatabase
 • Mailbox rol: 8 GB
 • Randtransportrol: 4 GB
 • Schermresolutie: min. 1.024 x 768 pixels
 • Active Directory: ten minste Windows Server 2008 R2 of nieuwer
 • Functioneel niveau van het domein en het bos: ten minste Windows Server 2008 R2

Licentieverlening voor de Exchange Server 2016 Enterprise Edition

De Enterprise Edition van Microsoft Exchange Server 2016 is ontwikkeld voor de mailboxvereisten van grote bedrijven; voor elke draaiende instantie van Exchange Server 2016 Enterprise is een afzonderlijke serverlicentie vereist - ongeacht of deze in een fysieke of virtuele besturingssysteemomgeving draait. Een Exchange Server instance wordt al geacht te draaien wanneer de software in het geheugen wordt geladen of de instructies ervan worden uitgevoerd.

FAQs over Exchange Server 2016 Enterprise Edition als Wiresoft gebruikte software

Wanneer u Exchange Server 2016 Enterprise als gebruikte software aanschaft, kunt u erop vertrouwen dat deze zowel legaal is als dat deze serverlicentie dezelfde gebruiksmogelijkheden biedt als een overeenkomstige nieuwe serverlicentiesoftware - niet alleen omdat software niet verslijt, maar vooral ook wat betreft de algemene functionaliteit, alsmede de toestemming om deze te gebruiken. Hieronder vindt u alle antwoorden op typische vragen over het kopen van gebruikte Exchange Server software.

Waar komt de gebruikte software van Wiresoft Exchange Server 2016 Enterprise vandaan?

De gebruikte Exchange Server 2016 Enterprise-software die Wiresoft in de softwarewinkel aanbiedt, is meestal afkomstig van bedrijven die de software eerder als nieuw hebben gekocht en aan Wiresoft hebben doorverkocht. Redenen voor een verkoop zijn vaak dat ofwel overtollige of anderszins ongebruikte licenties niet meer nodig zijn, ofwel dat de volledige software is vervangen door een ander type of een andere editie en daarom niet langer nodig is. Wiresoft markeert alle licenties die reeds gebruikt of doorverkocht zijn als gebruikte software, hoewel ze, zoals reeds vermeld, gebruikt kunnen worden als een nieuwe serverlicentie.

Biedt gebruikte software voor Exchange Server 2016 Enterprise kopersbeveiliging?

Ja: De aankoop van gebruikte software, zoals de Exchange Server 2016 Enterprise-licentie, biedt Wiresoft-klanten dezelfde voordelen als een ongebruikte serversoftware: met koperszekerheid door onmiddellijke download en onmiddellijke licentieactivering via de meegeleverde, onbeperkte licentiesleutel.

Is de aankoop en het gebruik van Exchange Server 2016 Enterprise als gebruikte software legaal?

Ja: De door Wiresoft aangeboden gebruikte software komt uit de licentievoorraden van bedrijven. Zowel de handel in als het feitelijke gebruik van gebruikte software valt onder de gewone rechtspraak: beide zijn door deze rechtspraak wettig verklaard - dit is ook steeds weer duidelijk bevestigd door diverse rechterlijke uitspraken.

Welke andere voordelen heeft de door Wiresoft gebruikte software?

Met gebruikte software van Wiresoft kunnen bedrijven en organisaties bijvoorbeeld hun bestaande softwarevoorraad updaten of ook aanvullen tegen een gunstige prijs, omdat de prijs van gebruikte software lager ligt dan die van de overeenkomstige nieuwe goederen. Daarom vindt u in de Wiresoft-softwarewinkel ook oudere versies van Exchange Server die niet meer als nieuw worden aangeboden, wat als voordeel heeft dat duurdere upgrades kunnen worden vermeden. De door Wiresoft gebruikte software heeft het bijkomende voordeel dat zij ook auditbeveiliging biedt dankzij het volledige dossier van alle kopers

Het Wiresoft-aanbod van gebruikte software omvat niet alleen de Exchange Server 2016 Enterprise Edition, maar ook de Standard Edition - inclusief de respectieve vereiste licenties voor clienttoegang, evenals nieuwere versies. Bovendien vindt u voordelige aanbiedingen voor vele andere Microsoft-programma's - met alle voordelen die hierboven zijn genoemd. Als u vragen heeft over uw Exchange Server 2016 Enterprise-licenties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën