Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2012 Device CAL De SQL Server 2012 Standard is een ideaal database management systeem dat u in staat stelt om alle gegevens in uw bedrijf betrouwbaar en veilig te beheren. Om toegang te krijgen tot de Windows SQL...
€ 65,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL
Microsoft SQL Server 2012 User CAL De SQL Server 2012 Standard is een ideaal database management systeem dat u in staat stelt om alle gegevens in uw bedrijf betrouwbaar en veilig te beheren. Om toegang te krijgen tot de Windows SQL...
€ 65,90 *

Nieuwe functies en verbeteringen in SQL Server 2012-versie

Belangrijke verbeteringen in SQL Server versie 2012 zijn onder andere prestatie-optimalisatie voor SharePoint Services, waarbij gebruikers met een CAL worden geholpen om samen te werken, te coördineren en taken te beheren.

Met Always On Availability Groups biedt SQL Server 2012 een krachtige oplossing met hoge beschikbaarheid die snel disaster recovery ondersteunt met maximaal negen beschikbaarheidsreplica's en meerdere failover methodes.

Met de twee componenten Analysis Services In-Memory Analytics Engine en SQL Server Relational Database Column verhoogt xVelocity ook de prestaties van de SQL server voor datawarehousing queries.

Met de nieuwe SQL Server Data Quality Services (DQS) kan een kennisdatabase worden gecreëerd die kan worden gebruikt voor belangrijke datakwaliteitstaken zoals standaardisatie en het corrigeren, uitbreiden en ontdubbelen van data. Daarnaast heeft SQL Server 2012 verder verbeterde functies zoals het opschonen van gegevens en het matchen van gegevens. Gegevensrecords worden opgeschoond van dubbele of inconsistente gegevens, zodat ze kunnen worden gebruikt in Reporting Services of voor datawarehouse-applicaties.

Voor dit doel maakt de BI-functie Power View voor SharePoint Server het niet alleen mogelijk om gegevens te analyseren, maar ook om ad hoc-rapporten te maken, inclusief datavisualisatie.

Columnstore Index (Transact-SQL) is de huidige Standard voor het opvragen en opslaan van grote tabellen in datawarehouses. Om dit te bereiken maakt de Columnstore Index gebruik van kolom-gebaseerde gegevensopslag bij de verwerking van de gegevens, wat tot tien keer hogere queryprestaties mogelijk maakt in vergelijking met lijngeoriënteerde opslag. Met een toegangslicentie voor klanten breidt de semantische zoekopdracht voor Business Intelligence de bestaande full-text zoekfunctie uit met nieuwe zoekopties die verder gaan dan het gebruik van trefwoorden: Het ondervraagt overeenkomsten tussen documenten door de betekenis ervan te analyseren.

SQL Server 2012 biedt ook een nog grotere integratie met de SQL Azure cloud oplossing, die u toelaat om lokale databases te synchroniseren en beschikbaar te maken via het internet. SQL Azure wordt beheerd in SQL Server Management Studio.

De SQL Server 2012 Standard editie biedt medewerkers die een gebruiker of apparaat CAL hebben al vele functies voor gebruik in de dagelijkse praktijk en uitgebreide administratietools, zodat ook aan de typische eisen van kleinere bedrijven en organisaties wordt voldaan, waaronder virtualisatie en databeveiliging.

Voor de SQL Server versie 2012 kunt u de serverlicentie plus individuele toegangslicenties tegen een speciale prijs bij Wiresoft aanschaffen. Wiresoft is uw competente partner die u adviseert over uw flexibele en kostenbesparende licentie van SQL Server 2012. Hieronder vindt u meer uitgebreide informatie over hoe u uw bedrijf bijzonder economisch kunt uitrusten met Microsoft CAL's om te kunnen profiteren van alle SQL-functies.

SQL Server 2012 Standard van Windows met CAL's kan eenvoudig en goedkoop worden gelicentieerd van Wiresoft.

Het maakt niet uit of u al in het bezit bent van een licentie van de Standard SQL Server 2012 en u bovendien uw behoefte aan CAL's wilt dekken of aanvullen, of dat u de pakketserverlicentie plus CAL's volledig van Wiresoft wilt kopen - wij hebben alle benodigde licenties in ons brede software-aanbod. Met de Standard van Microsoft SQL Server 2012 kiest u voor een beproefde versie van het Microsoft SQL-databasesysteem, die veel belangrijke functies bevat die geoptimaliseerd zijn voor Business Intelligence. Hieronder vindt u alle belangrijke informatie over uw aangepaste licentie.

Het Microsoft CAL-licentiemodel voor SQL Server 2012

Met de SQL Server versie 2012 heeft Microsoft de voorheen geldige licentiegegevens veranderd. Dit regelt welke soorten licenties beschikbaar zijn per servereditie. De vorige licentie van processoren werd vervangen door een licentie volgens cores, zodat elke core van een server nu apart moet worden gelicentieerd. Dit licentieformulier is voornamelijk geldig voor de Enterprise-edities. De Standard van SQL Server 2012 is de enige Standard die de koper de keuze geeft om ofwel de cores van zijn servers te licentiëren ofwel te kiezen voor de alternatieve licentievorm die bestaat uit een serverlicentie plus klantentoegangslicenties.

De mogelijkheid om te kiezen tussen twee alternatieven bij het in licentie geven van de SQL Standard houdt rekening met het feit dat kleine en middelgrote organisaties weliswaar minder gebruikers van serverdiensten kunnen hebben, maar dat hun eisen voor virtualisatiemogelijkheden en serverprestaties vergelijkbaar zijn met die van grote ondernemingen en organisaties.

De meeste bedrijven met een vrij beheersbaar aantal werknemers stellen echter over het algemeen lagere eisen aan het aantal functies en de schaalbaarheid van SQL-diensten. Voor deze bedrijven is het Server/CAL-licentiemodel de meest kosteneffectieve licentieoptie, zonder dat ze hoeven af te zien van de essentiële functies van SQL Server 2012.

De licentie van SQL Standard 2012 met CAL's

Om ervoor te zorgen dat uw beslissing om het CAL-licentiemodel op uw bedrijfsservers in te zetten echt in lijn is met uw dagelijkse bedrijfsbehoeften, is het een goed idee om de typische werklast en het aantal medewerkers dat regelmatig toegang heeft tot de server te bepalen.

Het server/CAL-licentiemodel met de enkele CAL's van Wiresoft kan volledig flexibel zijn en individueel worden aangepast aan uw bedrijf, zodat u werkelijk slechts zoveel CAL's aanschaft als u werkelijk nodig heeft. Zo vermijdt u onnodige kosten en beschikt u over een correcte en tegelijk efficiënte licentie. Bovendien kunt u op elk moment extra individuele CAL's bij ons kopen als het aantal medewerkers dat gebruik maakt van de SQL Server-diensten toeneemt.

Hoe werkt Server/CAL Licensing voor SQL Server 2012?

De licentie van Server plus CAL's maakt een onderscheid tussen de implementatie van SQL Server software en het gebruik van de bijbehorende diensten door een gebruiker. Bij de Standard SQL Server 2012 moet, net als bij vergelijkbare andere serversoftware, de bedrijfsserver(s) eerst in licentie worden gegeven. Deze serverlicentie omvat twee extra CAL's in de vorm van twee gebruikers- of apparaatlicenties, maar deze zijn alleen bedoeld om beheerders in staat te stellen in te loggen op de server om typische IT-managementtaken uit te voeren. Voor alle actuele functies en diensten die SQL Server 2012 aan gebruikers biedt, hebben zelfs de beheerders - net als de medewerkers - een extra toegangslicentie voor klanten nodig.

Typische verschillen tussen de User CAL en de Device CAL voor SQL Server 2012

Er zijn twee soorten client-toegangslicenties: enerzijds als User CAL, die precies één gebruiker toegang geeft, anderzijds als Device CAL, die precies één eindapparaat in licentie geeft. De User CAL's en Device CAL's zijn dus twee verschillende licentieproducten. Dit betekent dat een User CAL niet kan worden gebruikt als Device CAL - of omgekeerd. Het is ook onmogelijk dat een licentie die eenmaal aan een gebruiker of aan een apparaat is verstrekt, niet kan worden overgedragen (gelicentieerd) naar een andere gebruiker of een ander apparaat.

Ook kunnen of mogen CAL's alleen binnen het bedrijf worden gebruikt. Het is dus niet mogelijk voor een gebruiker om in te loggen op de server van een ander bedrijf met zijn CAL.

De toegangslicenties voor gebruikers en apparaten verschillen daarentegen weinig of niet op het gebied van functionaliteit of diensten. Ze vertegenwoordigen echter twee verschillende manieren om toegang te krijgen tot SQL Server-functies. Beide soorten CAL's kunnen in elke combinatie worden gecombineerd, zodat u zowel gebruikers als apparaten in licentie kunt geven. Hieronder vindt u een korte vergelijking van de voordelen van CAL's voor gebruikers en apparaten.

Apparaattoegangslicentie voor SQL Server

Het Device CAL voor Microsoft SQL Server 2012 geeft een licentie voor één enkel terminalapparaat om de bijbehorende serverdiensten te gebruiken. Het maakt niet uit of het een desktopcomputer, een notebook of tablet is, of zelfs een mobiele telefoon die onder Windows draait. Dit betekent dat elke medewerker die toestemming heeft om dit gelicentieerde apparaat te gebruiken, toegang heeft tot de diensten en gegevens van de SQL Server 2012 Standard.

Licenties met Device CAL's zijn daarom bijzonder geschikt als werkplekken worden gebruikt door zeer verschillende medewerkers in een organisatie, bijvoorbeeld in ploegendienst of projectgebonden.

Gebruikerslicentie voor SQL Server

De User CAL voor Microsoft SQL Server 2012 daarentegen autoriseert altijd precies één gedefinieerde gebruiker die toegang heeft tot de SQL Server 2012 diensten of data. In tegenstelling tot de Device CAL kan dit met elk Windows eindapparaat - ongeacht of het een desktop PC, tablet, laptop of mobiele telefoon is - en van overal, zelfs op de weg.

De gebruikerslicentie is daarom vooral voordelig voor medewerkers die regelmatig gebruik maken van zeer verschillende computers en die zich niet alleen op het bedrijfsterrein bevinden, maar ook gebruik maken van eindapparaten in het veld of in het thuiskantoor.

CAL's voor Microsoft SQL Server 2012 - bijzonder gunstig bij Wiresoft

Wiresoft biedt zowel Device CAL's als User CAL's voor de SQL Server 2012 Standard tegen een zeer redelijke prijs. Dit zijn altijd originele Europese Microsoft-licenties, die afkomstig zijn van Europese bedrijven en niet gebruikt worden en dus 100% van toepassing zijn. Het Wiresoft-team heeft alle beschikbare CAL's in de winkel vooraf op echtheid gecontroleerd.

Als klant kunt u er zeker van zijn dat u bij de aanschaf van een licentie volledig operationele CAL's van Wiresoft koopt. Bovendien is het volgens een uitspraak van het Europese Hof van Justitie absoluut legaal om softwareproducten zoals voor servers en CAL's te verkopen en te kopen.

Ook u kunt profiteren van het prijsvoordeel dat Wiresoft u biedt met CALS for SQL Server 2012 en andere Microsoft software client access licenties. Veel van onze vorige tevreden klanten vertrouwen niet alleen op de softwarekwaliteit van Wiresoft, maar ook op ons deskundig advies. Om te weten te komen hoe u uw server het voordeligst kunt licentiëren met CAL's, kunt u contact met ons opnemen voor een consultatie, ook via chat.