Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2012 Device CAL De SQL Server 2012 Standard is een ideaal database management systeem dat u in staat stelt om alle gegevens in uw bedrijf betrouwbaar en veilig te beheren. Om toegang te krijgen tot de Windows SQL...
€ 60,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL
Microsoft SQL Server 2012 User CAL De SQL Server 2012 Standard is een ideaal database management systeem dat u in staat stelt om alle gegevens in uw bedrijf betrouwbaar en veilig te beheren. Om toegang te krijgen tot de Windows SQL...
€ 60,90 *

Microsoft SQL Server 2012 CAL - Alles wat u moet weten over licenties

Overzicht van Microsoft SQL Server 2012 CAL's

Microsoft SQL Server 2012 was een belangrijke mijlpaal in de wereld van databasebeheer. Als je deze software gebruikt, zijn Microsoft SQL Server 2012 CAL's (Client Access Licences) een cruciaal aspect. In deze tekst geven we je een eenvoudig te begrijpen overzicht van wat ze betekenen en hoe ze werken.

Het belang van Microsoft SQL Server 2012 CAL's

Microsoft SQL Server 2012 CAL's zijn licenties die gebruikers of apparaten toegang geven tot SQL Server services en databases. Ze spelen een cruciale rol om ervoor te zorgen dat je organisatie voldoet aan de wettelijke eisen en dat het gebruik van SQL Server gereguleerd is.

Waarom zijn Microsoft SQL Server 2012 CAL's belangrijk?

Een juiste licentie met Microsoft SQL Server 2012 CAL's is van cruciaal belang om juridische gevolgen en operationele onderbrekingen te voorkomen. Zonder de juiste CAL's hebt u mogelijk geen legale toegang tot SQL Server 2012.

Soorten Microsoft SQL Server 2012 CAL's

Er zijn twee hoofdtypen Microsoft SQL Server 2012 CAL's:

  1. User CALs: Deze licenties zijn gebaseerd op gebruikers en geven een specifieke gebruiker toegang tot SQL Server 2012. User CAL's zijn een goede keuze als je organisatie veel apparaten en minder gebruikers heeft.

  2. Device CAL's: Device CAL's zijn apparaat-gebaseerde licenties die gebonden zijn aan een specifiek apparaat. Ze geven alle gebruikers die dat apparaat gebruiken toegang tot SQL Server.

CAL's voor SQL Server 2012 kopen

In de regel moeten Microsoft SQL Server 2012 CAL's apart van de serversoftware worden aangeschaft. Zorg ervoor dat je het juiste aantal en type CAL's aanschaft op basis van de individuele behoeften van je organisatie.

Conclusie

Microsoft SQL Server 2012 CAL's zijn van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je organisatie over de juiste licenties beschikt en werkt in overeenstemming met de wettelijke vereisten. De keuze tussen User CAL's en Device CAL's hangt af van de specifieke situatie van je organisatie. CAL's met de juiste licenties zijn de sleutel tot een soepele werking en het vermijden van juridische problemen. Zorg ervoor dat u de juiste CAL's aanschaft om de naleving en legaliteit van uw SQL Server 2012 gebruik te garanderen.

Categorieën