Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Maximale productiviteit voor ontwikkelaars met Visual Studio 2022 Enterprise - als koopversie Visual Studio is de beproefde geïntegreerde ontwikkelomgeving van Microsoft voor het ontwerpen en implementeren van complexe...
€ 2.353,90 *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Visual Studio 2022 Professional - de veelzijdige ontwikkelaarssoftware als koopversie Visual Studio 2022 Professional van Microsoft is de nieuwste versie van de beproefde IDE (Integrated Development Environment), die is ontworpen voor...
€ 358,90 *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - de veelzijdige ontwikkelaarssoftware voor aankoop Visual Studio 2019 Professional van Microsoft is de nieuwste versie van de beproefde Integrated Development Environment (IDE), ontworpen voor veeleisende...
€ 156,90 *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Maximaliseer de productiviteit van de ontwikkelaar met Visual Studio 2019 Enterprise - Aankoopversie Visual Studio is de bewezen geïntegreerde ontwikkelomgeving van Microsoft voor het ontwerpen en implementeren van complexe...
€ 1.725,90 *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - de editie voor veeleisende ontwikkelaars als aankoopversie De Enterprise-Editie van Visual Studio 2017 biedt gebruikers een breed scala aan krachtige functies voor het ontwikkelen van apps voor elk gebied...
€ 1.411,90 *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - alles aan boord voor professionele programma's, in de aankoopversie Met Visual Studio 2017 in Professional Edition hebben gebruikers alles wat ze nodig hebben om apps en programma's te maken - van...
€ 118,90 *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (geïntegreerde ontwikkelomgeving met verschillende talen op hoog niveau) Visual Studio Enterprise 2015 - voor een soepele werking U kunt niet alleen programma's en apps maken met de...
€ 131,90 *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (geïntegreerde ontwikkelomgeving met verschillende talen op hoog niveau) Visual Studio Professional 2015 - voor een soepele werking U kunt niet alleen...
€ 94,90 *

Microsoft Visual Studio voor Windows - Jouw ontwikkelplatform voor Windows-toepassingen

Microsoft Visual Studio for Windows is een krachtige geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) die speciaal is ontworpen voor het maken van Windows toepassingen. In dit artikel lees je waarom Microsoft Visual Studio for Windows een onmisbare tool is voor ontwikkelaars die Windows software van hoge kwaliteit willen maken.

De belangrijkste functies van Microsoft Visual Studio voor Windows

  1. Windows app ontwikkeling: Visual Studio for Windows biedt een uitgebreide suite met tools en sjablonen voor het ontwikkelen van Windows apps, of het nu gaat om Universal Windows Platform (UWP), WPF of WinForms toepassingen.
  2. XAML Designer: De geïntegreerde XAML Designer maakt het eenvoudig om gebruikersinterfaces voor Windows toepassingen te ontwerpen met drag-and-drop functies en live previews.
  3. Debugging en diagnostiek: Visual Studio biedt krachtige tools voor debugging en diagnostiek om fouten in je Windows-applicaties snel op te sporen en te herstellen.
  4. Azure integratie: Ontwikkelaars hebben naadloos toegang tot Azure diensten om cloud-gebaseerde functies te integreren in hun Windows toepassingen.

De voordelen van Microsoft Visual Studio voor Windows

  • Optimale Windows integratie: Visual Studio biedt diepgaande integratie met Windows besturingssystemen en diensten om de ontwikkeling voor het Windows platform te optimaliseren.
  • Uitgebreide ondersteuning voor Windows versies: Met Visual Studio kun je toepassingen ontwikkelen die kunnen draaien op verschillende versies van Windows, zoals Windows 10, Windows 11 en Windows Server.
  • Uitstekende prestaties: Visual Studio for Windows is ontworpen om een snelle en efficiënte ontwikkelomgeving voor Windows toepassingen te bieden.

De nieuwste updates en functies

Microsoft Visual Studio for Windows wordt voortdurend bijgewerkt om de nieuwste ontwikkelingen in het Windows ecosysteem te weerspiegelen. De nieuwste updates omvatten:

  • .NET 6 ondersteuning: Visual Studio ondersteunt .NET 6, de nieuwste versie van het .NET framework, om de ontwikkeling van moderne Windows toepassingen te vergemakkelijken.
  • Geïntegreerde Azure DevOps: Ontwikkelaars kunnen Azure DevOps naadloos integreren met Visual Studio om de hele ontwikkelingslevenscyclus te beheren.
  • Verbeterde tools voor ontwikkelen en debuggen: De nieuwste updates bieden verbeterde tools om ontwikkelen en debuggen te versnellen.

Koop Visual Studio 2022 voor Windows bij Wiresoft

Microsoft Visual Studio for Windows is de ideale tool voor ontwikkelaars die hoogwaardige Windows-toepassingen willen maken. Koop Microsoft Visual Studio voor Windows vandaag nog en versnel de ontwikkeling van je Windows-softwareprojecten.

Categorieën