Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10137
 • C5E-01380
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 156,90 * € 172,90 * (9,25% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentiesleutel
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Visual Studio 2019 Professional van Microsoft is de nieuwste versie van de beproefde IDE (Integrated Development Environment), ontworpen voor veeleisende programmeurs en kleine of middelgrote ontwikkelteams. De uitgebreide reeks functies biedt alle tools voor het realiseren van de volgende generatie apps en games - inclusief Xamarin voor apps op basis van Android, macOS, iOS, tvOS en watchOS. Andere functies die de ontwikkeling nog efficiënter maken zijn Tool CodeLens voor het weergeven van het gebruik van individuele codefragmenten in de oplossing zonder het werk te hoeven onderbreken, IntelliCode voor het versnellen van het werk met AI-gebaseerde oplossingssuggesties en Visual Studio Live Share, dat teamwerk ondersteunt door middel van real-time samenwerking.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2019 Professional - de veelzijdige ontwikkelaarssoftware voor aankoop

Visual Studio 2019 Professional van Microsoft is de nieuwste versie van de beproefde Integrated Development Environment (IDE), ontworpen voor veeleisende programmeurs en kleine tot middelgrote ontwikkelteams. De uitgebreide reeks functies biedt alle tools die nodig zijn om de volgende generatie apps en games te realiseren - waaronder Xamarin voor Android, macOS, iOS, tvOS en op watchOS gebaseerde apps. Andere functies die de ontwikkeling nog efficiënter maken zijn Tool CodeLens om het gebruik van individuele code fragmenten in de oplossing te laten zien zonder het werk te onderbreken, IntelliCode om het werk te versnellen door middel van AI-gebaseerde oplossingsvoorstellen, en Visual Studio Live Share, dat het teamwerk ondersteunt door middel van real-time samenwerking. Visual Studio 2019 Professional bevat ook verbeteringen op het gebied van navigatie, refactoring en debugging. Daarnaast ondersteunt de geïntegreerde ontwikkelomgeving in Visual Studio 2019 Professional naast oudere talen als C en C++ ook C#.

Het aanbod van Visual Studio 2019 Professional Edition als gebruikte software bij Wiresoft biedt ontwikkelaars alle voordelen van deze beproefde Microsoft-software, zodat ze het op hun eigen PC kunnen gebruiken dankzij de lage prijs als één enkele licentie.

In de Wiresoft software online shop vindt u niet alleen Visual Studio 2019 Professional, maar ook andere enkelvoudige licenties van Visual Studio edities of versies als aankoopversie en vele andere Microsoft programma's die daarmee compatibel zijn. Het volgende overzicht toont de belangrijkste optimalisaties en nieuwe functies van Visual Studio 2019 Professional.

Visual Studio 2019 Professional Edition Highlights

Naast de beduidend eenvoudigere navigatie is de huidige versie 2019 van Visual Studio ook beter geschikt voor ontwikkelaars met een visuele beperking. In vergelijking met de vorige versie is er ook een geoptimaliseerde refactoring en een revisie van de builds en solution loads. De debugger - een van de belangrijkste programmeerhulpmiddelen  - biedt ook extra mogelijkheden.

Git-First-workflow met eenvoudigere codelancering

Het nieuwe startvenster van Visual Studio 2019 biedt nu verschillende opties: Ten eerste biedt het de mogelijkheid om code te klonen of uit te checken uit een repository, samen met andere opties voor het openen of creëren van een project of oplossing. Daarnaast heeft het gemoderniseerde startvenster een nieuw blauw ontwerp dat zich vooral onderscheidt van de vorige versie door de zachtere lijnen rond pictogrammen, werkbalken en gereedschapsvensters. Het menu is naar boven verplaatst in de titelbalk om meer ruimte te creëren voor de code in de editor. Dit optimaliseerde ook de geheugenruimte zonder de navigatie in de IDE te wijzigen.

Ook het vorige dialoogvenster is opnieuw ontworpen, waarbij de vorige boomstructuur niet meer bestaat en is vervangen door een zoekveld met verschillende krachtige zoek- en filterfuncties - bijvoorbeeld op taal, platform en projecttype - om geschikte sjablonen te vinden. Het zoeken kan worden toegepast op commando's, opties en menu's, maar ook op installeerbare componenten; naast de zoekresultaten voor commando's worden ook de bijbehorende toetscombinaties weergegeven. De resultaten worden dynamisch weergegeven terwijl u typt. Het nieuwe geïntegreerde gebruik van een fuzzy search-algoritme houdt ook rekening met spelfouten of een meer natuurlijke taal.

AI-ondersteunde IntelliCode in Visual Studio 2019 Professional

De nieuwe IntelliCode is een evolutie van de vorige IntelliSense auto-completion in Visual Studio, en biedt verschillende AI-gebaseerde functies zoals contextuele IntelliSense, codeopmaak, en een format regelafleiding om de ontwikkelingsproductiviteit verder te verbeteren. In tegenstelling tot IntelliSense, dat de eigenschappen en methoden als een alfabetische lijst weergaf, geeft IntelliCode de meest waarschijnlijke resultaten weer, voorafgegaan door een sterretje. Ontwikkelaars die C# gebruiken kunnen ook IntelliCode toepassen op hun eigen code om hen te helpen leren, terwijl de andere aanbevelingen gebaseerd zijn op het Microsoft Open Source domein. In Visual Studio 2019 Professional kunnen IntelliSense AI-gebaseerde aanbevelingen ook worden gebruikt voor twee andere talen: C++ en XAML, of TypeScript/JavaScript en Java, die zijn toegevoegd in Visual Studio Code.

CodeLens in Visual Studio 2019 Professional

CodeLense versnelt het werk van ontwikkelaars met Visual Studio 2019 Professional aanzienlijk, omdat de tool onafhankelijk van elkaar werkt zonder dat de editor moet worden gesloten. CodeLens bepaalt alle wijzigingen in een code, evenals de codegeschiedenis, met

Verwijzingen naar relevante codeonderdelen en -wijzigingen, coderecontroles, gekoppelde fouten, enz. Voordat wijzigingen worden samengevoegd met de code, kunnen ze worden herzien om te zien welk effect ze zouden hebben. Item level code indicatoren voor C# en Visual Basic code geven ook aan welk teamlid wijzigingen in de code heeft aangebracht. CodeLense is een exclusief kenmerk van

Visual Studio 2019 Professional of Enterprise Edition.

Visual Studio Live Share

De Live Share-functie die is ingebouwd in Visual Studio 2019 Professional maakt het mogelijk om tot 30 ontwikkelaars in real time samen te werken op dezelfde broncodebasis die wordt gedeeld met de context. Dit is mogelijk omdat Visual Studio Live Share alleen de bestandsboom en contextinformatie overdraagt. Elk teamlid kan dus onafhankelijk van de host de broncode bewerken in zijn vertrouwde werkomgeving. Ook AI-functies zijn hier geïntegreerd, onder andere om de kwaliteit van de code te verbeteren. Gezamenlijke debugging is ook mogelijk met Visual Studio Live Share.

Extra functies van Visual Studio 2019 Professional

Visual Studio 2019 Professional biedt ook vele andere nuttige functies:

Refactoring in Visual Studio 2019 Professional

In Visual Studio 2019 Professional zijn nieuwe refactoren beschikbaar voor C#, waardoor het nog makkelijker wordt om code te organiseren: Leden kunnen bijvoorbeeld worden verplaatst naar de interface of de basisklasse en namespaces kunnen worden aangepast aan een mapstructuur. Passende suggesties worden weergegeven in de zogenaamde gloeilamp.

Code Schoonmaak

Code Cleanup is de functie voor het automatisch herformatteren van broncode in Visual Studio 2019, het wordt weergegeven als een bezem onder de Source Editor. De instellingen van het codeformaat kunnen met behulp van een EditorConfig-bestand worden gedefinieerd, hetzij alleen projectgebonden, hetzij ook voor de gehele code via de opties in de teksteditor. Visual Studio 2019 Professional biedt een aparte knop voor het opschonen van de code in de Editor voor het opschonen van C#-codebestanden. Daarnaast kunnen gebruikers de voorkeurs- en Urgentiewaarden voor elke regel van elke codeformaatinstelling opgeven, met de opties Alleen heractiveren, Suggestie, Waarschuwing of Fout voor Urgentie. De getoonde hints of suggesties kunnen niet alleen met een enkele klik worden weergegeven, maar kunnen ook direct worden uitgevoerd en vaak voorkomende correcties kunnen ook als profiel worden opgeslagen.

Debuggen in Visual Studio 2019

De debugger in Visual Studio 2019 Professional draait niet alleen met een dubbele snelheid, maar vermindert ook de hoeveelheid geheugen die wordt gebruikt bij het debuggen van out-of-process C++ applicaties. Om objecten te identificeren aan de hand van hun eigenschappen, sleept u gewoon de cursor over een specifieke eigenschap in het debugger-venster en klikt u op het pin-icoon om informatie weer te geven. In Visual Studio 2019 zijn nu data breakpoints beschikbaar voor .NET Core toepassingen in plaats van alleen C++. Ze onderbreken de uitvoering van de code wanneer de waarde van een eigenschap voor een bepaald object verandert, ongeacht de positie ervan.

Xamarin voor mobiele ontwikkeling

Apps gemaakt met Xamarin voor Android, iOS en Windows hebben een native look en feel, daarom zijn ze zo populair. Xamarin in Visual Studio 2019 biedt niet alleen snellere compilatie- en implementatietijden voor Android, maar bevat nu ook een property editor voor Xamarin.Forms XAML en een geoptimaliseerde Xamarin.Forms Previewer.

PMA (Per Monitor Bewust) Rendering

Gebruikers die graag meerdere monitoren gebruiken of op afstand werken bij de ontwikkeling moeten deze functie vooral waarderen: Tot nu toe heeft het gebruik van monitoren met verschillende resoluties verschillende problemen veroorzaakt tijdens de ontwikkeling, bijvoorbeeld, het renderen werd meestal op de verkeerde schaal gedaan of Visual Studio zelf was wazig. Visual Studio 2019 Professional biedt nu een PMA-compatibele weergave, wat onder andere betekent dat de software correct weergeeft ongeacht de respectievelijke schaalfactoren. De minimale eis hiervoor is de Windows 10 Update (v1803, RS4) of .NET Framework 4.8 RTM.

Containerhulpmiddelen in Visual Studio 2019 Professional

Door gebruik te maken van de ondersteuning voor Azure Cloud Services kunnen ontwikkelaars onder andere gebruik maken van de containerontwikkelingstools in Visual Studio, die het bouwen, debuggen en uitrollen sterk vereenvoudigen. Visual Studio 2019 Professional biedt ook ondersteuning voor Docker en Kubernetes, op voorwaarde dat het apparaat beschikt over de Docker desktop en de nodige workloads voor webontwikkeling, Azure tools en .NET Core development tools. De

Kubernetes ondersteuning maakt het mogelijk om een verbinding tussen een lokaal project en een Kubernetes cluster onder Azure Kubernetes Service (AKS) mogelijk te maken.

Systeemvereisten voor Visual Studio 2019 Professional

De volgende gedetailleerde vereisten bieden niet alleen algemene vereisten voor het installeren van Visual Studio 2019 Professional, maar beschrijven ook de vereisten om bepaalde functies van Visual Studio 2019 Professional te gebruiken, en kunnen beheerdersrechten vereisen.

Ondersteunde besturingssystemen

In principe wordt de 64-bits versie aanbevolen bij de installatie van Visual Studio 2019 Professional, de volgende informatie is de minimale vereiste:

 • Windows 10 (vanaf versie 1703): Home, Professional, Education en Enterprise
 • Windows Server 2019: Standard, datacenter
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter
 • Windows 8.1 (vanaf update 2919355): Core, Professional en Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (update 2919355 en later): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 (SP1 inclusief de laatste updates): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Hardwarevereisten (minimale specificaties)

 • Processor: 1,8 GHz; Quad-Core
 • Geheugen: 2 GB RAM; 8 GB RAM aanbevolen (minimaal 2,5 GB bij gebruik op een virtuele machine).
 • Harde schijfruimte: 800 MB, typische installaties vereisen 20 - 50 GB vrije ruimte (tot 210 GB afhankelijk van de geïnstalleerde functies)
 • Harde schijf snelheid: Installeren op een solid state drive (SSD) aanbevolen
 • Grafische kaart: 1.280 x 720, 1.366 x 768 of hoger aanbevolen

Verdere eisen (selectie)

 • Installatie van Visual Studio 2019: .NET Framework 4.5.2
 • .NET Framework 4.7.2, deze versie wordt geïnstalleerd tijdens de installatie.
 • Diverse internetgerelateerde scenario's: Internet Explorer 11 of Microsoft Edge vereist
 • Hyper-V-emulator: 64-bits besturingssysteem, client Hyper-V, Second Level Address Translation (SLAT)
 • Xamarin.Android: 64-bits versie van Windows, 64-bits Java Development Kit (JDK)
 • Ontwikkeling van universele Windows: Windows 10 (via de opdrachtregel: Windows Server 2019, Windows Server 2016 en Windows Server 2012 R2)
 • Mobiele ontwikkeling met C++, JavaScript of .NET-werklasten op Windows 7 SP1: PowerShell 3.0

Koop Visual Studio 2019 Professional apart van Wiresoft in onze Online-Shop.

De Visual Studio 2019 Professional Software is in de Wiresoft online shop verkrijgbaar als enkele licentie tegen een bijzonder gunstige prijs als zogenaamde gebruikte software.

De licentie van de Visual Studio 2019 Professional Edition die voor aankoop wordt aangeboden is een voormalige Visual Studio-volumelicentie van een bedrijf, die als zodanig is ontbonden en tijdens de doorverkoop is omgezet in enkelvoudige licenties. Dergelijke Microsoft Visual Studio 2019 Professional-licenties die door Wiresoft worden aangeboden, zijn uitsluitend afkomstig van bedrijven die in Europa gevestigd zijn en waarvoor de EU-wetgeving geldt. Noch de splitsing, noch de aanduiding als gebruikte software van deze Visual Studio 2019 Professional Software leidt tot beperkingen met betrekking tot de functionaliteit.

Software kopen bij Wiresoft is altijd een veilige aankoop voor u! De licentie van Visual Studio 2019 Professional die beschikbaar is in de Wiresoft Shop heeft niet alleen een absoluut gunstige prijs, maar biedt ook zekerheid door onmiddellijke download en licentie-activatie met de meegeleverde geldige volumelicentiesleutel.

Elke aankoop van Visual Studio 2019 Professional of een ander Microsoft-programma als gebruikte software in de Wiresoft Software Shop vormt geen juridisch probleem voor onze klanten, omdat de handel met dergelijke gebruikte software wettelijk is toegestaan, wat duidelijk is bevestigd door talrijke gerechtelijke uitspraken.

Enkele licenties van gebruikte software zoals de Visual Studio 2019 Professional Edition bieden kopers een goedkoop alternatief voor conventionele aanbiedingen om exclusieve programma-edities te gebruiken. Ook u kunt profiteren van ons voordelige aanbod voor Microsoft-softwareproducten!

In de Wiresoft Software Shop vindt u niet alleen de Visual Studio 2019 Professional Edition maar ook andere versies van Visual Studio en vele andere Microsoft programma's als gebruikte software om direct te downloaden. Als u vragen heeft over Visual Studio 2019 Professional of een ander Microsoft-programma, gebruik dan ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën