Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10025
 • D87-05962
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 76,90 * € 83,90 * (8,34% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Visio Professional 2013 is de meest uitgebreide editie van deze Microsoft-programmaversie van Visio. Het bevat niet alleen aanzienlijk meer sjablonen voor het professioneel maken van diagrammen, maar heeft ook exclusieve functies die de toepassing gemakkelijker en eenvoudiger maken: zo kunnen met Visio Professional 2013 bepaalde diagramtypen worden gekoppeld aan Excel-tabellen en kunnen gegevens direct in vormen worden geïmporteerd; daarnaast zijn veelgebruikte bouwstenen van diagrammen nog directer beschikbaar via de Quick Shapes.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

Productinformatie "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"

Visio Professional 2013 - koop het Microsoft programma voor diverse visualisaties als gebruikte software

Visio Professional 2013 is de meest uitgebreide editie van deze Microsoft-programmaversie van Visio; het bevat niet alleen aanzienlijk meer sjablonen voor het professioneel maken van diagrammen, maar heeft ook exclusieve functies die de toepassing gemakkelijker en eenvoudiger maken: zo kunnen met Visio Professional 2013 bepaalde diagramtypen worden gekoppeld aan Excel-tabellen en kunnen gegevens rechtstreeks in vormen worden geïmporteerd; daarnaast zijn veelgebruikte bouwstenen van diagrammen nog directer beschikbaar via de Quick Shapes.

Met Visio Professional 2013 kunnen gebruikers in een paar stappen grafische voorstellingen maken op zeer uiteenlopende gebieden; daarbij gaat het niet alleen om bedrijfsstructuren en -processen, maar ook om technische processen en procedures, en om plannen en wetenschappelijke voorstellingen. Visio 2013 Professional Edition kan het best worden gebruikt wanneer er behoefte is om complexe problemen en organisaties duidelijk te illustreren en uit te leggen door middel van een grafische voorstelling.

Alle in Visio 2013 beschikbare diagramtypes zijn overzichtelijk gerangschikt in thematisch gegroepeerde sjablonen voor de afzonderlijke toepassingsgebieden, en kunnen met drag & drop worden aangevuld met de toegewezen vormen, met tekst worden gevuld of visueel worden bewerkt.

Gebruikers van Office programma's zullen ook snel hun weg vinden in Visio 2013 Professional, aangezien de desktopinterface van het programma op dezelfde manier is gestructureerd en de geïntegreerde tools hier net zo intuïtief kunnen worden gebruikt, zodat diagrammen gemakkelijk kunnen worden aangepast en bewerkt.

Voor welke gebruikersgroepen is de Visio 2013 Professional edition bedoeld?

De Professional editie van MS Visio 2013 biedt een maximum aan functies en diagramtypes, zodat geavanceerde visualisaties kunnen worden gemaakt voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden - op professioneel niveau, wat vooral vereist is in grote bedrijven en organisaties.

Een groot voordeel van Visio 2013 Professional en de andere edities is de grote compatibiliteit met andere Microsoft-toepassingen: qua besturingssystemen varieert deze van Windows 7 tot Windows 10. Visio 2013 Professional is daarom bijzonder aantrekkelijk voor gebruikers die nog niet zijn overgestapt op een nieuwer besturingssysteem of deze stap uit de weg gaan, zodat het gebruik van de Visio-software in de 2013-versie ook zonder update mogelijk is, indien nodig.

Deze professionele editie van Microsoft Visio 2013 wordt in de softwarewinkel van Wiresoft aangeboden als een enkele licentie in de aankoopversie - het is gebruikte software die ontstaat wanneer een volumelicentie wordt ontbonden. Gebruikte softwarelicenties van Wiresoft hebben een aanzienlijk lagere prijs in vergelijking met nieuwe software, waardoor ze voor veel gebruikersgroepen een betaalbare manier zijn om Microsoft-software zoals Visio 2013 te gebruiken.

Bovendien kunnen kopers in de Wiresoft Software Online Shop ook veel andere Microsoft-programma's vinden, bijv. Windows besturingssystemen, in versies die compatibel zijn met Visio 2013 - als voordelige gebruikte software enkele licenties. In het volgende overzicht worden de belangrijkste functies en hulpmiddelen van Visio 2013 Professional Edition gepresenteerd.

Exclusieve kenmerken en functies van Visio Professional 2013 Edition

Visio 2013 Professional heeft een veel groter aanbod aan diagramtemplates en bijzonder praktische functies die het maken en vullen van diagrammen nog sneller en eenvoudiger maken:

Snelle vormen voor veelgebruikte vormen

De functie Quick-Shape versnelt het maken van diagrammen en biedt daarmee praktische ondersteuning, vooral voor gebruikers die vaak met Visio 2013 Professional werken. Met Quick-Shape kunnen ze de volgorde van de vormen binnen een sjabloon wijzigen en ze naar een specifieke positie slepen, bv. de meest gebruikte vormen bovenaan de vormenlijst zetten, zodat ze onmiddellijk beschikbaar zijn. Deze kunnen ook worden weergegeven met behulp van de miniwerkbalk voor vormen met de cursor en de functie Automatisch verbinden.

Importeren van gegevens uit externe bronnen in vormen

Exclusief in de Professional Edition van Visio 2013 is de functie om gegevens van een externe bron te importeren in een of meer vormen. Aangezien de meest gebruikte externe gegevensbron Excel is, is hiervoor een snelle importfunctie beschikbaar. In dit proces wordt een rij gekoppeld aan de respectieve gegevens of toegewezen aan een specifieke vorm. Na de gegevensimport kunnen op deze vorm zogenaamde gegevensgrafieken worden aangebracht, b.v. gekleurde labels voor bepaalde waarden of ook labels. Deze kunnen worden gewijzigd, verplaatst of de daarin ingevoerde gegevens kunnen ook worden bijgewerkt.

Als alternatief is ook een door de gebruiker gedefinieerde invoer uit een gegevensbron mogelijk. De geïmporteerde gegevens kunnen in Visio 2013 Professional worden weergegeven in een apart venster "Externe gegevens".

Gebruik een verscheidenheid aan sjablonen in Visio Professional 2013 en pas ze verder aan met vormen

De Visio Professional 2013-editie biedt het grootste scala aan Standard- en speciale diagrammen die geschikt zijn voor het visualiseren van structuren en processen en plannen op de meeste zakelijke gebieden. Daartoe behoren de vele verschillende soorten stroomdiagrammen, die niet alleen kunnen worden gebruikt om technische processen en procedures weer te geven - gegevensstroomdiagrammen voor systeemweergaven, processtroomdiagrammen voor chemische engineering - maar ook typische bedrijfsgebieden, zoals workflow- en bedrijfsprocesmodelleringsdiagrammen.

Ook zijn veel diagrammen opgenomen volgens UML-Standard (Unified Modeling Language), die vooral bij softwareontwikkeling worden gebruikt, met klasse- en componentendiagrammen voor systeemstructuren en componenten, deployment- en sequentiediagrammen voor runtime-systemen en hun elementen, alsmede database-notatie, use case- en communicatiediagrammen, enz.

Alle sjablonen die beschikbaar zijn in Visio Professional 2013 kunnen worden bewerkt met de respectieve Standard vormen en met zelfgemaakte vormen, en de resulterende diagrammen kunnen weer worden opgeslagen als sjablonen.

Meer nieuwe functies en verbeteringen in Visio Professional 2013

Een groot voordeel van Microsoft Visio 2013 Professional is de visuele oriëntatie op de Office programma's, waardoor de desktopweergave meteen vertrouwd is voor gebruikers. Naast de reeds genoemde professionele functies biedt Visio 2013 nog meer vernieuwingen ten opzichte van de vorige versie:

 • Geoptimaliseerde diagramtemplates: Met name de Visio 2013-sjablonen voor databasediagrammen en organisatiediagrammen en die van de Unified Modeling Language en voor Business Process Modeling zijn in deze versie aangevuld of verbeterd, onder andere in de Standard-Shapes en de weergave van de tijdas.
 • Nieuwe opmaak: De diagrammen die in Microsoft Visio Professional 2013 zijn gemaakt, kunnen nu ook worden voorzien van nieuwe effecten, zoals 3D, kleurverlopen of schaduwen.
 • Functie voor slepen en neerzetten: met behulp van slepen en neerzetten kan Visio 2013 Professional intuïtief worden gebruikt om gegevens in diagrammen te importeren of om in Visio 2013 gemaakte diagrammen terug te plakken in Excel-, PowerPoint- of Word-documenten.
 • Andere bestandsformaten: Naast de bestandsextensie .vsdx voor het opslaan van Visio-bestanden, kan Visio 2013 Professional ook vsdm, .vssm, .vssx, .vstm en .vstx gebruiken.

De structuur van de diagrammen die beschikbaar zijn in Visio 2013 Professional

Visio 2013 Professional is georganiseerd en gestructureerd als een bouwpakket, zodat gebruikers snel hun weg kunnen vinden. Er zijn de volgende 3 niveaus:

Vormen

Vormen vertegenwoordigen de basiselementen, d.w.z. de componenten waaruit een diagram is opgebouwd. Ze zijn gegroepeerd in de stencils. Bij het maken of bewerken van een diagram wordt een vorm als kopie naar een nieuw of bestaand tekenblad gesleept. In tegenstelling tot vormen worden de kopieën in Visio 2013 instanties genoemd.

De instanties of gekopieerde vormen kunnen dan worden bewerkt met behulp van hun selectiepunten - ze kunnen worden geroteerd, veranderd in breedte en hoogte of geschaald, kleur, lijndikte of contour kan worden gewijzigd en tenslotte kunnen gegevens of tekst worden ingevoegd.

Vormen

Een bepaalde groep vormen wordt gegroepeerd in zogenaamde sjablonen, die typisch een bepaald diagramtype vormen en ook meerdere malen in verschillende sjablonen kunnen voorkomen. Als gevolg daarvan is de juiste set vormen beschikbaar in elk diagramtype in Visio 2013 Professional.

Sjablonen gebruiken in Visio 2013 Professional

Om een diagram te maken, kunnen gebruikers ofwel een overeenkomstig sjabloon openen dat een geschikt Standard diagram bevat en dit aanpassen of vullen, ofwel hun eigen diagram ontwerpen met behulp van de beschikbare vormen.

Dergelijke zelfgemaakte diagrammen, evenals alle andere standaarddiagrammen die in Visio 2013 Professional zijn bewerkt, kunnen worden opgeslagen en zijn weer beschikbaar wanneer het programma opnieuw wordt geopend.

Visio-bestanden hebben hun eigen extensie .vsd, maar ze kunnen ook in andere Microsoft-programma's worden gebruikt, bijvoorbeeld als onderdeel van een presentatie in PowerPoint. Gebruikers moeten zich ervan bewust zijn dat een bestand dat is gemaakt met Visio Professional 2013 niet compatibel is met een recenter Office-programma.

Hardwarevereisten voor Microsoft Visio 2013 Professional

Microsoft Visio 2013 Professional is beschikbaar in een 32-bits en een 64-bits versie - dienovereenkomstig zijn verschillende geheugenvereisten van toepassing.

Belangrijke opmerking: De Visio 2013 versie - ook de Professional Edition - is niet compatibel met Microsoft Office 2016!

 • Besturingssystemen: min. Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32-bit of 64-bit
 • Serverbesturingssystemen: ten minste Windows Server 2003 R2 of Windows Server 2008 - 64-bit
 • Processor: x64-bit of x86-bit, min. 1 GHz en SSE2
 • RAM: ten minste 1 GB (32-bit) of 2 GB (64-bit)
 • Harde schijf: ten minste 3 GB vrije ruimte
 • Laat zien: Grafische kaart met ondersteuning voor DirectX10, resolutie ten minste 1.024 x 576 pixels

Visio 2013 Professional Edition - koop goedkope als tweedehands software bij Wiresoft

Deze MS Visio 2013 Professional Edition is in de Wiresoft online shop in de vorm van een single-user licentie voor een bijzonder lage prijs in de vorm van gebruikte software verkrijgbaar, omdat de prijs hier aanzienlijk lager is dan vergelijkbare nieuwe goederen; bovendien vinden kopers in de gebruikelijke handel meestal alleen de nieuwste softwareversie van Visio. Dit is vaak een abonnementsversie met bijbehorende contractuele verplichtingen en updates waarvoor moet worden betaald. Naast de lagere aankoopprijs biedt de door Wiresoft aangeboden aankoopversie dus ook het voordeel van onbeperkte bruikbaarheid.

Basisinformatie over gebruikte software van Wiresoft: De hier aangeboden licentie voor één gebruiker van Visio Professional 2013 Edition is afkomstig van een volumelicentie van het Microsoft-programma, die eerst werd gekocht en vaak werd gebruikt door een geautoriseerd bedrijf. In het kader van de wettelijk toegestane wederverkoop of verwerving door Wiresoft, werd dit opgesplitst in individuele licenties, die daarbij als gebruikte software werden gemarkeerd. Noch de ontbinding van de volumelicentie, noch het aanmerken als "gebruikte software" leidt tot enige beperking van de functieomvang of de bruikbaarheid van Visio 2013 na verloop van tijd - en dit niet alleen omdat software niet verslijt, maar vooral omdat er geen geldige voorschriften worden overtreden door de beschreven processen.

Bovendien zijn alle aangeboden gebruikte softwarelicenties, zoals in dit geval de Professional Edition van Microsoft Visio 2013, afkomstig van ondernemingen waarvoor de geldende rechtspraak van toepassing is op de daarmee samenhangende handelstransacties, die duidelijk stelt dat de handel in gebruikte software wettelijk is toegestaan. Dit feit werd reeds duidelijk bevestigd door verschillende gerechtelijke uitspraken, wat voor u als koper betekent dat enerzijds een aansprakelijkheidsrisico op een betrouwbare manier wordt uitgesloten en anderzijds de door u aangekochte software ook audit-proof is dankzij een volledig bewijs van alle aankopen of verkopen van de kant van Wiresoft.

Ergo: Software kopen bij Wiresoft is voor u als klant altijd een veilige zaak, die u alleen maar voordelen biedt! Bij aankoop van een gebruikte softwarelicentie van Visio 2013 Professional - of een ander programma van Microsoft - profiteert u niet alleen van het grote prijsvoordeel ten opzichte van nieuwe goederen, maar ook van de koperszekerheid door de onmiddellijke download en onmiddellijke licentieactivering met de volumelicentiesleutel die exclusief geldig is voor de toepassing die u hebt gekocht. Het aanbod van gebruikte software van Wiresoft geeft u daarom de kans om dergelijke exclusieve Microsoft programma-edities zelf te gebruiken.

In de Wiresoft-shop voor gebruikte Microsoft-software vindt u niet alleen deze Visio Professional 2013-editie, maar ook andere versies of edities van dit programma, en vele andere Microsoft-toepassingen, waarvan er vele compatibel zijn met deze programmaversie, zoals Windows -besturingssystemen en Windows -serverbesturingssystemen. Als u vragen hebt over MS Visio Professional 2013 of andere Microsoft-software die in de Wiresoft Shop verkrijgbaar is, neem dan gewoon contact met ons op en vraag om deskundig en vriendelijk advies - via chat, telefoon of e-mail.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën