Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021

Staat als directe download ter beschikking

  • SW10588
  • DG7GMGF0D19L
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 220,90 * € 243,90 * (9,43% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  32bit/64bit


Wanneer je Windows 10 Enterprise LTSC 2021 downloadt, worden alle bestanden die nodig zijn voor de installatie naar je harde schijf gedownload. Tegelijkertijd stuurt ons systeem je een e-mail met je productsleutel voor Windows 10 Enterprise LTSC 2021. Vul na het voltooien van de installatie de daarvoor bestemde velden in. Het besturingssysteem is dan geactiveerd en volledig bruikbaar.

Als je nog vragen hebt over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021"

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 - een belangrijke update voor het Windows 10 besturingssysteem

Wanneer je Windows 10 Enterprise LTSC 2021 downloadt, worden alle bestanden die nodig zijn voor de installatie gedownload naar je harde schijf. Tegelijkertijd stuurt ons systeem je een e-mail met je productsleutel voor Windows 10 Enterprise LTSC 2021. Zodra de installatie is voltooid, voer je de daarvoor bestemde velden in. Het besturingssysteem is dan geactiveerd en volledig bruikbaar.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 is de nieuwste versie van Windows 10 for Business

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 biedt dezelfde mogelijkheden als Windows 10 21H2. Windows 10 Enterprise LTSC 2021 voegt nieuwe functies en verbeteringen toe aan Windows 10 Enterprise LTSC 2019.

Microsoft is begonnen met het uitbrengen van Windows 10 Enterprise Edition LTSC 2021. Deze versie bouwt voort op de onlangs uitgebrachte November Update. Ondernemingspartners kunnen nu profiteren van ondersteuning op lange termijn.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 bevat nieuwe functies en beveiligingsupdates.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 bevat een reeks interactieve rapportagefuncties om beveiligingsbedreigingen te analyseren. Elk bedrijf kan zelf bepalen wanneer en hoe het geïnformeerd wordt over bedreigingen. Het zijn geïntegreerde beveiligingsmaatregelen in verband met Azure, Office, Microsoft Cloud en andere toepassingen. De Microsoft Security Score bundelt duidelijk gegevens van antivirussoftware, OS-updates, firewalls en andere beveiligingsaspecten. Met het OS kunnen de beheerders van een bedrijf bepaalde URL's en IP-adressen publiceren of blokkeren. Daarnaast betekent de aanschaf van Windows 10 Enterprise LTSC 2021 een betere bescherming van je bedrijf tegen ransomware en toegang tot de nieuwste generatie Windows Defender ATP. Wachtwoordloos inloggen wordt ook ondersteund: Werknemers kunnen geavanceerde multi-factor authenticatie gebruiken op hun Windows 10 apparaten.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 is een veilig besturingssysteem dat kan voldoen aan de veeleisende eisen van grote ondernemingen. Het is een alles-in-één softwarepakket voor meerdere apparaten dat krachtige functies biedt. Geavanceerde beveiligingsmaatregelen kunnen bedrijven ook proactief beschermen, ondersteund door cloud intelligence. In tegenstelling tot Windows 10 Pro bevat de Enterprise editie de uitgebreide beveiligingstool Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). Het besturingssysteem ondersteunt het IT-personeel van een bedrijf bij het bieden van functies als desktopanalyse. Belangrijke apps zoals Microsoft Edge, Cortana, Microsoft Whiteboard of OneNote voor Windows 10 zijn uit de doos klaar voor gebruik. De aanschaf van Windows 10 Enterprise LTSC 2021 maakt het voor de IT-afdeling van een bedrijf ook gemakkelijker om over te stappen op beheer in de cloud. Sommige workflows kunnen al verplaatst worden naar Intune, terwijl voor andere workflows Configuration Manager nog draait. Met toegang tot de Microsoft Store for Business kan elk bedrijf gemakkelijk de juiste add-on app vinden.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën