Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Koop Microsoft SharePoint Server 2016 Standard met Device CAL - De oplossing op maat De release van Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL brengt naast een vertrouwde omgeving met intuïtieve bediening een aantal...
€ 41,90 *

SharePoint Server 2016 CALefficiënt samenwerken en informatiebeheer

De SharePoint Server 2016 CAL's bieden een betrouwbare oplossing voor het bevorderen van samenwerking en het efficiënt beheren van informatie in organisaties. Toegang tot de geavanceerde functies van SharePoint Server 2016 tilt teamwork en het delen van informatie naar een nieuw niveau.

Waarom SharePoint Server 2016 CAL?

Samenwerktools voor teamwerk

SharePoint Server 2016 CAL biedt samenwerkingstools die teamwerk verbeteren. Van gedeelde documentbewerking tot discussies op teamsites, deze CAL-licentie biedt een breed scala aan functies voor naadloze samenwerking.

Verbeterde mobiliteit en toegang

Met SharePoint Server 2016 CAL heb je overal toegang tot relevante informatie. Dankzij de verbeterde mobiliteit kunnen teams effectief werken, ongeacht hun locatie, waardoor de flexibiliteit en productiviteit toenemen.

Contentbeheer en versiebeheer

De CAL's bieden geavanceerde functies voor contentbeheer en versiebeheer. Houd documenten bij, beheer wijzigingen en optimaliseer het documentbeheer in je bedrijf.

Hoe krijg ik SharePoint Server 2016 CAL?

Flexibele licentieopties

SharePoint Server 2016 CAL biedt flexibele licentieopties zodat je het aantal licenties kunt kiezen dat past bij de behoeften van je bedrijf. Schaal het gebruik om de licentiekosten in lijn te houden met de groei van je bedrijf.

Eenvoudige integratie

De integratie van SharePoint Server 2016 CAL in je IT-infrastructuur is moeiteloos. Beheer licenties naadloos en gebruik de uitgebreide functies van SharePoint om samenwerking en informatiebeheer efficiënt te maken.

Conclusie

Optimaliseer de samenwerking en het informatiebeheer in je bedrijf met SharePoint Server 2016 CAL. Maak gebruik van samenwerkingstools, verbeterde mobiliteit en geavanceerd contentbeheer om de productiviteit te verhogen. Kies voor flexibele licentieopties en integreer SharePoint Server 2016 CAL naadloos in je IT-infrastructuur om te voldoen aan de eisen van de nieuwste Google Help Desk update.

Categorieën