Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
koop 25 User CAL's voor Microsoft Windows Server 2019 als gebruikte licenties Voor de licentiëring van een standaard- of datacentereditie van Microsoft Windows Server 2019 is naast de core-gebaseerde serverlicenties ook een...
€ 205,90 *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL
Device CAL voor Microsoft Windows Server 2019 tweedehands kopen Voor de Standard- of Datacenter-editie van Microsoft Windows Server 2019 is naast de licenties voor de server-kernen ook een client-toegangslicentie vereist voor elk...
€ 9,90 *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL
Koop User CAL's voor Microsoft Windows Server 2019 als gebruikte licenties Voor de licentiëring van een Standard- of Datacenter-Edition van Microsoft Windows Server 2019 is naast core-gebaseerde serverlicenties voor elke gebruiker ook...
€ 9,90 *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
koop 5 gebruikers CAL's voor Microsoft Windows Server 2019 als gebruikte licenties Voor de licentiëring van een standaard- of datacentereditie van Microsoft Windows Server 2019 is naast de core-gebaseerde serverlicenties ook een...
€ 45,90 *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL
koop 10 gebruikers CAL's voor Microsoft Windows Server 2019 als gebruikte licenties Voor de licentiëring van een standaard- of datacentereditie van Microsoft Windows Server 2019 is naast de core-gebaseerde serverlicenties ook een...
€ 83,90 *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
koop 5 Pack Device CAL voor Microsoft Windows Server 2019 gebruikt Voor de Standard of Datacenter Edition van Microsoft Windows Server 2019 is naast de licenties voor de server cores ook een licentie voor clienttoegang vereist voor elk...
€ 45,90 *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
koop 10 Pack Device CAL voor Microsoft Windows Server 2019 gebruikt Voor de Standard of Datacenter Edition van Microsoft Windows Server 2019 is naast de licenties voor de server cores ook een licentie voor clienttoegang vereist voor elk...
€ 83,90 *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
25 Pack Device CAL voor Microsoft Windows Server 2019 tweedehands kopen Voor de Standard of Datacenter Edition van Microsoft Windows Server 2019 is naast de licenties voor de server cores ook een licentie voor clienttoegang vereist voor...
€ 205,90 *

Nieuwe functies en kenmerken van Windows Server 2019 in één oogopslag

Apparaat en gebruiker CAL's voor Windows Server 2019 maken het gebruik van vele verbeteringen mogelijk, evenals een aantal toevoegingen en belangrijke nieuwe functies die virtualisatie in het bijzonder nog beter ondersteunen. Net als bij Windows 10, verkorten express updates de installatietijd en verminderen ze ook het aantal noodzakelijke reboots.

SDN (Software Defined Networking) voor Windows Server 2019 maakt niet alleen de centrale configuratie van fysieke netwerkapparaten, zoals routers en switches, mogelijk, maar ook virtuele netwerkapparaten, zoals gateways, en hun dynamisch beheer. Met SDN biedt Windows Server 2019 naast firewall-bewaking ook de mogelijkheid om twee netwerken te peeren om ze bijna naadloos met elkaar te verbinden. De Datagram Transport Layer Security (DTLS) functie is beschikbaar voor de veilige versleuteling van virtuele netwerken met versleutelde netwerken.

Azuurblauwe diensten voor Windows Server 2019

De nieuwe geïntegreerde hybride functies zijn speciaal ontworpen om de Microsoft Azure diensten verder te integreren en het gebruik ervan te vergemakkelijken. De nauwe samenwerking tussen Windows Server en Microsoft Azure maakt eenvoudige datasynchronisatie mogelijk en het gebruik van aanvullende diensten zoals Azure Update Management, Azure Backup voor eenvoudige gegevensbescherming en Azure Site Recovery. Met de geïntegreerde Azure netwerkadapter kan een lokale server worden aangesloten op een virtueel Azure netwerk in de Azure Cloud.

De Storage Migration Assistant vergemakkelijkt niet alleen de overstap naar Windows Server 2019, maar ook de servermigratie inclusief data naar de cloud. Azure File Sync fungeert als mogelijke opslaglocatie.

Daarnaast zijn nieuwe functies van de Hyper-Converged Infrastructure (HCI) bij uitstek geschikt voor server- en desktopvirtualisatie. HCI-platforms zijn niet alleen eenvoudig te implementeren, maar ook te beheren en te schalen. HCI in Windows Server 2019 vermindert dus de complexiteit en dus ook het aanbod van IT-infrastructuren.

Verdere voordelen met Windows Server 2019

Containerdiensten worden steeds belangrijker bij het virtualiseren en aanbieden van applicaties. Voor dit doel biedt Windows Server 2019 uitgebreide mogelijkheden, speciaal voor Kubernet en Linux. De verbeterde integratie van Linux wordt bereikt met afgeschermde VM's, evenals met de optie om een Linux-server met Linux-commando's te beheren via de Windows. De Linux-distributies zijn ook geïntegreerd in de Windows.

De bescherming van gevoelige gegevens en de vroegtijdige opsporing van aanvallen met behulp van Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) is ook verbeterd.

Linux en ondersteuning in Windows Server 2019

Windows Server Platform 2019 biedt nu ook meer uitgebreide ondersteuning voor containers of cubernets. Linux- en Windows kunnen parallel worden gebruikt en beheerd met Kubernetes, dat is uitgebreid met nieuwe functies zoals Container Networking. Daarnaast zijn ook de individuele containerafbeeldingen verbeterd. Het containerbeeld "vensters" is ook nieuw, het heeft een groter scala aan functies dan de vorige beelden.

Storage Spaces Direct en Storage Replica voor Windows Server 2019

Afhankelijk van de versie biedtWindows Server 2019 verschillende opslagfuncties voor apparaat en gebruiker CAL's. CAL's voor de Datacenter Editie bevatten alle gerelateerde functies, zoals Storage Spaces Direct, terwijl de Standard CAL Storage Replica bevat.

Storage Replica in Windows Server 2019 voorkomt niet alleen gegevensverlies op het niveau van het bestandssysteem, maar minimaliseert ook de downtime met Disaster Preparedness. Voor datareplicatie is niet alleen synchrone maar ook asynchrone replicatie door de opslagreplica beschikbaar: Terwijl bij synchrone replicatie de data naar een fysieke locatie met fail-safe volumes wordt gerepliceerd, wordt bij asynchrone replicatie gebruik gemaakt van netwerkverbindingen met een hogere latentie tussen locaties.

Met Storage Spaces Direct in de datacenterversie kan de lokale dataopslag van servers worden gecombineerd tot een virtueel cluster. De knooppunten in een cluster hebben verschillende fysieke schijven, de communicatie tussen de afzonderlijke schijven of systemen gebeurt met het SMB-protocol.

Bovendien vereenvoudigt S2D de implementatie en het beheer van softwaregedefinieerde opslagsystemen (SDS) en maakt het mogelijk om schaalbare, zeer beschikbare opslagsystemen te creëren.

Verbeterde beveiliging in Windows Server 2019

Diefstal van gevoelige gegevens en ongeoorloofde toegang tot deze gegevens behoren nog steeds tot de meest voorkomende bedreigingen voor bedrijven. Om dit te voorkomen biedt Windows Server 2019 nu verbeterde tools om dit te voorkomen. Dit zijn onder andere de Domain Controller en Windows Defender, die zijn uitgebreid met nieuwe functies zoals Exploit Guard om de toegang tot het netwerk en de documenten en mappen op het netwerk te bewaken. Azure AD beveiligingsfuncties zoals Azure AD Banned Passwords en Azure AD Password Protection beschermen ook de lokale Active Directory.

Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) is ook een speciale vermelding waard: Met verbeterde beschermingsmechanismen en encryptie van zowel gegevens- als bestandsservers biedt Windows Server 2019 een nog uitgebreidere bescherming tegen rootkits en zero-day-aanvallen.

Afgeschermde virtuele machines (Shielded VM) maken ook de inzet en sterke bescherming van zeer veilige virtualisatie-infrastructuren mogelijk. Afgeschermde VM's bieden uitgebreide functies om een virtuele server en zijn kritieke gegevens af te schermen en om te voorkomen dat onbevoegden of aanvallers toegang krijgen tot de virtuele server of deze kunnen stelen. Met Shielded VM in Windows Server 2019 worden alle gegevens die in een publieke cloud zijn opgeslagen, beschermd.

Koop CAL's voor de Server Edition 2019 van Wiresoft

Het Microsoft licentiesysteem biedt CAL's (Client Access License) voor het gebruik van de Standard of Datacenter Edition van Server 2019. In dit licentiemodel staat de toestemming voor het gebruik van (licentie)software los van de implementatie ervan. Om gebruik te kunnen maken van de diensten en functies van Microsoft Server 2019 is dus een overeenkomstig aantal CAL's nodig.

Een CAL verleent alleen toegang tot Windows Server 2019 aan geautoriseerde gebruikers of apparaten en weigert toegang tot de server aan derden die niet over de juiste toegangslicentie beschikken - dit betekent ook een grotere veiligheid en bescherming van gevoelige gegevens van medewerkers van uw eigen bedrijf en van onbekenden.

User CAL's en Device CAL's voor Server 2019 verschillen

Het Client Access License van Microsoft biedt verschillende voordelen: CAL-licenties maken een flexibel en op de behoeften afgestemd beheer van de gebruikersrechten mogelijk. Apparaat CAL's en gebruiker CAL's kunnen ook worden gecombineerd. Een CAL voor Windows Server 2019 kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot een oudere server editie - maar niet andersom.

Wiresoft biedt zowel Client Access licenties voor de server versies 2019 Standard als Datacenter: User CAL's en Device CAL's of gebruikers- en apparaat gerelateerde licenties. Welk type licentie in elk afzonderlijk geval het meest geschikt is, hangt af van een aantal factoren, die hieronder kort worden toegelicht.

Windows Server Gebruiker CAL

Een Microsoft User CAL voor de Windows geeft slechts één specifieke gebruiker toegang tot de server. De User CAL is dus niet gebonden aan een specifiek apparaat. Dit biedt het voordeel dat het ofwel toegang geeft tot de server vanaf de PC op de werkplek in het bedrijf ofwel met een ander eindapparaat dat bijvoorbeeld onderweg (laptop of tablet) of in het thuiskantoor wordt gebruikt. De CAL's van de gebruikers maken zo het gebruik van Windows Server 2019 bijzonder flexibel en mobiel.

Windows CAL

De Microsoft Device CAL is een apparaat-gebaseerd licentietype. Dit betekent dat slechts één enkel apparaat toegangsrechten voor de server krijgt. Dit kan bijvoorbeeld een lokaal gebruikte PC op het bedrijfsterrein zijn of een laptop of tablet. Met Device CAL is het voordeel dat elke gebruiker die deze gelicentieerde PC enz. mag gebruiken, ook toegang heeft tot de server.

Welk type licentie - Device CAL of User CAL - of een combinatie van de twee types CAL het meest praktisch is voor een bedrijf, hangt natuurlijk ook af van de daadwerkelijke structurering van de werkplekken. Naast het aantal medewerkers is dus ook de belangrijkste manier waarop Windows Server 2019 in bedrijven wordt gebruikt van belang:

Als medewerkers de Windows voornamelijk vanaf hun werkplek op de bedrijfslocatie benaderen, is een Device CAL geschikter. Als werknemers daarentegen voornamelijk verschillende apparaten of werkstations gebruiken - in het bedrijf, maar ook in het thuiskantoor etc. - om toegang te krijgen tot de server, dan geeft een User CAL een beter beeld van de gebruikseisen.

Koop CAL's voor Windows Server 2019 goedkoop bij Wiresoft

Wiresoft biedt kosteneffectieve apparaat en gebruiker CAL's voor Windows Server 2019 aan voor aankoop. Hierdoor kunt u flexibel uw individuele behoeften voor beide soorten licenties dekken of aanvullen. Neem contact met ons op als u vragen heeft over uw licentie van Microsoft Server 2019. Wij adviseren u graag over uw individuele, voordelige CAL-combinatie.

Alle producten met Microsoft-licentie die verkrijgbaar zijn bij Wiresoft zijn originele Europese apparaten of CAL's voor gebruikers. U profiteert van het prijsvoordeel van ongebruikte softwarelicenties, die Wiresoft bij andere bedrijven heeft gekocht en op echtheid heeft gecontroleerd. Veel tevreden klanten hebben de voordelen van het kopen van een licentie van Wiresoft bevestigd. Voor meer informatie over onze CAL-aanbieding voor Windows Server 2019 kunt u contact met ons opnemen.