Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL

€ 30,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10075
 • R18-05768
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Windows Server 2019 User-CAL   Microsoft Windows Server was de doorbraak...meer
Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"

Microsoft Windows Server 2019 User-CAL

 
Microsoft Windows Server was de doorbraak voor servers, zowel voor privé als professioneel gebruik. Het maken en verbinden van een netwerk is niet alleen eenvoudig met dit besturingssysteem van Microsoft, maar ook efficiënt en veilig. Met Microsoft Windows Server 2019 User Cal heeft de gebruiker nu de mogelijkheid om op afstand verbinding te maken met een netwerk. Zo is de gebruiker beter en effectiever gebonden aan het netwerk van het bedrijf wanneer hij of zij op een andere locatie werkt. Dit artikel legt uit wat deze software is en waar u rekening mee moet houden tijdens de installatie.

Wat is Microsoft Windows Server 2019 User Cal en waarvoor kan het gebruikt worden?

Deze software is een Microsoft-besturingssysteem dat de gebruiker in staat stelt om direct verbinding te maken met een bedrijfsnetwerk. Hierdoor kan de gebruiker beter en effectiever worden geïntegreerd in het bedrijfsnetwerk en kan hij zijn werk snel en veilig doen. In de regel is de hele server toegankelijk, waardoor het werken met grotere bestanden relatief snel en ongecompliceerd is. Deze licentie is een zogenaamde CAL (Client Access License), die gebonden is aan een gebruiker en niet aan een apparaat. Hierdoor kan de gebruiker op meerdere apparaten werken en verbinding maken met de server.
Het systeem is beschikbaar in verschillende talen en kan worden geïnstalleerd en geconfigureerd in verschillende talen.
Met Windows Server 2019 is ook de integriteit van Linux-software aanzienlijk verbeterd. Omdat Windows Server 2019 nu tools en hulpprogramma's zoals Curl, Tar en Open SSH ondersteunt, is de connectiviteit tussen deze twee systemen veel eenvoudiger geworden. Hierdoor kunnen projecten parallel worden gebouwd en getest op beide besturingssystemen.
Het beheer van de aangesloten computers is vereenvoudigd en is nu browsergebaseerd. Dit maakt het dus ook mogelijk om te bewerken en te monitoren op een tablet.

Wat moet worden overwogen bij de installatie van Microsoft Windows Server 2019 User Cal?

De installatie gebeurt meestal op dezelfde manier als een normale Windows. De toegang tot elke server kan via een terminal (commandoregel) of via de GUI gebeuren. Dit is meestal afhankelijk van hoe de server zelf is geconfigureerd, waarmee de gebruiker wil communiceren. Het is niet relevant vanaf welk apparaat de gebruiker het systeem opstart, omdat de licentie gebonden is aan de gebruiker en niet aan het apparaat.

Wat zijn de hardwarevereisten voor het soepel functioneren van Microsoft Windows Server 2019 User Cal?

De computer moet een processor hebben met een kloksnelheid van ten minste 1,4 GHz. Verder is ongeveer 512 MB RAM en ongeveer 32 GB aan harde schijfruimte nodig. Met een hogere processorkloksnelheid, meer RAM of een SSD kan de functionaliteit en snelheid van het systeem aanzienlijk worden versneld. Bovendien is een ethernet-adapter of een WLAN-adapter nodig om de gebruiker in staat te stellen een verbinding te maken met de server of met het internet. Meestal zijn deze adapters al in de hardware opgenomen.
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken