Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10075
 • R18-05768
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 21,90 * € 22,90 * (4,37% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x User CAL
Systeem  Windows Server 
CAL Gebruiker CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal Server niet compatibel(bekijk RDS CAL )


Voor de licenties van een standaard- of datacentereditie van Microsoft Windows Server 2019 is naast de core-based serverlicenties ook een client access licentie nodig voor elke gebruiker: bijvoorbeeld de Windows Server 2019 User CAL; deze geeft de betreffende geregistreerde gebruiker toegangsrechten voor deze Windows server.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"

Koop User CAL's voor Microsoft Windows Server 2019 als gebruikte licenties

Voor de licentiëring van een Standard- of Datacenter-Edition van Microsoft Windows Server 2019 is naast core-gebaseerde serverlicenties voor elke gebruiker ook een client-toegangslicentie vereist: bijv. de Windows Server 2019 User CAL; deze geeft de betreffende geregistreerde gebruiker toegangsrechten voor deze Windows server.

De kernlicenties voor de Standard- of Datacenter-Edition van Windows 2019 Server bevatten geen verdere gebruikersrechten, zodat deze afzonderlijk als User CAL moeten worden aangeschaft, zodat een bepaalde gebruiker alleen persoonlijk gemachtigd is om toegang te krijgen tot de Windows Server via een - hoe willekeurig ook te selecteren - eindapparaat.

Een gebruikte User CAL voor Windows Server 2019 van Wiresoft heeft niet alleen een lagere prijs in vergelijking met andere client-toegangslicenties die nieuw in de softwarehandel worden aangeboden, deze zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar in plaats van in een bundel. Niettemin hebben gebruikte CAL's dezelfde functionaliteit als User Client Access Licenses voor Windows Server 2019 die verkrijgbaar zijn via het officiële Microsoft Volume Licensing Program.

Profiteer van alle voordelen van MS Windows Server 2019 met een User Pre-owned CAL

De Standard- of Datacenter Edition van Windows Server 2019 biedt veel nieuwe functies, met name voor het gebruik van cloudgebaseerde applicaties, gebaseerd op Windows 10. Zo maakt Software Defined Networking (SDN) niet alleen de centrale configuratie van fysieke netwerkapparaten, zoals routers en switches, maar ook die van virtuele netwerkapparaten - bijvoorbeeld gateways - mogelijk, evenals het dynamische beheer ervan. Daartoe biedt Windows Server 2019 de mogelijkheid om twee netwerken te peering-en om ze bijna naadloos met elkaar te verbinden. Andere functies waarvan gebruikers kunnen profiteren met een gebruikte gebruikers-KAL zijn:

 • Veilige versleuteling van virtuele netwerken met Encrypted Networks en Datagram Transport Layer Security (DTLS) beschikbaar
 • Nieuwe HCI-functies (Hyper-Converged Infrastructure) verminderen de complexiteit en vereenvoudigen de implementatie van IT-infrastructuurV
 • Verbeterde integratie van Linux met afgeschermde VM's
 • Kubernetes-containers gebruiken
 • Bescherming tegen geavanceerde bedreigingen voor de bescherming van gevoelige gegevens en vroegtijdige opsporing van aanvallen
 • Storage Spaces Direct voor het aggregeren van lokale server datastores in een virtueel cluster
 • Storage Replica voorkomt gegevensverlies op bestandssysteemniveau en minimaliseert downtime met Disaster Preparedness

Belangrijke informatie over gebruikte User CAL's voor Windows Server Standard- en Datacenter-Edition 2019

Gebruikte Software van Wiresoft zoals de User CAL heeft ook dezelfde opties om te profiteren van alle geïntegreerde functies van de respectieve Windows Server 2019 Edition: Dit biedt vooral kleinere en middelgrote bedrijven en organisaties een voordelig alternatief voor serverlicenties, omdat het ook op maat kan worden gemaakt:

Info over CAL-licenties van Windows Server 2019

De Microsoft licentievoorwaarden bieden voor de edities Standard en Datacenter de licentiëring van Windows Server 2019 volgens cores/processor cores, waarbij dit moet worden aangevuld met de licentiëring van gebruikers of eindapparaten; eventuele CAL's die in de serverlicentie zijn opgenomen, zijn uitsluitend uitgerust met beheerdersrechten, zodat voor het gebruik van de eigenlijke Windows serverdiensten elke specifieke gebruiker een toegangslicentie (User CAL) nodig heeft; deze moet ook overeenkomen met de identieke of een hogere Windows serverversie - meer details hieronder.

Alleen deze persoonlijke clienttoegangslicentie geeft een gebruiker het recht om de Windows serverfuncties van de 2019-versie te gebruiken, het bevat pure toegangsrechten voor de client/serveromgeving van de Windows server 2019, en geen andere software die nog moet worden geïnstalleerd.

Wat zijn de voordelen van het licenseren van Windows Server 2019 Standard- of Datacenter editie met User CALs?

CAL-licenties van Windows Server 2019 maken flexibel en op behoeften gebaseerd rechtenbeheer van gebruikers mogelijk. Het gebruik met gebruikte toegangslicenties voor gebruikers is een voordeligere optie, vooral voor het MKB, om gebruik te maken van de Windows serverdiensten, aangezien hier alleen toegangslicenties voor clients hoeven te worden gekocht voor zoveel werknemers als werkelijk nodig zijn. Het Microsoft-licentiemodel biedt twee soorten CAL's voor Windows Server 2019:

 • Windows Server 2019 User CAL: dit geeft servertoegangsrechten aan een specifieke gebruiker
 • Windows Server 2019 User CAL: dit geeft een specifiek eindapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon) servertoegangsrechten

Gebruikers CAL's kunnen ook gecombineerd worden met apparaat CAL's.

Let op versie compatibiliteit van CAL's met Windows Server 2019!

Een User CAL voor Windows Server 2019 verleent de betreffende gebruiker niet alleen toegangsrechten tot een Windows Server in versie 2019, maar ook tot oudere versies zoals 2014 (downgrade). Dit biedt een voordeel ten opzichte van CAL's die beslist alleen zijn ontworpen voor een eerdere versie van Windows Server 2019, omdat ze niet kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot de Windows Server versie 2019 (upgrade). Daarom moet er bij de aanschaf van User CAL's voor Windows Server 2019 op worden gelet dat de serverlicentie en de clienttoegangslicentie compatibel zijn.

Waar moet nog meer rekening mee worden gehouden bij het licenseren van Windows Server 2019 met een gebruikte User CAL?

Zoals reeds vermeld, krijgt alleen een bepaalde geregistreerde medewerker de persoonlijke toegangsrechten voor de Windows Server 2019 met de User CAL, waarbij het hier van belang is dat het betreffende Windows-geschikte eindapparaat vrij te selecteren is. Zodra de gebruikersregistratie is voltooid, kan deze niet meer worden gewijzigd. In principe is het ook niet mogelijk om het CAL type te veranderen van User naar Device CAL of vice versa. Het is echter mogelijk om User CAL's te combineren met Device CAL's voor Windows Server 2019.

Deze bepalingen van Microsoft in CAL-licenties zijn bedoeld om oneigenlijke toegang tot Windows Server 2019 te voorkomen. Bovendien zorgen zij ook voor de veiligheid van een onderneming en haar gegevens door het gebruik van de diensten door onbevoegde gebruikers of derden uit te sluiten.

Hoe verschilt User CAL voor Windows Server 2019 van Device CAL?

In principe verschilt een gebruikte User CAL voor Windows Server 2019 qua functionaliteit niet van een Device-based Client Access License - de zogenaamde Device CAL. Hun respectieve voordelen komen alleen tot uiting in de typische manier waarop in een organisatie toegang wordt verkregen tot de Windows Server:

Een User Access License voor Windows Server 2019 is exclusief gebonden aan een specifieke medewerker, maar biedt daarmee de vrije keuze van eindapparaat om toegang te krijgen tot Windows Server, ongeacht waar deze zich bevindt. In vergelijking met de eindapparatuur-gerelateerde toegangslicentie, biedt de gebruikers-KAL dus een ander toepassingsgebied, aangezien de gelicentieerde gebruiker ongebonden is wat betreft de gebruikte computer of iets soortgelijks - altijd op voorwaarde dat het gebruikte eindapparaat toegang heeft tot het internet. Dit betekent dat de gebruiker niet alleen vanaf de vaste pc op de werkplek in het bedrijf toegang heeft tot de Windows -server, maar ook daarbuiten: bijv. via een eigen laptop, tablet of smartphone - tijdens een zakenreis of ook thuisOffice.

User CAL's voor Windows Server 2019 bieden dergelijke medewerkers dus een flexibeler gebruik van de Windows -serverfuncties, die vaak van werkomgeving veranderen en een betreffend bestaand eindapparaat gebruiken om via de server verbinding te maken, omdat ze met de User CAL hiervoor altijd hun persoonlijke account gebruiken.

Conclusie

Welk type client access licentie voor Windows Server 2019 meer voordelen biedt bij gebruik in een bedrijf, verschilt dus van geval tot geval. Hier speelt vooral het aantal werknemers dat gebruik maakt van de Windows server, in verhouding tot het overheersende type toegang via de bestaande eindtoestellen, een rol: zodra de meerderheid afwisselend mobiele eindtoestellen of verschillende stand-alone toestellen, en dus ook verschillende werkstations gebruikt om toegang te krijgen tot de Windows server, biedt de persoonlijke gebruikers-KAL meer voordelen. Zoals hierboven vermeld, moet de beslissing voor het juiste type clienttoegangslicentie worden genomen vóór de aankoop, omdat de User CAL voor Windows Server 2019 niet kan worden geherclassificeerd naar een Device CAL of omgekeerd. Het is echter mogelijk om User CAL's en Device CAL's voor Windows Server 2019 parallel te combineren of te gebruiken.

Gebruikte User CAL's voor Microsoft Windows Server 2019 al beschikbaar vanaf een enkele licentie in de Wiresoft Online Shop

Gebruikte User CAL's voor MS Windows Server 2019 zijn in de Wiresoft Online Shop al verkrijgbaar als licentie voor één gebruiker - eventuele Microsoft-volumelicentiebepalingen zijn hier niet van toepassing. De aanduiding "gebruikt" betekent geen algemene nadelen voor de bruikbaarheid van gebruikers-CAL's, omdat software in principe niet kan slijten.

Info over gebruikte User CAL's voor Windows Server 2019 van Wiresoft

De Used User CAL's voor Windows Server 2019 zijn typische toegangslicenties voor werknemers, omdat ze anders beschikbaar zijn onder het Microsoft-licentieprogramma; in tegenstelling tot deze, maakten ze ooit deel uit van een User Volume License voor Windows Server 2019 als Used Software, gekocht door de vorige koper, meestal een bedrijf. De User Access Licenses die deze laatste niet nodig had, of zelfs de volledige volumelicentie, werden doorverkocht aan Wiresoft. Daarbij werd de volumelicentie ontbonden en omgezet in individuele licenties, en de resulterende individuele licenties voor gebruikerstoegang werden vervolgens gelabeld als gebruikte software. Ondanks hun etikettering als "gebruikt" zijn dergelijke User CAL's voor Windows Server 2019 volledig bruikbaar, omdat ze niet verschillen van een nieuwe licentie door enige beperking in hun functionaliteit of hun gebruiksduur.

Kopersveiligheid van gebruikte software voor gebruikers-CAL's voor Windows Server 2019

Gebruikte User CAL's voor Windows Server zijn niet alleen een goedkoper alternatief voor Windows serverlicenties voor Wiresoft-klanten, ze zijn ook veilig! Als klant krijgt u van ons al een single User CAL voor Microsoft Windows Server 2019 tegen een gereduceerde prijs in vergelijking met "ongebruikte" nieuwe CAL's, u heeft verder de gebruikelijke koperszekerheid door de onmiddellijke download en onmiddellijke licentieactivering met de meegeleverde volumelicentiesleutel.

Is het legaal om gebruikte CAL's voor Windows Server 2019 te kopen en te gebruiken?

Alle gebruikers- en andere toegangslicenties voor Windows Server 2019 die u bij Wiresoft koopt, zijn afkomstig uit de licentie-inventaris van bedrijven of organisaties. Daarom is zowel de verkoop als de aankoop onderworpen aan de geldige rechtspraak, die de handel in gebruikte software uitdrukkelijk toestaat; verschillende rechterlijke uitspraken hebben de wettigheid duidelijk bevestigd.

Daarom biedt voor klanten de aankoop van User CAL's voor Windows Server 2019 of andere licenties voor clienttoegang die bij Wiresoft als gebruikte software worden aangeboden, evenals het gebruik ervan, juridische zekerheid, aangezien noch Wiresoft noch u als klant wettelijke bepalingen overtreedt. Bovendien zijn gebruikte CAL's van Wiresoft ook audit-proof dankzij het volledige bewijs van alle vorige kopers!

Uw Wiresoft-voordelen bij het kopen van gebruikte gebruikers CAL's voor Windows Server 2019

Samenvatting: Gebruikte software van Wiresoft biedt onze klanten een betaalbaar alternatief voor veel aanbiedingen van andere softwareleveranciers, niet alleen voor User CAL's voor Windows Server 2019, maar ook voor andere toegangslicenties.Bovendien zijn er, zoals reeds aangegeven, geen beperkingen op het minimumaantal User CAL's dat op het moment van aankoop moet worden gekocht, in tegenstelling tot inflexibele tiering voor clienttoegangslicenties, zodat bedrijven en andere klanten hun serverlicentiekosten kunnen verlagen door het werkelijke gebruik van Windows -serverservices nauwkeurig te kunnen licenseren.

In de Wiresoft-onlineshop vindt u naast Apparaat CAL's voor Windows Server 2019 - ook licenties voor andere versies van Windows Server of andere serversoftware, inclusief de bijbehorende toegangslicenties - ook de toegangslicenties voor Gebruikte Software voor Gebruiker CAL's. Zo kunt u ook uw bestaande software-inventaris op andere gebieden aanvullen of bijwerken met gebruikte licenties tegen een redelijke prijs, en bovendien de aanschafkosten voor nieuwe hardware vermijden, evenals compatibiliteitsproblemen als gevolg van niet-uniforme softwareversies.

Naast CAL's of serversoftware vindt u in de Wiresoft Software Shop ook andere Microsoft-softwareproducten - met alle voordelen van de door Wiresoft gebruikte software. Als u vragen hebt over User CAL's voor Windows Server 2019 of een ander Microsoft-product, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën