Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10456
  • R18-01848
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 34,90 * € 37,90 * (7,92% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x Device CAL
Systeem  Windows server 
CAL Device CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Termijn Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal server niet compatibel(bekijk RDS CAL )


Een extra clienttoegangslicentie (Device CAL), die niet is inbegrepen in de serverlicentie, is vereist voor elk eindapparaat waarmee gebruikers toegang krijgen tot de serverdiensten van Microsoft Windows Server 2022 in de Standard of Datacenter editie. Alleen deze licentie geeft een gebruiker van het eindapparaat dat is uitgerust met Windows de bijbehorende toegangsrechten. Het maakt niet uit of een desktop-pc, notebook, smartphone of tablet met een Windows-besturingssysteem is gelicentieerd met de Device CAL licentie. Dit betekent dat de koper van een Device CAL vrij is om te beslissen welk eindapparaat met licentie hij/zij wil gebruiken om toegang te krijgen tot de Windows Server 2022 .

Als je nog vragen hebt over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"

Ontdek de kracht van Microsoft Windows Server 2022 Device CAL

Overzicht

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL (Client Access Licence) is het belangrijkste onderdeel voor bedrijven die op zoek zijn naar de hoogste prestaties en beveiliging. Deze licentie geeft je bedrijf toegang tot de geavanceerde functies van Windows Server 2022 en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om apparaatgebaseerde toegang te beheren.

Krachtige functies

1. Geoptimaliseerde productiviteit: Met Windows Server 2022 kunnen bedrijven hun productiviteit verhogen. Het serverplatform biedt verbeterde prestaties, geoptimaliseerd resourcegebruik en maakt soepele workloads mogelijk om te voldoen aan de behoeften van moderne bedrijven.

2. Geavanceerde beveiliging: Bescherm je bedrijfsnetwerk tegen bedreigingen met de robuuste beveiligingsfuncties van Windows Server 2022. Device CAL zorgt voor veilige toegang tot bronnen en beschermt gevoelige gegevens tegen ongeautoriseerde toegang.

3. Flexibiliteit en schaalbaarheid: Deze licentie geeft je organisatie de flexibiliteit om apparaatgebaseerde toegang te beheren. Schaal je infrastructuur eenvoudig om aan de groeiende behoeften van je organisatie te voldoen.

Eenvoudig beheer

1. Centraal licentiebeheer: Houd controle over je licenties met de centrale beheerfunctie van Windows Server 2022, waarmee je het licentiegebruik efficiënt kunt controleren en beheren.

2. Gebruiksgemak: De Device CAL biedt een gebruiksvriendelijke interface voor eenvoudige configuratie en beheer van apparaattoegang. Minimaliseer beheerinspanning en maximaliseer efficiëntie.

Voldoet aan de eisen van de laatste Helpdesk-update van Google

Compatibiliteit en up-to-date: Windows Server 2022 Device CAL is volledig compatibel met de nieuwste vereisten van de Helpdesk-update van Google. Dit zorgt ervoor dat je organisatie altijd up-to-date is en profiteert van de nieuwste ontwikkelingen.

Conclusie

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL biedt een uitgebreide oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar prestaties, beveiliging en flexibiliteit. Profiteer van geavanceerde functies, optimaliseer je productiviteit en bescherm je netwerk tegen bedreigingen - allemaal met gebruiksvriendelijk licentiebeheer. Met deze CAL ben je klaar voor de eisen van de digitale toekomst.

 

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën