Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10042
 • H30-04073
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 13,90 * € 14,90 * (6,71% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  32bit/64bit


Windows 7 in de editie Enterprise komt in essentie overeen met de versie Windows 7 Ultimate, met als enige verschil dat Windows 7 Enterprise beschikbaar is als volumelicentie en daarom bijzonder geschikt is voor grote bedrijfsnetwerken. Bovendien ondersteunt Windows 7 Enterprise de opstartbaarheid van virtuele schijven (VHD). Dit betekent dat Windows 7 Enterprise ook gebruikt kan worden op oudere hardware met weinig harde schijfruimte en op thin clients.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"

Windows 7 Enterprise

 
De Enterprise-editie van Windows 7 is in essentie hetzelfde als de Windows, behalve dat Windows 7 Enterprise beschikbaar is als volumelicentie en daarom bijzonder geschikt is voor grote bedrijfsnetwerken. Daarnaast ondersteunt Windows 7 Enterprise de opstartbaarheid van virtuele schijven (VHD). Dit betekent dat Windows 7 Enterprise ook kan worden gebruikt op oudere hardware met weinig ruimte op de harde schijf en op thin clients.

Wat biedt Windows 7 Enterprise?

Met Windows 7 in de Enterprise-Editie krijgt u een besturingssysteem dat perfect is voor multinationale werkgroepen. De gebruiker heeft 35 taalgroepen ter beschikking, die op elk moment - ook tijdens de werking - vrij te kiezen zijn. En als u oudere programma's in werking stelt die voor Windows XP zijn ontworpen, kan Windows 7 Enterprise worden gestart op een speciale Windows die u toestaat om gemakkelijk XP-geoptimaliseerde software in werking te stellen. Het bekende hardeschijfversleutelingsprogramma BitLocker biedt extra veiligheid voor uw bedrijf. Virtuele schijven in VHD-formaat worden ook ondersteund, waardoor een Windows zijn besturingssysteem via het netwerk kan opstarten vanaf een server.

Andere kenmerken van de Windows

 • Navigatiefuncties zoals Jump Lists, Shake en Snap
 • Eenvoudige aansluiting op bedrijfsnetwerken
 • Windows Media Center, dat alle gangbare audio- en videoformaten (HDTV) ondersteunt
 • gebruiksvriendelijke aanpassing van het ontwerp en de taakbalk
 • Door de indexering van alle inhoud kunnen foto's, documenten en websites snel worden opgevraagd.
 • Snel herstel ("wakker worden") uit de spaar- en slaapstand

Systeemvereisten voor de installatie van Windows 7 Enterprise 

Om Windows 7 productief te kunnen gebruiken, moet de gebruikte PC ten minste één processor (Intel of AMD) met 32 of 64 bit architectuur hebben. Voor de 32-bits versie van Windows 7 Enterprise moet u minstens 1 GB geheugen (RAM) hebben, maar 2 GB is beter (vooral voor de 64-bits versie). Om te installeren heeft u ongeveer 20 GB beschikbare ruimte op de harde schijf nodig en een grafische kaart die DirectX 9 ondersteunt. Als u de XP-modus wilt gebruiken, hebt u nog een GB RAM nodig en een extra 15 GB op de harde schijf.

Windows 7 Enterprise profiteert van uitgebreide ondersteuning tot 2023

Waarom zou u nu Windows 7 Enterprise kopen, als Microsoft de ondersteuning op 14 januari 2020 stopzet? Vooral in grotere bedrijven met veel PC-werkstations is het upgraden naar een nieuwere Windows een tijdrovende en dus kostenintensieve hindernis. In principe is het zo dat Windows vanaf begin 2020 geen beveiligingsupdates meer zullen ontvangen van Microsoft. Windows 7 Ultimate zal echter regelmatig updates blijven ontvangen via een aanvullend ondersteuningscontract genaamd Windows 7 Extended Security Updates (ESU), dat de veiligheid van Windows tot 2023 zal garanderen.

KoopWindows 7 Enterprise nu online als download

Zodra u de Enterprise-editie van Windows 7 online bestelt bij wiresoft, sturen wij u een download URL en een geschikte installatie-ID (sleutel) die u identificeert als een geautoriseerde gebruiker voor Windows 7 Enterprise. U heeft geen datadrager (DVD) nodig voor de installatie, maar kunt direct na het bestellen en downloaden beginnen. De extreem lage prijs wordt verklaard door het feit dat we individuele licenties krijgen van bedrijven die deze niet nodig hebben als onderdeel van een totaal quotum. U als koper profiteert hiervan. De licentie die u van ons ontvangt is absoluut legaal: u ontvangt een zogenaamde Medialess Licence Kit (MLK-licentiemodel van Microsoft). Dit media-loze pakket (download en sleutel) helpt bovendien om de prijs zo laag mogelijk te houden.
Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
4 mrt. 2023

Perfect

activated at once you don't need a second try it's just perfect

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën