Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10185
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 125,90 * € 138,90 * (9,36% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  32bit/64bit


Windows 10 Enterprise LTSB 2016 biedt gebruikers het maximum aan prestaties en is speciaal ontworpen voor grotere bedrijven - verkrijgbaar bij Wiresoft in plaats van de volumelicentie ook per stuk tegen een gunstige prijs! Windows 10 Enterprise LTSB 2016 is het besturingssysteem van deze Microsoft-versie, die de grootste omvang aan functies van alle edities bevat - veel ervan zijn exclusief hier opgenomen, onder andere een uitgebreid app-beheer evenals de toegang tot de Microsoft Long Term Servicing Branch, een speciale vorm van het updaten van Windows, waarbij alleen beveiligingsupdates worden geïnstalleerd, maar geen functies.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016"

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - het besturingssysteem van Microsoft voor bedrijven

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 biedt gebruikers maximale prestaties en is speciaal ontworpen voor grotere bedrijven - ook verkrijgbaar bij Wiresoft tegen een lage prijs in plaats van in de volumelicentie!

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 is het besturingssysteem in deze Microsoft-versie dat het grootste scala aan functies van alle edities bevat - waarvan vele exclusief hier zijn opgenomen, waaronder uitgebreid app-beheer evenals toegang tot de Microsoft Long Term Servicing Branch, een speciale vorm van het bijwerken van Windows waarbij alleen beveiligingsupdates worden geïnstalleerd, maar geen functies.

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 beschikt over de vertrouwde gebruiksvriendelijke interface met de typische tegellook van Microsoft, die kan worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren. De Enterprise Edition heeft ook het niet te onderschatten voordeel dat dit besturingssysteem ook op oudere hardwaresystemen kan worden gebruikt, wat voor veel gebruikers een belangrijke eigenschap is. Naast Windows 10 Enterprise LTSB 2016 als afzonderlijke versie, kunt u ook andere Windows 10-edities en vele andere Microsoft-programma's verkrijgen in de Wiresoft-onlineshop. Naast een algemeen overzicht worden in het volgende overzicht de speciale functies van Windows 10 Enterprise LTSB 2016 gepresenteerd.

Speciale, exclusieve functies van Windows 10 Enterprise LTSB2016

In vergelijking met edities als Windows 10 Pro biedt Windows 10 Enterprise LTSB 2016 een plus aan functies en tools die een beslissende meerwaarde biedt voor middelgrote en vooral grote bedrijven, zowel wat betreft de beveiliging van eindapparaten en gegevens, als de mogelijkheden voor beheerders bij het afdwingen van groepsbeleid en het beheren van gebruikersaccounts. Volledige specifieke details van Windows 10 Enterprise LTSB 2016 hieronder:

 • DirectAccess: Met DirectAccess kunnen gebruikers op afstand gebruik maken van de connectiviteit van netwerkbronnen, zelfs zonder VPN-verbinding, aangezien de clientcomputers op afstand via een versleutelde verbinding verbonden blijven met het bedrijfsnetwerk. IT-beheerders kunnen ook alle clientcomputers via DirectAccess beheren. Vooral mobiele gebruikers werken het best met DirectAccess, zelfs in een omgeving met meerdere vestigingen. Na de configuratie maken hun notebooks automatisch verbinding met het bedrijfsnetwerk via het internet. Groepsbeleid kan ook gemakkelijk worden beheerd via DirectAccess.
 • Windows To Go Creator: Windows To Go installeert Windows 10 Enterprise op een USB-stick of USB-harde schijf, zodat gebruikers het besturingssysteem altijd bij zich hebben en het dus ook op een extern eindapparaat kunnen gebruiken. Alle gegevens blijven opgeslagen op de gegevensdrager.
 • AppLocker: Met AppLocker kunnen regels worden gedefinieerd over welke apps mogen draaien op een Windows 10 Enterprise LTSB 2016-computer. Whitelisting van vertrouwde toepassingen is ook mogelijk.
 • BranchCache: Bedrijven die gebruik maken van een wide area network (WAN) kunnen de bandbreedte ervan optimaliseren met BranchCache; naast de geringe implementatie-inspanning verbetert de functie ook de snelheid.
 • Universal Write Filter - UWF: Met deze filter worden gegevens niet langer permanent op het systeem opgeslagen, maar naar het hoofdgeheugen uitgewisseld, waar ze beschikbaar blijven tot een herstart. Deze virtuele overlay wordt vervolgens verwijderd - ook bijvoorbeeld wanneer een gastgebruiker zich afmeldt.
 • Credential Guard: Dit beveiligingshulpmiddel beveiligt inloggegevens met de virtualisatietechnologie "Virtualisation Based Security", waarbij gegevens geïsoleerd van de rest van het besturingssysteem worden opgeslagen en dus aanzienlijk beter beschermd zijn.
 • Device Guard: Dit biedt beheerders de mogelijkheid werkstations zo te configureren dat alleen gedefinieerde toepassingen kunnen worden uitgevoerd - ideaal voor het opzetten van kioskcomputers. Door een witte lijst op te stellen, mogen alleen toepassingen worden gestart die voldoen aan het code-integriteitsbeleid, zodat zelfs voorheen onbekende malware niet kan worden geactiveerd.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Deze exclusieve Windows 10 Enterprise-functie verhoogt de prestaties van een computer omdat, in tegenstelling tot andere Windows 10-edities, updates niet constant worden uitgevoerd, maar alleen met langere tussenpozen; er wordt een onderscheid gemaakt tussen de installatie van beveiligingsupdates en die van functies. LTSB is ook bekend als Long Term Servicing Channel (LTSC). De gebruikers krijgen alleen de updates en functies aangeboden die in deze periode om de 2-3 jaar worden gepubliceerd en kunnen deze al dan niet installeren.
 • Desktop Analytics: De cloud-gebaseerde dienst is geïntegreerd in de Microsoft Configuration Manager en biedt informatie over nuttige updates van de respectieve Windows-clients, het maakt ook een inventaris op van de apps die in een bedrijf draaien en geeft informatie over hun compatibiliteit met de nieuwste Windows 10-functie-updates.

Verdere zakelijke functies enz. van Windows 10 Enterprise LTSB2016

Afgezien van deze exclusieve functies, bevatten alleen Windows 10 Enterprise LTSB 2016 en Pro ook de volgende functies:

Uitgebreide gebruiksmogelijkheden

Windows 10 breidt de toepassingsmogelijkheden voor gebruikers uit door middel van een aantal functies, zoals:

 • Remote Desktop App: Met de Remote Desktop App kunnen gebruikers een ander, lokaal op afstand bediend eindapparaat gebruiken alsof ze voor hun eigen pc of tablet zitten: via een RDS-gatewayverbinding wordt de desktopinterface ervan weergegeven en kan deze worden gebruikt, inclusief alle programma's.
 • Kioskmodus: Met de kioskmodus kunnen verschillende gebruikers een Windows 10-pc gebruiken zonder toegang te krijgen tot andere kritieke gegevens of bepaalde functies van de hoofdgebruiker. Op die manier kan voor elke bevoegde persoon een afzonderlijke gebruikersaccount voor de kiosk worden ingesteld, die de gedefinieerde gegevens en functies alleen ter beschikking stelt van de respectieve ingelogde gebruiker.
 • Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE): Enterprise Mode vermindert compatibiliteitsproblemen met oudere webapps aanzienlijk, zodat ze kunnen worden uitgevoerd op Windows 10; bovendien biedt Enterprise Mode Site List Manager verschillende opties bij het renderen van webpagina's.
 • Hyper-V Client: Windows 10 Enterprise LTSB 2016 bevat Hyper-V-technologie om meerdere besturingssystemen in hun eigen virtuele machine (VM) uit te voeren. De beschikbare geheugenruimte kan dus beter worden benut en dankzij dynamisch geheugenbeheer kunnen ook meerdere VM's zonder problemen parallel worden uitgevoerd.

Verbeterde beheersopties

Beheerders hebben geoptimaliseerde opties voor het beheren van gebruikers en hun pc's met Windows 10:

 • Groepsbeleid wordt lokaal gedefinieerd via de editor gpedit.msc en wordt beheerd volgens bepaalde specificaties: Zo kan de installatie van updates worden gestuurd volgens gedefinieerde regels, bijvoorbeeld met nalevingstermijnen die bepalen wanneer een bepaalde update uiterlijk moet zijn geïnstalleerd, maar ook geheugenoptimalisatie via Storage Sense kan centraal worden geconfigureerd om overbodige bestanden te verwijderen.
 • Domein Join: Domein Join vereenvoudigt het beheer van pc's en gebruikersaccounts via het lidmaatschap van een domein in de Active Directory. Met de offline domain join kunnen beheerders een computer offline aan een domein toevoegen - een voordeel voor gebruikers die mobiel werken en geen netwerkverbinding via een domain controller hebben.
 • Windows Business Store: Met toegang tot de Windows Business Store en met behulp van de Azure Active Directory kunnen de daar beschikbare softwareproducten centraal worden aangeschaft en geïmplementeerd voor alle eindapparaten van een netwerk.

Hogere veiligheid

Windows 10 heeft ook de beveiliging van gegevens en gebruikers verbeterd om nog vrijer werken te ondersteunen:

 • BitLocker: Deze functie beveiligt met name mobiele apparaten, zoals tablets en laptops, voor het geval ze worden gestolen of verloren gaan. Gevoelige of persoonlijke gegevens daarop worden veilig versleuteld met BitLocker, zodat ze niet kunnen worden misbruikt. BitLocker To Go" kan ook worden gebruikt om USB-sticks of externe harde schijven te versleutelen.
 • Windows Defender System Guard: WDSGis een speciale beschermingslaag die het Windows 10-besturingssysteem beschermt tegen aanvallen zodra het opstart, wanneer de gebruikelijke virusbeschermingsprogramma's nog niet zijn geactiveerd.
 • Enterprise Data Protection (EDP): Deze functie van Windows 10 maakt gerichte bescherming mogelijk van bedrijfsgegevens, bijvoorbeeld op een laptop, via Active Directory-rechtenbeheer, dat ook actief is wanneer deze naar een andere opslaglocatie worden verplaatst of als bijlage worden verzonden. EDP voorkomt ook de installatie van onveilige apps.
 • Intelligent Security Graph: ISG analyseert de bestaande beveiligingsmaatregelen in een bedrijfsnetwerk en doet suggesties voor zinvolle verbeteringen in geval van tekortkomingen.

Andere kenmerken en functies van Windows 10

De volgende hulpmiddelen zijn ook opgenomen in de Windows 10-besturingssystemen of zijn verbeteringen van bestaande functies - voor een nog betere en veiligere Windows-ervaring:

 • Windows Hello: Het veilige alternatief voor wachtwoorden - meld u aan met vingerafdruk of gezichtsherkenning, lokaal of met een webaccount.
 • Snap Assist: Het gereedschap verdeelt op ideale wijze het beschikbare weergavegebied tussen actieve vensters - met Corner Snap kunnen maximaal vier vensters tegelijkertijd worden weergegeven.
 • Cortana: De spraakassistent Cortana is standaard geactiveerd in Windows 10, maar kan ook worden gedeactiveerd, bv. om de batterij te sparen of om redenen van gegevensbescherming.
 • Continuüm: Hierdoor kan werk of spel naadloos worden voortgezet terwijl de lokale computer op een ander eindapparaat draait. Op tablets en smartphones zijn alle functies beschikbaar via het virtuele toetsenbord, en de weergave op het bureaublad wordt automatisch aangepast aan het betreffende formaat.
 • Windows Informatiebeveiliging: Bescherming tegen het lekken van gegevens zonder beperkingen voor gebruikers. WIP beschermt niet alleen gegevens, maar ook apps via Encrypting File System - EFS - tegen diefstal en manipulatie.

Hardwarevereisten voor Windows 10 Enterprise LTSB2016

Om Windows 10 Enterprise LTSB 2016 met het geïntegreerde bredere scala aan functies zonder problemen op een pc of laptop te kunnen gebruiken, moet de hardware aan bepaalde minimumeisen voldoen. HoewelWindows 10 Enterprise LTSB 2016 beschikbaar is in een 32-bits en een 64-bits versie, moet indien mogelijk - vooral op een nieuwere computer - de 64-bits versie worden geïnstalleerd, zodat alle programma's en apps kunnen worden gebruikt. Een computer moet aan de volgende technische vereisten voldoen om Windows 10 Enterprise LTSB 2016 te kunnen installeren:

 • Processor of SoC (System-on-a-Chip - voor smartphones): 1 GHz
 • RAM: 1 GB voor 32-bits of 2 GB RAM voor 64-bits besturingssysteem
 • Harde schijf: 16 GB voor 32-bits of 20 GB voor 64-bits besturingssysteem
 • Graphics: Beeldscherm 800 x 600, DirectX 9, met WDDM 1.0 driver
 • Cortana spraakherkenning: Hi-Fi microfoon array
 • TPM (v1.2) chip voor ondersteuning van virtualisatie (Intel VT-x of AMD-V en Second Level Address Translation)

Koop Windows 10 Enterprise LTSB 2016 goedkoop bij Wiresoft in onze online winkel

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 wordt gewoonlijk alleen als volumelicentie aangeboden door Microsoft . In de Wiresoft-onlineshop kunt u echter ook het besturingssysteem Windows 10 Enterprise LTSB 2016 als enkele licentie kopen - en tegen een bijzonder gunstige prijs als gebruikte software - met een identiek scala aan functies.

Deze licentie van de Windows 10 Enterprise LTSB 2016 Edition die wij te koop aanbieden, maakt deel uit van een eerdere volumelicentie die door een bedrijf is aangeschaft. Door de wederverkoop werd deze opgesplitst en aldus omgezet in individuele licenties, die dan kwalificeren als tweedehands software of gebruikte software. De indeling of etikettering als Used Software houdt echter geen beperkingen in met betrekking tot de functionaliteit van deze Windows 10 Enterprise LTSB 2016 besturingssysteemsoftware. 

Software kopen bij Wiresoft is altijd veilig voor u! Dit in de Wiresoft Shop verkrijgbare besturingssysteem Windows 10 Enterprise LTSB 2016 biedt niet alleen een bijzonder gunstige prijs, maar ook zekerheid bij de aankoop: door de onmiddellijke download van een versie die identiek is aan het originele Microsoft-product. Uw Windows 10 Enterprise LTSB 2016-licentie wordt geactiveerd door de meegeleverde geldige volumelicentiesleutel.

Uw aankoop van Windows 10 Enterprise LTSB 2016 als gebruikte software in de Wiresoft Software Shop levert geen enkel juridisch probleem op, omdat de handel in dergelijke gebruikte software duidelijk wettelijk is toegestaan, wat ook wordt bevestigd door talrijke juridisch bindende en publiekelijk te bekijken vonnissen.

Gebruikte software biedt onze klanten een goedkoop alternatief om gebruik te kunnen maken van de Windows 10 Enterprise Edition. Ook u kunt profiteren van onze voordelige softwareaanbieding!

In de Wiresoft Software Shop vindt u Windows 10 Enterprise Edition en andere versies van Windows-besturingssystemen en andere Microsoft-programma's als voordelige koopversies om te downloaden. Als u vragen hebt over Windows 10 Enterprise LTSB 2016 of andere Microsoft-software, kunt u contact met ons opnemen via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën