Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10485
 • MX3-00199
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 2.353,90 * € 2.614,90 * (9,98% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentiesleutel
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Visual Studio is de beproefde geïntegreerde ontwikkelomgeving van Microsoft voor het ontwerpen en implementeren van complexe bedrijfstoepassingen op vele gebieden. Vooral de Enterprise-Edition van deze end-to-end oplossing overtuigt door zijn grote aanbod aan tools en functies - niet alleen voor het ontwerpen, maar ook voor het voortdurend testen van de ontwikkelde programma's - en is daarom bijzonder geschikt voor grotere bedrijven en organisaties en dus ook voor hele teams van programmeurs.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"

Maximale productiviteit voor ontwikkelaars met Visual Studio 2022 Enterprise - als koopversie

Visual Studio is de beproefde geïntegreerde ontwikkelomgeving van Microsoft voor het ontwerpen en implementeren van complexe bedrijfstoepassingen in vele domeinen. Met name de Enterprise-editie van deze end-to-end oplossing overtuigt door zijn grote keuze aan tools en functies - niet alleen voor het ontwerpen, maar ook voor het voortdurend testen van de ontwikkelde programma's - en is daarom bijzonder geschikt voor grotere bedrijven en organisaties en dus ook voor hele teams van programmeurs.

Visual Studio Enterprise overtuigt in de nieuwe versie 2022 met talrijke detailverbeteringen en volledig nieuwe functies die het dagelijkse werk van ontwikkelaars vergemakkelijken; hiertoe behoren in het bijzonder IntelliCode met op AI gebaseerde oplossuggesties en Visual Studio Live Share met praktische tools voor een betere samenwerking in real time.

Bovendien zijn de refactorings en de navigatie verbeterd in Visual Studio Enterprise 2022, net als de debugger, die met verschillende functies is uitgebreid. En met Live Unit Testing kunnen tests worden uitgevoerd terwijl de code nog wordt geschreven, terwijl Live Dependency Checking in real time garandeert dat de code compatibel is met de respectieve afhankelijkheidsregels.

Door de aankoop van de Visual Studio 2022 Enterprise Edition als gebruikte software bij Wiresoft hebben gebruikers het grote voordeel dat ze deze ontwikkelaarssoftware, die door Microsoft exclusief als volumelicentie wordt aangeboden, als eigen individuele licentie op hun pc kunnen gebruiken.

In de Wiresoft onlineshop vindt u de Visual Studio 2022 Enterprise Edition evenals andere Visual Studio edities - in andere versies - als single-user koopversies, die de reguliere handel meestal niet als zodanig voert, evenals vele andere Microsoft programma's. In het volgende overzicht worden de exclusieve kenmerken van Visual Studio 2022 Enterprise gepresenteerd, evenals alle andere belangrijke functies en kenmerken van deze versie.

Hoogtepunten in Visual Studio 2022 Enterprise

Visual Studio 2022 biedt naast de tot nu toe beproefde functies en hulpmiddelen een aantal praktische aanvullingen en optimaliseringen van basisfuncties alsook volledig nieuwe functies die de ontwikkelaars nog beter bij hun programmering ondersteunen.

 • Git-First-Workflow: Het nieuwe startvenster biedt nu een aantal nieuwe opties: Als eerste wordt de optie gepresenteerd om code te klonen of uit te checken uit een repository, evenals verschillende opties om een project te openen of aan te maken.Daarbij is ook de eerdere dialoog die gestart wordt bij het aanmaken van een project volledig herzien. De boomstructuur die vroeger aan de linkerkant werd weergegeven is er niet meer; deze is vervangen door een zoekveld en diverse filters waarmee gebruikers de gewenste sjablonen kunnen vinden.
 • Code-editor: Het kleurontwerp van de IDE kan worden gewijzigd van standaardblauw naar donker, en er zijn nieuwe kleuren om de syntaxis te markeren: Methoden worden in brons weergegeven, trefwoorden als for, foreach, if enz. in paars.
 • PMA rendering (Per-Monitor-Aware): Terwijl er tot nu toe problemen waren met de weergave bij het gebruik van monitoren met verschillende resoluties, bijv. bij verbindingen op afstand, zodat Visual Studio wazig verscheen of met een onjuiste schaling werd weergegeven, biedt Visual Studio 2022 nu een PMA-geschikte toepassing en rendert correct, onafhankelijk van de gebruikte schaalfactoren.

Nieuwe zoek- en filterfuncties

Veel vertrouwde zoek- en filterfuncties zijn geoptimaliseerd voor de Visual Studio 2022 Enterprise release, zodat ontwikkelaars nog meer tijd kunnen besparen en efficiënter kunnen werken:

 • Nieuw zoekveld en nieuwe zoekfuncties: Het vroeger in Visual Studio bekende zoekveld neemt nu een meer centrale plaats in het midden van de menubalk in. Het invoerveld heeft nu ook een fuzzy search, d.w.z. een fouttolerante of fuzzy search die resultaten oplevert voor menu-items, zelfs met verkeerd gespelde termen. Het zoeken ondersteunt ook opties zodat overeenkomende treffers direct op het relevante punt in de dialoog worden weergegeven in plaats van dat er via structuren en menu's naar moet worden doorgeklikt.
 • Zoekfunctie voor debuggen: Het zoeken naar specifieke namen en waarden omvat de debugvensters "Watch", "Locals" en "Auto" om te helpen specifieke objecten en waarden te vinden. Er zijn verschillende niveaus, b.v. ook sub-objecten of lijsten. Bovendien kan de weergave van de waarden ook worden geformatteerd.
 • Zoeken naar referenties: Hier kunnen de in een lijst weergegeven zoekresultaten verder worden gefilterd volgens bepaalde eigenschappen of variabelen. Afhankelijk van het feit of er gezocht moet worden naar lees- of schrijfacties, moet in het zoekveld "lezen" of "schrijven" worden ingevuld.
 • Nieuwe filterfunctie voor projectmappen: De projectmapverkenner in Visual Studio biedt nu ook de mogelijkheid om afzonderlijke projectbestanden die zijn uitgeladen volledig te verbergen in de weergave. Bovendien bevat de werkbalk in de Solution Explorer knoppen om onder andere over te schakelen van de oplossingsweergave naar de mapweergave, knooppunten samen te vouwen en verborgen bestanden weer te geven.

Nieuwe refactorings in Visual Studio 2022 Enterprise

C# biedt nu verschillende nieuwe refactorings die het organiseren van code veel gemakkelijker maken; onder andere kunnen members naar de interface of de basisklasse worden verplaatst, namespaces kunnen worden aangepast aan een bepaalde mapstructuur, en foreach loops kunnen worden omgezet in LINQ queries. Geschikte suggesties staan in de "gloeilamp".

Code opruimen

De functie voor het automatisch opnieuw formatteren van broncode met Code Cleanup wordt in Visual Studio 2022 weergegeven als een bezemicoon onder de broncode-editor en is met een enkele klik beschikbaar. Er wordt ook rekening gehouden met de instellingen van de .editorconfig-bestanden. Code Cleanup heeft ook een nieuwe integriteitsindicator en een nieuw commando tijdens het opschonen om een groep van klassieke fouten te vinden. Waarschuwingen of suggesties kunnen met één klik worden weergegeven en onmiddellijk worden uitgevoerd. Vaak toegepaste correcties kunnen ook worden opgeslagen of als profiel worden geconfigureerd.

IntelliCode in Visual Studio 2022

IntelliCode is de verdere ontwikkeling van de vroegere IntelliSense auto-aanvullen. Terwijl dit de beschikbare eigenschappen en methodes in een alfabetisch gesorteerde lijst liet zien, laat IntelliCode de meest waarschijnlijke methodes en eigenschappen bovenaan zien en markeert ze met een sterretje ervoor.

IntelliCode is gebaseerd op een analyse van Microsoft van meer dan 2.000 open source projecten op GitHub, maar gebruikers kunnen ook hun eigen projecten gebruiken om IntelliCode te trainen en op basis daarvan suggesties ontvangen. De analysegegevens worden voor dit doel naar de cloud overgebracht en verwerkt, maar geen broncodes.

Visual Studio Live Delen

Met Live Share kunnen tot 30 gebruikers samenwerken aan dezelfde broncodebasis in Visual Studio 2022 door een codebasis en de context ervan te delen met andere teamleden. Dit werkt omdat Visual Studio Live Share geen afbeelding overdraagt, maar alleen een bestandsstructuur en contextinformatie. Dit betekent dat elke deelnemer in zijn vertrouwde omgeving blijft en onafhankelijk van de host bepaalde delen van de broncode kan bewerken. Live Share biedt ook de mogelijkheid van gezamenlijke debugging.

Debuggen in Visual Studio 2022

Over debuggen gesproken: De debugger in Visual Studio 2022 Enterprise werkt nu twee keer zo snel als in de vorige versie, terwijl tegelijkertijd het geheugenverbruik bij het debuggen van out-of-process C++ toepassingen aanzienlijk is verminderd.

 • Nieuw hulpmiddel voor het vastpinnen van eigenschappen: Objecten kunnen nog gemakkelijker worden geïdentificeerd aan de hand van hun eigenschappen. Hiervoor is het alleen nodig de cursor op een bepaalde eigenschap in het debugger-venster of het venster voor lokale variabelen of voor automatische gereedschappen te slepen en op het pinsymbool te klikken: de overeenkomstige informatie wordt daar onmiddellijk weergegeven.
 • Data Breakpoints: Terwijl de data breakpoints in vorige versies alleen gericht waren op C++, zijn ze nu ook beschikbaar voor .NET Core toepassingen in Visual Studio 2022. Zodra de waarde van een eigenschap voor een bepaald object verandert, onderbreken zij de uitvoering van de code, ongeacht waar dit op dat moment het geval is. Data breakpoints zijn zeer geschikt om de positie te vinden waar een bepaald globaal object wordt bewerkt, toegevoegd of verwijderd.

Xamarin voor mobiele ontwikkelaars

Xamarin is nu beschikbaar in Visual Studio 2022 Enterprise. Naast de ruimtebesparende installatiegrootte van 7 GB in plaats van de eerdere 21 GB, biedt Xamarin ook kortere compileer- en implementatietijden voor Android. Het bevat ook een property editor voor Xamarin.Forms XAML properties en een verbeterde Xamarin.Forms Previewer.

ASP.NET voor webontwikkelaars

Voor ASP.NET toepassingen is de standaard projectsjabloon in Visual Studio 2022 gebaseerd op ASP.NET Core 2.2. De projectsjabloon is ook veel overzichtelijker gemaakt en maakt nu minder bestanden aan.

Exclusieve Enterprise-functies in Visual Studio 2022

Vooral Visual Studio 2022 Enterprise biedt een aantal functies die in geen enkele andere editie zijn opgenomen:

 • Snapshot debugging: Met deze functie kunnen gebruikers een momentopname maken van de actieve uitvoering van een app om te analyseren wat er op een bepaald moment gebeurt. De momentopname toont de huidige status van de broncode en de variabelen.
 • Time Travel Debugging (TTD): Dit is een uitbreiding van snapshot debugging. Met TTD kunnen webapplicaties die draaien via een Azure Virtual Machine worden opgenomen tijdens debugging op een remote systeem en kan het temporele verloop worden onderzocht.
 • Live Unit Testing: Live Unit Testing is geschikt voor het testen van oplossingspakketten voor .NET Framework of .NET Core. Met deze functie kunt u automatisch unit tests op de achtergrond uitvoeren terwijl code wordt geschreven. Live Unit Testing voert ook dynamische tests uit zodra code wordt gewijzigd en waarschuwt gebruikers onmiddellijk als het mislukt. De resultaten worden in real time gevisualiseerd, inclusief code coverage.
 • IntelliTrace: Deze exclusieve functie in Visual Studio Enterprise voor C#, Visual Basic en C++ bespaart tijd bij het debuggen door de voortgang van code-uitvoeringen bij te houden. Tijdens een debuggingssessie registreert IntelliTrace voortdurend gegevens zoals interacties met het systeem (b.v. klikken, toegang tot het systeem of register of databases, laden van XML-documenten, starten van threads) en aanroepen van methoden binnen de programmacode. Gebruikers kunnen terugspringen naar individuele tussenstations om concrete waarden in het verloop te zien.

Systeemvereisten voor Visual Studio 2022 Enterprise

De volgende vereisten gelden in het algemeen voor de installatie van Visual Studio 2022 Enterprise; ze kunnen in individuele gevallen hoger zijn:

 • Besturingssystemen: Windows 10 versie 1909 of hoger, Windows 11 versie 21H2,( Home, Professional, Education en Enterprise), Windows Server 2016 tot Windows Server 2022 Standard & Datacenter
 • Processor: min. 1,8 GHz Quad-Core of beter aanbevolen. ARM-processoren worden niet ondersteund
 • Geheugen: min. 4 GB RAM
 • Harde schijf: 850 MB, typische installaties vereisen 20 - 50 GB vrije ruimte (afhankelijk van de geïnstalleerde functies tot 210 GB)
 • Grafische kaart: min. 1.920 x 1080, aanbevolen 1.366 x 768 of hoger

Koop Visual Studio 2022 Enterprise afzonderlijk bij Wiresoft in de Online Shop tegen een redelijke prijs

De Visual Studio 2022 Enterprise software wordt normaal alleen door Microsoft als volumelicentie aangeboden. In de Wiresoft Online Shop kunt u de Enterprise Edition ook als enkele licentie kopen - tegen een bijzonder gunstige prijs als zogenaamde gebruikte software.

De enkele licentie van de Visual Studio 2022 Enterprise Edition die wij te koop aanbieden, is een onderdeel van een eerdere Visual Studio volumelicentie van een onderneming die bij de doorverkoop is opgesplitst en daarbij is omgezet in enkele licenties, die dan als gebruikte software worden aangeduid. Noch de indeling, noch de aanduiding als gebruikte software van deze Visual Studio 2022 Enterprise Software betekende enige beperking met betrekking tot de functionaliteit.

Software kopen bij Wiresoft - altijd veilig voor u! Deze in de Wiresoft-Shop verkrijgbare editie van Visual Studio 2022 Enterprise overtuigt niet alleen door zijn bijzonder gunstige prijs, maar biedt ook zekerheid bij de aankoop door de onmiddellijke download en activering van de licentie met de bijgevoegde geldige volumelicentiesleutel.

Elke aankoop van Visual Studio 2022 Enterprise of een ander programma als gebruikte software in de Wiresoft Software Shop levert geen enkel juridisch probleem op, omdat de handel in gebruikte software duidelijk wettelijk is toegestaan, wat door talrijke juridisch bindende vonnissen wordt bevestigd.

Gebruikte software zoals de Visual Studio 2022 Enterprise Edition als eenmalige licentie biedt onze klanten een voordelige mogelijkheid om zelf exclusieve programma-edities te gebruiken. Ook u kunt profiteren van onze voordelige Microsoft software aanbieding!

In de Wiresoft Software-Shop vindt u Visual Studio 2022 Enterprise Edition evenals andere versies van Visual Studio en andere Microsoft-programma's om onmiddellijk te downloaden. Als u vragen hebt over Visual Studio 2022 Enterprise of andere Microsoft-software, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën