Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 25 PACK DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10471
 • 6VC-00979
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 1.858,90 * € 2.064,90 * (9,98% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 25x Device CAL
Systeem  Windows server
CAL RDS Device CAL
Omvang van levering Licentie-ID + verificatiecode
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal server Compatibel


Met Remote Desktop Services (RDS) voor Windows Server 2022 kunnen de bijbehorende applicaties centraal beschikbaar worden gemaakt voor gebruikers. Om gebruikers in staat te stellen deze op afstand te benaderen met een specifiek terminalapparaat dat geschikt is voor Windows, is een Client Access License (Device CAL) nodig voor dit apparaat, dat de gebruiker alleen het recht geeft om verbinding te maken met de Windows Server 2022 binnen de scope van een remote desktop sessie . Elke werknemer die de toegangsrechten heeft voor het betreffende eindapparaat dat is uitgerust met een RDS Device CAL kan dan toegang krijgen tot de Windows Server, bijvoorbeeld voor ondersteuning, toegang tot een andere computer of om een Virtual Desktop Infrastructure (VDI) te gebruiken.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"

25x de nieuwste Device CAL voor Remote Desktop Services voor Windows Server 2022

Met de Remote Desktop Services (RDS) voor Windows Server 2022 kunnen de bijbehorende toepassingen centraal ter beschikking van de gebruikers worden gesteld. Om gebruikers in staat te stellen deze op afstand te gebruiken met een specifiek eindapparaat dat geschikt is voor Windows, is voor dit apparaat een Client Access License (Device CAL) vereist, die alleen toestemming geeft voor de verbinding met de Windows Server 2022 binnen het bestek van een remote desktop sessie . Elke werknemer die de toegangsrechten heeft voor het betreffende eindapparaat dat is uitgerust met een RDS Device CAL, kan vervolgens toegang krijgen tot de Windows Server, bijvoorbeeld voor ondersteuning, om toegang te krijgen tot een andere computer of om gebruik te maken van een Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Bij Wiresoft vindt u nu al RDS Device CAL's voor de Windows Server 2022 als goedkope tweedehands software. U kunt ook profiteren van de vrije keuze van een willekeurig aantal RDS Device CALs voor uw aangepaste licenties.

Wat zijn de voordelen van een RDS Device CAL voor Windows Server 2022?

In Windows Server 2022 vormen Remote Desktop Services een specifieke serverrol die op afstand toegang regelt tot verschillende Windows-toepassingen die beschikbaar zijn via een overeenkomstige Windows-server die als host fungeert. Alleen gebruikers die beschikken over een overeenkomstige client-toegangslicentie - bijv. voor een eindapparaat - kunnen de Windows-server en de via deze server beschikbare diensten dus lokaal zelfstandig (remote) via een internetverbinding gebruiken met de daarmee uitgeruste pc, laptop, enz.

Windows Server 2022 biedt ook veel nieuwe functies en optimalisaties op het gebied van netwerkbeveiliging, het maken van containers met Windows en Kubernetes, evenals migratie van gegevens en servers, opslag en virtualisatie op Remote Desktop sessies. Onder andere de nieuwste versie van Transport Layer Security, Software-Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct (SSD) en Storage Replica, Virtual OSE, Hyper-V en Shielded Virtual Machines (SVM) zijn beschikbaar om zeer veilige virtualisatie-infrastructuren te creëren en te beheren.

Windows Server 2022 ondersteunt ook Nested Virtualisation met behulp van AMD-processors, nieuwe versies van Transmission Control Protocol (TCP), RACK (Recent ACKnowledgment) en RSC (Receive Segment Coalescing) en maakt standaard gebruik van Microsoft Edge als browser.

Voordelen van RDS CALs voor beheerders

Beheerders hebben ook veel praktische voordelen met een RDS Device CAL voor Windows Server 2022, omdat ze de inspanning die nodig is om de eindapparaten in een bedrijf te beheren aanzienlijk verminderen en zo bijvoorbeeld de implementatie veel efficiënter maken. Software en updates kunnen centraal in een bedrijfsomgeving worden aangeboden en hoeven niet langer afzonderlijk op elk eindapparaat te worden geïnstalleerd. Toepassingen worden alleen op de server beschikbaar gesteld of via de server bijgewerkt.

De individuele toegang van gebruikers die gebruik maken van een RDS Device CAL kan ook individueel worden geregeld door een beheerder, omdat met de Remote Desktop Services ook verschillende rechten kunnen worden toegekend per geregistreerde medewerker. Dit vermindert aanzienlijk de totale inspanning voor het leveren of onderhouden van werkstations.

Typische voordelen van Remote Desktop Services Device CAL voor gebruikers

Maar het zijn vooral de werknemers in een bedrijf die op verschillende manieren profiteren van de RDS Device CAL voor Windows Server 2022 . Zij profiteren van een gestandaardiseerde Windows-werkomgeving, ongeacht de locatie van het geregistreerde eindapparaat waarmee zij toegang hebben.

Voor dit doel kunnen ook oudere eindapparaten worden gebruikt, die een zwakkere prestatie hebben of hardware die meestal niet voldoet aan de hardware-eisen van Windows Server 2022. Zodra de gelicentieerde PC namelijk toegang krijgt tot een specifieke applicatie via de Device CAL in het kader van een remote desktop sessie via de host, wordt deze applicatie alleen uitgevoerd op de server. Dit gebeurt onafhankelijk van andere client-verbindingen en de betrokken werknemer krijgt alleen zijn eigen sessie te zien. Met een Device CAL voor de Remote Desktop Services van Windows Server 2022 kunnen de kosten voor de levering van nieuwe hardware dus worden verlaagd of vermeden; ook het gebruik van thin clients is mogelijk.

Microsoft licentiebeheer voor Remote Desktop Service CAL's

Als algemene regel geldt dat de implementatie van Microsoft-serversoftware altijd los staat van het feitelijke gebruik ervan. Voor elke toegang tot de Windows-server, rechtstreeks of op afstand, is altijd een overeenkomstige client-toegangslicentie (CAL) vereist. Microsoft regelt de toegangsrechten voor het gebruik van Windows Server-programma's via zijn eigen licentiebeheer, dat is gebaseerd op de Client Access Licenses - CAL's.

Zo zorgen bijvoorbeeld Device CAL's voor de Remote Desktop Services ervoor dat toegang tot de Windows-server alleen mogelijk is voor een eindapparaat dat daarmee geautoriseerd is. Volgens Microsoft waarborgt dit ook de veiligheid van de gegevens en diensten die door een server worden verstrekt, aangezien niet-geregistreerde eindapparaten, d.w.z. zonder een overeenkomstige toegangslicentie, geen toegang hebben tot de diensten of gegevens die via de server beschikbaar zijn.

Microsoft biedt twee verschillende soorten CAL's voor Remote Desktop Services voor Windows Server 2022:

 • Device CAL voor RDS, waarmee een specifiek eindapparaat (PC, laptop, tablet, mobiele telefoon) toegangsrechten krijgt
 • Gebruikers-KAL voor RDS, die toegangsrechten geeft aan een specifieke gebruiker

Een CAL voor de Remote Desktop Services van Windows Server 2022 bestaat uit verschillende componenten, die samen een eindapparaat of een gebruiker in staat stellen de Windows Server Services te gebruiken:

 • De eigenlijke Remote Desktop Licensing regelt het gebruik van de betreffende CAL en maakt deze beschikbaar voor een apparaat of gebruiker.
 • De Remote Desktop Session Host beheert alle desktops of programma's die tijdens een sessie op afstand beschikbaar worden gesteld.
 • De Remote Desktop Connection Broker beheert alle verbindingen op afstand en herstelt deze wanneer een sessie wordt verbroken.
 • De Remote Desktop Gateway regelt de toegang via een terminal tot een Windows desktop op een openbaar netwerk.
 • Web Access voor Remote Desktop Services biedt toegang voor specifieke gebruikers of groepen via een webportaal.

Zoals reeds aangegeven, regelt de Device CAL voor Remote Desktop Services de toegangsrechten voor een specifiek eindapparaat dat via haar is geregistreerd. Daarbij wordt tijdens de licentieverlening, bij de eerste keer dat een verbinding tot stand wordt gebracht tussen het eindapparaat en de clientcomputer, aan eerstgenoemde een tijdelijke toegangslicentie verleend. Wanneer deze voor de tweede maal in een remote desktop sessie verbinding maakt met de host server, wordt de permanente Device RDS-CAL afgegeven.

Wat zijn de speciale voordelen van RDS Device CALs?

De RDS Device CAL beheert vervolgens de juiste toegangsrechten tot de Windows server of host voor elke remote desktop sessie. Elke werknemer die gemachtigd is of in staat is dit eindapparaat te gebruiken - ongeacht of het een pc, laptop, tablet, enz. is - kan dan gebruik maken van de remote desktop-diensten, vooral lokaal, ongeacht de locatie van de server. De RDS Apparaat CAL is daarom van groter voordeel als meerdere werknemers een eindapparaat delen.

Versie compatibiliteit is belangrijk voor RDS Device CALs voor Windows Server

Bij het licenseren van een RDS Device CAL, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de versie van de client-toegangslicentie altijd compatibel is met de huidige versie van Windows Server. Downgraden is ook mogelijk, maar upgraden niet: Dit komt omdat de RDS Device CAL 2022 toegangsrechten bevat voor Windows Server 2022, evenals die voor oudere serverversies zoals 2019, maar niet voor toekomstige hogere serverversies. Daarom kan een vorige versie van RDS Device CAL niet gebruikt worden voor verbindingen op afstand met Windows Server 2022.

Meer informatie over RDS apparaat CAL's voor Windows Server 2022

 • De RDS Device CAL wordt fysiek toegewezen aan een specifiek eindapparaat - niet aan een individuele gebruiker
 • Elke RDS Device CAL wordt gevolgd door de respectievelijke licentieserver, ongeacht de registratie in de Active Directory
 • Een tijdelijk beschikbare RDS Apparaat CAL is tussen de 52 en 89 dagen geldig
 • Het aantal voorgedefinieerde Device CALs kan niet overschreden worden

Conclusie over RDS apparaat CALs

Welk type Remote Desktop Services CAL voor Windows Server 2022 het grootste voordeel biedt in een bedrijf hangt dus af van het individuele geval of de grootte van een bedrijf. Vooral als meerdere medewerkers een eindapparaat afwisselend gebruiken, bijvoorbeeld in ploegendienst, dan biedt de RDS Device CAL meer gebruiksmogelijkheden en heeft u dus minder client-toegangslicenties nodig.

Omdat het niet mogelijk is om achteraf een RDS DeviceCAL te wijzigen in een User CAL en vice versa, moet de beslissing voor één type client-toegangslicentie worden genomen op het moment van aankoop. Vraag daarom een Wiresoft-medewerker naar de beste licenties voor u met Remote Desktop Services CAL's.

Uw koper zekerheid met Wiresoft voor gebruikte RDS Device CAL's voor Microsoft Windows Server 2022

Actuele Device CAL's voor Remote Desktop Services voor Windows Server 2022 zijn verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop als gebruikte software vanaf één client-toegangslicentie. Profiteer niet alleen van de lagere prijs van gebruikte software van CAL in vergelijking met vergelijkbare nieuwe software, maar ook van de zekerheid van de koper dankzij de volgende voordelen:

 • Bij de aankoop van één of meer gebruikte RDS Device CAL's, ontvangen klanten van Wiresoft originele enkelvoudige Microsoft licenties die eerder door een bedrijf werden aangekocht en aan Wiresoft werden verkocht.
 • De rechtsgrondslag voor de legale handel in zogenaamde gebruikte licenties voor clienttoegang voor de Remote Desktop Services van Microsoft Windows Server 2022 is het toepasselijke recht, dat zowel de wederverkoop als de aankoop en het gebruik ervan uitdrukkelijk toestaat.
 • Wanneer een RDS Device CAL voor Windows Server 2022 door Wiresoft wordt doorverkocht, wordt deze gemarkeerd als gebruikt, ook al impliceert "gebruikt" geen beperkingen op de functionaliteit van deze client-toegangslicentie.
Doorverwijzende links naar "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën