Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10468
  • R18-01848
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 724,90 * € 804,90 * (9,94% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 25x Device CAL
Systeem  Windows server 
CAL Device CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Termijn Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal server niet compatibel(bekijk RDS CAL )


Een extra clienttoegangslicentie (Device CAL), die niet is inbegrepen in de serverlicentie, is vereist voor elk eindapparaat waarmee gebruikers toegang krijgen tot de serverdiensten van Microsoft Windows Server 2022 in de Standard of Datacenter editie. Alleen deze licentie geeft een gebruiker van het eindapparaat dat is uitgerust met Windows de bijbehorende toegangsrechten. Het maakt niet uit of een desktop-pc, notebook, smartphone of tablet met een Windows-besturingssysteem is gelicentieerd met de Device CAL -licentie. Dit betekent dat de koper van een Device CAL vrij is om te beslissen welk eindapparaat met licentie hij/zij wil gebruiken om toegang te krijgen tot de Windows Server 2022 .

Als je nog vragen hebt over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"

Hoogste schaalbaarheid met Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack Device CAL

Overzicht

De Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack Device CAL (Client Access Licence) biedt een uitstekende oplossing voor bedrijven die uitgebreid apparaatbeheer en maximale schaalbaarheid nodig hebben. Met vijfentwintig licenties kun je tot vijfentwintig apparaten naadloos integreren in je serveromgeving en profiteren van de krachtige functies van Windows Server 2022.

Krachtige functies

1. Efficiënt gebruik van maximaal 25 apparaten: Dit licentiepakket maakt een soepele integratie van maximaal vijfentwintig apparaten mogelijk. Maximaliseer de efficiëntie van je apparaten en verhoog de productiviteit van je bedrijf.

2. Geavanceerde beveiliging voor meerdere apparaten: Bescherm je netwerk tegen bedreigingen met de geavanceerde beveiligingsfuncties van Windows Server 2022. Elke Device CAL zorgt voor veilige toegang voor maximaal vijfentwintig apparaten en beschermt tegen cyberbedreigingen.

3. Flexibele configuratie en gebruiksgemak: Dit licentiepakket biedt niet alleen prestaties, maar ook flexibiliteit en gebruiksgemak. Beheer eenvoudig de toegang voor maximaal vijfentwintig apparaten en pas de configuratie aan de specifieke vereisten van je organisatie aan.

Eenvoudig beheer

1. Efficiënt licentiebeheer voor meerdere apparaten: Houd controle over je licenties met de efficiënte beheerfunctie van Windows Server 2022. Controleer en beheer eenvoudig het licentiegebruik van je vijfentwintig apparaten.

2. Gebruiksvriendelijke interface voor meerdere toegangen: Device CAL's bieden een intuïtieve interface voor eenvoudige configuratie en beheer van apparaattoegang. Verminder de administratieve overhead en verhoog de efficiëntie voor alle vijfentwintig apparaten.

Voldoet aan de vereisten van de nieuwste Helpdesk-update van Google

Optimale compatibiliteit voor talloze apparaten: De Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack Device CAL is volledig compatibel met de nieuwste vereisten van de helpful desk update van Google. Blijf up-to-date en zorg voor een naadloze integratie voor alle vijfentwintig apparaten.

Fa2zit

De Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack Device CAL biedt een uitstekende en schaalbare oplossing voor organisaties die de voorkeur geven aan uitgebreid apparaatbeheer in hun serveromgeving. Maximaliseer de efficiëntie, optimaliseer de beveiliging en vereenvoudig het beheer van je apparaten - allemaal met eenvoudig licentiebeheer. Bereid je organisatie voor op een succesvolle digitale toekomst en haal het maximale uit je resources.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën