Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10481
  • 359-01464
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 145,90 * € 160,90 * (9,32% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x Apparaat CAL
Systeem  SQL Server 
CAL Apparaat CAL
Omvang van de levering Licentie-ID + Authentificatiecode 
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen


Met een Device CAL hebben gebruikers toegang tot de functies en diensten van Microsofts betrouwbare relationele dataplatform dat beschikbaar is in de nieuwe SQL Server 2022 software voor bepaalde edities - zoals Standard - en kunnen ze bedrijven en organisaties actuele database-, analyse- en rapportagefuncties bieden voor uitgebreid gebruik. SQL Server 2022 overtuigt met zijn sterke prestaties en de voorziening van uitgebreide communicatie-interfaces en het gebruik van Big Data-clusters, inclusief uitgebreide beveiligings- en beschermingsmaatregelen voor gegevens en hun integriteit, en vele andere kenmerken die het aanbieden ervan voor verschillende toepassingen ook in de cloud mogelijk maken.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"

Microsoft SQL Server 2022 Device CAL

Met een Device CAL hebben gebruikers toegang tot de functies en Services van het betrouwbare relationele gegevensplatform van Microsoft die in de nieuwe SQL Server 2022 software voor bepaalde edities - zoals Standard - actuele databank en analyse- en rapportagefuncties voor bedrijven en organisaties voor uitgebreid gebruik worden aangeboden. SQL Server 2022 maakt indruk met zijn sterke prestaties en de voorziening van uitgebreide communicatie-interfaces en het gebruik van Big Data clusters, met inbegrip van uitgebreide beveiligings- en beschermingsmaatregelen voor gegevens en hun integriteit, en met vele andere kenmerken die de voorziening ervan voor allerlei toepassingen mogelijk maken, zelfs in de Cloud.

Voor elk Windows-geschikt eindtoestel waarmee gebruikers toegang krijgen tot de Server diensten van Microsoft SQL Server 2022 is een extra client-toegangslicentie (Device CAL) nodig, want deze is niet inbegrepen in de SQL Server licentie. Alleen de client-toegangslicentie geeft een eindtoestel de nodige toegangsrechten. Uiteindelijk maakt het niet uit of een Desktop PC, notebook, smartphone of tablet een licentie heeft met de Device CAL . De koper van de Device CAL is dus vrij om te beslissen welk eindtoestel met licentie hij wil gebruiken om toegang te krijgen tot de SQL Server 2022. Bovendien kan een Device CAL voor een vroegere versie van SQL Server niet gebruikt worden om de huidige SQL Server versie 2022 te benaderen.

Gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2022 kunnen nu al voorbesteld worden op Wiresoft! Deze zullen naar verwachting direct na de officiële verschijningsdatum voor je beschikbaar zijn. Met gebruikte software van Wiresoft profiteer je van de lagere prijs in vergelijking met de nieuwe SQL client access licenties voor eindapparatuur die in de softwarehandel worden aangeboden, en van de mogelijkheid om alleen het precieze aantal Device CAL's te kopen dat je werkelijk nodig hebt voor je SQL 2022 Server software!

SQL Server 2022 Device CAL - Profiteer van alle nieuwe voordelen van MS SQL Server 2022

SQL Server 2022 is de nieuwste versie van het betrouwbare Relationele Database Management Systeem van Microsoft, dat bedrijven en organisaties van verschillende grootte een breed scala van zowel databank- als analyse- en rapportagefuncties biedt, die vaak gebruikt worden in bedrijfs resource planning en CRM systemen, en in ERP software. SQL Server 2022 biedt voor deze bedrijfsgebieden een sterk, op Cloud gebaseerd, relationeel databasemanagementsysteem, dat flexibel aan groeiende uitdagingen kan worden aangepast.

SQL Server 2022 - Typisch Services 

Met een Device CAL , afhankelijk van de editie van SQL Server 2022, kunnen medewerkers functies gebruiken zoals clustering (groepstoewijzing) van gegevens, en controlefuncties bij het verwerken van gerichte database-queries voor systematische verzameling. Gebruikers met een terminal met licentie profiteren ook van alle voordelen die Intelligent Query Processing biedt bij het versneld bevragen van nog grotere gegevensvolumes, met inbegrip van gereedschappen voor machinaal leren en PolyBase voor het geoptimaliseerd verwerken van Transact-SQL queries uit externe gegevensbronnen.

SQL Server 2022 - Big Data Cluster

De invoering van Big Data Cluster in MS SQL Server betekent vooral dat in de SQL Server versie 2022 weer een hele reeks krachtige analysehulpmiddelen beschikbaar is voor uitgebreid Big Data beheer, waaronder bijvoorbeeld intelligente queryverwerking voor de versnelde en tegelijk betrouwbare verwerking van grote gegevensvolumes, inclusief de voorziening ervan voor diverse, ook Cloud-gebaseerde toepassingen. Big Data workloads kunnen dus ook naar de SQL Server verplaatst worden, maar ook externe databases kunnen direct bevraagd worden.

Met Big Data Clusters kunnen ook schaalbare clusters van SQL Server, HDFS en Spark containers geleverd worden via Kubernetes. Het is ook mogelijk om AI en machinaal leren taken uit te voeren in HDFS opslagpools, waarbij gegevens uit verschillende externe bronnen kunnen worden geanalyseerd, gecombineerd met relationele gegevens en opgeslagen met het Data Lake gereedschap. Naast de AI-gereedschappen kunnen bijvoorbeeld ook Spark, R, Python en Java gebruikt worden. De toepassingen die hieruit ontstaan kunnen dan ontworpen worden als containers, maar ook als apps voor webdiensten die toegang hebben tot de gegevens die in een Big Data cluster zijn opgeslagen.

Andere kenmerken zijn Transact-SQL voor parallelle query's en het schrijven en verwerken van gegevens, en de Data Mart functie, die de prestaties van gegevensanalyse verbetert door Big Data clusters horizontaal te schalen.

Voor actuele info over de Services bruikbare met een Device client access licentie voor SQL Server 2022, neem contact op met een van onze medewerkers op Wiresoft.

SQL 2022 Device CAL - Hoe wordt licentiëring gedaan?

Voor bepaalde SQL Server 2022 edities zijn, als alternatief voor Core-gebaseerde licenties, ook Client-Access licenties, bv. voor eindapparatuur, beschikbaar via Microsoft licentiebeheer. Voorwaarde is dat CAL geldig is voor ten minste dezelfde of een hogere versie om de Server diensten te mogen gebruiken op een eindtoestel dat Windows-capabel is. De Device CAL 2022 bevat alleen de toegangsrechten voor de client/server omgeving van SQL Server 2022 - en geen software die geïnstalleerd moet worden.

Het licentiemodel van Microsoft zal waarschijnlijk weer twee soorten CAL's aanbieden voor bepaalde edities van SQL Server 2022:

  • Device CAL voor SQL Server 2022: hiermee krijgt een speciaal eindtoestel (bv. PC, laptop, tablet, telefoon) de toegangsrechten
  • User CAL voor SQL Server 2022: hiermee krijgt een speciale User toegangsrechten

SQL Server 2022 - Wat zijn de voordelen van CAL-gebaseerde licenties?

Voor bepaalde edities van Microsoft SQL Server kunnen bedrijven kiezen tussen Core-gebaseerde en CAL-gebaseerde licenties. Afhankelijk van het aantal eindtoestellen waarvoor een licentie nodig is, kan de aankoop van CAL's dan het financieel gunstigere alternatief voor klanten zijn. En met de gebruikte Device toegangslicenties van Wiresoft is er geen voorgeschreven, starre licentieschaal meer en koop je dus precies het aantal Device CAL's dat je werkelijk nodig hebt en kun je op elk moment extra individuele Deivce CAL's kopen.

SQL 2022 Device CAL - Gebruik versie compatibiliteit voor SQL Server 2022!

De Device CAL voor SQL Server 2022 is de nieuwste client access licentie die door Microsoft gepubliceerd is. Als je van plan bent om naast de overeenkomstige SQL Server 2022 versie ook oudere Server software te gebruiken, biedt de Device CAL SQL Server 2022 je het voordeel van een downgrade, omdat het een eindtoestel ook voorziet van de toegangsrechten voor eerdere versies, zoals 2019 en ouder. Omgekeerd, als je een Device CAL hebt die geldig is voor eerdere versies van SQL Server, kun je geen toegang krijgen tot SQL Server 2022 (upgrade).

SQL 2022 Device CAL - Wat zijn de licentievoorwaarden voor SQL Server 2022?

Zoals reeds vermeld, Pro Device CAL krijgt een specifiek eindapparaat de toegangsrechten voor SQL Server 2022. Voor gebruikte CAL's zijn deze identiek aan die van nieuwe toegangslicenties voor cliënten. De Device CAL kan echter niet op een andere PC, laptop, enz. overgezet worden als de registratie eenmaal voltooid is. Het is ook onmogelijk om het CAL type te veranderen en, bijvoorbeeld, het Device CAL te gebruiken om een User (User CAL) te registreren. Het parallelle gebruik van Device CAL's en Device CAL's voor SQL Server 2022 is echter mogelijk.

Met deze bepalingen wil het Microsoft CAL licentiebeheer ook bijdragen tot het voorkomen van ongeoorloofde toegang tot een SQL Server 2022 en zijn gegevens, en de beveiliging ervan tegen ongeoorloofde toegang tot apparatuur verhogen.

SQL Server 2022 Device CAL - Wat zijn de voordelen van SQL Server 2022?

De Device CAL verschilt niet van de User CAL wat betreft de toegangsmogelijkheden die zijn opgenomen bij gebruik van de SQL Server 2022 Services.

Er zijn alleen verschillen in de reeks functies van de diverse SQL edities. De apparaatspecifieke client-toegangslicentie (Device CAL) biedt alleen maar andere voordelen door de anders geregelde toegangsmogelijkheden tot de SQL Server: Het eindtoestel met een licentie voor Windows-capable met de Device CAL kan gebruikt worden voor servertoegang door elke werknemer van een bedrijf die daartoe bevoegd is. De Device CAL biedt een groter voordeel als het eindtoestel met licentie afwisselend door verschillende werknemers gebruikt wordt. Mobiele eindtoestellen die uitgerust zijn met een Device CAL , zoals een laptop of tablet, kunnen dan door de betreffende gebruiker ook lokaal onafhankelijk gebruikt worden - bv. op Home-Office of onderweg - voor toegang tot de SQL server.

Als je nog vragen hebt over het kopen van client access licenties voor Microsoft SQL Server 2022 als gebruikte software of andere Microsoft software, neem dan gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of chat. 

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën