Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL Het kopen van een Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL betekent dat je een specifiek apparaat toegang geeft tot het Sharepoint platform. Zo kan een bedrijfs-pc of zelfs een...
€ 49,90 *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL Het kopen van een Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL betekent dat je (een andere) werknemer in staat stelt om gemakkelijk toegang te krijgen tot bedrijfsdocumenten en overal samen...
€ 49,90 *

SharePoint Server 2019 CALoptimaliseer je samenwerking met topfuncties

De SharePoint Server 2019 CAL's bieden een geavanceerde oplossing voor samenwerking en informatiebeheer in organisaties. Deze Client Access Licences (CAL's) geven je toegang tot de geavanceerde functies van SharePoint Server 2019 om teamwerk te verbeteren en informatie efficiënt te beheren.

Waarom SharePoint Server 2019 CAL?

Geavanceerde samenwerkingstools

Met SharePoint Server 2019 CAL profiteer je van state-of-the-art samenwerkingstools. Of het nu gaat om realtime samenwerken aan documenten of de integratie van functies voor sociale media, deze CAL's bieden de tools die je team nodig heeft.

Intuïtieve gebruikersinterface

De gebruikersinterface van SharePoint Server 2019 is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Met een aantrekkelijk ontwerp en eenvoudig te begrijpen functies is de gewenning aan het platform een fluitje van een cent, wat de acceptatie in het hele bedrijf bevordert.

Krachtige zoekfuncties

De zoekfuncties van SharePoint Server 2019 CAL zijn krachtig en maken het veel gemakkelijker om relevante informatie te vinden. Doorzoek documenten, pagina's en content met gemak en verhoog de efficiëntie van je informatievragen.

Hoe krijg ik SharePoint Server 2019 CAL?

Schaalbare licenties

SharePoint Server 2019 CAL biedt schaalbare licentieopties. Kies het aantal licenties dat je nodig hebt op basis van de vereisten van je bedrijf. Schaal het gebruik naar behoefte om de licentiekosten in lijn te houden met je groei.

Naadloze integratie

De integratie van SharePoint Server 2019 CAL in je bestaande IT-infrastructuur is naadloos. Beheer licenties eenvoudig en gebruik de uitgebreide functies van SharePoint om samenwerking en informatiebeheer naar een hoger niveau te tillen.

Conclusie

Optimaliseer de samenwerking en het informatiebeheer in je bedrijf met SharePoint Server 2019 CAL. Maak gebruik van geavanceerde samenwerkingstools, een intuïtieve gebruikersinterface en krachtige zoekfuncties om de productiviteit te verhogen. Kies schaalbare licentieopties en integreer SharePoint Server 2019 CAL naadloos in je IT-infrastructuur om te voldoen aan de eisen van de nieuwste Google Help Desk update.

Categorieën