Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL
Gebruikers CAL's voor Remote Desktop naar Services Windows Server 2012 / R2 kopen gebruikt Om via REMOTE DESKTOP SERVICES toegang te krijgen tot Windows Server 2012 of R2, heeft elke gebruiker een afzonderlijke clienttoegangslicentie...
€ 28,90 *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL
Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) De RDS bieden een eenvoudige manier om werknemers in uw bedrijf op een veilige manier toegang te geven tot bedrijfsgegevens. Ter vervanging van de vorige terminalservers bieden Remote...
€ 28,90 *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL
Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) Het onderwerp gegevensbescherming is een constante kwestie als het gaat om de omgang met klantgegevens in een bedrijf. Als uw bedrijf veel te maken heeft met gevoelige klantgegevens,...
€ 28,90 *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 DEVICE CAL
Koop Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal De Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) zijn de opvolger van de oude Terminal Server CALs. RDS is een gecentraliseerd desktop- en applicatieplatform dat gebruik maakt van...
€ 28,90 *

Inleiding tot Remote Desktop Services 2012 CAL

Als het gaat om het efficiënt beheren van de netwerkbronnen van je organisatie, is het gebruik van Remote Desktop Services (RDS) 2012 CAL cruciaal. Deze Client Access Licences (CAL's) bieden een krachtige oplossing voor het beheer van desktops en applicaties op afstand.

Waarom Remote Desktop Services 2012 CAL?

Verbeterde schaalbaarheid

Met RDS 2012 CAL kun je je IT-infrastructuur flexibel schalen. Of je nu een klein bedrijf bent met een paar gebruikers of een grote organisatie met uitgebreide eisen, deze CAL's passen zich aan jouw behoeften aan.

Veilige verbindingen

Veiligheid staat voorop. RDS 2012 CAL zorgt voor veilige verbindingen via versleutelde protocollen. Je gegevens zijn beschermd terwijl je toegang hebt tot resources vanaf externe locaties.

Efficiënt gebruik van resources

Optimaliseer het gebruik van je resources door desktops en applicaties centraal te beheren. Met RDS 2012 CAL kun je de prestaties verhogen en tegelijkertijd de hardwarekosten verlagen.

Hoe krijg ik de Remote Desktop Services 2012 CAL?

Licenties op aanvraag

Remote Desktop Services 2012 CAL's zijn op aanvraag verkrijgbaar. Kies het aantal licenties dat bij je behoeften past en krijg flexibele toegang tot het RDS-platform.

Eenvoudige integratie

RDS 2012 CAL integreren in je bestaande infrastructuur is moeiteloos. Beheer licenties naadloos en profiteer van de voordelen van beheer op afstand zonder complexe implementatie.

Conclusie

Met Remote Desktop Services 2012 CAL investeer je in een toekomstbestendige oplossing die niet alleen de efficiëntie verhoogt, maar ook de veiligheid van je netwerkverbindingen garandeert. Schaal je resources naar behoefte en optimaliseer het beheer van je IT-landschap. Voldoe aan de eisen van de nieuwste Google Help Desk update en maak je werkomgeving effectiever met RDS 2012 CAL.

Categorieën