Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10081
  • 6VC-02073
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 28,90 * € 30,90 * (6,47% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x R2 User CAL
Systeem  Windows server
CAL RDS User CAL R2
Omvang van levering Licentie-ID + verificatiecode
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal server Compatibel


Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) zijn de opvolger van de oude Terminal Server CAL's. RDS is een gecentraliseerd desktop- en applicatieplatform dat je een breed scala aan mogelijkheden biedt voor het leveren en beheren van desktops en het verbinden van externe medewerkers door middel van sessievirtualisatie en Virtual Desktop Infrastructure (VDI) technologieën. Hierdoor kun je de flexibiliteit en gegevensbeveiliging in het bedrijf vergroten door middel van een gecentraliseerde desktopoplossing, terwijl je tegelijkertijd je IT-afdeling ontlast van het beheer van desktops en applicaties.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) 

Het onderwerp gegevensbescherming is een constante kwestie als het gaat om de omgang met klantgegevens in een bedrijf. Als uw bedrijf veel te maken heeft met gevoelige klantgegevens, is het vaak moeilijk om deze veilig door te geven aan de medewerkers voor de verwerking. Er zijn veel beveiligingsoplossingen, niet in het minst de AppLocker-beveiligingsrichtlijnen, die zijn opgenomen in en later. Maar niets is zo efficiënt en goedkoop als online werken aan een Remote Desktop Service. In het verleden werden er terminalservers gebruikt waarbij de medewerker alleen een rudimentaire terminal bediende en alle gegevens centraal op de server stonden. Deze techniek is verder verfijnd en ontwikkeld, zodat vandaag de dag, hoewel hetzelfde principe wordt gebruikt, het geheel nog goedkoper en sneller is geworden. Als een medewerker thuis online werkt, is de eerste stap vaak een beveiligde login-oplossing via een VPN-verbinding. De medewerker kan dan aan de slag, waarvoor hij of zij de klantgegevens nodig heeft. Afhankelijk van het gebied waarin uw bedrijf actief is, kunnen er zeer gevoelige gegevens in het spel zijn, die onder geen beding in verkeerde handen mogen vallen. Om data-ongelukken bij het online werken zoveel mogelijk te voorkomen, maken veel bedrijven gebruik van een remote desktop oplossing, zoals u die hier kunt bestellen. De gegevens staan centraal op een server en de medewerker logt in met een computer op de Windows. Bij het inloggen controleert de server of er een geldige licentie beschikbaar is. Bestel eenvoudigweg online een Microsoft Server-licentie en gebruik deze met licenties voor Microsoft Windows Remote Desktop Service 2012, die u ook bij ons kunt kopen. Om het voor u goedkoper te maken, kunt u de licenties per medewerker of per apparaat online kopen. Beide varianten zijn prima voor de server, het hoeft alleen maar een legaal aangeschafte originele licentie te zijn, aangezien u deze snel online bij ons kunt bestellen.

Nadat de computer door de medewerker is opgestart, hoeft hij alleen nog maar verbinding te maken met de server via het in Windows meegeleverde RDS-programma. Hier krijgt hij alle gegevens en programma's die belangrijk zijn voor zijn werk - maar zonder deze programma's en gegevens over te dragen. Ze blijven allemaal op de server staan en worden daar beheerd door uw IT-medewerkers. Het is dus ook makkelijker voor uw IT-afdeling om deze gegevens en programma's te onderhouden. Alles blijft centraal op één plek en hoeft slechts lokaal te worden onderhouden. Storingen als gevolg van updates of fouten worden zo tot een minimum beperkt. Als er een fout is ingeslopen, hoeft deze slechts op één plaats te worden gerepareerd. Als de medewerker weer inlogt op de server, is alles in orde en kan hij verder. Back-ups worden ook snel gemaakt, omdat alleen van de servergegevens een back-up moet worden gemaakt. Uw IT-medewerkers hebben veel minder moeite en kunnen sneller reageren op problemen die zich voordoen.

Bestel flexibele licentiemodellen online

Microsoft heeft een flexibel licentiemodel ontwikkeld voor de Windows en de Remote Desktop Service. U kunt zowel een gebruikers- als een apparaatgerelateerde licentie aanschaffen. Natuurlijk kunt u de verschillende modellen ook mengen - op de manier die voor u het meest geschikt is.
In dit geval koopt u, door online een goedkope volumelicentie te bestellen, een gebruikersgerelateerde licentie bij ons. Dit is handig als uw medewerkers vanaf verschillende locaties en/of apparaten toegang moeten krijgen tot de server. Als uw medewerkers altijd toegang hebben tot de server vanaf hetzelfde apparaat, of zelfs als meerdere medewerkers een pc delen, kunt u beter een
gebruiken Als u niet zeker weet welke licenties u moet bestellen of als u de verschillende licentiemodellen wilt mengen, neem dan contact op met onze servicemedewerkers. We zullen u graag helpen.

Snelle verzending van RDS Cals

Laat de lange postroute je niet vertragen. Uiterlijk 24 uur na uw online aankoop ontvangt u van ons een e-mail met uw licentiegegevens. De licentie is dan direct klaar voor gebruik. U bent ook flexibel als u merkt dat uw bedrijf zich uitbreidt. U hoeft alleen maar snel online te bestellen en verder te werken zonder lang te moeten wachten. U kunt bij ons ook alleen originele licenties voor Microsoft-producten verkrijgen. Natuurlijk staan we ook na de aankoop voor u klaar als u nog vragen heeft. Hetzij per e-mail, telefoon of voor snelle, korte vragen in de online chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën