Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE

€ 2.000,00 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10108
 • 9EA-00122
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core Het waarschijnlijk bekendste...meer
Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core

Het waarschijnlijk bekendste besturingssysteem ter wereld, namelijk Microsoft Windows, wordt niet alleen in de particuliere sector gebruikt en stelt de gebruikers in staat te surfen, documenten te bewerken en met diverse gegevens te werken. De software wordt ook gebruikt in professionele en grote bedrijven en biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid van grote gegevensopslag en -beheer op een server. Om de taken van servers aan te kunnen is Microsoft Windows Server 2016 Datacenter ontwikkeld. In dit artikel wordt uitgelegd wat deze software precies inhoudt.

Wat is Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core precies en waar kan deze software voor gebruikt worden?

Deze software is een besturingssysteem dat het beheer van servers eenvoudiger en mogelijk maakt. Daarin kan de gebruiker zijn servers beheren, inrichten en ook een cloud creëren waartoe gebruikers toegang hebben. Het systeem is geoptimaliseerd voor het werken met servers en zorgt voor een snelle en vlotte gegevensuitwisseling. In de regel kan Microsoft Windows Server 2016 Datacenter worden geïnstalleerd als een GUI-systeem of in de vorm van een terminal, d.w.z. een opdrachtprompt. In dit geval wordt het systeem eenmaal ingesteld en voert het daarna zelfstandig zijn taken uit; directe interactie is meestal niet nodig. De computer hoeft ook zeer zelden opnieuw opgestart te worden met Microsoft Windows Server 2016 Datacenter, dus een soepele werking is gegarandeerd. De gebruikers kunnen dan via de server gegevens uitwisselen of de server gebruiken voor diverse berekeningen. De snelheid van de server is echter afhankelijk van de hardware en van de uitrusting van de computer.
Met de zogenaamde Shielded Virtual Machines kunnen ook beschermde virtuele machines, d.w.z. besturingssystemen, worden gecreëerd waarmee bijzonder gevoelige en belangrijke gegevens kunnen worden beveiligd. In het besturingssysteem van het datacentrum zijn er geen beperkingen wat virtualisatie betreft.

Hoe installeer je Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

Voor de installatie van Microsoft Windows Server 2016 Datacenter is een computer, d.w.z. een server, nodig. Windows Server kan dan worden geïnstalleerd vanaf een CD of vanaf een USB-stick. Het juiste medium wordt in de computer gestoken en zou door het BIOS herkend moeten worden, zodat de installatie dan automatisch zal beginnen. Er kan een GUI installatie zijn of een commandoregel installatie als de server niet verbonden is met een scherm. In beide gevallen wordt de gebruiker door een wizard door de installatie geleid. Na de installatie is de server klaar voor gebruik en kan hij worden gebruikt voor de beoogde taken. In de meeste gevallen werkt zo'n server zonder scherm, zodat Microsoft Windows Server 2016 Datacenter via de opdrachtregel via een beveiligde verbinding (SSH) kan worden benaderd.

Op hoeveel computers kan Microsoft Windows Server 2016 Datacenter worden geïnstalleerd?

Het is mogelijk om Microsoft Windows Server te installeren en te gebruiken op een computer met dual-core processoren.

Wat zijn de hardwarevereisten van de computer om Microsoft Windows Server 2016 Datacenter te installeren?

De computer moet een processor hebben met een kloksnelheid van ten minste 1,4 GHz en 64-bits bewerkingen ondersteunen. Verder is een minimum van 512 MB RAM vereist, met 32 GB harde schijfruimte voor de installatie van Microsoft Windows Server. Een hoger RAM-geheugen of een SSD kan de prestaties van de server aanzienlijk verhogen. Bovendien is een Ethernet-adapter nodig voor de goede werking van de server, die meestal al in de hardware is geïnstalleerd.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken