Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD CAL MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD CAL
Microsoft SQL Server 2008 Standard-CAL De SQL Server 2008 Standard is een ideaal database management systeem waarmee u betrouwbaar en veilig alle gegevens in uw bedrijf kunt beheren. Om toegang te krijgen tot de Windows SQL Server heeft...
€ 28,90 *

Microsoft SQL Server 2008 CAL - Uw gids voor licenties

Overzicht van Microsoft SQL Server 2008 CAL's

Microsoft SQL Server 2008 was een grote stap voorwaarts in de wereld van databasebeheer. Als je deze software gebruikt, zijn Microsoft SQL Server 2008 CAL's (Client Access Licences) een cruciaal aspect. In deze tekst geven we je een gemakkelijk te begrijpen overzicht van wat ze betekenen en hoe ze werken.

Het belang van Microsoft SQL Server 2008 CAL's

Microsoft SQL Server 2008 CAL's zijn licenties die gebruikers of apparaten toegang geven tot SQL Server services en databases. Ze spelen een cruciale rol om ervoor te zorgen dat je organisatie voldoet aan de wettelijke eisen en dat het gebruik van SQL Server gereguleerd is.

Waarom zijn Microsoft SQL Server 2008 CAL's belangrijk?

Een juiste licentie met Microsoft SQL Server 2008 CAL's is van cruciaal belang om juridische gevolgen en operationele onderbrekingen te voorkomen. Zonder de juiste CAL's hebt u mogelijk geen legale toegang tot SQL Server 2008.

Soorten Microsoft SQL Server 2008 CAL's

Er zijn twee hoofdtypen Microsoft SQL Server 2008 CAL's:

  1. User CALs: Deze licenties zijn gebaseerd op gebruikers en geven een specifieke gebruiker toegang tot SQL Server 2008. User CAL's zijn een goede keuze als je organisatie veel apparaten en minder gebruikers heeft.

  2. Device CAL's: Device CAL's zijn apparaatgebaseerde licenties die gebonden zijn aan een specifiek apparaat. Ze geven alle gebruikers die dat apparaat gebruiken toegang tot SQL Server.

CAL's voor SQL Server 2008 kopen

In de regel moeten Microsoft SQL Server 2008 CAL's apart van de serversoftware worden aangeschaft. Zorg ervoor dat je het juiste aantal en type CAL's aanschaft op basis van de individuele behoeften van je organisatie.

Conclusie

Microsoft SQL Server 2008 CAL's zijn van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je organisatie over de juiste licenties beschikt en werkt in overeenstemming met de wettelijke vereisten. De keuze tussen User CAL's en Device CAL's hangt af van de specifieke situatie van uw organisatie. CAL's met de juiste licenties zijn de sleutel tot een soepele werking en het vermijden van juridische problemen. Zorg ervoor dat u de juiste CAL's aanschaft om de naleving en legaliteit van uw SQL Server 2008 gebruik te garanderen.

Categorieën