Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
SharePoint Server 2016 goedkoop kopen De constante behoefte aan nieuwe technologische vooruitgang en economische groei betekent dat bedrijven elke dag aandringen op nieuwe softwareoplossingen. Dit zorgt ervoor dat ze de concurrentie...
€ 3.640,90 *

Microsoft SharePoint Server 2016: Een platform voor samenwerking en productiviteit

Inleiding tot SharePoint Server 2016

Microsoft SharePoint Server 2016 is een krachtig platform dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van organisaties op het gebied van samenwerking, bestandsbeheer en het delen van informatie. Met SharePoint Server 2016 kunnen organisaties hun productiviteit verhogen door werknemers tools te bieden voor effectieve samenwerking en eenvoudige toegang tot de informatie die ze nodig hebben.

Wat is er nieuw in SharePoint Server 2016?

Met SharePoint Server 2016 heeft Microsoft verbeteringen geïntroduceerd om gebruikers een meer naadloze en geïntegreerde ervaring te bieden. Dit omvat verbeterde hybride functies die de kloof overbruggen tussen servers op locatie en de Microsoft Office 365-cloud.

Belangrijkste functies van SharePoint Server 2016

Verbeterde samenwerking

SharePoint Server 2016 bevordert samenwerking in teams met gedeelde werkruimten waar gebruikers tegelijkertijd aan documenten kunnen werken en informatie in realtime kunnen delen.

Hybride configuratieopties

Een van de belangrijkste nieuwe functies in SharePoint 2016 is de mogelijkheid om on-premises installaties te koppelen met online services, zodat gebruikers kunnen profiteren van de voordelen van beide werelden.

Gebruikerservaring en beheer

Nieuwe gebruikersinterface

De gebruikersinterface is vereenvoudigd en geharmoniseerd met de online versies van Office 365, waardoor een consistente gebruikerservaring op verschillende platforms mogelijk is.

Verbeterde zoekfuncties

Zoeken is slimmer en levert relevantere resultaten op, zodat gebruikers gemakkelijker de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben om hun werk efficiënt uit te voeren.

Beveiliging en betrouwbaarheid

Robuuste beveiliging

SharePoint Server 2016 zet nieuwe standaarden op het gebied van beveiliging met functies zoals de MinRole-architectuur, waarmee specifieke serverrollen kunnen worden toegewezen, en Zero Downtime Patching, waarmee de beschikbaarheid van services wordt verhoogd.

Compliance tools

Voor organisaties die vertrouwen op compliance en gegevensbeveiliging biedt SharePoint 2016 verbeterde monitoring- en rapportagemogelijkheden.

Conclusie: Waarom kiezen voor SharePoint Server 2016?

Organisaties die op zoek zijn naar een stabiele en veilige on-premises samenwerkingsoplossing zullen Microsoft SharePoint Server 2016 een platform vinden dat moderne manieren van werken ondersteunt en naadloos kan worden geïntegreerd in bestaande IT-infrastructuren. Met zijn verbeterde bruikbaarheid, hybride mogelijkheden en uitgebreide beveiligingsfuncties helpt SharePoint 2016 organisaties om efficiënter en beter samen te werken.

Categorieën