Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 

Office Enkele programma's voor de Mac

Individuele programma's voor Mac - e-mail en tekstverwerkingsprogramma's bij Wiresoft®

Met kunt u terugvallen op verschillende edities. Of de oudere Office 2011 of de laatste versie Office 2019 is aan u. Deze laatste biedt een verscheidenheid aan nieuwe mogelijkheden en functies:

Maak bijvoorbeeld afspraken met verschillende tijdzones voor begin- en eindtijden. Zo hoeft u in de toekomst geen berekeningen meer te maken als u in verschillende delen van de wereld reist. Voor iPad, iPhone en andere Apple touch apparaten is gebaarbesturing onmisbaar geworden. Ook Microsoft heeft dit erkend. In Outlook kunnen de gebaren "veeg naar rechts" of "veeg naar links" nu worden toegewezen aan verschillende acties zoals verwijderen of archiveren. Daarnaast is het gebruik van schaalbare vectorafbeeldingen (SVG) voor logo's in de handtekening of afbeeldingen in e-mail nieuwsbrieven mogelijk vanaf Office 2019.

heeft ook enkele veranderingen gezien: De enkele applicatie voor Mac verrassingen met verbeterde leesbaarheid in de huidige versie. De kleur van de pagina's, de kolombreedte en de tekstafstand kunnen individueel worden aangepast. Net als in andere Microsoft Office kan de Microsoft Translator nu ook direct in het document voor Word worden gebruikt. Voor het invoeren van wiskundige formules en andere tekst kunt u ook de optie uit de vrije hand gebruiken - met uw vinger, pen of muis.

Bestel Excel en PowerPoint online als Office voor de Mac

Van het eenvoudige huishoudboek tot uitgebreide gegevensevaluatie met draaitabellen - met kan bijna alles in getallen en formules worden verwerkt. De steeds weer nieuwe opties en functies van dit ene programma voor de Mac maken het dagelijkse werk gemakkelijker.

Met Office 2019 bijvoorbeeld kunnen overbodige cellen gemakkelijk worden gedeactiveerd. Als u te veel cellen hebt geselecteerd, hoeft u niet bij het begin te beginnen, maar kunt u ze met een muisklik weer deselecteren. Nieuwe functies zoals TEXT CHAIN en IF breiden het takenpakket uit, terwijl de tijdlijnfilter voor draaitabellen een flexibele evaluatie voor dagen, maanden, kwartalen of jaren mogelijk maakt.

Als u de Office 2016 editie al kent, hoeft u niet te wennen aan de huidige versie. De gebruikersinterface is hetzelfde, alleen de selectie van de functies is aanzienlijk uitgebreid. Zo is het nu mogelijk om cross-foil, vloeiende animaties en overgangen te integreren door middel van zogenaamde morphs. Het is ook mogelijk om zonder problemen online video's in te voegen - zonder de PowerPoint-toepassing te verlaten. Een uitgebreide bibliotheek met pictogrammen helpt u om uw presentaties professioneel en individueel vorm te geven.

Exporteer uw bestanden als 4K-video's met een uitstekende resolutie of neem video- en audiocommentaar direct op tijdens de presentatie. Voor digitale invoer uit de vrije hand kunt u ook gebaren opnemen die op elk moment kunnen worden opgehaald.

Microsoft Office voor Mac - individuele toepassingen in de Wiresoft® online shop

Apple biedt interne Office voor zijn producten aan, die vele malen goedkoper is dan de Microsoft Office-suite. Maar waarom zijn Word, Excel en Co. nog steeds de onbetwiste marktleider? Heel eenvoudig: Apple software kan de uitgebreide functies en de uitstekende compatibiliteit met Office for Windows niet bijbenen. Vooral voor bedrijven speelt de compatibiliteit een belangrijke rol. Want documenten en dossiers moeten niet alleen uitvoerbaar zijn binnen het bedrijf, maar ook met de eigen klanten en partners.

Bestel uw nieuwe Microsoft Office-licentie bij Wiresoft® of kies een van onze afzonderlijke programma's voor de Mac. Wij garanderen een levering binnen 24 uur, zodat u zo snel mogelijk met uw nieuwe software aan de slag kunt. Wilt u meer weten over onze gebruikte licenties of heeft u vragen over een speciaal product? Neem dan contact met ons op. U kunt de Wiresoft® klantendienst comfortabel bereiken via chat, e-mail of telefoon.

Laatst bekeken