Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Met Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard biedt Microsoft een oplossing voor private en commerciële servertoepassingen die eenvoudig te installeren en te onderhouden is. De serverversie van...
€ 60,90 *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER
Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter Wanneer u Windows Server 2012 koopt, krijgt u een krachtig serverplatform dat gebaseerd is op ervaring en kennis van het bouwen en exploiteren van datacenters en cloudgebaseerde diensten. De...
€ 1.165,90 *

Microsoft Windows Server 2012: innovatie en prestaties

Inleiding tot Windows Server 2012

Windows Server 2012 is een belangrijk onderdeel van de Windows Server-serie en bouwt voort op de solide basis van zijn voorgangers en biedt verbeterde functies en prestaties. Als serverplatform is Windows Server 2012 ontworpen om de efficiëntie van IT-afdelingen te verhogen en de cloudgereedheid van organisaties te ondersteunen.

Wat biedt Windows Server 2012?

Met de introductie van nieuwe beheer- en virtualisatietechnologieën heeft Windows Server 2012 een grote invloed gehad op de manier waarop serverbesturingssystemen worden ontwikkeld en ingezet.

Belangrijkste kenmerken van Windows Server 2012

Uitgebreide beheertools

Server Manager en PowerShell zijn aanzienlijk verbeterd om efficiënter beheer van serverrollen en -functies mogelijk te maken.

Serverbeheer

De nieuwe Server Manager in Windows Server 2012 vereenvoudigt serverbeheer met een overzichtelijk dashboard waarmee services en rollen op meerdere servers kunnen worden gemonitord en beheerd.

Vooruitgang in virtualisatie

Hyper-V, Microsofts virtualisatieplatform, heeft in Windows Server 2012 belangrijke verbeteringen gekregen die een grotere schaalbaarheid en betere prestaties mogelijk maken.

Hyper-V verbeteringen

De derde versie van Hyper-V in Windows Server 2012 bracht functies zoals netwerkvirtualisatie en replicatie, die de basis legden voor zeer beschikbare en flexibele virtualisatieomgevingen.

Nieuwe opslagmogelijkheden

Met Windows Server 2012 zijn de opslagtechnologieën verbeterd om tegemoet te komen aan de behoefte aan kosteneffectieve en zeer beschikbare opslag.

Opslagruimten

De introductie van Storage Spaces stelt organisaties in staat om vergelijkbare redundantie en prestaties te bereiken op niet-SAN disk arrays, wat voorheen was voorbehouden aan duurdere SAN oplossingen.

De relevantie van Windows Server 2012 vandaag

Consistente betrouwbaarheid

Zelfs na het uitbrengen van nieuwere versies blijft Windows Server 2012 een betrouwbare keuze voor organisaties die een bewezen systeem met uitgebreide functionaliteit nodig hebben.

Blijvende ondersteuning

Hoewel Microsoft de reguliere ondersteuning voor Windows Server 2012 heeft beëindigd, is er nog steeds uitgebreide ondersteuning beschikbaar, wat betekent dat beveiligingsupdates en kritieke patches beschikbaar blijven.

Windows Server 2012 was een keerpunt in de ontwikkeling van Windows servers en bood een verscheidenheid aan verbeteringen en nieuwe functies die vandaag de dag nog steeds in veel organisaties worden gebruikt. Deze categorietekst biedt een overzicht van de belangrijke aspecten van Windows Server 2012 en zijn blijvende relevantie in het IT-landschap.

Categorieën