Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
10x Device CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software Om gebruik te kunnen maken van de functies die Microsoft SQL Server 2019 biedt, heeft een gebruiker absoluut een bijbehorende clienttoegangslicentie nodig - bijvoorbeeld de SQL...
€ 510,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL
User CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software Om gebruik te kunnen maken van alle SQL-services en -functies van Microsoft SQL Server 2019, heeft een gebruiker een bijbehorende clienttoegangslicentie nodig - de SQL Server 2019...
€ 51,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 DEVICE CAL
Device CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software Om gebruik te kunnen maken van de functies die Microsoft SQL Server 2019 biedt, heeft een gebruiker absoluut een bijbehorende clienttoegangslicentie nodig - bijvoorbeeld de SQL...
€ 51,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
5x Device CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software Om gebruik te kunnen maken van de functies die Microsoft SQL Server 2019 biedt, heeft een gebruiker absoluut een bijbehorende clienttoegangslicentie nodig - bijvoorbeeld de SQL...
€ 254,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
25x Device CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software Om gebruik te kunnen maken van de functies die Microsoft SQL Server 2019 biedt, heeft een gebruiker absoluut een bijbehorende clienttoegangslicentie nodig - bijvoorbeeld de SQL...
€ 1.285,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
5x User CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software Om alle services en functies SQL van Microsoft SQL Server 2019 te kunnen gebruiken, heeft een gebruiker een bijbehorende clienttoegangslicentie nodig - de SQL Server 2019 User CAL...
€ 254,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL
10x User CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software Om alle services en functies SQL van Microsoft SQL Server 2019 te kunnen gebruiken, heeft een gebruiker een bijbehorende clienttoegangslicentie nodig - de SQL Server 2019 User...
€ 510,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
25x User CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software Om alle services en functies SQL van Microsoft SQL Server 2019 te kunnen gebruiken, heeft een gebruiker een bijbehorende clienttoegangslicentie nodig - de SQL Server 2019 User...
€ 1.285,90 *

Wat biedt SQL Server 2019?

De nieuwe SQL Server 2019 biedt een nog hogere beschikbaarheid van gegevens door middel van query's in recordtijd en een scala aan toepassingen zoals Managed Self-Service Business Intelligence en de mogelijkheid van interactieve datavisualisatie, die de efficiëntie van de data-analyse verder verhogen. Dit omvat ook het aanbieden van cloud-gebaseerde oplossingen.

Speciale vermelding verdienen de Big Data clusters, waarmee gebruikers SQL Server schaalbare clusters van containers kunnen leveren voor zowel SQL Server als Spark en HDFS. De open source oplossing Kubernetes wordt gebruikt als containerorkestrator, waarmee de levering van containers naar behoefte kan worden geschaald en gemonitord.

Dit maakt het mogelijk om via Big Data Cluster externe databronnen te bevragen, maar ook om gegevens te gebruiken voor AI (kunstmatige intelligentie), machinaal leren en diverse andere analysetaken. Big Data maakt het ook gemakkelijk om grote en tegelijkertijd hoogwaardige relationele datavolumes te combineren of te analyseren.

De 2019 Server Edition kan ook zowel gestructureerde als ongestructureerde datasets verwerken, en er kunnen interfaces naar SQL Server-compatibele databases zoals Oracle worden gebruikt. Bovendien maakt SQL Server 2019 voor het eerst de integratie van Java mogelijk. In de Standard zijn ook functies opgenomen zoals Transparante Data Encryptie (TDE), die verschillende gegevens en logbestanden in realtime versleutelt, en Versneld Databankherstel (ADR).

Voeg Wiresoft toe aan uw CAL's voor SQL Server 2019 behoeften! Met een Microsoft Device of User CAL krijgt u toegang tot de uitgebreide functies en diensten van de huidige 2019 en 2016 SQL Server Standard. Vooral kleine en middelgrote bedrijven profiteren van de gunstige licentieverlening met CAL's in vergelijking met de kernvergunningen. Op dit moment kunt u zowel Microsoft-apparaten als gebruikerslicenties voor de SQL 2019 Standard Edition vinden.

De nieuwe SQL Server Editie 2019 in een oogopslag

Met SQL Server Edition 2019 krijgt u uitgebreide verwerkingsmogelijkheden en diensten, evenals de geavanceerde bescherming van vandaag de dag voor grote hoeveelheden gegevens met behoud van snelle beschikbaarheid, zelfs als deze lokaal zijn opgeslagen in verschillende databasesystemen.

Hierdoor kunnen medewerkers in een zo kort mogelijke tijd complexe vragen en evaluaties uitvoeren waarvoor zij speciaal zijn geautoriseerd. Licentiëring via een overeenkomstige CAL beschermt gevoelige gegevens tegen ongeoorloofde toegang, zowel van interne als van externe bronnen, wat vooral belangrijk is in tijden van complexe aanvallen op databanken.

Extra functies in SQL Server 2019

Vergeleken met SQL Server 2016 biedt de Standard 2019 versie extra functies en mogelijkheden voor het verwerken, virtualiseren en beschermen van kritieke en complexe gegevens.

U kunt nu uitgebreide datasets in datasilo's opvragen zonder de bijbehorende gegevens vooraf te verplaatsen of te repliceren. Intelligente databasefuncties helpen u om een SQL Server-database bij te werken - ter plaatse of in de cloud. Het risico van incompatibiliteit van toepassingen wordt geminimaliseerd, zo niet geëlimineerd, door certificering van databasecompatibiliteit.

SQL Server 2019 biedt ook ingebouwde mogelijkheden om uw gegevens te classificeren en te beschermen, waarbij u wordt gemonitord, geïdentificeerd en gewaarschuwd voor verdachte acties. Bovendien kunt u niet alleen vertrouwelijke gegevens versleutelen, maar ook uitgebreide berekeningen uitvoeren. Beheerders hebben de mogelijkheid om gebruikersgedefinieerde gegevenstoegang te activeren met behulp van rollen.

De belangrijkste nieuwe functies van SQL Server Versie 2019

De volgende innovaties maken de verwerking, virtualisatie en bescherming van gevoelige gegevens in uw bedrijf nog uitgebreider dan voorheen. U profiteert ook van de bijzondere voordelen van het gebruik van AI (kunstmatige intelligentie) technologieën. Zo kunnen bijvoorbeeld AI- en machineleeropdrachten worden gebruikt voor het ophalen van gegevens.

Big Data Cluster

Met Big Data Clusters kunnen nu zowel gestructureerde als ongestructureerde gegevens worden gecombineerd met behulp van Apache Spark-Framework en HDFS (Hadoop Distributed File System) om nieuwe informatie te verkrijgen.

Dit stelt gebruikers in staat om schaalbare clusters van SQL Server, HDFS en Spark containers in te zetten die beschikbaar zijn op cubernets.

Met SQL Server Big Data Clusters kunt u AI- en machineleeropdrachten uitvoeren op gegevens die zijn opgeslagen in de HDFS-opslagpools en datapools.

De app-bepaling maakt het mogelijk om toepassingen als containers aan te bieden. Deze apps kunnen worden gebruikt als webservices, zodat de gegevens die zijn opgeslagen in een groot gegevenscluster kunnen worden geraadpleegd.

Database Virtualisatie in SQL Server 2019

Gegevens die zijn opgeslagen in andere databases zoals HDFS, Oracle of in verschillende Azure diensten kunnen nu gemakkelijk worden opgevraagd met behulp van databasevirtualisatie zonder dat ze eerst moeten worden gerepliceerd of verplaatst. SQL Server 2019 introduceert met deze editie nieuwe connectoren voor databronnen.

Intelligent Query Processing (IQP)

Intelligent Query Processing (IQP) verbetert de queryprestaties en versnelt de processen zonder extra applicatiewijzigingen.

In-Memory OLTP (Online Transactionele Verwerking)

Met online transactieverwerking biedt de in-memory database belangrijke functies voor het configureren van persistent geheugen en het optimaliseren van tempdb-metadataopslag, wat ook de prestaties voor bedrijfskritische werklasten verbetert.

Altijd gecodeerd met Secure Enclaves

Altijd gecodeerd beschermt gevoelige klantgegevens met beveiligde enclaves. Databases op de SQL Server kunnen nu volledig versleuteld worden opgeslagen. Alleen de klant en de eigenaar van deze gegevens hebben er toegang toe.

SQL Server Taal Uitbreidingen

Met de SQL Server 2019 maakt Microsoft het nu voor het eerst mogelijk om Java-code te gebruiken binnen het databasemanagementsysteem.

ADR - versneld databaseherstel

Sneller databaseherstel - ADR (Accelerated Database Recovery) - verbetert ook de databasebeschikbaarheid aanzienlijk, wat vooral gunstig is voor tijdrovende transacties.

Welke CAL's zijn beschikbaar voor SQL 2019? Informatie over het licentiesysteem van Microsoft

Het Microsoft-licentiesysteem is grotendeels gebaseerd op CAL's - Client Access Licenses. Dit scheidt het gebruik (licentie) van een software van de implementatie in het bedrijf. Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Microsoft SQL Server Standard 2019 Versie heeft u (naast de verdere mogelijkheid tot het licenseren van cores) een corresponderend aantal CAL's nodig.

Een CAL geeft alleen geautoriseerde gebruikers toegang tot de SQL server. Derden die niet over een overeenkomstige toegangslicentie beschikken, wordt zo de toegang tot de server ontzegd, wat ook extra veiligheid en bescherming van gevoelige gegevens tegen ongeoorloofde toegang betekent.

Verschil tussen User CAL's en Device CAL's voor SQL Server Standard

Wiresoft biedt de volgende Client Access Licenties voor de SQL-Server Standard 2019 voor kleine tot middelgrote bedrijven: User CAL en Device CAL - de gebruikers- of apparaatgerelateerde licentie. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste verschillen tussen beide licentieopties.

SQL Server Gebruiker CAL

Een Microsoft User CAL voor SQL geeft een specifieke individuele gebruiker recht op toegang tot de huidige SQL Server-versie. De User CAL is dus niet gekoppeld aan een specifiek apparaat, maar kan bijvoorbeeld worden gebruikt vanaf een PC op de werkplek of vanaf een laptop of ander eindapparaat op reis of in het Office. De gebruikerslicenties maken het gebruik van SQL Server bijzonder flexibel.

SQL-serverapparaat CAL

De Microsoft Device CAL daarentegen is een apparaatgerelateerde licentie, wat betekent dat slechts één enkele computer toegang heeft tot de SQL Server, bijvoorbeeld een PC in uw bedrijf OF een laptop of een ander eindapparaat zoals een tablet. Elke geautoriseerde gebruiker heeft toegang tot de SQL Server voor dit gelicentieerde apparaat. Het verlenen van licenties aan individuele gebruikers is niet nodig.

Wat voor uw bedrijf het beste type of de beste combinatie van de twee CAL-versies is, kan natuurlijk van geval tot geval verschillen. Het aantal medewerkers en de wijze van gebruik in uw bedrijf is van bijzonder belang:

Als uw medewerkers de Windows SQL Server voornamelijk op hun eigen werkstations gebruiken, is de Device CAL de meest geschikte licentievorm. Als medewerkers de SQL server flexibel kunnen benaderen vanaf verschillende apparaten of werkstations (mobiel, stationair), dan profiteert u het meest van User CAL's.

Koop goedkoop SQL Server 2019 CAL's van Wiresoft

Bij Wiresoft vindt u Device of User CAL's voor Microsoft SQL Server versie 2019 tegen een zeer redelijke prijs. Zo kunt u uw vraag naar de respectievelijke SQL Server-licenties dekken of uitbreiden. Als u vragen heeft over uw licentie voor Microsoft SQL Server Standard, neem dan contact met ons op. Wij maken voor u een individuele en goedkope CAL-combinatie.

Of het nu gaat om een SQL-apparaat of een gebruikerslicentie: al onze Microsoft-licentieproducten zijn origineel en komen uit Europa. Bij Wiresoft profiteert u van de aankoop van ongebruikte softwarelicenties, die wij bij andere bedrijven hebben gekocht en voor u op echtheid hebben gecontroleerd - veel van onze klanten hebben dit bevestigd. Voor meer informatie over ons SQL Server CAL-aanbod kunt u contact met ons opnemen: