Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10157
 • 359-06866
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 105,90 * € 116,90 * (9,41% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x User CAL
Systeem  SQL Server 
CAL User CAL
Omvang van de levering Licentie-ID + Authentificatiecode
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen


Om alle diensten en functies SQL van Microsoft SQL Server 2019 te kunnen gebruiken, heeft een gebruiker een bijbehorende client access licentie nodig - de SQL Server 2019 User CAL - waarmee hij vanaf elk eindapparaat toegang heeft. De SQL 2019 serverlicentie zelf bevat geen gebruikersrechten, dus die moeten apart worden aangeschaft in de vorm van een CAL voor User. De User CAL verleent de overeenkomstige toestemming aan een enkele geregistreerde gebruiker per keer.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL"

User CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software

Om gebruik te kunnen maken van alle SQL-services en -functies van Microsoft SQL Server 2019, heeft een gebruiker een bijbehorende clienttoegangslicentie nodig - de SQL Server 2019 User CAL - waarmee hij er vanaf elk eindapparaat toegang toe heeft. De SQL 2019 Server-licentie zelf bevat geen gebruikersrechten, dus deze moeten apart worden aangeschaft in de vorm van een CAL voor gebruikers. De gebruikers-KAL verleent de juiste toestemming aan één geregistreerde gebruiker per keer.

Als gebruikte software bieden de SQL Server 2019 User CAL's van Wiresoft het grote voordeel dat ze al individueel beschikbaar zijn en tegen een lagere prijs dan de vergelijkbare aanbiedingen van de gebruikelijke licentieaanbieders. Tegelijkertijd hebben ze dezelfde functionaliteiten als de User Client Access Licenses voor SQL Server 2019 die beschikbaar zijn onder het officiële Microsoft Volume Licensing Program.

Profiteer van alle voordelen van MS SQL Server 2019 met een tweedehands gebruikers-CAL

SQL Server 2019 is de nieuwste versie van het dataplatform van Microsoft, dat een bedrijf voorziet van alle belangrijke database-, rapportage- en analysefuncties die een modern, krachtig Relational Database Management System (RDMS) moet bieden, dat bijvoorbeeld wordt gebruikt voor enterprise resource planning-systemen, ERP-software, maar ook CRM-systemen.

Afhankelijk van de servereditie omvat dit niet alleen de clustering (groepstoewijzing) van gegevens, maar ook de bewaking van een systematische verzameling alsmede de verwerking van gerichte zoekopdrachten. Hier kunnen gebruikers met een SQL User CAL 2019 profiteren van Intelligent Query Processing (IQP) voor versnelde query's van grotere datasets, evenals de Big Data Cluster-functie met tools voor machine learning-modellen, evenals PolyBase voor het verwerken van Transact-SQL-query's uit externe gegevensbronnen.

Andere kenmerken zijn:

 • Altijd versleuteld voor het versleutelen van gegevens van de client naar de DBMS
 • Intelligente queryverwerking (IQP) voor het optimaliseren van query's van grote gegevensreeksen
 • Intelligent Performance, voor een snellere uitvoering van databasebewerkingen
 • Snapshots van de databank voor het documenteren van potentiële discrepanties
 • Laatste Query Plan Statistieken voor up-to-date overzichten van query uitvoeringsplannen
 • een verbeterde lichtgewicht Query Profiling Infrastructuur, en
 • Versneld databaseherstel voor versneld databaseherstel na een herstart of transactie rollback

Gebruikers CAL's voor SQL Server 2019 Standard editie

Met een gebruikte software User CAL van Wiresoft kunt u profiteren van de functionaliteit van SQL Server 2019 Standard-Edition: Deze is bedoeld voor kleine tot middelgrote ondernemingen en biedt de licentie-optie per server/CAL, waarvoor naast de serverlicentie een overeenkomstig aantal toegangslicenties (Client Access Licenses) voor gebruikers vereist is.

Licentiemodel voor SQL Server 2019 via serverlicenties en CAL's

Licenties per server plus gebruikers CAL's zijn gebaseerd op de gebruikelijke vereisten gespecificeerd door Microsoft: Elke server waarop een SQL Server instance draait, heeft een Standard serverlicentie nodig. Bovendien heeft elke specifieke gebruiker die toegang heeft tot de gelicentieerde SQL Server een overeenkomstige toegangslicentie (User CAL) van dezelfde of een nieuwere serverversie nodig. Daarom wordt dit licentiemodel ook wel Server/CAL-licentie genoemd.

Microsoft licentiebeheer maakt dus een onderscheid tussen de licenties voor de servers en die voor de individuele gebruikers. Deze laatste zijn alleen gemachtigd om de SQL Server functies te gebruiken via de User CAL. Deze Client Access Licentie bevat uitsluitend toegangsrechten in een client/server omgeving zonder dat er software geïnstalleerd hoeft te worden. De User Client Access Licenties regelen de gebruiksrechten voor SQL Server 2019, naast de toegangsrechten tot de gelicenseerde server, bevatten ze ook de bijbehorende services.

Let op versiecompatibiliteit voor gebruikers CAL's voor SQL Server 2019

Daarbij is met een User CAL voor SQL Server 2019 ook toegang tot SQL Server 2017 of een oudere versie mogelijk (downgrade). Het omgekeerde scenario van het gebruik van een User CAL van een oudere SQL Server versie zoals 2017 om toegang te krijgen tot een hogere SQL Server versie zoals 2019 (upgrade) is echter niet mogelijk.

Waarom is CAL-gebaseerd gebruik beschikbaar voor SQL Server 2019 Standard editie?

Alleen voor de Standard-Editie van SQL Server 2019 biedt Microsoft ook CAL-gebaseerde licenties voor gebruikers (of eindpunten). Hierdoor kunnen zelfs die gebruikers de SQL Server-functies gebruiken waarvan de server een lagere prestatie heeft, zoals bijvoorbeeld het geval is in het MKB, waar dit ruimschoots voldoende is. Licentiëring met toegangsgebaseerde licenties voor gebruikers is een meer economische manier voor dergelijke bedrijven om SQL Server te gebruiken, omdat zij slechts precies zoveel licenties voor client-toegang hoeven aan te schaffen als zij daadwerkelijk nodig hebben. Het Microsoft-licentiemodel biedt twee verschillende soorten CAL's voor SQL Server 2019-gebruik:

 • SQL Server 2019 User CAL: hiermee wordt een specifieke gebruiker uitgerust met toegangsrechten
 • SQL Server 2019 Device CAL: dit geeft toegangsrechten tot een specifiek eindapparaat (pc, laptop, tablet, mobiel)

Wat zijn de speciale kenmerken van licenties met User CALs voor SQL Server 2019?

De User Client Access License is een enkele licentie die specifieke gebruikers toegangsrechten geeft tot SQL Server 2019. In dit geval is het niet mogelijk de eerst opgegeven gebruiker naderhand te wijzigen, noch het type toewijzing. Deze beperkingen zorgen voor meer veiligheid en voorkomen misbruik van de CAL's, zodat bijvoorbeeld onbevoegde werknemers of onbekenden geen toegang kunnen krijgen tot bedrijfskritische gegevens van een bedrijf.

Wat zijn de voordelen van de User CAL voor SQL Server 2019?

De gebruikerslicentie voor SQL Server 2019 is niet gebonden aan een specifiek eindapparaat, maar uitsluitend aan een specifieke persoon. De User CAL voor SQL Server 2019 registreert dus alleen een enkele gebruiker op naam. Hij verleent deze gebruiker dus het recht van toegang tot de SQL Server, waarbij de keuze van het eindapparaat via hetwelk de toegang plaatsvindt in elk geval vrij is, maar dit kan slechts gebeuren vanaf één enkele PC of soortgelijk apparaat tegelijkertijd.

In vergelijking met de andere client-toegangslicentieversie, de apparaatafhankelijke CAL, heeft de gebruikers CAL dus het voordeel dat het gebruik niet lokaal gebonden is. Zolang het eindapparaat dat door de gelicentieerde gebruiker wordt gebruikt, toegang heeft tot internet, heeft de gebruiker niet alleen toegang tot de SQL Server binnen het bedrijf, bijv. op de werkplek, maar ook daarbuiten - bijv. met een laptop, tablet of smartphone - in de trein, op zakenreis of thuisOffice.

De User CAL voor SQL Server biedt dus een flexibel en mobiel gebruik van SQL Server-functies, vooral voor gebruikers die vaak vanaf verschillende locaties werken en regelmatig verbinding maken met de server, omdat ze met de User CAL altijd hun persoonlijke account gebruiken.

Conclusie

Welk type CAL's voor SQL Server 2019 meer voordelen biedt in een bepaalde organisatie, kan van geval tot geval verschillen. De beslissing voor de juiste client-toegangslicentie moet voor de aankoop worden genomen, omdat een SQL Server User CAL niet kan worden gewijzigd in een Device CAL of vice versa.

Het is niet alleen gebaseerd op het aantal werknemers, maar ook op het overheersende type gebruik van de eindapparatuur: Als de meerderheid van de werknemers regelmatig verschillende computers gebruikt, niet alleen intern maar ook extern en mobiel of op verschillende werkstations om toegang te krijgen tot SQL Server, biedt het uitrusten van deze computers met User CALs meer voordelen.

Koop User CAL's voor Microsoft SQL Server 2019 vanaf een enkele licentie in de Wiresoft Online Shop

User CAL's voor SQL Server 2019 zijn in de Wiresoft Online Shop verkrijgbaar voor slechts één enkele licentie - als gebruikte software bieden ze een aanzienlijk lagere prijs, waarbij de gebruikte staat geen nadelen biedt op het gebied van bruikbaarheid.

Wat zijn User CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software?

De User CAL's voor SQL Server 2019 die in de online shop van Wiresoft worden aangeboden, zijn reguliere toegangslicenties uit het Microsoft-licentieprogramma; als onderdeel van een volumelicentie voor gebruikers van SQL Server 2019 werden ze eerst gekocht door een bedrijf dat de onnodige licenties voor gebruikerstoegang of de volledige volumelicentie doorverkocht aan Wiresoft. De volumelicentie werd opgesplitst in individuele licenties en de gebruikers-CAL's werden gemarkeerd als gebruikte software. Dit impliceert echter geen algemene slijtage van de SQL Server User CAL software, noch enige andere beperking met betrekking tot de functionaliteit of tijdsbeperking.

Welke beveiliging bieden User CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software?

Gebruikte SQL Server User CAL's kopen bij Wiresoft is niet alleen betaalbaar voor onze klanten, maar ook veilig! U krijgt niet alleen de Single User CAL voor Microsoft SQL Server 2019 tegen een lagere prijs dan vergelijkbare nieuwe software, maar u hebt ook kopersbeveiliging met de directe download plus licentieactivering met de meegeleverde volumelicentiesleutel:

Alle User CAL's voor SQL Server 2019 die bij Wiresoft worden aangeboden, zijn afkomstig van de licentie-inventaris van bedrijven die zich in de Europese Unie bevinden. Voor u als klant betekent de aankoop van een User CAL voor SQL Server 2019 - of elke andere Microsoft client access licentie die bij Wiresoft als gebruikte software wordt aangeboden - evenals het gebruik ervan, rechtszekerheid, omdat het geen enkele geldige regelgeving overtreedt, wat ook keer op keer duidelijk door verschillende rechterlijke uitspraken is bevestigd. Dankzij het volledige bewijs van de koper is gebruikte software van Wiresoft ook audit-proof!

Uw voordelen met gebruikte software van User CALs voor SQL Server 2019

Wiresoft's aanbod van User CAL's voor SQL Server 2019 of andere client-toegangslicenties als gebruikte software is niet alleen een meestal laaggeprijsd alternatief voor vergelijkbare commercieel beschikbare aanbiedingen, maar biedt onze klanten ook vrije keuze in de aankoop van het exacte aantal User CAL's dat nodig is om de diensten voor SQL Server te licenseren, wat de licentiekosten verlaagt.

Met het brede aanbod van CAL's als Gebruikte Software in de online winkel van Wiresoft, heeft u ook de mogelijkheid om naast User CAL's ook Device CAL's voor SQL Server 2019 aan te schaffen, evenals Access Licenses voor oudere of nieuwere versies van MS SQL Server. Door CAL's voor oudere SQL Server-versies aan te schaffen, vermijdt u dat u nieuwe hardware moet aanschaffen of regelmatig compatibiliteitsproblemen krijgt. Profiteer van het ruime aanbod gebruikte software van verschillende CAL versies voor SQL Server bij Wiresoft!

In de Wiresoft Software Shop vindt u User en Device CAL's voor SQL Server 2019 evenals andere Microsoft client access licenties of server programma's - tegen lage prijzen als gebruikte software incl. onmiddellijke download en activering. Als u vragen hebt over User CAL's voor SQL Server 2019 of een ander Microsoft-product, kunt u contact met ons opnemen via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën