Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL

MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL

€ 159,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10157
 • 359-06866
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
User CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software Om alle SQL-services en -functies van...meer
Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL"

User CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software

Om alle SQL-services en -functies van Microsoft SQL Server 2019 te kunnen gebruiken, heeft een gebruiker een bijbehorende clienttoegangslicentie nodig - de SQL Server 2019 User CAL - waarmee hij er vanaf elk eindapparaat toegang toe heeft. De SQL 2019 server licentie zelf bevat geen gebruikersrechten, dus deze moeten apart worden aangeschaft in de vorm van een CAL voor gebruikers. De gebruikers-KAL verleent de overeenkomstige toestemming aan één geregistreerde gebruiker per keer.

Als gebruikte software bieden de SQL Server 2019 User CAL's van Wiresoft het grote voordeel dat ze al individueel beschikbaar zijn en tegen een lagere prijs dan de vergelijkbare aanbiedingen van de gebruikelijke licentieaanbieders. Tegelijkertijd hebben ze dezelfde functionaliteiten als de gebruikerslicenties voor clienttoegang voor SQL Server 2019 die beschikbaar zijn als onderdeel van het officiële Microsoft-volumelicentieprogramma.

Geniet van alle voordelen van MS SQL Server 2019 met een gebruikte gebruikers-CAL

SQL Server 2019 is de nieuwste versie van het dataplatform van Microsoft, dat een bedrijf voorziet van alle belangrijke database-, rapportage- en analysefuncties die een modern, krachtig Relational Database Management System (RDMS) moet bieden, dat bijvoorbeeld wordt gebruikt voor merchandise management systemen, ERP-software en CRM-systemen.

Afhankelijk van de servereditie omvat dit niet alleen de clustering (groepstoewijzing) van gegevens, maar ook de bewaking van systematische registratie en de verwerking van gerichte zoekopdrachten. Hier kunnen gebruikers met een SQL User CAL 2019 profiteren van Intelligent Query Processing (IQP) voor versnelde query's van grotere gegevensvolumes, evenals de Big Data Cluster-functie met tools voor machine learning-modellen, en PolyBase voor het verwerken van Transact-SQL-query's uit externe gegevensbronnen.

Andere kenmerken zijn:

 • Altijd versleuteld voor het versleutelen van gegevens van de client naar de DBMS
 • Intelligente queryverwerking (IQP) voor het optimaliseren van query's van grote gegevensreeksen
 • Intelligent Performance, voor een snellere uitvoering van databasebewerkingen
 • Database Snapshots voor het documenteren van mogelijke afwijkingen
 • Laatste Query Plan Statistieken voor up-to-date overzichten van query uitvoeringsplannen
 • een verbeterde infrastructuur voor lichtgewicht query profilering, en
 • Versneld databaseherstel voor versneld databaseherstel na een herstart of transactie rollback

Gebruikers CAL's voor SQL Server 2019 Standard Edition

Met een gebruikte software User CAL van Wiresoft kunt u gebruikmaken van de functionaliteiten van SQL Server 2019 Standard Edition: Deze is bedoeld voor kleine tot middelgrote ondernemingen en biedt de licentie-optie per server/CAL, waarvoor naast de serverlicentie een overeenkomstig aantal toegangslicenties (Client Access Licences) voor de gebruikers vereist is.

Licentiemodel voor SQL Server 2019 via serverlicenties en CAL's

Licenties per server plus gebruikers CAL's zijn gebaseerd op de gebruikelijke vereisten gespecificeerd door Microsoft: Elke server waarop een SQL Server instance draait, heeft een standaard serverlicentie nodig. Bovendien is een overeenkomstige toegangslicentie (User CAL) van dezelfde of een nieuwere serverversie vereist voor elke specifieke gebruiker die toegang heeft tot de gelicentieerde SQL-server. Daarom wordt dit licentiemodel ook wel Server/CAL-licentie genoemd.

Het licentiebeheer van Microsoft maakt dus onderscheid tussen de licenties van de servers en die van de individuele gebruikers. Deze laatste zijn alleen gemachtigd om de SQL Server functies te gebruiken via de User CAL. Deze Client Access Licentie bevat uitsluitend toegangsrechten in een client/server omgeving zonder dat er software geïnstalleerd hoeft te worden. De User Client Access Licenties regelen de gebruiksrechten voor SQL Server 2019; naast de toegangsrechten tot de gelicentieerde server bevatten ze ook de bijbehorende services.

Let op versiecompatibiliteit voor gebruikers CAL's voor SQL Server 2019

Met een User CAL voor SQL Server 2019 is ook toegang tot SQL Server 2017 of een oudere versie mogelijk (downgrade). Het omgekeerde scenario, dat een User CAL van een oudere SQL Server versie zoals 2017 wordt gebruikt om toegang te krijgen tot een hogere SQL Server versie zoals 2019 (upgrade), is echter niet mogelijk.

Waarom is CAL-gebaseerd gebruik beschikbaar voor de SQL Server 2019 Standard Edition?

Microsoft biedt alleen CAL-gebaseerde licenties voor gebruikers (of eindapparaten) voor de standaardeditie van SQL Server 2019. Dit betekent dat zelfs die gebruikers de SQL Server-functies kunnen gebruiken waarvan de server een lagere prestatie heeft, zoals bijvoorbeeld vooral het geval is in het MKB, waar dit volledig toereikend is. Licentiëring met op toegang gebaseerde licenties voor gebruikers is een meer economische manier voor dergelijke bedrijven om een SQL Server te gebruiken, aangezien zij slechts precies zoveel licenties voor client-toegang hoeven aan te schaffen als zij daadwerkelijk nodig hebben. Het Microsoft-licentiemodel biedt twee verschillende soorten CAL's voor het gebruik van SQL Server 2019:

 • SQL Server 2019 User CAL: hiermee wordt een specifieke gebruiker uitgerust met toegangsrechten
 • SQL Server 2019 Device CAL: dit geeft toegangsrechten tot een specifiek eindapparaat (pc, laptop, tablet, mobiel)

Wat zijn de speciale kenmerken van licenties met User CALs voor SQL Server 2019?

De User Client Access Licence is een enkele licentie waarmee een specifieke gebruiker toegangsrechten krijgt voor SQL Server 2019. Het is niet mogelijk om achteraf de eerst opgegeven gebruiker te wijzigen, noch om het type toewijzing te wijzigen. Deze beperkingen bieden meer veiligheid en voorkomen misbruik van de CAL's, zodat bijvoorbeeld onbevoegde werknemers of onbekenden geen toegang kunnen krijgen tot bedrijfskritische gegevens van een bedrijf.

Wat zijn de voordelen van de User CAL voor SQL Server 2019?

De gebruikerslicentie voor SQL Server 2019 is niet gebonden aan een specifiek eindapparaat, maar uitsluitend aan een specifieke persoon. Met de User CAL voor SQL Server 2019 wordt dus slechts één individuele gebruiker op naam geregistreerd. Zij verleent deze gebruiker aldus het recht van toegang tot de SQL Server, waarbij de keuze van het eindapparaat via hetwelk de toegang plaatsvindt in elk geval vrij is, maar deze toegang kan slechts vanaf één PC of soortgelijk apparaat tegelijk plaatsvinden.

In vergelijking met de andere licentieversie voor client-toegang, de apparaatafhankelijke CAL, heeft de gebruikers CAL dus het voordeel dat het gebruik niet lokaal gebonden is. Zolang het eindapparaat dat de gelicentieerde gebruiker gebruikt, toegang heeft tot het internet, kan hij of zij niet alleen binnen het bedrijf, bijvoorbeeld op de werkplek, toegang krijgen tot de SQL Server, maar ook daarbuiten - bijvoorbeeld met een laptop, tablet of smartphone - in de trein, op zakenreis of in het kantoor thuis.

De User CAL voor SQL Server biedt dus een flexibel en mobiel gebruik van de SQL Server functies, vooral voor gebruikers die vaak vanaf verschillende locaties werken en regelmatig verbinding maken met de server, omdat ze met de User CAL altijd hun persoonlijke account gebruiken.

Conclusie

Welk type CAL's voor SQL Server 2019 in een bepaald bedrijf meer voordelen biedt, kan van geval tot geval verschillen. De beslissing voor de juiste client-toegangslicentie moet voor de aankoop worden genomen, omdat een SQL Server User CAL niet kan worden gewijzigd in een Device CAL of vice versa.

Dit hangt niet alleen af van het aantal werknemers, maar ook van het overheersende type gebruik van de eindapparatuur: Als het merendeel van de werknemers regelmatig verschillende computers gebruikt, niet alleen intern, maar ook extern, mobiel of op verschillende werkstations, om toegang te krijgen tot de SQL Server, biedt de apparatuur met User CALs meer voordelen.

Koop User CAL's voor Microsoft SQL Server 2019 vanaf een enkele licentie in de Wiresoft Online Shop

User CAL's voor SQL Server 2019 zijn verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop voor slechts één enkele licentie - als gebruikte software bieden ze een aanzienlijk lagere prijs, waarbij de gebruikte staat geen nadelen biedt op het gebied van bruikbaarheid.

Wat zijn User CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software?

De User CAL's voor SQL Server 2019 die in de Wiresoft-onlineshop worden aangeboden, zijn reguliere toegangslicenties uit het Microsoft-licentieprogramma; als onderdeel van een volumelicentie voor gebruikers van SQL Server 2019 werden ze eerst gekocht door een bedrijf dat de onnodige licenties voor gebruikerstoegang of de volledige volumelicentie doorverkocht aan Wiresoft. De volumelicentie werd opgesplitst in individuele licenties en de gebruikers-CAL's werden gemarkeerd als gebruikte software. Dit impliceert echter geen algemene slijtage van de SQL Server User CAL software, noch enige andere beperking met betrekking tot de functionaliteit of de tijdslimiet.

Welke beveiliging bieden User CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software?

Gebruikte SQL Server User CAL's kopen bij Wiresoft is niet alleen betaalbaar voor onze klanten, maar ook veilig! U krijgt niet alleen de Single User CAL voor Microsoft SQL Server 2019 tegen een lagere prijs dan vergelijkbare nieuwe software, maar u hebt ook kopersbeveiliging met de directe download plus licentieactivering met de meegeleverde volumelicentiesleutel:

Alle User CAL's voor SQL Server 2019 die bij Wiresoft worden aangeboden, zijn afkomstig uit de licentie-inventaris van bedrijven die gevestigd zijn in de Europese Unie. Voor u als klant betekent zowel de aankoop van een User CAL voor SQL Server 2019 - of een andere Microsoft client access licentie die bij Wiresoft als gebruikte software wordt aangeboden - als het gebruik ervan rechtszekerheid, omdat daarmee geen geldige voorschriften worden overtreden, wat ook steeds weer duidelijk door diverse rechterlijke uitspraken is bevestigd. Dankzij het volledige bewijs van de koper is gebruikte software van Wiresoft ook audit-proof!

Uw voordelen met gebruikte software van User CALs voor SQL Server 2019

Het aanbod van Wiresoft van User CAL's voor SQL Server 2019 of andere licenties voor clienttoegang als gebruikte software vertegenwoordigt niet alleen een meestal laaggeprijsd alternatief voor vergelijkbare commercieel beschikbare aanbiedingen, maar biedt onze klanten ook vrije keuze bij de aankoop van het exacte aantal User CAL's dat nodig is om de diensten voor SQL Server in licentie te geven, wat de kosten voor licenties verlaagt.

Met het ruime aanbod CAL's als Gebruikte Software in de online shop van Wiresoft, heeft u naast User CAL's ook de mogelijkheid om Device CAL's voor SQL Server 2019 aan te schaffen, evenals Access Licenties voor oudere of nieuwere versies van MS SQL Server. Door CAL's voor oudere SQL Server-versies aan te schaffen, vermijdt u dat u nieuwe hardware moet aanschaffen of regelmatig compatibiliteitsproblemen krijgt. Profiteer van het ruime aanbod gebruikte software van verschillende CAL versies voor SQL Server bij Wiresoft!

In de Wiresoft Software Shop vindt u User en Device CAL's voor SQL Server 2019 evenals andere Microsoft client-toegangslicenties of serverprogramma's - tegen lage prijzen als gebruikte software incl. onmiddellijke download en activering. Als u vragen hebt over User CAL's voor SQL Server 2019 of een ander Microsoft-product, kunt u contact met ons opnemen via chat, e-mail of telefoon.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken