Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10084
 • 6VC-03224
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 37,90 * € 40,90 * (7,33% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x User CAL
Systeem  Windows server
CAL RDS User CAL
Omvang van levering Licentie-ID + verificatiecode
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal server Compatibel


Omde Remote Desktop Services van Windows Server 2016 te kunnen gebruiken, heeft elke gebruiker een RDS Client Access Licence (kortweg: RDS User CAL) nodig, zodat hij of zij lokaal en onafhankelijk van een terminalapparaat toegang heeft tot Windows-programma's en dergelijke in een bedrijfsnetwerk. De gebruikelijke User CAL voor Windows Server dekt de rechten voor toegang op afstand niet; deze moeten apart worden aangeschaft in de vorm van een Remote Desktop Services User CAL. Dit geeft een enkele, geregistreerde gebruiker toestemming voor remote desktop sessies.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL"

REMOTE DESKTOP SERVICES User CALs voor Windows Server 2016 tweedehands kopen

Om gebruik te kunnen maken van de REMOTE DESKTOP SERVICES van Windows Server 2016 heeft iedere gebruiker een RDS Client Access License (kort: RDS User CAL) nodig, zodat hij in een bedrijfsnetwerk lokaal, onafhankelijk van een eindapparaat, toegang heeft tot Windows programma's e.d. De gewone User CAL voor Windows Server dekt niet de rechten voor toegang op afstand, deze moeten apart worden aangeschaft in de vorm van een Remote Desktop Services User CAL. Dit geeft een enkele, geregistreerde gebruiker toestemming voor remote desktop sessies.

Als gebruikte software hebben Wiresoft's RDS User 2016 CAL's het grote voordeel van een lagere prijs in vergelijking met RDS User CAL's van veel andere licentieaanbieders. Tegelijkertijd bevatten ze dezelfde functionaliteiten als de User Client Access Licenses die verkrijgbaar zijn via het officiële Microsoft Volume Licensing Program voor REMOTE DESKTOP SERVICES van een Windows server.

Wat zijn de voordelen van RDS User CAL's voor Windows Server 2016?

De REMOTE DESKTOP SERVICES voor Windows Server - voorheen Terminal Services genoemd - vertegenwoordigen een speciale serverrol richting gebruikers of zelfs eindapparaten om gebruik te kunnen maken van de diensten van een Windows Server 2016 of een andere serverversie zonder dat de gebruikte Windows programma's lokaal op een computer zijn geïnstalleerd. Gebruikers CAL's voor RDS 2016 regelen deze toegang op afstand voor individuele medewerkers; via de bijbehorende Windows server, die als host fungeert, worden de programma's tijdens een remote desktop sessie beschikbaar gesteld aan een gelicenseerde gebruiker. Deze gebruiker kan dan eender welke PC of laptop enz. gebruiken om ze lokaal onafhankelijk (remote) of ook op de bedrijfslocatie via een internetverbinding te benaderen met behulp van zijn client-toegangslicentie - de RDS User CAL.

Voordelen van een Remote Desktop Service User CAL naar Windows Server 2016 voor werknemers

Elke geautoriseerde gebruiker die beschikt over een RDS User CAL voor Windows Server 2016 heeft zo toegang tot een gestandaardiseerde Windows-werkomgeving met elk eindapparaat dat geschikt is voor internet binnen het kader van een sessie op afstand. Zoals reeds vermeld, worden de Windows programma's tijdens de remote desktop sessie uitgevoerd op de overeenkomstige server als host; de gebruiker krijgt alleen zijn eigen sessie te zien, aangezien deze los van andere client-verbindingen plaatsvindt.

Met een RDS User CAL 2016 kunnen gebruikers bijna elk ouder eindapparaat gebruiken, zelfs als de prestaties minder zijn, omdat de REMOTE DESKTOP SERVICES hen voorziet van de huidige prestaties van de Windows server; met de Remote Desktop Service User CAL's 2016 is de levering van krachtigere hardware dus geen verplichte vereiste om Windows programma's in de huidige versies te kunnen gebruiken.

Voordelen van het RDS CAL-systeem voor Windows Server 2016 voor beheerders

Naast de praktische voordelen van RDS User CAL's voor gebruikers of eindapparaten, biedt het RDS CAL systeem ook voordelen voor beheerders: Het verlenen van licenties voor toegangsrechten op afstand maakt het beheer van alle geregistreerde gebruikers en PC's efficiënter, omdat in een bedrijfsnetwerk de geïmplementeerde Windows software centraal kan worden beheerd en ook via deze weg kan worden verstrekt, het hoeft hiervoor niet op elk afzonderlijk eindapparaat te worden geïnstalleerd. Alleen de Windows server host het en het bijwerken met updates vindt ook daarop plaats.

De RDS User CALs definiëren ook de individuele rechten voor de geregistreerde gebruikers, zodat zij de Windows server alleen kunnen gebruiken met hun eigen toegangsrechten. RDS User and Device CAL's voor Windows Server 2016 verminderen daarom ook aanzienlijk de inspanning die nodig is voor het onderhoud en de provisioning van werkstations.

Technische informatie over Remote Desktop Service User CAL's voor Windows Server 2016

Zowel de voorziening als het gebruik van de RDS voor User CAL's op een Windows server worden beheerst door verschillende rollen. Allereerst moet de compatibiliteit van de RDS CAL en server versie worden gewaarborgd.

Overzicht van de serverrollen van Windows REMOTE DESKTOP SERVICES

Bij gebruik van de RDS van Windows Server 2016 worden, naast het beheer van de gebruiksrechten voor gebruikers, andere serverrollen gedefinieerd die gezamenlijk het gebruik van de Windows -programma's, enz. voor een gelicentieerde gebruiker of eindpunt regelen:

 • De Remote Desktop Licensing Manager regelt of verstrekt het gebruik van de RDS voor elke gebruikers-CAL.
 • De Remote Desktop Session Host beheert de desktops of programma's die bij elke sessie aan een geautoriseerde gebruiker (of eindapparaat) worden aangeboden.
 • De Remote Desktop Connection Broker verzorgt de RDS-verbinding voor een sessie, en in het geval van een onderbreking tijdens een sessie, herstelt hij ook de verbinding.
 • De Remote Desktop Gateway regelt de toegang via het eindapparaat tot een Windows desktop in een openbaar netwerk.
 • DeWeb Access voor de REMOTE DESKTOP SERVICES biedt toegang via RDS CAL via een webportaal.

Let op versiecompatibiliteit voor Windows Server met Remote Desktop Service User CAL's 2016

Een RDS-CAL - of het nu voor een specifieke gebruiker of voor een specifiek toestel is - moet altijd compatibel zijn met de versie van de Windows server waarmee een verbinding tot stand wordt gebracht. In het geval van RDS-CAL's voor gebruikers voor Windows Server 2016 betekent dit dat zij deze kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot Windows Server 2016, maar ook tot een oudere versie van Windows Server (downgrade). De RDS-CAL 2016 kan echter niet worden gebruikt om toegang te krijgen tot een hogere Windows Server-versie. Dit is alleen mogelijk met een overeenkomstige versie van de REMOTE DESKTOP SERVICES CAL is mogelijk.

Vergelijking van gebruikers CAL's vs. apparaat CAL's voor REMOTE DESKTOP SERVICES van Windows Server 2016

In principe, zoals hierboven beschreven: De implementatie van Microsoft Server software 2016 of een andere versie is onafhankelijk van het verdere gebruik ervan - zowel direct als voor de REMOTE DESKTOP SERVICES; hiervoor is een overeenkomstige Client Access License - RDS User CAL of RDS Device CAL - vereist. Alle toegangsrechten via Client Access Licences voor het gebruik van een Windows server worden geregeld door Microsoft met zijn eigen licentiesysteem.

Om lokaal en onafhankelijk - op afstand - via het web toegang te krijgen tot de Windows server en zijn REMOTE DESKTOP SERVICES, zijn naast de conventionele toegangslicenties nog meer RDS User of Device CAL's nodig. Met het Microsoft RDS CAL-systeem kunnen serverbeheerders ook alle toegangsrechten nauwkeurig beheren, wat meer veiligheid biedt omdat niet-geregistreerde gebruikers zonder een dergelijke toegangslicentie (RDS User CAL) of eindapparaten geen toegang hebben tot een Windows server.

Microsoft biedt twee verschillende soorten CAL's aan voor het gebruik van de REMOTE DESKTOP SERVICES of Windows servers:

 • RDS User CAL: hiermee krijgt een specifieke gebruiker rechten voor toegang op afstand
 • RDS Device CAL: dit geeft toegangsrechten op afstand voor een specifiek apparaat (PC, Laptop, Tafel, Mobiel)

Gebruikers-CAL's voor REMOTE DESKTOP SERVICES 2016

De RDS User CAL voor Windows Server wordt altijd uitsluitend op naam van één specifieke gebruiker geregistreerd. De toegangslicentie verleent deze gebruiker het recht op toegang tot een Windows server voor een remote desktop sessie; de keuze van het eindapparaat of de clientcomputer die voor de toegang wordt gebruikt is vrij, maar er kan slechts toegang worden verkregen tot één PC of iets dergelijks per keer. Door de vrije keuze van hardware kan de geautoriseerde gebruiker schakelen tussen de desktop PC op de bedrijfslocatie, een mobiele telefoon of tablet etc. onderweg of bijv. op de laptop thuisOffice, omdat hij met de RDS User CAL altijd zijn persoonlijke account gebruikt voor de Windows server.

Met RDS User CALs worden geen remote desktop licenties afgedwongen. Dit betekent dat de respectievelijke clientverbinding tot stand wordt gebracht, ongeacht het aantal gebruikers-CAL's voor REMOTE DESKTOP SERVICES dat op de licentieserver beschikbaar is. Voor elke gebruiker moet echter een geldige gebruikers-CAL beschikbaar zijn. Het precieze aantal User CAL's in een bedrijf moet dus bepaald worden en er moeten voldoende toegangslicenties op de Windows server geïnstalleerd worden, zodat er voor elke gebruiker een RDS CAL beschikbaar is. Dit wordt gedaan door de

Remote Desktop Licensing Manager.

Alle functies van RDS User CALs voor Windows Server 2016 op een rij

 • RDS User CALs worden toegewezen aan een specifieke gebruiker in Active Directory - in plaats van een apparaat
 • RDS User CALs zijn niet tijdelijk en kunnen niet herroepen worden
 • Elke REMOTE DESKTOP SERVICES User CAL wordt bijgehouden door de licentieserver
 • CAL's kunnen echter niet binnen een team worden getraceerd
 • Het aantal gedefinieerde User CAL's kan overbelast worden - maar dan tegen de Remote Desktop licentie overeenkomst

Conclusie

Voor welk type Remote Desktops Services CAL's voor Windows Server 2016 biedt meer voordelen in een bedrijf dus varieert van geval tot geval. De beslissing voor client-toegangslicenties hangt af van het aantal medewerkers en van het primaire gebruik van de eindapparaten: medewerkers die verschillende eindapparaten flexibel gebruiken, niet alleen intern, maar ook extern en mobiel en op verschillende werkplekken toegang hebben tot de Windows server, hebben meer mogelijkheden met een RDS User CAL. Een RDS User CAL kan niet worden veranderd in een Device CAL of vice versa. De beslissing moet daarom worden genomen op het moment van aankoop!

Koop Microsoft User CALs voor REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 goedkoop vanaf een enkele licentie in de Wiresoft Online Shop

RDS User CALs voor Windows Server 2016 zijn verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop vanaf een enkele licentie - het aanbod als gebruikte software omvat een gunstige voordeelprijs, zonder dat "gebruikt" nadelen met betrekking tot de bruikbaarheid betekent.

Wat is gebruikte software van RDS User CALs voor Windows Server 2016?

De REMOTE DESKTOP SERVICES User CAL's voor Windows Server 2016 die in de Wiresoft Online Shop worden aangeboden, zijn typische Microsoft-toegangslicenties uit haar licentieprogramma; ze maken deel uit van een volumelicentie voor eindapparaten die in eerste instantie door een bedrijf is aangeschaft. De licenties voor gebruikerstoegang die het bedrijf niet nodig had of de volledige volumelicentie werden verkocht aan Wiresoft en de volumelicentie werd opgesplitst in individuele RDS-licenties. Zowel bij de aankoop als bij de splitsing worden deze CAL's dan gemarkeerd als gebruikte software. Dit impliceert echter geen algemene slijtage van de RDS User CAL functies noch enige andere beperking met betrekking tot hun bruikbaarheid, inclusief de tijdslimiet.

Welke beveiliging biedt Gebruikte software van REMOTE DESKTOP SERVICES User CAL's voor Windows Server 2016?

Voor klanten is het kopen van gebruikte RDS CAL's bij Wiresoft niet alleen betaalbaar, maar ook veilig! U krijgt de Single User CAL voor REMOTE DESKTOP SERVICES van Microsoft Windows Server 2016 is niet voor minder geld in vergelijking met vergelijkbare nieuwe goederen, maar hebben ook koper zekerheid door de onmiddellijke download inclusief licentie activering met de meegeleverde geldige volume licentie sleutel.

Alle gebruikers-KAL's aangeboden door Wiresoft REMOTE DESKTOP SERVICES User CAL's voor Windows Server 2016 komen uit de licentie-inventaris van bedrijven. Voor u als klant bevat de aankoop van een User CAL voor RDS of een andere Microsoft client access licentie als gebruikte software, evenals het gebruik, daarom een wettelijke zekerheid, omdat er geen geldige voorschriften worden overtreden. Dit is ook keer op keer duidelijk bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken. Door het volledige bewijs van de kopers gebruikte software van Wiresoft is ook audit-proof!

Uw voordelen met gebruikte software van User CALs voor REMOTE DESKTOP SERVICES 2016

Het aanbod van Wiresoft van User CAL's voor de RDS van Windows Server 2016 evenals andere licenties voor clienttoegang als gebruikte software is niet alleen een goedkoper alternatief voor de gebruikelijke commerciële aanbiedingen voor klanten, maar biedt ook een vrije keuze van het aantal CAL's dat nodig is om de remote services voor Windows Server te licenseren.

Windows Bovendien heeft u met het aanbod in de online winkel van Wiresoft de mogelijkheid om naast RDS CAL's voor Windows Server ook oudere of nieuwere versies van toegangslicenties voor Server aan te schaffen. Door dergelijke CAL's voor oudere Windows Server-versies aan te schaffen, vermijdt u compatibiliteitsproblemen of de noodzaak om nieuwe hardware aan te schaffen. Profiteer van het ruime aanbod gebruikte software van verschillende CAL-versies voor Windows Server bij Wiresoft!

In de Wiresoft Software-Shop vindt u gebruikers- en apparaat-CAL's voor Windows Server evenals andere Microsoft client-toegangslicenties of serverprogramma's - goedkoop als gebruikte software incl. onmiddellijke download. Als u vragen hebt over RDS User CAL's voor Windows Server 2016 of een ander Microsoft-product, neem dan contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën