Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10443
 • 6VC-03222
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 824,90 * € 915,90 * (9,94% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 25x Device CAL
Systeem  Windows server
CAL RDS Device CAL
Omvang van levering Licentie-ID + verificatiecode
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal server Compatibel


Om de Remote Desktop Services (RDS) van Windows Server 2016 te kunnen gebruiken, is voor elke gebruiker een bijbehorende RDS Client Access Licence (RDS CAL) nodig om lokaal en onafhankelijk toegang te hebben tot de Windows-programma's etc. in het bedrijfsnetwerk. Een conventionele CAL voor Windows Server dekt deze rechten niet. Een mogelijkheid zijn Device CAL's voor Remote Desktop Services, die de toegang regelen voor een specifiek geregistreerd eindapparaat (apparaat) voor een Remote Desktop sessie.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"

25 Pack - apparaat CAL's voor Remote Desktop Services voor Windows Server 2016 tweedehands kopen

Om gebruik te kunnen maken van de Remote Desktop Services (RDS) van Windows Server 2016 is voor elke gebruiker een bijbehorende RDS Client Access Licence (RDS CAL) nodig om lokaal en zelfstandig toegang te kunnen krijgen tot de Windows-programma's e.d. in het bedrijfsnetwerk. Een conventionele CAL voor Windows Server dekt deze rechten niet. Een mogelijkheid zijn Device CAL's voor Remote Desktop Services, die de toegang regelen voor een specifiek geregistreerd eindapparaat (device) voor een remote desktop sessie. RDS Device 2016 CAL's als gebruikte software van Wiresoft hebben het voordeel van een lagere prijs in vergelijking met RDS CAL's van conventionele licentieaanbieders, ze bieden dezelfde functionaliteiten als de client-toegangslicenties voor Remote Desktop Services gedefinieerd in het officiële Microsoft volumelicentieprogramma voor een Windows Server.

Wat zijn de voordelen van RDS CAL's voor Windows Server 2016?

Remote Desktop Services - in eerdere versies Terminal Services genoemd - is een speciale serverrol voor gebruikers die services e.d. van Windows Server 2016 of andere serverversies gebruiken zonder dat de betreffende Windows-programma's op de lokale machine zijn geïnstalleerd. CAL's voor RDS 2016 regelen deze toegang, ze worden beschikbaar gesteld aan het gelicentieerde eindapparaat via de bijbehorende Windows Server als host in de context van een remote desktop sessie. Elke gebruiker die een PC of laptop enz. gebruikt die over een overeenkomstige client-toegangslicentie beschikt - d.w.z. een RDS Device CAL - kan deze lokaal zelfstandig (remote) gebruiken, maar ook op de locatie van het bedrijfsnetwerk via een internetverbinding.

Voordelen van Remote Desktop Service Device CAL's voor Windows Server 2016 voor gebruikers

Elke gebruiker die een geregistreerd eindapparaat met een RDS Device CAL voor Windows Server 2016 gebruikt, heeft voor elke sessie toegang tot een gestandaardiseerde Windows-werkomgeving. Tijdens een remote desktop-sessie worden de Windows-programma's via de host op de overeenkomstige server uitgevoerd; dit gebeurt afzonderlijk van andere client-verbindingen, zodat een gebruiker alleen zijn eigen sessie ziet.

Met de RDS Device CAL 2016 kunnen gebruikers ook oudere eindapparaten gebruiken waarvan de hardware of prestaties zwakker zijn, omdat ze via Remote Desktop Services gebruikmaken van de kracht van de Windows-server; Remote Desktop Service CAL's 2016 voor eindapparaten maken de levering van krachtigere hardware dus overbodig.

Voordelen van RDS CAL's voor Windows Server 2016 voor beheerders

Naast de voordelen van RDS Device (en User) CALs 2016 voor gebruikers, bieden ze ook veel praktische functies voor beheerders, omdat ze het beheer van alle gebruikers veel efficiënter maken: Windows-software kan dus centraal in een bedrijfsnetwerk worden aangeboden en beheerd in plaats van op elk afzonderlijk eindapparaat te worden geïnstalleerd. Dit gebeurt uitsluitend via de Windows-server waarop het beschikbaar is en wordt zo nodig ook bijgewerkt.

De RDS apparaat CAL's definiëren ook de respectievelijke rechten voor het gelicenseerde eindapparaat, zodat geautoriseerde gebruikers alleen toegang tot de server kunnen krijgen met de bijbehorende toegangsopties. De inspanning voor het onderhoud en de beschikbaarstelling van werkstations wordt dus aanzienlijk verminderd met de RDS Device CAL's voor Windows Server 2016.

Technische informatie over de Remote Desktop Service Device CAL's voor Windows Server 2016

Bij de implementatie of het gebruik van RDS Device CALs voor verbindingen op afstand met een Windows Server komen verschillende functies kijken; daarnaast moet er ook aandacht besteed worden aan de compatibiliteit van CAL en server.

Serverrollen van Remote Desktop Services

Apparaat- (en ook Gebruikers-) CAL's voor de RDS van Windows Server 2016 bevatten verschillende rollen die samen het gebruik van Windows-programma's e.d. voor een eindapparaat of gebruiker met licentie mogelijk maken:

 • Met de Remote Desktop Licensing Manager wordt het gebruik van de RDS voor eindapparaat met Device CAL voor de server geregeld of beschikbaar gesteld.
 • Voor elke sessie beheert de Remote Desktop Session Host de desktops of programma's die aan een eindpunt (of gebruiker) worden verstrekt.
 • De Remote Desktop Connection Broker verzorgt de RDS-verbinding voor een sessie en herstelt in geval van een onderbreking tijdens een sessie ook de verbinding.
 • De Remote Desktop Gateway wordt gebruikt om de toegang via de terminal tot een Windows-bureaublad in een openbaar netwerk te regelen.
 • De Web Access voor Remote Desktop Services biedt toegang voor specifieke gebruikers of groepen via RDS CAL via een webportaal.

Versiecompatibiliteit van Remote Desktop Service Device CAL's voor Windows Server 2016

Elke RDS CAL - zowel voor eeneindapparaat als voor een gebruiker - moet compatibel zijn met de Windows Server versie waarmee het verbonden is. Voor RDS-CAL's voor Windows Server 2016 betekent dit dat ze kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot Windows Server 2016 OF een oudere versie van Windows Server (downgrade). Een RDS-CAL 2016 kan echter niet worden gebruikt om toegang te krijgen tot een hogere versie van Windows Server. Hiervoor is een overeenkomstige CAL versie van Remote Desktop Services nodig.

Vergelijking van apparaat CAL's vs. gebruikers CAL's voor Remote Desktop Services van Windows Server 2016

In principe geldt, zoals reeds aangegeven, het volgende: de implementatie van een specifieke Microsoft Server-software, zoals versie 2016, staat los van het daadwerkelijke gebruik ervan - hiervoor is altijd een van de twee bijbehorende licenties voor clienttoegang nodig. De toegangsrechten voor het gebruik van Windows Server worden door Microsoft geregeld in zijn eigen licentiesysteem, dat is gebaseerd op de Client Access Licences of CAL's.

Naast de conventionele toegangslicenties voor een Windows Server zijn ook Device of User CAL's nodig voor de Remote Desktop Services om ook lokaal onafhankelijke - remote - toegang te hebben tot de Windows Server via het web. Het RDS CAL-systeem biedt serverbeheerders niet alleen een gedifferentieerd beheer van toegangsrechten, maar het betekent ook extra veiligheid, aangezien buitenlandse gebruikers of niet-geregistreerde eindapparaten zonder deze toegangslicentie (RDS Device CAL) geen toegang hebben tot de beschikbare serverdiensten of -gegevens.

Microsoft biedt twee verschillende soorten CAL's aan voor de Remote Desktop Services van Windows Server 2016:

 • Device CAL voor RDS: dit geeft toegangsrechten voor een specifiek eindapparaat (PC, laptop, tablet, mobiel)
 • User CAL voor RDS: hiermee krijgt een specifieke gebruiker toegangsrechten

Typische kenmerken van een Device CAL voor Remote Desktop Services 2016

De RDS Apparaat CAL is alleen geldig voor een enkel, specifiek eindapparaat dat ervoor geregistreerd is. Met de Device CAL voor Remote Desktop Services controleert elke Remote Desktop sessie zijn toegangsrechten tot de Windows server of host. Elke werknemer die de pc, laptop, enz. gebruikt die is uitgerust met de RDS Device CAL, kan gebruikmaken van de Remote Desktop Services voor Windows Server 2016. Voor laptops, tablets of andere mobiele toestellen die locatieonafhankelijk gebruikt kunnen worden, biedt de RDS Device CAL het voordeel dat de betreffende gebruiker de mogelijkheid heeft om op de bedrijfslocatie, onderweg of in het thuiskantoor gebruik te maken van de RDS.

Wanneer voor het eerst een verbinding tot stand wordt gebracht tussen de clientcomputer en het eindapparaat, wordt voor elk apparaat in de licentiemodus een tijdelijke toegangslicentie afgegeven. Wanneer een extern bureaubladsessie voor de tweede keer verbinding maakt met een server als host, wordt een permanente Device RDS CAL uitgegeven voor het apparaat - mits er een beschikbaar is via de Remote Desktop Licensing Manager.

Alle functies van RDS Device CAL's voor Windows Server 2016 op een rij

 • De Device CAL is altijd fysiek toegewezen aan een specifiek eindapparaat - in plaats van een specifieke gebruiker
 • Elke RDS Device CAL wordt bijgehouden door de respectievelijke licentieserver,
 • onafhankelijk van de registratie in de Active Directory
 • Tijdelijke RDS CAL's voor eindapparaten zijn geldig tussen 52 en 89 dagen
 • Het aantal Device CALs dat in elk geval is opgegeven, mag niet worden overschreden

Conclusie

Uit het voorgaande blijkt dat het antwoord op de vraag welk type Remote Desktops Service CAL meer voordelen biedt in een bedrijf, afhangt van het individuele geval. De beslissing voor een vorm van RDS client-toegangslicentie moet voor de aankoop worden genomen, omdat het niet mogelijk is om achteraf een Device CAL in een User CAL te veranderen of vice versa. Bij de aanschaf van een RDS Device CAL speelt het aantal medewerkers en werkplekken een rol: Zodra meerdere medewerkers een eindapparaat delen of overwegend stationair werken, dan biedt de Device CAL voor RDS het grotere voordeel.

Koop Microsoft Device CALs voor Remote Desktop Services 2016 tegen een lage prijs als een enkele licentie van Wiresoft in onze online shop

RDS Device CAL's voor Windows Server 2016 zijn nu al als enkele licentie verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop - als gebruikte software hebben ze bovendien een bijzonder gunstige prijs zonder nadelen op het gebied van bruikbaarheid.

Wat zijn gebruikte RDS Device CAL's voor Windows Server 2016?

De Device CAL's voor de Remote Desktop Services van Windows Server 2016 die in de Wiresoft Online Shop worden aangeboden zijn typische toegangslicenties, ze zijn afkomstig van een overeenkomstige volumelicentie voor eindapparaten die een bedrijf eerder heeft aangeschaft. Alle toegangslicenties voor eindtoestellen die niet nodig waren of zelfs de volledige volumelicentie werden opgekocht door Wiresoft, waarbij de volumelicentie wordt opgesplitst en in de winkel wordt aangeboden als RDS Client Access Individual Licences for Devices.

Door deze CAL's te splitsen en door te verkopen, worden ze vervolgens als gebruikte software bestempeld. Dit impliceert geen algemene slijtage van de functies van de RDS Apparaat CAL, noch een beperking van hun bruikbaarheid in termen van functies of duur.

Welke beveiliging bieden Remote Desktop Services Device CAL's voor Windows Server 2016 als gebruikte software?

Bij Wiresoft is de aankoop van gebruikte RDS CAL's niet alleen goedkoper voor klanten, maar ook veilig! Een Single User CAL voor Remote Desktop Services van Microsoft Windows Server 2016 is niet alleen beschikbaar voor een lagere prijs in vergelijking met vergelijkbare nieuwe goederen, maar biedt ook koperszekerheid met de onmiddellijke download inclusief de licentie-activering via de meegeleverde geldige volumelicentiesleutel.

RDS Device CAL's voor Windows Server 2016 die door Wiresoft worden aangeboden, zijn uitsluitend afkomstig uit licentievoorraden van bedrijven of organisaties die in de EU zijn gevestigd, wat betekent dat de EU-wetgeving van toepassing is op deze transacties. Dit betekent dat zowel de aankoop van CAL's voor RDS of andere Microsoft client-toegangslicenties als gebruikte software, als het gebruik ervan voor onze klanten, wettelijk beschermd is en dus geen schending van wettelijke bepalingen inhoudt, omdat zowel de verkoop of aankoop als het gebruik van RDS CAL's wettelijk is toegestaan, wat keer op keer duidelijk bevestigd is door verschillende rechterlijke uitspraken.

Uw voordelen met Device CAL's voor Remote Desktop Services 2016 als gebruikte software

Wiresoft's aanbod van RDS Device CAL's voor Windows Server 2016 - of andere licenties voor clienttoegang - als gebruikte software biedt onze klanten niet alleen een lager geprijsd alternatief voor vergelijkbare commercieel beschikbare aanbiedingen voor licenties voor toegang op afstand tot Windows Server-services, maar ook met een vrije keuze van het aantal benodigde CAL's.

Daarnaast biedt Wiresoft de mogelijkheid om RDS CAL's voor Windows Server 2016 evenals eerdere of nieuwere versies van overeenkomstige licenties voor Windows Server aan te schaffen in de online shop. Dit betekent dat u ook licenties voor RDS-cliënttoegang voor oudere Windows Server-versies kunt kopen en zo compatibiliteitsproblemen of de noodzaak om nieuwe hardware aan te schaffen kunt vermijden. Profiteer van het brede Wiresoft gebruikte software aanbod van verschillende versies van RDS CAL's voor Windows Server!

In de Wiresoft Software Shop vindt u apparaat- en gebruikers-CAL's voor Windows Server en andere Microsoft Server-programma's en client-toegangslicenties - altijd tegen lage prijzen als gebruikte software en met onmiddellijke download. Als u vragen hebt over RDS Device CAL's voor Windows Server 2016 of een ander Microsoft-product, kunt u contact met ons opnemen via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën