Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10584
  • DG7GMGF0F4LS
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 49,90 * € 54,90 * (9,11% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x
Systeem  SharePoint Server
CAL Standard Device CAL
Omvang van de levering Recht van gebruik
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen


Het kopen van een Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL   betekent dat je een specifiek apparaat toegang geeft tot het Sharepoint platform. Zo kan een bedrijfs-pc of zelfs een notebook door een willekeurig aantal gebruikers worden gebruikt om inhoud te delen via Sharepoint of om deze daar te doorzoeken en te bewerken. Over het algemeen zijn Device CALs handig als werknemers uitsluitend op hun eigen pc's werken of als pc's door meerdere werknemers worden gedeeld. Het aanbod hier verwijst naar de Standard editie. Als een Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL ook Enterprise functies wil kunnen gebruiken, is een extra Enterprise-CAL nodig.

Als je nog vragen hebt over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL 

Het kopen van een Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL betekent dat je een specifiek apparaat toegang geeft tot het Sharepoint platform. Zo kan een bedrijfs-pc of zelfs een notebook door een willekeurig aantal gebruikers worden gebruikt om inhoud te delen via Sharepoint of om daar te zoeken en te bewerken. In het algemeen zijn Device CALs nuttig als werknemers uitsluitend op hun eigen PC's werken of als PC's door meerdere werknemers worden gedeeld. Het aanbod hier heeft betrekking op de Standard Edition. Als een Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL ook Enterprise functies wil kunnen gebruiken, is een extra Enterprise CAL nodig.

Werk beter samen met de juiste software

Sharepoint 2019 biedt talrijke en uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden voor de medewerkers van een bedrijf. Het doel is om samen projecten en taken te beheren en uit te voeren. Hiertoe biedt Sharepoint talrijke documentbeheer- en zoekfuncties, maar ook diverse mogelijkheden voor inhoudsbeheer. Het programma werkt bijvoorbeeld als een intranetportaal en neemt de rol aan van een sociaal netwerk voor interne bedrijfsdiscussiegroepen. Gebruikers kunnen zelf instellen welke inhoud moet verschijnen op teamwebsites en blogs of wat alleen zichtbaar moet zijn voor afzonderlijke afdelingen of projectgroepen en wat zichtbaar moet zijn voor het hele bedrijf. Een MicrosoftSharepoint Server 2019 Device CAL is een variant om een bedrijfspc te verbinden met interdepartementale communicatie. 

Gemoderniseerde menu's en bedieningsmogelijkheden

De 2019 versie van Sharepoint richt zich onder andere op een duidelijkere gebruikersinterface die goed werkt op verschillende beeldschermen. Hierbij wordt rekening gehouden met het steeds mobielere computergebruik. De community software Sharepoint kan bijna net zo goed bediend worden vanaf tablets, smartphones, notebooks en desktop apparaten. Gebruikers hebben op een intuïtieve manier toegang tot veelgebruikte apps en belangrijke inhoud en kunnen snel relevante contacten bereiken. Via de Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL Kopen kunnen gebruikers van het gelicentieerde apparaat genieten van een gebruikersinterface die lijkt op SharePoint Online. Documentbibliotheken en Navigatiestructuren zijn aangepast aan die van Office 365. 

Eenvoudig communiceren en delen van documenten

Verbeteringen in SharePoint 2019 ten opzichte van de vorige versie zijn onder andere de nieuwe communicatiepagina's en de functie Teamnieuws. Om een ander bedrijfsapparaat toegang te geven tot deze, kun je een Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL rechtstreeks bij ons kopen. De huidige versie van Team Sites in Sharepoint bevat ook lijsten en bibliotheken. Daarnaast gaat het ook om geavanceerd mobiel gegevensgebruik. De zogenaamde Next Generation Sync Client (NGSC) zorgt voor betrouwbare toegang voor bevoegde personen tot bedrijfsdocumenten - altijd en overal waar internet beschikbaar is. Dit is vooral belangrijk als je van plan bent om de Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL aan te schaffen voor een laptop of tablet. 

Sharepoint-licenties voor elke behoefte

Om efficiënt te werken met Sharepoint in een bedrijf zijn meerdere licenties nodig. Bijvoorbeeld, elke server instantie heeft zijn eigen licentie nodig, maar ook elke toegang tot besturingssysteem instantie. Tot op zekere hoogte is het mogelijk vergunningen te mengen. Dit betekent: een nieuw aangeschafte 2019 toegangslicentie kan toegang krijgen tot een server waarop nog Sharepoint2016 draait. Dit is bijvoorbeeld zinvol als op de lange termijn een serverupgrade is gepland, maar op korte termijn een nieuwe medewerker of een nieuwe PC van een nieuwe licentie moet worden voorzien. Bovendien kan een willekeurig aantal gebruikers en apparaten CALs binnen een bedrijf delen. Je kunt al deze licenties bij ons kopen. 

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën