Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise SQL Server 2022 Enterprise is de meest uitgebreide nieuwe versie van het betrouwbare relationele gegevensplatform van Microsoft, dat bedrijven en organisaties alle gegevensbank- en analyse- en...
€ 9.485,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core Standard SQL Server 2022 van Microsoft is de nieuwste versie van dit betrouwbare relationele gegevensplatform dat gebruikers alle noodzakelijke gegevensbank- en analyse- en rapportagefuncties...
€ 2.475,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard Standard SQL Server 2022 van Microsoft is de nieuwste versie van dit betrouwbare relationele gegevensplatform dat gebruikers alle noodzakelijke gegevensbank- en analyse- en rapportagefuncties biedt die...
€ 620,90 *

Ontdek Microsoft SQL Server 2022: herdefiniëren van gegevensbeheer

Inleiding tot SQL Server 2022

Microsoft SQL Server 2022 is de nieuwste uitbreiding op het gevestigde databaseplatform en stelt nieuwe normen voor prestaties, beveiliging en analyses voor moderne organisaties. Dit geavanceerde RDBMS (Relational Database Management System) integreert naadloos met Azure, levert verbeterde prestaties en beschikbaarheid en verhoogt de efficiëntie van gegevensbewerkingen.

Wat is er nieuw in SQL Server 2022?

SQL Server 2022 wordt geleverd met een groot aantal nieuwe functies die het eenvoudiger maken om gegevens te verwerken en analyseren in een hybride en multi-cloud wereld.

Belangrijkste kenmerken van SQL Server 2022

Verbeterde Azure integratie

SQL Server 2022 breidt de Azure-integratie uit en zorgt voor betere synchronisatie en eenvoudiger verplaatsen van gegevens tussen servers op locatie en de cloud.

Beheerde Instance Link

Met de Managed Instance Link-functie kunnen gebruikers hun on-premises databases koppelen aan Azure SQL Managed Instance, waardoor een naadloze cloudintegratie en disaster recovery mogelijk worden.

Verbeteringen in prestaties en beschikbaarheid

SQL Server 2022 introduceert nieuwe functies gericht op het verbeteren van de beschikbaarheid en het optimaliseren van de prestaties voor kritieke werklasten.

Intelligente verwerking van query's

Met Intelligent Query Processing biedt SQL Server 2022 geavanceerde queryverwerking die de uitvoeringstijd aanzienlijk verkort.

Beveiligingsinnovaties

Gegevensbescherming en compliance zijn een prioriteit en SQL Server 2022 biedt geavanceerde beveiligingsfuncties om organisaties te helpen hun gegevens te beschermen.

Grootboektechnologie

Een van de meest opvallende innovaties is de introductie van ingebouwde grootboektechnologie, die het mogelijk maakt om de onveranderlijkheid en transparantie van gegevens binnen de database te garanderen.

SQL Server 2022 in bedrijfsgebruik

Toonaangevende gegevensanalyse

SQL Server 2022 zet nieuwe standaarden op het gebied van data-analyse, met de integratie van big data clusters waardoor organisaties inzichten kunnen halen uit elke databron.

Synapse Link

Synapse Link stelt gebruikers in staat om real-time analyses uit te voeren zonder gegevens te verplaatsen, wat een revolutie teweegbrengt in de analyse van operationele en analytische workloads.

Modernisering van toepassingen

Met SQL Server 2022 kunnen ontwikkelaars en IT-professionals applicaties moderniseren door gebruik te maken van de nieuwste tools en frameworks om innovatie te stimuleren en te reageren op veranderende bedrijfsbehoeften.

Container ondersteuning

Dankzij de verbeterde ondersteuning voor containers kan SQL Server 2022 in verschillende omgevingen draaien, van laptops voor ontwikkelaars tot grote Kubernetes-clusters.

Microsoft SQL Server 2022 biedt een platform dat klaar is voor de toekomst van gegevensbeheer. Door baanbrekende technologieën te introduceren en bestaande mogelijkheden te verbeteren, is het de ideale oplossing voor organisaties die hun gegevensbeheer willen moderniseren en de basis willen leggen voor toekomstige groei. Deze categorietekst geeft je een uitgebreid overzicht van wat SQL Server 2022 voor jouw organisatie kan betekenen.

Categorieën