Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10006
 • 021-10257
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 32,90 * € 35,90 * (8,36% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


De MS Office Suite 2013 Standard  biedt met zijn verscheidenheid aan beproefde programma's en efficiënte functies alles wat een moderne kantoorsoftware nodig heeft om de typische taken te vervullen die zich voordoen bij de organisatie en het beheer van taken en projecten in het moderne dagelijkse bedrijfsleven. De vele intuïtief bruikbare tools ondersteunen gebruikers op alle gebieden: van communicatie tot het maken van tekstdocumenten en spreadsheets bij het verwerken van omvangrijke gegevens tot het spontaan vastleggen van ideeën en notities die direct gebruikt kunnen worden voor levendige presentaties.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"

Microsoft Office 2013 Standard - de editie voor zakelijk en thuisgebruik

De MS Office 2013 Standard biedt met zijn brede scala aan bewezen programma's en efficiënte functies alles wat een moderne kantoorsoftware moet hebben om de typische taken te vervullen die zich voordoen in de moderne dagelijkse praktijk van het organiseren en beheren van taken en projecten. De talrijke intuïtief bruikbare tools ondersteunen de gebruikers op alle gebieden: van communicatie tot het maken van tekstdocumenten en spreadsheets bij het verwerken van uitgebreide gegevens tot het spontaan vastleggen van ideeën en notities die onmiddellijk kunnen worden gebruikt voor levendige presentaties.

Veel functies kunnen ook aanraakgevoelig worden gebruikt op apparaten zoals tablets en smartphones via de vingerinvoermodus, waaronder een bijzonder duidelijke weergave van knoppen en commando's op het aanraakgevoelige oppervlak.

Microsoft Office 2013 Standard is nog steeds een van de Office die het meest gebruikt wordt op een desktop PC; een van de redenen hiervoor is de compatibiliteit met Windows 7, zodat alle programma's die het bevat zonder problemen gebruikt kunnen worden op oudere computers. Dit maakt deze Office bijzonder aantrekkelijk voor particuliere gebruikers, maar ook voor zelfstandigen en kleinere bedrijven. Daarnaast biedt Office 2013 Standard ook de mogelijkheid om gegevens en documenten op te slaan op Microsoft SkyDrive, zodat ze beschikbaar zijn in de cloud en ook kunnen worden gedeeld via SharePoint en gezamenlijk kunnen worden bewerkt door meerdere gebruikers tegelijk. Daarnaast breidt de aansluiting van Outlook op Facebook en andere social media kanalen de mogelijkheden voor het delen van informatie uit.

De Office 2013 Standard is verkrijgbaar bij Wiresoft als aankoopversie voor individuele gebruikers. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste functies en uitbreidingen van de bijgeleverde Office 2013 softwareprogramma's.

Alle belangrijke nieuwe functies in Word for Office 2013

Het meest opvallende nieuwe kenmerk van Word 2013 is de nieuwe leeswijze, die een veel betere leeservaring biedt, met name bij langere tekstdocumenten. Met name de automatische kolomsplitsing maakt een sterkere focus op belangrijke inhoud mogelijk en verhoogt zo de concentratie tijdens het lezen.

De verbeterde samenwerking met PDF-documenten en de duidelijke selectie van alle formaatsjablonen is ook bijzonder praktisch. Met name de volgende nieuwe functionaliteiten moeten worden vermeld:

Algemene functies in Word 2013

 • Bij het opstarten van Word worden alle laatst gebruikte documenten in een overzichtelijke lijst in een kolom aan de linkerkant weergegeven.
 • Het tabblad "Ontwerp" (lay-out) biedt een overzicht van alle beschikbare formaatsjablonen, die ook kunnen worden aangepast aan persoonlijke wensen.
 • De nieuwe bewerkingsweergave "Simple Markup" markeert correcties met een discrete lijn aan de rand van de tekst.
 • PDF-documenten kunnen direct in Word 2013 worden geopend, alle inhoud inclusief afbeeldingen zijn dan beschikbaar voor verdere bewerking. Tot slot kan dit Word-bestand weer in PDF-formaat worden opgeslagen.
 • Als een tekstdocument, dat met een oudere versie van Word is gemaakt, in Word 2013 wordt geopend, geeft het programma dit weer in de zogenaamde compatibiliteitsmodus. De nieuwe Word-functies zijn niet beschikbaar, zodat het document na het bewerken en opslaan opnieuw bewerkt kan worden met de oudere versie van Word.

Real-time layout in Word 2013

 • Zodra een afbeelding of iets dergelijks in een Word-document is ingevoegd, geeft Word de bijbehorende opmaakopties als pictogrammen weer, die met een klik onmiddellijk kunnen worden overgenomen. Er zijn nu verschillende instelmogelijkheden om de weergave en positie van afbeeldingen en grafieken en de tekststroom nauwkeurig aan te passen.
 • De Uitlijningsassistent (Uitlijningsgidsen) maakt het gemakkelijker om foto's of tabellen in de tekst te verplaatsen en nauwkeurig te rangschikken met behulp van uitlijningsregels.
 • De live-indeling toont het betreffende resultaat als een real-time voorbeeld.

Betere leeswijze in Word 2013

 • Word-documenten kunnen in kolommen op het scherm worden weergegeven om ze makkelijker leesbaar te maken. Met behulp van de pijlsymbolen kunt u door de tekst scrollen zoals in een boek.
 • Wanneer er aan meerdere Word-documenten tegelijk wordt gewerkt, kunnen deze in tabbladen als tabbladen worden weergegeven.
 • Koppen kunnen in het linkergedeelte van de pagina worden weergegeven voor een betere navigatie; door erop te klikken springt u naar de betreffende tekstpassage.
 • Om een zo neutraal mogelijke tekstweergave te bereiken, kunnen alle bewerkingstools worden verborgen.
 • De tabellen, afbeeldingen etc. in een Word-Doc worden per object ingezoomd. De tabellen, afbeeldingen, enz. in een Word-document kunnen worden vergroot om het hele scherm te vullen en ook weer verkleind - u hoeft alleen maar te dubbelklikken op het betreffende tekstelement.

Excel 2013: De belangrijkste nieuwe functies

De beproefde spreadsheetsoftware heeft ook enkele nieuwe tools in Office 2013 Standard die gebruikers ondersteunen, vooral bij het bewerken van grote hoeveelheden gegevens. Het programma herkent bijvoorbeeld patronen bij het bewerken van datavolumes en voegt daar automatisch aan toe. Verschillende werkmappen kunnen elk in een apart venster worden weergegeven, wat het gemakkelijker maakt om aan meerdere Excel-documenten tegelijk te werken, enz:

 • De nieuwe flashvoorbeeldfunctie herkent automatisch waar u op dat moment mee bezig bent, omdat hij het onderliggende gegevenspatroon herkent en vervolgens de betreffende invoer direct en betrouwbaar afrondt. Vergeleken met eerdere auto-completion functies, vult de flash-preview niet alleen het huidige veld, maar ook een hele kolom. Als de suggesties niet gewenst zijn, is het voldoende om ze gewoon te overschrijven.
 • De gegevens kunnen in een paar klikken worden geformatteerd met de snelle analyse. Wanneer een dataset wordt geselecteerd, verschijnt rechtsonder een snelkeuzemenu, waarmee bekende functies zoals voorwaardelijke opmaak direct kunnen worden ingesteld. Met een muisklik kan de individuele opmaak in de preview worden weergegeven en met één klik worden toegepast.
 • In tegenstelling tot de vorige quick selection voor grafieken, doet Excel in de 2013-versie expliciete aanbevelingen over welke grafiek het best past bij een geselecteerde dataset. Deze kunnen ook direct gemakkelijk worden bewerkt.
 • Gegevens in Excel en andere spreadsheets kunnen worden gefilterd op basis van verschillende criteria. De eenvoudig in te stellen dataschijfjes tonen het op dat moment gebruikte filter, zodat altijd duidelijk is welke gegevens worden bekeken.

PowerPoint 2013: De belangrijkste nieuwe functies

Microsoft PowerPoint 2013 bevat onder andere een aantal nieuwe ontwerpen en animaties om de mogelijkheden voor presentaties uit te breiden. De extra breedbeeldontwerpen nemen dit zelfs letterlijk... Daarnaast biedt de nieuwe PowerPoint een sprekersvisie, die de spreker zijn aantekeningen laat zien, en het publiek natuurlijk alleen de dia's:

 • Het nieuwe Standard in PowerPoint 2013 is 16:9, wat uiteraard terug te draaien is naar het vorige formaat.
 • Twee PowerPoint-bestanden kunnen eenvoudig worden samengevoegd tot één document, inclusief herzieningen.
 • Aan de rand van een presentatie kunnen opmerkingen worden toegevoegd en de respectievelijke personen inclusief contactgegevens worden ook weergegeven.
 • Bovendien is het nu heel eenvoudig om PowerPoint-presentaties als video's te publiceren en in sociale-mediakanalen te plaatsen. Andere mediaformaten worden nu ondersteund, zoals MP4 en MOV, evenals hoge-resolutie content en geïntegreerde codecs.

Vooruitzichten 2013: De belangrijkste veranderingen

De nieuwe Outlook 2013 is het duidelijkst te zien bij het openen van het programma: Vergeleken met de vorige versie lijkt de nieuwe desktopinterface veel duidelijker. Zo bevindt de navigatiebalk, die wordt gebruikt om te schakelen tussen e-mails, contactpersonen en agenda, zich nu onderin het scherm. Dit creëert meer ruimte voor alle andere inhoud. Outlook 2013 heeft ook nieuwe functies op andere gebieden:

 • Door de integratie van sociale netwerken zoals Facebook of Xing kunnen gebruikers nu altijd de activiteiten van collega's en vrienden in de gaten houden.
 • De contactgegevens van de netwerken kunnen ook rechtstreeks naar de Outlook-contactlijst worden overgebracht.
 • De integratie van Skype in Outlook 2013 maakt het mogelijk om direct in het programma te bellen.
 • De Exchange ActiveSync functie synchroniseert nu contacten en kalenders, zodat de Exchange server in de meeste gevallen niet meer nodig is.
 • Met behulp van de Peeks-functie kan belangrijke informatie duidelijk worden opgehaald. Om dit te doen, beweegt u de muis over Agenda, Personen of Taken om een venster te openen dat de belangrijkste informatie weergeeft.

OneNote 2013: De belangrijkste innovaties

De nieuwe Touch app maakt OneNote nog praktischer. Hiermee kunt u aantekeningen maken en invoegen in een document zonder gebruik te maken van een muis of toetsenbord. De handgeschreven vermeldingen worden netjes omgezet in gedrukte tekst.

 • Nieuwe opmaakopties in de verbeterde tabelfunctie helpen om de inhoud nog duidelijker te organiseren.
 • Door de profielgegevens van andere gebruikers te integreren, kunnen annotaties direct met hen worden gedeeld.
 • Met de functie "Send to OneNote" kunnen nu ook documenten of webpagina's in het notitieboekje worden ingevoegd.

Systeemvereisten voor Microsoft Office 2013

De Office 2013-software kan worden gedownload in twee versies: 32-bits en 64-bits. Individuele hardwarevereisten - zoals geheugenvereisten - kunnen daarom verschillen. De volgende minimumeisen moeten in acht worden genomen:

 • Besturingssystemen: Windows 7 tot en met Windows 10, Windows Server 2008 tot en met 2012 R2
 • Processor: min. 1 GHz
 • RAM: 1 GB (32 bit) of 2 GB 64 bit)
 • Harde schijf: 3 GB
 • Beeldresolutie: min. 1.024 x 576, grafische kaart met directe X10-versnelling

Koop MS Office 2013 Standard goedkoop bij Wiresoft

In de Wiresoft software shop vindt u de Standard van de Office 2013 versie - deze bevat de volgende programma's:

 • Word 2013 - maak zakelijke en privé documenten geconcentreerd te lezen
 • Excel 2013 - gegevens evalueren met krachtige analysetools
 • PowerPoint 2013 - maak zinvolle presentaties
 • Outlook 2013 - E-mails, contactpersonen en afspraken beheren
 • OneNote 2013 - Maak, digitaliseer en deel notities met de hand

Wanneer u de Standard van Office 2013 als single-user licentie aanschaft, profiteert u van deze voordelen naast de fantastische prijs van gebruikte software van Wiresoft:

 • De Microsoft Office 2013 Standard is bij Wiresoft uitsluitend verkrijgbaar als single user software.
 • Deze softwarelicentie maakt meestal deel uit van een grotere volumelicentie van een bedrijf, daarom maakt Wiresoft het zo betaalbaar!
 • Bij verkoop aan Wiresoft werd de Office - indien gebruikt - op de vorige computer gedeïnstalleerd, zodat de licentie weer 100% gratis en bruikbaar is.
 • Elke gebruikte software is ook door Wiresoft getest om er zeker van te zijn dat deze zonder problemen weer gebruikt kan worden.
 • Als serieuze softwaredealer biedt Wiresoft geen testversies voor aankoop aan die voor een beperkte periode geldig zijn of die een beperkte functionaliteit hebben.
 • Bij elke aankoop van een licentie in de Wiresoft Shop kunt u er zeker van zijn dat u een origineel Microsoft-product koopt, waarvan de verkoop plaatsvindt in overeenstemming met de wettelijke voorschriften, zodat Wiresoft of u zich niet in een juridisch grijs gebied bevindt.

Voor alle vragen over de aanschaf van licenties voor Microsoft Office 2013 Standard of andere Microsoft Office kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of hier in de chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën