Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OUTLOOK 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2013

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10038
 • 543-06057
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 21,90 * € 22,90 * (4,37% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibel


Het dagelijkse beheer van e-mails, privé- en Business-contacten, en de organisatie van belangrijke afspraken en taken - met Outlook 2013, het beproefde Microsoft Office -programma, kunnen al deze taken, die tot de typische gebieden van het moderne zakenleven behoren, efficiënt worden beheerd.  De intuïtief te bedienen en bijzonder gebruiksvriendelijke Desktop-weergave van Outlook 2013 biedt alle voorwaarden voor een productieve werkervaring, die wordt aangevuld met een veelheid aan praktische functies en zowel professionals als onervaren gebruikers optimaal ondersteunt bij het snel en eenvoudig afronden van alle taken. Zo kunnen virtuele mappen worden ingesteld om naar specifieke inhoud te zoeken en meer dan alleen e-mailverkeer te filteren.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OUTLOOK 2013"

Microsoft Outlook 2013 - de beproefde Office-software voor uitgebreide communicatie op kantoor en in het dagelijks leven - als stand-alone programma

Het dagelijkse beheer van e-mails, privé- en zakelijke contacten, evenals de organisatie van belangrijke afspraken en taken - met Outlook 2013, het beproefde Microsoft Office programma, kunnen al deze taken efficiënt worden beheerd, die behoren tot de typische gebieden van het moderne zakelijke leven.

De intuïtieve en bijzonder gebruiksvriendelijke desktopweergave van Outlook 2013 biedt alle voorwaarden voor een productieve werkervaring, die wordt aangevuld met een groot aantal praktische functies en zowel professionals als onervaren gebruikers optimaal ondersteunt bij het snel en eenvoudig uitvoeren van alle taken. Zo kunnen bijvoorbeeld virtuele mappen worden ingesteld om naar specifieke inhoud te zoeken en meer dan alleen e-mailverkeer te filteren.

In tegenstelling tot de vorige versie biedtOutlook 2013 een veel duidelijkere interface. Wat vooral opvalt: de navigatiebalk voor e-mails, contactpersonen en agenda's is verplaatst naar de onderrand van het venster, waardoor er meer ruimte is voor andere inhoud. Niettemin zijn alle typische functies voor het afhandelen van e-mailverkeer en van taken, contactpersonen en agenda-items er nog steeds direct beschikbaar.

Dankzij de optimalisering van de aanraakfuncties in Outlook 2013 kan de software nu ook comfortabel worden gebruikt op verschillende apparaten zoals tablets en smartphones.

Outlook 2013 is een vast onderdeel van de MS Office edities en daarom niet afzonderlijk verkrijgbaar (of alleen via abonnement). Met het aanbod van Wiresoft om Outlook 2013 als een stand-alone programma te kopen, hebben gebruikers die geen versie vanOffice 2013 geïnstalleerd hebben ook de mogelijkheid om deze communicatiesoftware op hun pc te gebruiken.

De Outlook 2013-versie biedt het voordeel dat dit programma ook draait onder oudere Microsoft-besturingssystemen vanaf Windows 7. Dit is een groot voordeel, vooral voor gebruikers die het huidige besturingssysteem niet hebben of er op willen overschakelen.

In de Wiresoft-onlineshop vindt u de 2013-versie van MS Outlook en de nieuwste en andere versies van de software tegen een redelijke prijs voor aankoop als licentie voor één gebruiker, net als de andere Office-programma's. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste functies en kenmerken in Outlook 2013.

Presentatie van de belangrijkste functies in Outlook 2013

De moderne werkdag omvat een verscheidenheid van taken die samen een uitgebreide, succesvolle communicatie met zakenpartners vormen: Dit omvat niet alleen het verzenden en archiveren van e-mails, maar ook het organiseren en coördineren van taken, projecten en contacten. Outlook 2013 bundelt al deze functies, die elk nodig zijn voor dit doel.

De toegangsbalk is het commandocentrum van de Outlook-interface, onderaan. Hier kunnen gebruikers met één klik schakelen tussen alle belangrijke functies van Outlook: van e-mail naar agenda, mensen of taken. De toegangsbalk wordt aangevuld met de standaardtabbladen, die afhankelijk van het taakgebied een passende selectie van gereedschappen en opties bieden om de taak uit te voeren. De volgorde en de selectie alsmede het aantal knoppen (pictogrammen) van de toegangsbalk kunnen naar wens worden aangepast.

De berichtenlijst bevat ook een aantal commando's voor vaak gebruikte acties: Zo kunnen berichten met één klik worden gemarkeerd als belangrijk, gelezen of ongelezen, of zelfs verwijderd.

Bovendien vergemakkelijken bijvoorbeeld de volgende functies en hulpmiddelen het gebruik van Outlook 2013:

 • E-mailberichten kunnen worden voorzien van een digitale handtekening, die dan automatisch aan het eind van elke e-mail verschijnt. Hiervoor zijn vele opties beschikbaar: naast de conventionele tekst met het adres en een portret van de afzender, kan het elektronische visitekaartje van de afzender, een bedrijfslogo of zelfs een afbeelding van de handgeschreven handtekening worden weergegeven.
 • Herinneringen worden als pop-upvenster weergegeven, zodat een belangrijke afspraak nooit over het hoofd wordt gezien. Niet alleen agenda-items, maar ook contactpersonen en e-mailberichten kunnen in Outlook als herinneringen worden ingesteld.
 • Het beheer van taken of takenlijsten in Outlook 2013 maakt het mogelijk om verschillende lijsten te combineren, ze als herinneringen weer te geven en ook hun status bij te houden.
 • Website mailboxen maken gecentraliseerd beheer van e-mails en projecten mogelijk: Door Outlook, Exchange en SharePoint met elkaar te verbinden, krijgen alle leden van een team toegang tot agenda's, taken en projectmappen, die op  dus van overal kunnen worden beheerd.
 • Zoeken naar specifieke items, zoals contactpersonen, taken en andere inhoud, is nu heel eenvoudig in Outlook 2013 door een virtuele zoekmap in te stellen: bij het starten van een zoekopdracht worden alle e-mails of items doorzocht volgens een specifiek criterium, en de gefilterde zoekresultaten worden vervolgens gezamenlijk weergegeven in deze virtuele map. Het is nu bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen te zoeken naar alle ongelezen e-mails in alle mappen van een Outlook-mailbox.

De volgende intelligente functies vereenvoudigen ook veel vaak voorkomende taken door middel van duidelijke displays en automatische functies:

 • Sneller overzicht van e-mailverkeer: de inbox kan zo worden ingesteld dat de eerste drie regels tekst van een inkomende e-mail worden weergegeven, in plaats van alleen de eerste paar woorden zoals voorheen. Dit betekent dat ontvangers niet elke e-mail hoeven te openen om te weten wat erin staat, maar een snelle blik kunnen werpen op wat erin staat.
 • Een e-mail beantwoorden gaat nog sneller als er een opmerking in is opgenomen. Met één klik kan het antwoord direct in de leesruimte worden ingevoerd. Via Lync is het ook mogelijk om onmiddellijk met de afzender te praten in een chat in real time.
 • In de hectiek van het dagelijkse kantoorleven gebeurt het al gauw dat u de ontvanger een PDF of een andere bijlage wilt sturen - wat de eigenlijke reden van het bericht is, maar vergeet die in de e-mail op te nemen. Met een pop-up waarschuwing herinnert Outlook u eraan wanneer er een in de tekst wordt genoemd maar per ongeluk niet is bijgevoegd.
 • De "Mensenkaart" (ook wel: "People") functie die al geïntegreerd was in Windows Phone is nu ook beschikbaar in Outlook 2013. Het verzamelt automatisch alle relevante elementen voor een bepaald contact, zoals e-mailadres en telefoonnummers, maar ook informatie over de betrokken bedrijven en berichten in sociale netwerken zoals Facebook en Twitter, en voegt deze overzichtelijk samen. De Mensen-kaart kan in Outlook worden gebruikt om afspraken te coördineren, e-mails te versturen of een persoon direct van daaruit te bellen.
 • De kalenderweergave bevat nu ook een lokale weersvoorspelling, als het weer misschien een rol speelt bij het plannen van bepaalde afspraken, bv. voor evenementen buitenshuis.
 • Outlook 2013 bevat al ondersteuning voor Exchange ActiveSync, dus een speciale connector add-in is niet langer nodig om verbinding te maken met outlook.com (hotmail.com). Het is ook mogelijk om inhoud in Outlook op de desktop te synchroniseren met die in outlook.com.
 • De nieuwe functie MeetingNotes biedt ook de mogelijkheid om onmiddellijk een notitie in OneNote te maken van een afspraak in de Outlook-agenda. De notitie zal automatisch de datum, het tijdstip en het aantal genodigden bevatten, net als de Outlook-agenda.
 • Als u Outlook voor iOS of Outlook voor Android gebruikt, worden concepten van e-mails ook automatisch gesynchroniseerd met het mobiele apparaat, zodat deze berichten onderweg beschikbaar zijn.

Systeemvereisten voor Microsoft Outlook 2013

Het Office-Programma Outlook 2013 wordt door Microsoft in de versies 32-bit en 64-bit ter download aangeboden. De 32-bits versie van Outlook 2013 wordt ondersteund door de Windows-Besturingssystemen Windows 7 , Windows 8  en Windows 8.1.

Naast de eerder genoemde besturingssystemen wordt de 64-bits versie van Outlook 2013 ook ondersteund door Windows Server 2008 R2 en Windows Server 2012.

Afhankelijk van de bitversie zijn er ook extra hardwarevereisten voor werkruimte en hardeschijfruimte. De volgende minimumvereisten moeten bij de installatie in acht worden genomen:

 • Besturingssystemen: min. Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012
 • Processor: min. 1 GHz of sneller - x86- of x64-bit processor
 • Geheugen (RAM): ten minste 1 GB (32-bit); 2 GB (64-bit)
 • Harde schijf: ten minste 3 GB
 • Scherm: Minimale resolutie 1.024 x 576 pixels
 • Grafische kaart met DirectX10
 • Multi-touch functionaliteit is geoptimaliseerd voor Windows 8

Koop Microsoft Outlook 2013 afzonderlijk bij Wiresoft voor een lage prijs

MS Outlook 2013 is een typisch onderdeel van de gebruikelijke MS Office edities 2013 en daarom niet afzonderlijk verkrijgbaar in de gebruikelijke handel, maar alleen samen met een Office pakket of als betaalde abonnementsversie. In de Wiresoft-onlineshop kan het programma Outlook 2013 ook afzonderlijk worden gekocht - als koopversie, zonder verplichtingen tot een abonnement met frequente software-updates; bij aankoop via Wiresoft,  worden alleen de eenmalige kosten gemaakt. In dit geval koopt u de gebruikelijke volledige versie van het programma, met identieke functionaliteit als de softwarecomponent die is inbegrepen in Office 2013, het enige verschil is dat deze Outlook 2013 een eenmalige licentie is, die uitsluitend door uzelf wordt gebruikt.

Veilig software kopen bij Wiresoft: Outlook 2013 of een ander Office programma kopen bij Wiresoft is goedkoop, handig en veilig: omdat deze Outlook 2013 software een single-user licentie is, die deel uitmaakte van een grotere volumelicentie, die meestal alleen door grotere bedrijven wordt gekocht en gebruikt. Elk bedrijf verwerft bij aankoop het recht om overtollige softwarelicenties - bijvoorbeeld aan Wiresoft - te verkopen. Het doet er niet toe of deze al dan niet zijn gebruikt, of dat zij zijn vervangen door een nieuwere programmaversie of niet langer worden ondersteund als gevolg van een algemene aanpassing van de hardware of een update van het besturingssysteem. Door de verkoop werd de volumelicentie ontbonden en omgezet in individuele licenties - deze worden dan gebruikte software genoemd. De splitsing heeft echter geen invloed op de functionaliteit ervan. Bovendien is de software niet aan slijtage onderhevig. Wiresoft verkoopt daarom alleen volledige programmaversies van Outlook 2013 en andere versies of Microsoft-programma's die identiek zijn aan de originele versies die verkrijgbaar zijn bij Microsoft en ook afkomstig zijn van legale bronnen.

Wanneer u Outlook 2013 als gebruikte software bij Wiresoft koopt, loopt u dus geen enkel juridisch risico, aangezien de handel in gebruikte software bij wet uitdrukkelijk is toegestaan.

Deze Outlook 2013 software kan door u onmiddellijk na het voltooide aankoopproces en de download op uw PC worden geïnstalleerd en geactiveerd met de meegeleverde volumelicentiesleutel -Multi-Activation-Key (MAK) - en onmiddellijk worden gebruikt zonder enige tijdsbeperking of andere beperking.

De software-aankoop van Microsoft-programma's via Wiresoft is een economisch voordelige oplossing voor onze klanten om deze meestal dure of individueel normaal niet verkrijgbare programma's zelf te kunnen gebruiken. Niet alleen freelancers en particuliere gebruikers, maar ook KMO's profiteren van ons voordelige software-aanbod, omdat ze niet alleen alle voordelen van Outlook 2013 krijgen, maar ook geld besparen op de aanschaf!

De Wiresoft Software Shop heeft vele andere Office programma's beschikbaar voor aankoop, naast de huidige en oudere versies van Outlook 2013, evenals andere Microsoft programma's. Als u vragen hebt over MS Outlook 2013 of een ander Microsoft-programma, neem dan gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën