Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT POWERPOINT 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2016

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10126
 • 079-06643
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 42,90 * € 46,90 * (8,53% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibel


Microsoft PowerPoint is het veelzijdige softwareprogramma om overtuigende presentaties en lezingen te ontwerpen en informatie helder te presenteren. De 2016-versie van PowerPoint vertegenwoordigt een nieuwe mijlpaal in de bewezen Office software voor het succesvol communiceren van inhoud naar anderen op Business, en op school en universiteit . PowerPoint 2016 ondersteunt zowel professionals als beginners met veel intuïtief bruikbare hulpmiddelen om helder vormgegeven dia's te maken en zo onderwerpen in een levendige lezing over te brengen. De gebruiksvriendelijke interface van Microsoft PowerPoint 2016 maakt het gemakkelijk om met het programma aan de slag te gaan, en er is een grote keuze aan gestandaardiseerde sjablonen en afbeeldingen en programma's beschikbaar om elke presentatie een individuele uitstraling te geven. 

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT POWERPOINT 2016"

Microsoft PowerPoint 2016 als een Office

Microsoft PowerPoint is het veelzijdige softwareprogramma om overtuigende presentaties en toespraken te ontwerpen en tegelijkertijd informatie op een heldere en levendige manier te presenteren. De PowerPoint 2016-versie is een verdere mijlpaal van de beproefde Office, die zowel in het bedrijfsleven als op school en op de universiteit kan worden gebruikt.

met succes inhoud te communiceren met andere mensen. PowerPoint 2016 ondersteunt zowel professionals als beginners met veel intuïtief bruikbare tools om duidelijk geordende dia's te maken en zo onderwerpen in een levendige presentatie over te brengen.

De gebruiksvriendelijke interface van Microsoft PowerPoint 2016 maakt een ongecompliceerde introductie van het programma mogelijk. Een grote selectie van gestandaardiseerde sjablonen en afbeeldingen en programma's zijn beschikbaar om elke presentatie een individuele uitstraling te geven. Dankzij het aanraakgevoelige gebruik kan PowerPoint 2016 ook op tablets worden gebruikt; naast het gebruik van de digitale pen kunnen sommige tools ook met de vinger worden bediend.

Omdat de 2016-versie van PowerPoint nog steeds onder Windows 7 draait, zullen vooral de kopers die dit besturingssysteem willen blijven gebruiken er baat bij hebben. Gebruikers die ook gebruik maken van Microsoft OneDrive kunnen via de clouddiensten ook gebruik maken van PowerPoint 2016 voor een efficiënte samenwerking in teamverband.

Het programma PowerPoint 2016 is bij Wiresoft niet alleen als vast onderdeel van de bijbehorende Office verkrijgbaar, maar u kunt het ook apart kopen!

Naast deze PowerPoint 2016 software vindt u in de Wiresoft online shop ook oudere en nieuwere versies als single user versie tegen een bijzonder gunstige prijs, zonder abonnement dat u verplicht bent tot software-updates. Het volgende overzicht bevat alle interessante functies in PowerPoint 2016.

Overzicht van de belangrijkste PowerPoint-functies en -functies van versie 2016

De PowerPoint 2016-versie bevat vele optimalisaties en verbeteringen van functies uit de vorige versie, evenals nieuwe tools en afbeeldingen, die nog meer mogelijkheden bieden bij het maken van presentaties, maar die het ook makkelijker maken om samen te werken aan een document.

Nieuwe 2016 PowerPoint-functies

De nieuwe Outlook-functies verbeteren onder andere het tijdmanagement bij het presenteren en

een praktische manier bieden om de inhoud te benadrukken:

 • PowerPoint Designer: Als een nieuw ontwerpidee voor een presentatie ontbreekt, doet de geïntegreerde PowerPoint Designer na het invoegen van een afbeelding of afbeelding in een presentatie verschillende suggesties. Deze kunnen direct worden overgenomen met een klik.
 • PowerPoint Morph: Met de nieuwe Morph-functie kunt u interessante geanimeerde overgangen maken tussen de afzonderlijke presentatie-slides. Voorwaarde hiervoor is dat het te bewerken element door middel van morphing op twee opeenvolgende dia's staat. Dit kunnen afbeeldingen, grafieken en zelfs 3D-vormen zijn, maar ook woorden of hele teksten.
 • Het accentueren van details met het penseelgereedschap: Om tijdens een presentatie spontaan afzonderlijke elementen zoals grafieken of woorden op een dia te accentueren, kan de presentator gebruik maken van het in PowerPoint geïntegreerde penseelgereedschap. Deze tool is een visueel interessant alternatief voor de laserpointer of een stok om de aandacht van het publiek te vestigen op belangrijke details. Het hele proces vindt alleen plaats in de presentatiemodus, zodat het PowerPoint-document zelf ongewijzigd blijft.
 • Timetracking: Vooral bij langere presentaties kan het een probleem zijn om het gegeven tijdsbestek efficiënt te gebruiken, bijvoorbeeld als vragen van het publiek het concept beïnvloeden. Dit is waar de timetracking tool helpt om een betere grip te krijgen op het tijdsmanagement: Het toont de presentator de tijd tijdens de presentatie, zodat hij/zij daarop kan reageren en aanpassingen kan doen, bijvoorbeeld in geval van vertraging.
 • Deelfunctie: Dankzij het handigere ontwerp van de deelfunctie kunnen presentaties nu gemakkelijker en sneller worden gepubliceerd via social media-kanalen zoals Facebook en andere.
 • Gebruik de presentatieservice: Gebruikers van een Microsoft-account kunnen deze dienst gebruiken om andere collega's en partners in staat te stellen een presentatie te volgen via een browser. De toewijzing van rechten kan voor elke PowerPoint-presentatie individueel worden gedefinieerd.

Gebruik van nieuwe Office in PowerPoint 2016

Als een typisch Office bevat PowerPoint 2016 ook een hele reeks algemene nieuwe functies die de software over het algemeen gemakkelijker en eenvoudiger te gebruiken maken. De gebruikers worden met name ondersteund door de volgende functies en hulpmiddelen:

 • Integratie van OneDrive: Door de algemene integratie van Microsoft's OneDrive in Office 2016 kunnen gebruikers ook toegang krijgen tot PowerPoint-documenten, waar dan ook en vanaf elk apparaat, door ze vooraf op te slaan in OneDrive.
 • Eenvoudig delen van PowerPoint-bestanden: PowerPoint-documenten kunnen nog makkelijker worden gedeeld met andere gebruikers. Door te klikken op de knop "Delen" in de menubalk wordt het bijbehorende menu geopend, dat verschillende opties bevat voor het toekennen van individuele rechten (lezen, bewerken, delen, etc.) per geadresseerde.
 • "Jij wenst" (Vertel het me) gereedschap: Het PowerPoint 2016-lint bevat nu een handige "Tell Me" ("You Wish") wizard om gebruikers te helpen bij het vinden van de juiste functies voor een bepaalde taak. Het is te herkennen aan het icoontje in de vorm van een gloeilamp. Het enige wat gebruikers hoeven te doen is de functie die ze zoeken of wat ze willen doen in het veld ernaast in te voeren, en "Tell Me" laat ze zien hoe ze het moeten doen of waar de juiste functie zich bevindt.
 • Assistent Insights: Deze tool - bekend als "intelligente lookup" - stelt een gebruiker in staat om aanvullende informatie of uitleg te verkrijgen voor een term of tekst in een presentatie direct in PowerPoint 2016 zonder dat hij naar het internet hoeft te gaan om de bijbehorende zoekresultaten te verkrijgen. Markeer eenvoudigweg de relevante locatie met de muis en de op Bing gebaseerde Intelligent Search wordt geactiveerd en geeft de zoekresultaten weer aan de zijkant van het PowerPoint-venster.
 • Tool "Versiegeschiedenis": Deze tool maakt het samenwerken aan een PowerPoint-document nog eenvoudiger. Vooral als er meerdere gebruikers tegelijkertijd aan een presentatie werken, raakt men snel uit het oog welke veranderingen door welke deelnemer zijn aangebracht, en ook wanneer dit is gebeurd. De "Versiegeschiedenis" biedt een versiegeschiedenis voor elk PowerPoint-document; deze geeft oudere bewerkingsstatussen weer, die ook weer beschikbaar zijn voor verdere bewerking.
 • Data Loss Protection (DLP): Bij gebruik van SharePoint Online en OneDrive for Business kunnen gebruikers de DLP-functie ook gebruiken voor PowerPoint-documenten. Data Loss Protection helpt beheerders om centraal beleid te maken en te beheren voor het maken en vervolgens goedkeuren van presentaties, zodat kritieke of gevoelige gegevens in de presentaties niet naar onbevoegde partijen kunnen worden gelekt. Zodra de DLP-tool een potentieel risico detecteert, wordt een waarschuwing aan de eindgebruiker getoond.

Nieuwe diagramtypen beschikbaar in PowerPoint 2016

Met de in Office 2016 geïntegreerde grafiektypen histogram, boxchart, TreeMap, waterval, sunburst en Pareto (staafdiagram) hebben gebruikers ook nieuwe informatieve grafiektypen beschikbaar voor PowerPoint-presentaties, die met name geschikt zijn voor het duidelijk visualiseren van economische en statistische en hiërarchisch gestructureerde gegevens voor andere deelnemers.

 • Waterval: Dit type staafdiagram kan veranderingen van een beginwaarde goed weergeven door middel van verschillende positieve en negatieve waarden.
 • Histogram: Dit type is geschikt voor het weergeven van een frequentieverdeling van bepaalde klassen.
 • Pareto: Het Pareto-diagram is een uitgebreide vorm van een histogram dat absolute waarden visualiseert in de vorm van kolommen ten opzichte van relatieve, procentuele aandelen.
 • boomkaart: Dit is een tegeldiagram om de verhoudingen in een hiërarchische structuur weer te geven.
 • Sunburst: Deze uitgebreide vorm van een ringgrafiek geeft hiërarchisch geordende gegevens weer in de vorm van concentrische ringen. Door de verdelingen op de afzonderlijke ringen dienovereenkomstig te regelen, kunnen bepaalde relaties tussen deze niveaus worden weergegeven.
 • Doosgrafiek: Dit type diagram, dat ook wel Boxplot of Box & Whiskers wordt genoemd, wordt gebruikt voor statistische evaluaties, waarbij de visualisatie in de vorm  van kwartielen, medianen, etc. plaatsvindt.

PowerPoint 2016 bevat ook een nieuwe tool waarmee gebruikers hun eigen wiskundige formules kunnen tekenen - niet alleen met de muis of digitale pen, maar ook met hun vinger op een aanraakgevoelig oppervlak. Het enige wat ze hoeven te doen is de "Insert New Formula" functie te gebruiken om een apart venster te openen waarin ze de formule schrijven, en PowerPoint zet onmiddellijk om wat ze schrijven om in tekst. Voor verdere bewerking zijn de opties Schrijven, Selecteren, Corrigeren en Verwijderen beschikbaar.

Systeemvereisten voor PowerPoint 2016:

PowerPoint 2016 wordt standaard aangeboden als download in een 32-bits en een 64-bits versie in de Windows; als gevolg daarvan kunnen de individuele hardwarevereisten verschillen.

 • Besturingssysteem: Windows 7 of hoger, Windows Server 2012 R2 of Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Processor: x86 of x64-bits processor met ten minste 1 GHz en SSE2
 • Werkgeheugen: min. 1 GB RAM (32-bits) of 2 GB RAM (64-bits)
 • Harde schijf: min. 3,0 GB vrij
 • Weergave: min. 1024 x 768
 • Grafische kaart: Een DirectX 10 grafische kaart is nodig voor grafische hardwareversnelling

Koop PowerPoint 2016 als enkelvoudig programma uit de bijbehorende Office Suite bij Wiresoft tegen een gunstige prijs.

PowerPoint is een vast onderdeel van veel Microsoft Office. Als zodanig is het programma normaal gesproken alleen te koop in combinatie met andere Office. Bij Wiresoft kunt u de PowerPoint-versie 2016 echter ook gewoon afzonderlijk als één programma kopen - in tegenstelling tot de meeste conventionele Microsoft-softwareaanbieders.

Uw speciale voordeel bij aankoop met Wiresoft: Deze single user licentie van PowerPoint 2016 is een aankoopversie, die u niet verplicht tot een langdurig en dus duur abonnement, noch tot verplichte updates of tijdslimieten voor het gebruik. Daarom is het kopen van de software van ons dubbel de moeite waard, vooral als u geen gebruik wilt maken van andere Office van deze suite.

Software kopen met Wiresoft is veilig: De PowerPoint 2016 single user licentie, die u bij ons koopt, was meestal onderdeel van een grotere volumelicentie, zoals gebruikt door bedrijven, en dus een zogenaamde gebruikte software - vandaar onze lage prijs! Toch is deze gebruikte PowerPoint-softwarelicentie qua functionaliteit volledig identiek aan het programma PowerPoint 2016, dat ook is opgenomen in de bijbehorende Office Suite 2016.

U kunt er ook zeker van zijn dat noch u, noch wij in een juridisch onduidelijke situatie verkeren bij het handelen met gebruikte software. Want handel met gebruikte software is absoluut legaal in Europa!

Bovendien is elk Microsoft-programma dat afkomstig is van een volumelicentie door Wiresoft getest op zijn onberispelijke, onbeperkte bruikbaarheid, zodat PowerPoint 2016 100% bruikbaar is voor u nadat u het hebt gekocht en gedownload.

Wiresoft biedt alleen volledige versies van Microsoft-programma's aan, die identiek zijn aan de beschikbare edities van Microsoft. Niet alleen particuliere gebruikers, maar ook zelfstandigen en kleinere bedrijven, voor wie de aanschaf van een volumelicentie niet de moeite waard is, profiteren zo van alle voordelen van PowerPoint 2016 en besparen geld.

Naast PowerPoint 2016 kunt u in de Wiresoft Software Shop ook andere MS Office apart kopen, evenals andere Microsoft programma's, naast nieuwere en oudere versies van deze programma's.

Als u vragen heeft over PowerPoint 2016 of een ander MS Office, kunt u het beste gebruik maken van ons deskundig advies per e-mail, telefoon en chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën