Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK USER CAL
25x REMOTE DESKTOP SERVICES User CALs voor Windows Server 2019 als gebruikte software Gebruikers hebben een Client Access License (CAL) nodig om Remote Desktop Services te gebruiken vanaf Windows servers, waarmee ze overal toegang kunnen...
€ 1.081,90 *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL
10x REMOTE DESKTOP SERVICES User CALs voor Windows Server 2019 als gebruikte software Gebruikers hebben een Client Access License (CAL) nodig om Remote Desktop Services te gebruiken vanaf Windows servers, waarmee ze overal toegang kunnen...
€ 436,90 *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL
5x REMOTE DESKTOP SERVICES User CALs voor Windows Server 2019 als gebruikte software Gebruikers hebben een Client Access License (CAL) nodig om Remote Desktop Services te gebruiken vanaf Windows servers, waarmee ze overal toegang kunnen...
€ 224,90 *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
25x Device CALs voor REMOTE DESKTOP SERVICES naar Windows Server 2019 als gebruikte software Om Remote Desktop Services (RDS) vanaf Windows servers te kunnen gebruiken, heeft elke gebruiker een Client Access License (CAL) nodig waarmee...
€ 1.164,90 *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
10x Device CALs voor REMOTE DESKTOP SERVICES naar Windows Server 2019 als gebruikte software Om Remote Desktop Services (RDS) vanaf Windows servers te kunnen gebruiken, heeft elke gebruiker een Client Access License (CAL) nodig waarmee...
€ 436,90 *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
5x Device CALs voor REMOTE DESKTOP SERVICES naar Windows Server 2019 als gebruikte software Om Remote Desktop Services (RDS) vanaf Windows servers te kunnen gebruiken, heeft elke gebruiker een Client Access License (CAL) nodig waarmee...
€ 224,90 *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL
REMOTE DESKTOP SERVICES User CALs voor Windows Server 2019 als gebruikte software Gebruikers hebben een Client Access License (CAL) nodig om Remote Desktop Services te gebruiken vanaf Windows servers, waarmee ze overal toegang kunnen...
€ 47,90 *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL
Device CAL's voor REMOTE DESKTOP SERVICES naar Windows Server 2019 als gebruikte software Om Remote Desktop Services (RDS) vanaf Windows servers te kunnen gebruiken, heeft elke gebruiker een Client Access License (CAL) nodig waarmee...
€ 47,90 *

Vul uw CAL-behoeften aan met Wiresoft

Met een RDS-bundel van Wiresoft bespaart u extra geld! Terwijl Microsoft meestal alleen de allerlaatste versie van Remote Desktop Services aanbiedt, geeft Wiresoft u de mogelijkheid om uw bestaande licenties van uw 2019 versie van RDS aan te vullen. Zo hoeft u in de toekomst niet meer over te stappen op de - vaak duurdere - huidige RDS-versie en worden uw acquisitiekosten aanzienlijk verlaagd.

Momenteel bieden wij de volgende Microsoft Remote Desktop Service 2019-versie aan - als gebruikerslicentie of als apparaatlicentie:

Voordelen van Remote Desktop Services 2019 van Windows

De RDS 2019 is een gecentraliseerd desktop- en applicatieplatform, d.w.z. dat de software voor alle programma's die op de werkplekken worden gebruikt slechts één keer, centraal, hoeft te worden geïnstalleerd. Gebruikers hebben dan toegang via CAL (Client Access License) vanaf elke computer - of dat nu op de werkplek is of in het thuiskantoor.

Windows Remote Desktop Services 2019 is gebaseerd op een versie van Windows Server. Ze bieden een virtualisatieplatform dat kan worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan toepassingsscenario's in kaart te brengen. Met RemoteApp wordt de Windows gevirtualiseerd en kan deze worden uitgevoerd door elke geautoriseerde gebruiker of elk geautoriseerd eindapparaat.

Afhankelijk van de Windows RDS-versie die in het bedrijf wordt gebruikt, bevat het verschillende scenario's en technologieën of wordt het aangevuld. Het spectrum van mogelijke toepassingen voor Remote Desktop Services breidt zich dus voortdurend uit en er wordt rekening gehouden met de veranderende eisen van de moderne arbeidswereld.

De belangrijkste kenmerken van Microsoft RDS 2019 in één oogopslag

Met de centrale componenten van Remote Desktop Services kunt u niet alleen gestandaardiseerde werkstations voor uw medewerkers opzetten en onderhouden en veilige verbindingen maken, maar ook uw CAL's beheren - een niet onbelangrijke functie die vaak over het hoofd wordt gezien.

Remote Desktop Connection Broker

Dit element van RDS fungeert als een verbindingsmakelaar tussen elke gebruiker met een extern bureaublad en de specifieke server in uw organisatie. Hierdoor blijven de lopende programma's van de gebruiker behouden, zelfs als de verbinding wordt verbroken. De RD Connection Broker kan dan de gebruiker opnieuw verbinden met zijn of haar oorspronkelijke sessie.

Remote Desktop Gateway

De RD Gateway maakt een snelle en veilige verbinding mogelijk via het internet tussen virtuele desktops van eindgebruikers of RemoteApp programma's die zich buiten de bedrijfsfirewall en het bedrijfsnetwerk bevinden. De RD Gateway zet een vercijferde SSL-tunnel op tussen het apparaat van de gebruiker en de RD Gateway-server, authentiseert de gebruiker in de omgeving en definieert ook welke bronnen de gebruiker in een beveiligde omgeving kan benaderen. Daarnaast is de Remote Desktop Gateway verantwoordelijk voor de overdracht van dataverkeer en kan deze ook verschillende time-out eigenschappen definiëren als een gebruiker voor een langere periode niet actief is.

Remote Desktop Licensing

Deze functie regelt het licentiegebruik bij het leveren van Remote Desktop Services. Zodra een gebruiker of apparaat verbinding maakt met de externe desktoplicentieserver, beslist het of en welke RDS CAL nodig is en maakt het een verbinding met de RD-sessie-host-server en vervolgens met de desktops of apps die worden gebruikt.

Zodra een gebruiker of eindapparaat verbinding maakt met een RD-sessie-host-server, beslist de host-server of er een RDS-CAL nodig is. De RD-sessie host-server vraagt dan een RDS-clienttoegangslicentie aan van de externe desktoplicentieserver. Als er een geschikte RDS CAL beschikbaar is op een licentieserver, wordt de RDS CAL uitgegeven aan de client en kan de client verbinding maken met de RD-sessie-host-server en van daaruit naar de desktops of de te gebruiken apps.

Remote Desktop Session Host (RDSH)

Remote Desktop Session Host is de nieuwe naam voor terminalservers. De RDSH host server-sessie gebaseerde desktops en RemoteApp programma's en verbindt gebruikers tijdens een sessie. Ze bieden ook extra functies of rollen in de virtualisatie van desktops.

Remote Desktop Virtualisatie Host (RDVH):

De RD Virtualisatie Host is een specifieke rol van Windows Server 2008 R2. De RD Virtualisatie Host, zoals de naam al aangeeft, biedt onderdak aan virtuele desktops. Deze functie is dan ook vereist in VDI (Virtual Desktop Infrastructure) omgevingen waar Windows 7 of XP als gastsysteem wordt gebruikt. De Remote Desktop Virtualization Host maakt onderscheid tussen Personal Virtual Desktops, die aan een specifieke gebruiker kunnen worden toegewezen, en Virtual Desktop Pools, die desktops toewijzen vanuit een pool, vergelijkbaar met werkstations die door meerdere gebruikers worden gedeeld.

Remote Desktop Web Access (RDWA)

De Microsoft Remote Desktop Web Access vervangt de Terminal Services Web Access. Deze RDS-rol (Remote Desktop Services) is beschikbaar vanaf Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012/2012 R2 en Windows Server 2016. RDWA geeft gebruikers toegang tot de RemoteApp en Remote Desktop Connection via het Startmenu of via een webbrowser.

De Remote Desktop Web Access omvat ook de Remote Desktop Web Connection, waarmee een gebruiker toegang kan krijgen tot elke computer waarvoor hij of zij externe toegang tot het bureaublad heeft.

Verenigbaarheid van RDS 2019

De RDS-applicaties en RDS-desktops kunnen worden gebruikt door een breed scala aan client-apparaten en besturingssystemen, maar ook door HTML5-compatibele browsers en Java-clients. Zo kunnen tablets bijvoorbeeld ook gebruik maken van de respectievelijke diensten en toepassingen. Gebruikers hebben toegang tot RDS-bronnen via het Remote Desktop Protocol (RDP) dat in Windows is geïntegreerd. Ook protocollen van andere aanbieders kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld Citrix HDX of VMware PC over IP.

Welke CAL's zijn beschikbaar voor RDS 2019? Het licentiesysteem van Microsoft

Het Microsoft-licentiesysteem is in toenemende mate gebaseerd op Client Access Licenties, ook wel bekend als CAL's. Dit maakt het gebruik (licentie) van een software onafhankelijk van de implementatie. Een Remote Desktop Services CAL geeft alleen geautoriseerde gebruikers toegang tot de server. Dit betekent dat de toegang wordt geweigerd aan onbevoegde derden, wat extra veiligheid biedt.

Een Windows Server-besturingssysteem bevat meestal al twee administratieve toegangsrechten op afstand, die echter uitsluitend voor het serverbeheer mogen worden gebruikt. Gebruik voor gebruikerssessies is daarom niet toegestaan. De Microsoft licentievoorwaarden bepalen dat een RDS CAL altijd vereist is wanneer een geautoriseerde medewerker rechtstreeks toegang heeft tot een Windows desktop of een applicatie die via een Windows desktop wordt geleverd.

Dit geldt ook als een Windows wordt benaderd via software van derden, in welk geval ook een geschikte RDS-licentie nodig is.

Wat is het verschil tussen User CAL's en Device CAL's?

Microsoft CAL's voor Remote Desktop Services 2019 zijn er in twee verschillende vormen - User CAL's en Device CAL's - afhankelijk van de focus op de gebruiker of het apparaat:

Gebruikers CAL's: Een gebruiker CAL is slechts voor één specifieke gebruiker bedoeld. Met een User CAL heeft de gebruiker toegang tot de server vanaf verschillende apparaten, bijvoorbeeld vanaf zijn desktop-pc op kantoor en vanaf een andere pc of notebook wanneer hij onderweg is.

Apparaat CAL's: Een Device CAL is een apparaat-afhankelijke licentie, gerelateerd aan een specifiek individueel apparaat, bijv. desktop PC in het kantoor OF notebook. Elke gebruiker die het gelicentieerde apparaat gebruikt, kan echter ook gebruik maken van de Remote Desktop Services die voor het apparaat zijn voorzien.

Welk type CAL's geschikt is voor uw bedrijf verschilt natuurlijk van geval tot geval, deze beslissing is voornamelijk gebaseerd op het aantal werknemers in uw bedrijf en de gewenste manier van gebruik: Voor medewerkers die bijna uitsluitend op hun eigen PC op hun werkplek met Windows programma's werken, is een Device CAL het juiste type licentie. Echter, medewerkers die flexibel toegang hebben tot de server op verschillende apparaten en werkplekken, dus ook in het Office of op de weg, profiteren van een User CAL.

Als u vragen heeft over uw licenties voor Microsoft Remote Desktop Services, neem dan contact met ons op - wij adviseren u graag over uw aangepaste licentiecombinatie en stellen een passende offerte voor u op.

Koop goedkope RDS 2019-bundels van Wiresoft

De prijzen voor de gangbare Remote Desktop Services stijgen jaarlijks. Wiresoft biedt een goedkope en eenvoudige manier om uw licentiebehoeften voor Remote Desktop Services te dekken of uit te breiden.

Of het nu gaat om een enkele licentie of een bundel: al onze Microsoft-producten zijn originele licentierechten uit de Europese ruimte. Dit komt omdat Wiresoft softwarelicenties verkoopt die door bedrijven zijn gekocht, maar ongebruikt zijn - gecontroleerd door Wiresoft op authenticiteit en functionaliteit - en dit is volledig legaal, zoals veel van onze enthousiaste klanten al bevestigen. Neem contact met ons op voor meer informatie.