Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10477
 • 228-04778
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 620,90 * € 688,90 * (9,87% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core -
Minimale vergunningen Geen
CAL User CAL/apparaat CAL
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Download + Licentie


SQL Server 2022 Standard van Microsoft is de nieuwste versie van dit betrouwbare relationele dataplatform, dat gebruikers voorziet van alle noodzakelijke database- en analyse- en rapportagefuncties die vaak gebruikt worden in alle bedrijven die merchandise management- en CRM-systemen of ERP-software gebruiken. SQL Server 2022 Standard biedt voor al deze taakgebieden een krachtig, Cloud-geschikt Relational Database Management System (RDMS), dat optimaal aan hun eisen kan voldoen.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2022 Standard

Standard SQL Server 2022 van Microsoft is de nieuwste versie van dit betrouwbare relationele gegevensplatform dat gebruikers alle noodzakelijke gegevensbank- en analyse- en rapportagefuncties biedt die vaak gebruikt worden in alle bedrijven die merchandise management en CRM systemen of ERP software gebruiken. SQL Server 2022 Standard biedt voor al deze taakgebieden een krachtig, Cloud-geschikt Relationeel Database Management Systeem (RDMS), dat optimaal aan hun eisen kan voldoen.

Met de SQL Server 2022 Standard Editie beschikken kleine en middelgrote ondernemingen al over een basisgegevensbeheer en Business intelligentie database, die niet alleen geschikte hulpmiddelen biedt voor de ontwikkeling van zowel plaatselijke als Cloud-specifieke toepassingen, maar ook bijzonder efficiënt databasebeheer mogelijk maakt door een gering beroep op IT middelen.

Op Wiresoft vind je binnenkort de nieuwe SQL Server 2022 Standard Editie in de aanbieding als gebruikte software - met alle voordelen qua functionaliteit, prestaties zowel als beveiliging - maar tegen een aanzienlijk lagere prijs dan die van nieuwe software. SQL Server 2022 Standard zal waarschijnlijk weer beschikbaar zijn als Core-gebaseerde licenties, die vooral alleen geschikt zijn voor krachtiger Server, want de serverlicentie/CAL-gebaseerde variant kan hier niet gebruikt worden.

Het volgende overzicht geeft gedetailleerde informatie over de functies van SQL Server 2022 Standard bekend van de vorige versie, en de gebruikelijke Microsoft licentievoorwaarden voor SQL Server software.

SQL Server 2022 Standard - Overzicht van belangrijke functies

Tot de bijzonder vermeldenswaardige functies in de SQL Server 2022 Standard editie behoren opnieuw de beschikbare zeer schaalbare Cloud diensten, en, onder andere, de Microsoft gegevensversleutelingstechnologie Always Encrypted, die veilige enclaves biedt en uitgebreid kan worden met, bijvoorbeeld, Java taalintegratie.

Andere cruciale eigenschappen van SQL Server 2022 Standard voor uitgebreide gegevensverwerking zijn het clusteren van gegevens en het bewaken voor het systematisch verzamelen ervan tijdens zowel logging als metingen.

Vooral het gebruik van Big Data clusters in SQL Server 2022 Standard verruimt de mogelijkheden om gegevens op allerlei manieren te analyseren en te verwerken. Dit wordt aangevuld met de integratie van Hadoop Distributed File System (HDFS), Apache Spark en andere analyse-instrumenten, de intelligente verwerking van zoekopdrachten en het gebruik van containers bij alle betrokken processen. De certificering van databankcompatibiliteit voorkomt mogelijke incompatibiliteit van toepassingen en maakt ook niet alleen de plaatselijke bijwerking van een SQL databasesysteem mogelijk, maar ook die in de periferie zowel als in de Cloud.

Verbeterde beveiliging wordt weer geboden in SQL Server 2022 Standard door functies als versneld databaseherstel en functies voor classificatie en betrouwbare bewaking van gegevens, die ook waarschuwen voor verdachte activiteiten.

Het volgende overzicht geeft meer gedetailleerde informatie over de afzonderlijke functiegebieden.

SQL Server 2022 Standard - Datavirtualisatie met Big Data Clusters

Krachtig big data management blijft een sleutelrol spelen bij de analyse en verwerking van grote hoeveelheden gegevens. Hier biedt SQL Server 2022 Standard niet alleen sterke prestaties, maar ook goede schaalbaarheid - in combinatie met krachtige analysehulpmiddelen, zoals intelligente queryverwerking, die gegevens betrouwbaar en tegelijk snel verwerken en beschikbaar maken voor de verschillende toepassingen in bedrijven.

Hier biedt SQL Server 2022 Standard ook de mogelijkheid om Big Data werklasten naar SQL Server te verplaatsen in plaats van ze bijvoorbeeld op Hadoop-gebaseerde lokale platforms te beheren, zoals voorheen het geval was. Met de geïntegreerde connectoren of SQL Server PolyBase kunnen ook externe databases zoals Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS en Azure Data Lake bevraagd worden zonder dat de overeenkomstige gegevens eerst fysiek verplaatst of gerepliceerd moeten worden.

Het gebruik van Big Data clusters met SQL Server 2022 maakt het ook mogelijk schaalbare clusters van SQL Server, Spark en HDFS containers in te zetten met Kubernetes, wat ook parallelle query's, schrijven en verwerken van gegevens met Transact-SQL mogelijk maakt. Evenzo maken Big Data clusters de uitvoering mogelijk van AI en machine learning taken in HDFS opslagpools, en het aanbieden van toepassingen zowel als containers en als apps in de vorm van webdiensten die daarvoor toegang hebben tot de gegevens die in een Big Data cluster zijn opgeslagen. Verder zijn ook de Big Data Clusters in SQL Server 2022 Standard beschikbaar:

 • Data Lake is een schaalbare HDFS opslagpool die gebruikt kan worden om gegevens uit verschillende externe bronnen op te slaan, zowel voor analyse als in combinatie met relationele gegevens.
 • Data Mart maakt de horizontale schaling van Big Data clusters mogelijk om de prestaties van gegevensanalyses te verbeteren, onder andere door gegevens uit meerdere bronnen te integreren via datapool nodes die als cache dienen.
 • AI-instrumenten kunnen, net als Spark, ook gebruikt worden met bijvoorbeeld R, Python, Scala en Java.

SQL Server 2022 Standard - Sterke prestaties 

De SQL Server 2022 Standard editie wordt gekenmerkt door hoge schaalbaarheid en prestaties van belangrijke functies, en door betrouwbare hoge beschikbaarheid. Hoge beschikbaarheid wordt onder meer bereikt door Server Core ondersteuning, evenals always-on failover cluster instances en een failoverServer voor disaster recovery en verbeterd database herstel, inclusief versleutelde back-up.

Andere kenmerken zijn columnstore voor grote object binaries, in-memory database met in-memory OLTP1, hybride buffer pool en persistent memory ondersteuning om de prestaties voor bedrijfskritische werklasten te verbeteren, ondersteuning voor maximaal 50 instanties, stretch database, tabel- en indexpartitionering en gegevenscompressie, parallelle verwerking voor gepartitioneerde tabellen en meerdere filestream containers.

SQL Server 2022 Standard - Hardware eisen

Om de SQL Server 2022 Standard in een geschikte werkomgeving te kunnen gebruiken, moet waarschijnlijk aan de volgende software- en hardware-eisen voldaan zijn - merk op dat er in oktober nog geen officiële informatie beschikbaar is van Microsoft, zodat de werkelijke minimumeisen kunnen verschillen van die hieronder vermeld. Voor verdere vragen en actuele informatie kun je terecht bij een medewerker van Wiresoft.

 • Ondersteunde besturingssystemen: min. Windows 10, Windows Server 2019
 • Vrije ruimte op de harde schijf: minstens 6 GB - afhankelijk van de SQL Server componenten die in elk geval geïnstalleerd zijn
 • Werkgeheugen: minstens 4 GB
 • Grafiek: Super VGA grafische kaart met min. 800x600 pixel resolutie
 • Processortype: x64 processor
 • Processorsnelheid: min. 1.4 GHz - aanbevolen: 2.0 GHz of hoger
Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën