Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10110
 • 9EM-00653
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 50,90 * € 55,90 * (8,94% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core Toevoeging
Apparaten 1x
Virtuele machines Vereist basisvergunning
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Gebruiksrecht


Vul je licentiebehoeften voor Windows Server 2019 Standard  flexibel aan met de 2-Core pakketten van Wiresoft! De Standard editie van Windows Server 2019 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in kleinere datacenters: dienovereenkomstig biedt het voldoende mogelijkheden voor virtualisatie, gecombineerd met een goede schaalbaarheid, sterke prestaties en effectieve beveiligingsniveaus, zoals vereist voor een betrouwbare bescherming van gegevens en toepassingen in multi-Cloud omgevingen.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standaard 2-core

Vul uw licentiebehoeften voor Windows Server 2019 Standard flexibel aan met de 2-Core Packages van Wiresoft! De Standard Edition van Windows Server 2019 is met name ontwikkeld voor gebruik in kleinere datacenters: dienovereenkomstig biedt het voldoende mogelijkheden voor virtualisatie, gecombineerd met een goede schaalbaarheid, sterke prestaties, evenals effectieve beveiligingslagen, zoals vereist voor de betrouwbare bescherming van gegevens en toepassingen in multi-cloudomgevingen.

Het Windows Server 2019 Standard serverbesturingssysteem combineert fysieke en virtuele netwerken voor de levering van gegevens en diensten via cloudgebaseerde servers, waardoor het bij uitstek geschikt is om te voldoen aan de IT-behoeften van het mkb. Met Windows 10 als besturingssysteem, vele optimalisaties en nieuwe, krachtige functies is deze editie dus optimaal toegerust voor alle werklasten.

Een belangrijke beslissingsfactor voor de aanschaf van de Standard Edition van Windows Server 2019 zijn de beschikbare opties voor virtualisatie - onder meer door middel van containers. Dit zijn onmisbare functies, vooral voor kleinere bedrijven die ook op dit gebied een betrouwbare infrastructuur willen bieden.

In de standaardeditie stelt Windows Server 2019 bedrijven in staat om on-premise omgevingen nauwer te verbinden met de cloud, onder meer via Microsoft Azure Services, die extra hybride functies bieden, evenals beveiligingslagen.

De licentiëring van Windows Server 2019 Standard Edition is core-gebaseerd, met een minimumaantal van 16 cores per server. Servers met een groter aantal cores kunnen ook gemakkelijk en flexibel worden gelicentieerd met 2-core pakketten.

Het Windows Server 2019 Standard 2-Core Package is bij Wiresoft te vinden als gebruikte software - met het grote voordeel van een aanzienlijk lagere prijs dan voor overeenkomstige nieuwe goederen - en zonder verschillen in alle typische kenmerken die deze editie biedt op het gebied van functies - met name in virtualisatie -, beveiliging en prestaties. Gedetailleerde informatie over alle kenmerken en functies van de Windows Server 2019 Standard Edition, evenals over de Microsoft-licentievoorwaarden die van toepassing zijn op 2-core pakketten, vindt u in het volgende overzicht.

Windows Server 2019 Standard voor de werking van multi-cloudomgevingen

De Windows Server 2019 Standard-editie biedt ook enkele virtualisatieopties die ook van invloed zijn op de beveiliging van gegevens en applicaties - op een hoger niveau dan de vorige versie: veel verbeteringen en toevoegingen aan functies die daar al bekend waren, dragen hieraan bij, net als de opties voor het creëren van softwaregedefinieerde hyperconvergente (HCI) infrastructuurplatforms; deze bieden nog meer voordelen voor server- en desktopvirtualisatie door eenvoudigere implementatie en schaalbaarheid, evenals betere beheerbaarheid.

Vergelijking: welke functies biedt Windows Server 2019 Standard?

De beslissing om de Standard Edition van Windows Server 2019 aan te schaffen, wordt meestal beïnvloed door het feit dat bepaalde virtualisatiefuncties niet of slechts in beperkte mate beschikbaar zijn: Hyper-V, bijvoorbeeld, kan hier slechts in zeer beperkte mate worden gebruikt, hetzelfde geldt voor afgeschermde virtuele machines (VM's), alsook voor Storage Spaces Direct en opslagreplicatie, alsook voor SDN (Software Defined Networking) en SDS

(Software Defined Storage).

Virtualisatiemogelijkheden met Windows Server 2019 Standard

In principe biedt Windows Server 2019 Edition Standard beperkte virtualisatie - het is daarom meer ontworpen voor die bedrijven waar dit een ondergeschikte rol speelt. Daarom is het aantal virtuele machines en Hyper-V-containers dat kan worden gebruikt ook hier beperkt, waarbij, net als in de uitgebreidere editie, de RAM-limiet 24 TB bedraagt. Voor meer informatie, zie hieronder.

Opslag Replica

In Windows Server 2019 Standard Edition is de opslagfunctie Storage Replica beschikbaar met beperkingen, terwijl Storage Spaces Direct niet wordt ondersteund. Storage Replica ondersteunt zowel synchrone als asynchrone replicatie van gegevens en voorkomt dat deze verloren gaan op het niveau van het bestandssysteem: synchrone replicatie spiegelt gegevens op fysieke locaties met een fail-safe volume, en asynchrone replicatie voert deze functie uit tussen locaties over netwerkverbindingen met een hogere latency.

Andere nieuwe functies van Windows Server 2019 Standard

Ook beschikbaar in Windows Server 2019 Standard edition zijn de volgende belangrijke functies voor analytics, containergebruik en hybrid infrastructure unification:

Systeeminzichten voor uitgebreide serveranalyse

In Windows Server 2019 is hiervoor de voorspellende analysefunctie System Insights beschikbaar, die wordt ondersteund door een machine learning-model voor een efficiëntere werking. System Insights biedt uitgebreid inzicht in de werking van lokaal ingezette servers door prestatie-indicatoren en gebeurtenissen te analyseren om nauwkeurige voorspellingen te doen voor het reactieve beheer van Windows Server-instanties, wat de inspanningen kan verminderen en organisaties kan helpen de operationele kosten te verlagen.

Ondersteuning voor Kubernetes en Linux

Windows Server 2019 biedt ook uitgebreide containerondersteuning in de Standard Edition. Bij gebruik van Hyper-V-containers moet echter worden opgemerkt dat de licentie voor de Standard Edition slechts 2 containers toestaat, aangezien hiervoor slechts 2 virtuele machines (VM's) zijn toegestaan; ondersteuning voor hostmonitoring is evenmin inbegrepen. Windows-containers daarentegen kunnen in onbeperkte aantallen worden gebruikt.

Bovendien worden Kubernetes en Linux nu uitgebreider ondersteund, zodat Linux- en Windows-containers die met Kubernetes worden beheerd, parallel kunnen worden gebruikt. Speciaal voor Kubernetes zijn nieuwe functies, zoals container networking, ook beschikbaar in de standaardeditie.

Betere bescherming van gegevens en netwerk met Azure Services

Met Azure zijn ook hybride functies beschikbaar in Windows Server 2019 Standard om zowel in een on-premises datacenter als in de cloud naadloos te werken. Azure alleen biedt een cloud met een end-to-end hybride infrastructuur met uniforme beveiliging, identiteit en beheermogelijkheden:

 • Azure Active Directory maakt universeel beheer en bescherming mogelijk van identiteiten die gebruik maken van meerdere omgevingen.
 • Met Azure Arc kunnen Azure management en Azure services worden uitgebreid naar elke infrastructuur.
 • Via het Windows Admin Center kunnen Azure services zoals Azure Backup, Azure Site Recovery en Azure Monitor snel en eenvoudig worden geactiveerd.

Azure Services in Windows Server 2019 Standard zorgen dus niet alleen voor een betere bescherming van on-premises Active Directory, maar ook voor een eenvoudigere synchronisatie en back-up van gegevens.

Hardwarevereisten voor het installeren en bedienen van Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 is gebaseerd op het Windows 10-besturingssysteem. Om Windows Server 2019 Standard onbeperkt en veilig te kunnen gebruiken, moet de onderliggende hardware aan alle onderstaande minimumeisen voldoen. Verdere vereisten zijn bovendien afhankelijk van de respectieve systeemconfiguratie en andere geïnstalleerde toepassingen.

 • Harde schijf: 32 GB
 • Hoofdgeheugen (RAM): 512 MB
 • Schijfruimte voor server desktopweergave: 2 GB
 • Bewerker: 64-bit architectuur
 • Processorsnelheid: 1,4 GHz
 • Grafische kaart: 1.024 x 768 pixels, ondersteuning voor Super VGA
 • Netwerkkaart: Gigabit Ethernet, 1x

Licenties met Windows Server 2019 Standaard 2-core pakket

De licentiëring van een server met Windows Server 2019 Standard Edition wordt ook uitgevoerd voor gebruikte software volgens de Microsoft-licentievoorschriften: Het aantal kernen wordt gebruikt als basis voor de berekening van de licentie-eis. De volgende bepalingen zijn van toepassing.

Algemene licentievoorwaarden van Microsoft voor Windows Server 2019 Standard

Serversoftware zoals Windows Server 2019 Standard Edition wordt altijd gelicentieerd op basis van de gebruikte fysieke hardware. Naast het aantal fysieke core processoren wordt ook rekening gehouden met het aantal virtuele servers. Elke serverlicentie dekt 2 fysieke processorkernen. Overeenkomstig de licentievoorschriften van Microsoft wordt altijd uitgegaan van een minimumaantal van 8 cores per processor - zelfs als de bestaande hardware minder dan 8 cores heeft. Voorts worden voor elke fysieke server ten minste 2 processoren gebruikt, hetgeen resulteert in een minimumaantal van 16 cores.

Servers die een hoger aantal cores hebben dan 16, moeten aanvullend worden gelicentieerd met 2-core pakketten voor Windows Server 2019 Standard.

Aanvullende licentievereisten voor Windows Server 2019 Standard

In een Hyper-V-omgeving moeten alle processoren een licentie hebben die overeenkomt met de fysieke processorkernen. De Windows Server Standard-editie geeft recht op maximaal twee Hyper-V-instanties per core-licentie. Als er meer Hyper-V-instanties nodig zijn in de Standard Edition, moeten alle actieve cores opnieuw worden gelicentieerd voor dit doel.

Naast de Windows Server Standard-licentie moeten alle clients - zowel gebruikers als eindapparaten - die toegang krijgen tot Windows Server 2019 ook voorzien zijn van een eigen client access licence (CAL). Deze User en Device CALs zijn ook verkrijgbaar bij Wiresoft tegen een redelijke tweedehands prijs.

Veelgestelde vragen over door Wiresoft gebruikte software zoals Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition

De functionaliteit van een 2-core pakket van Windows Server 2019 Standard dat door Wiresoft als gebruikte software wordt aangeboden, verschilt over het algemeen niet van de vergelijkbare nieuwe, ongebruikte serverlicentie - aangezien software over het algemeen niet verslijt. Andere typische vragen over tweedehands Windows Server-licenties worden hieronder beantwoord.

Waar komt de gebruikte software van Windows Server 2019 Standard 2-Core vandaan?

Gebruikte software op Windows Server 2019 Standard zoals het 2-Core Pakket is afkomstig van bedrijven die het meestal eerst zelf nieuw hebben aangeschaft, niet altijd, maar vaak ook gebruikt en later verkocht aan Wiresoft. Door de verdere aankoop bij Wiresoft of het aanbod in de Wiresoft Shop, wordt dit dan als gebruikte software aangeduid, ook al kan deze als een nieuwe licentie gebruikt worden.

Is zowel de verkoop als de aankoop en het gebruik van gebruikte Windows Server 2019 Standard software legaal?

Ja: Met gebruikte software van Wiresoft kunt u er als koper op vertrouwen dat zowel de aankoop van Windows Server 2019 Standard 2-Core als het reguliere gebruik geen geldige wetten overtreedt: de bepalende rechtspositie staat zowel de handel in gebruikte software van Microsoft als het gebruik ervan toe, zolang deze afkomstig is uit de licentievoorraad van een bedrijf. Verschillende rechterlijke uitspraken hebben dit feit keer op keer duidelijk bevestigd.

Komen gebruikte Windows Server 2019 Standard 2-Core licenties ook met kopersbescherming?

Ja: Het Windows Server 2019 Standard 2-Core Pakket dat door Wiresoft als gebruikte software wordt aangeboden, evenals andere gebruikte software, biedt u als koper dezelfde zekerheid en voordelen als bij nieuwe serversoftware: Zo heeft u de gebruikelijke koperszekerheid door de onmiddellijke download van de software na uw voltooide aankoop en de onmiddellijke licentieactivering met de meegeleverde geldige licentiesleutel.

Heeft Wiresoft Used Software zoals Windows Server 2019 Standard 2-Core nog andere voordelen?

Wiresoft Gebruikte Software biedt onze klanten ook een groot economisch voordeel vanwege de lagere prijs, omdat zij hun softwarevoorraad goedkoper kunnen bijwerken dan met overeenkomstige nieuwe goederen. Gebruikte software van Microsoft zoals die van Wiresoft kan dus ook bijdragen tot een verlaging van de bedrijfskosten, want het biedt ook controlezekerheid dankzij het volledige aankoopbewijs!

In de Wiresoft Software Shop vindt u niet alleen de Windows Server 2019 Standard 2-Core Package editie als voordelige gebruikte software, maar ook het 16-Core Package voor de basislicenties van uw server. Als u een hogere virtualisatie-eis hebt, dan vindt u ook de Windows Server 2019 Datacenter Edition - evenals overeenkomstige pre-releaseversies van Windows Server 2019 - naast de respectieve vereiste client access-licenties (CAL's). Wiresoft's brede portfolio van gebruikte software omvat ook vele andere Microsoft programma's - met alle genoemde voordelen. Als u vragen hebt over uw Windows Server 2019 Standard-licenties, kunt u gebruikmaken van ons deskundig advies via chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën