Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10436
 • 381-02250
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 569,90 * € 631,90 * (9,81% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 25x Device CAL
Systeem  Exchange-server
CAL Device CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen


Voor de Standard- of Enterprise-editie van Microsoft Exchange Server 2019 is naast de serverlicentie een aparte clienttoegangslicentie vereist voor elk eindapparaat dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de serverdiensten: De Exchange Server 2019 Device CAL rust hiervoor een specifieke geregistreerde computer (pc, laptop, enz.) uit met de bijbehorende toegangsrechten.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"

25 Pack Device CAL voor Microsoft Exchange Server 2019 als gebruikte software

Voor de Standard- of Enterprise-editie van Microsoft Exchange Server 2019 is, naast de serverlicentie, een aparte clienttoegangslicentie nodig voor elk eindapparaat dat gebruikt wordt om toegang te krijgen tot de Server diensten: Exchange Server 2019 Device CAL voorziet een specifieke geregistreerde computer (PC, laptop, enz.) van de bijbehorende toegangsrechten voor dit doel.

In overeenstemming met de bepalingen van Microsoft licentiebeheer omvat een licentie voor Exchange Server 2019 Standard of Enterprise geen verdere gebruiksrechten, zodat deze afzonderlijk moeten worden aangeschaft, bijv. in de vorm van een Device CAL vergunning. Gebruikers kunnen daarom alle Exchange Server functies alleen gebruiken via een eindapparaat dat daarmee is uitgerust.

Gebruikte Device CALs voor Exchange Server 2019 Standard en Enterprise zijn voordelig verkrijgbaar op Wiresoft - ook per stuk in plaats van in een pakket. Deze gebruikte Device CALs hebben dezelfde functionaliteiten als de Device client access licenties voor Exchange Server 2019 die worden aangeboden in het officiële Microsoft volume licentieprogramma.

Krijg alle nieuwe mogelijkheden van MS Exchange Server 2019 met een tweedehands Device CAL

De Windows Exchange Server 2019 draait op Windows Server 2019 Core en biedt een betrouwbaar platform voor enterprise messaging infrastructuren. De edities Standard en Enterprise ondersteunen hen nog beter bij het verleggen van de focus van communicatie naar samenwerking. Hiervoor zijn de volgende functies en mogelijkheden beschikbaar:

 • Meta Cache Database (MCDB) beveiligt meta-informatie zoals de mapstructuren van mailboxen en versnelt de toegang en het zoeken naar inhoud.
 • Dynamic Database Cache (DDC) maakt dynamische aanpassing van de opslagcapaciteit mogelijk om deze beter te benutten en verhoogt de snelheid van Exchange Server .
 • De nieuwe zoekindex bevindt zich in de database van een mailbox, wat het beheer sterk vereenvoudigt en de zoeksnelheid verhoogt.
 • De Windows Server Core maakt een vereenvoudigde uitvoering van een standaardversie van het serversysteem mogelijk. Dit vereenvoudigt de configuratie en biedt meer beveiliging tegen indringers.
 • Client Access Regels bieden uitgebreide mogelijkheden om de toegang tot het configuratiegebied van Exchange Server te beperken.
 • Nieuwe kalenderverbeteringen, vooral voor het organiseren van vergaderingen: inclusief Standaard Einddatum, Niet Doorsturen, Verbeterd agendabeheer en meer opties voor het configureren van out-of-office berichten.
 • Verbeterde samenwerking bij documenten met de mogelijkheid om bestanden te uploaden en op te slaan in OneDrive voor Business.

Belangrijkste kenmerken Device CALs voor Exchange Server Standard - en Enterprise-Editie 2019 als gebruikte software in één oogopslag

Device-CALs van Wiresoft, die als gebruikte software worden aangeboden, hebben dezelfde toegangsmogelijkheden als overeenkomstige nieuwe licenties om de functies te kunnen gebruiken die in elk van de twee edities van Exchange Server 2019 beschikbaar zijn. Gebruikt Device CALs zijn een goedkope optie, vooral voor het MKB en organisaties, om de bijbehorende eindapparaten uit te rusten met een Exchange Server toegangslicentie, ook omdat dit licenties op maat mogelijk maakt.

Algemene informatie over licenties Exchange Server 2019 met CALs

Voor de edities Standard en Enterprise van Exchange Server 2019 biedt Microsoft licentiebeheer licenties met een serverlicentie Plus clienttoegangslicenties; zoals gezegd moet de serverlicentie worden aangevuld met licenties voor eindapparaten (of gebruikers), zodat medewerkers toegang hebben tot e-mails, enz. CALs in de serverlicentie is alleen voor IT-beheerders en kan daarom niet gebruikt worden voor de typische Services. Alleen een toegangslicentie voor cliënten zoals de Device CAL geeft een werknemer de rechten om de Exchange Server functies te gebruiken op een Windows-geschikt eindapparaat. De CAL bevat geen extra software anders dan de toegangsrechten voor de client/server omgeving van de Exchange Server 2019.

Wat zijn de voordelen van Device CALs voor Exchange Server 2019 Standard- en Enterprise-Editie?

De CAL-gebaseerde licenties voor de Standard- en Enterprise-editie van Exchange Server 2019 maken een flexibel en vraaggericht beheer van de toegangsrechten voor de in deze context gebruikte computers mogelijk. Het Microsoft licentiemodel biedt in totaal twee soorten CALs voor Exchange Server 2019:

 • Device CAL voor Exchange Server 2019: geldt voor één specifiek eindapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon) per Server-toegangsrechten
 • User CAL voor Exchange Server 2019: geldt voor elk één specifiek eindapparaat User

Verschillende toepassingen van Device CALs voor Exchange Server 2019 Standard en Enterprise

De edities Standard en Enterprise voor Exchange Server 2019 verschillen vooral wat betreft de schaalbaarheid van de mailboxvereisten. Device Het is echter in principe mogelijk om de functionaliteit van de Enterprise editie te gebruiken met een voor de Standard editie geautoriseerde CAL - maar dan is alleen een navenant kleiner aantal mailbox databases beschikbaar, en ook alleen de beperkte Standard functionaliteit. Daarentegen heeft Device CALs voor de Enterprise editie een uitgebreide reeks functies.

Voor Device CALs voor Exchange Server 2019, let op de versiecompatibiliteit!

Een Device CAL voor de Exchange Server 2019 edities voorziet het betreffende eindapparaat niet alleen van de toegangsrechten voor deze versie, maar geeft ook toegang tot oudere Exchange versies zoals 2016 (downgrade). Dit geeft de Device CAL 2019 een voordeel ten opzichte van oudere Device CAL -versies, die van toepassing zijn op de overeenkomstige vorige versie van Exchange Server , maar die niet gebruikt kunnen worden om toegang te krijgen tot de Exchange Server -versie 2019 (upgrade).

Device Server Hoewel er voor Exchange CALs momenteel geen actuelere versie is dan die van 2019, moet er bij de aanschaf altijd gelet worden op de compatibiliteit van de serverlicentie en de clienttoegangslicentie en op de editie-specifieke functionaliteiten die deze bevat.

Waar moet je op letten als je Exchange Server 2019 in licentie geeft met een gebruikte Device CAL ?

Zoals reeds gezegd, een Device CAL rust een enkel eindapparaat uit met toegangsrechten voor de Exchange Server 2019. Zodra de registratie van de computer is voltooid, kan de Device CAL niet meer naar een ander eindapparaat worden overgebracht. Het is ook niet mogelijk om het type CAL te veranderen en een Device CAL te gebruiken als User CAL .

Deze beperkingen in het Microsoft licentiebeheer zijn bedoeld om oneigenlijke toegang tot de Exchange Server 2019 diensten te voorkomen. Zo bieden ze meer veiligheid voor een bedrijf en zijn communicatie, omdat buitenlandse of ongelicentieerde eindapparaten geen toegang hebben tot e-mails en andere servergegevens.

Wat zijn de verschillen tussen Device CALs en User CALs voor Exchange Server 2019?

Het komt erop neer dat de Device CAL voor Exchange Server 2019 verschilt in functionaliteit niet van User CAL . Het verschil zit hem in de voordelen die het respectieve type toegang tot de Exchange Server heeft. Daarnaast is er het aantal en de uitrusting van de werkstations in een bedrijf, en de workflow waarin gebruikers toegang hebben tot de Exchange Server : in sommige KMO's delen verschillende werknemers bijvoorbeeld één eindapparaat om om beurten toegang te krijgen tot de Exchange Server en e-mails op te roepen enz., terwijl in andere bedrijven User voor dit doel toegang heeft via heel andere eindapparaten.

Een apparaat dat is toegelaten met een Device CAL Windows -toegelaten eindapparaat kan worden geacht te worden gebruikt door elke werknemer die toestemming heeft om gebruik te maken van de Exchange-Services.Office Als het gelicentieerde eindapparaat mobiel is, bijvoorbeeld een laptop of tablet, kan de betreffende gebruiker het ook gebruiken om zelfstandig - bijvoorbeeld onderweg of op Home- lokaal toegang te krijgen tot Exchange Server . De Device CAL biedt dus ook mobiele gebruiksmogelijkheden.

Conclusie op Device CALs

Welk type client access licentie voor Exchange Server 2019 meer voordelen biedt voor gebruik in een bedrijf kan dus van geval tot geval verschillen. Naast het aantal werknemers dat de Exchange Server gebruikt voor communicatie, moet in dit verband ook gekeken worden naar het overheersende type toegang via bestaande eindapparaten: Als meerdere medewerkers regelmatig een bepaald eindapparaat - mobiel of vast - delen en dat om beurten gebruiken om toegang te krijgen tot de Exchange Server , bijvoorbeeld in ploegendienst, biedt de Device CAL meer voordelen.

Of een licentie met Device CALs voor de Exchange Server 2019 gunstiger is dan die van User CALs , omdat er dan minder licenties nodig zijn, dus voortvloeit uit de typische bedrijfsworkflow. Daarom moet kennis hiervan de basis vormen voor de keuze van CAL bij de aankoop van gebruikte licenties voor clienttoegang voor Exchange Server 2019.

Device CALs voor Microsoft Exchange Server 2019 al verkrijgbaar vanaf één licentie in de Wiresoft online shop

Device CALs voor Exchange Server 2019 is beschikbaar in de Wiresoft online shop vanaf slechts één client access licentie - eventuele volumelicentiebepalingen van Microsoft zijn dan dus niet meer van toepassing. Tegelijkertijd brengt hun aanduiding als "gebruikt" geen nadelen met zich mee voor hun bruikbaarheid - niet alleen omdat software in principe niet kan slijten.

Info over de herkomst van Device CALs voor Exchange Server 2019 als gebruikte software van Wiresoft

Alle aangeboden licenties zoals gebruikt op Wiresoft Device CALs voor Exchange Server 2019 zijn originele licenties zoals aangeboden onder het Microsoft licentieprogramma; anders dan deze zijn CALs uit Wiresoft voormalig onderdeel van een Device-volumelicentie voor Exchange Server 2019 gekocht door de vorige eigenaar, een bedrijf. Individuele Device-toegangslicenties of de volledige Device-volumelicentie werden door deze laatste doorverkocht aan Wiresoft en de volumelicenties werden ontbonden in individuele licenties. Deze Device CALs worden dus aangemerkt als tweedehands software. Ondanks de nieuwe aanduiding als gebruikte licenties kunnen ze echter worden gebruikt als een nieuwe licentie voor toegang tot Exchange Server 2019, omdat ze noch door beperkingen in functionaliteit, noch in de gebruiksperiode van deze licenties verschillen.

Device CALs voor Exchange Server 2019 als gebruikte software bieden koper veiligheid

De Device CALs voor Exchange Server 2019 aangeboden als gebruikte software is niet alleen een goedkope optie voor Wiresoft klanten om Exchange Server in licentie te geven, het gebruik ervan is ook veilig en legaal! De Wiresoft Device CALs voor Microsoft Exchange Server 2019 bieden jou als klant ook de gebruikelijke koperszekerheid door onmiddellijke download na aankoop inclusief onmiddellijke licentieactivering met een volumelicentiesleutel.

Is het legaal om gebruikte Device CALs te kopen of te gebruiken voor Exchange Server 2019?

Niet alleen de Device-CALs voor Exchange Server 2019 die je bij Wiresoft kunt kopen, maar ook alle andere aangeboden licenties voor klanttoegang komen uit de voorraad bedrijfslicenties. Daarom is zowel elke verkoop als elke aankoop van CALs gebaseerd op de geldige jurisprudentie, die de handel met Microsoft gebruikte licenties uitdrukkelijk toestaat, wat bovendien steeds weer duidelijk is bevestigd door diverse rechterlijke uitspraken.

Zo heb je als klant rechtszekerheid bij het kopen van gebruikte Device CALs voor Exchange Server 2019 en ook bij het gebruik ervan, omdat noch Wiresoft noch jij als koper en gebruiker daarmee wettelijke bepalingen overtreedt.

Nog een voordeel: de gebruikte software van Wiresoft is ook audit-proof door het volledige bewijs van alle vorige kopers!

Samenvatting: Jouw voordelen bij het kopen van Device-CALs voor Exchange Server 2019 als gebruikte software van Wiresoft

Gebruikte software van Wiresoft op Device CALs voor Exchange Server 2019 biedt je een gunstig alternatief voor de conventionele aanbiedingen van veel andere softwareleveranciers - dit geldt ook voor andere toegangslicenties.

Daarnaast zijn er ook geen beperkingen aan het aantal Device CALs dat minimaal moet worden aangeschaft bij licenties, zodat maatwerk en flexibele licenties kunnen worden gebruikt - in plaats van een rigide glijdende schaal. Wiresoft Klanten kunnen daardoor ook de kosten van toegangslicenties van Exchange Server verlagen, afhankelijk van hun werkelijke gebruik van Server diensten.

In de Wiresoft software shop vind je gebruikte Device toegangslicenties voor Exchange Server 2019 evenals User CALs en bijbehorende client access licenties voor de huidige eerdere versies van MS Exchange Server , en ook softwarelicenties voor andere Microsoft Server software, inclusief de voor elk geval benodigde toegangslicenties. Zo kun je je software-inventaris aanvullen met gebruikte licenties van Wiresoft ook in andere bedrijfssectoren, wat extra kosten voor nieuwe hardware voorkomt, evenals compatibiliteitsproblemen die zouden kunnen ontstaan door het gebruik van niet-uniforme softwareversies.

Naast Device CALs en Server licenties vind je in de Wiresoft software shop ook andere Microsoft software programma's - met alle voordelen die gebruikte software biedt. Voor vragen over Device CALs voor MS Exchange Server 2019 of een ander Microsoft product, maak dan gerust gebruik van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën