Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10152
 • 7NQ-01564
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 1.842,90 * € 2.046,90 * (9,97% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core 
Minimale vergunningen 4 Core Pro Server
CAL Niet vereist
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Download + Licentie


De editie SQL Server 2019 Standard 2-Core  is momenteel de meest actuele versie van het wereldwijd gebruikte betrouwbare relationele dataplatform van Microsoft; omdat het alle momenteel belangrijke database-, rapportage- en analysefuncties biedt die nodig zijn in een modern bedrijf dat bijvoorbeeld merchandise management systemen, ERP-software of CRM-systemen enz. gebruikt en moet kunnen vertrouwen op een krachtig Relational Database Management System (RDMS) dat aan al deze eisen kan voldoen en bovendien Cloud-geschikt is.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2019 Standaard 2-Core

De SQL Server 2019 Standard 2-Core editie is momenteel de meest up-to-date versie van Microsofts betrouwbare relationele dataplatform dat wereldwijd wordt gebruikt, omdat het alle momenteel belangrijke database-, rapportage- en analysefuncties biedt die vereist zijn in een modern bedrijf dat bijvoorbeeld gebruikmaakt van merchandise management systemen, ERP-software of CRM-systemen, enz. en moet kunnen vertrouwen op een krachtig Relational Database Management System (RDMS) dat aan al deze eisen kan voldoen en ook cloud-capabel is.

De SQL Server Standard Edition 2-Core biedt een basisdatabase voor gegevensbeheer en bedrijfsinformatie waarmee met name kleine en middelgrote ondernemingen op betrouwbare wijze typische bedrijfstoepassingen kunnen uitvoeren. De Standard Edition biedt hiervoor diverse ontwikkeltools, die zowel voor lokaal gebruik als voor de cloud bedoeld zijn, en maakt efficiënt databasebeheer mogelijk door de minimale behoefte aan IT-resources.

Uiterst schaalbare clouddiensten, Always Encrypted met veilige enclaves en uitbreidbaarheid - inclusief integratie van Java-taal - behoren hier tot de belangrijke geïntegreerde functionaliteiten. De uitgebreide integratie van het Hadoop Distributed File System (HDFS), met Apache Spark en andere analysetools die volledig door Microsoft worden ondersteund, vereenvoudigt het beheer van uw omvangrijke gegevens in de vorm van Big Data-clusters in SQL Server 2019 Standard. Daarnaast is er het gebruik van containers voor de volledige gegevensvoorraad in alle processen - van ontwikkeling tot productie.

Bovendien maakt deze SQL Server-editie het mogelijk om gegevenssilo's af te breken zonder de gegevens eerst te moeten verplaatsen of repliceren. Databasecompatibiliteitscertificering voorkomt incompatibiliteit van toepassingen en stelt u in staat uw SQL Server-database niet alleen lokaal bij te werken, maar ook in de periferie en in de cloud.

Op het gebied van beveiliging en compliance beschikt u bovendien over geïntegreerde functies voor zowel de classificatie als de bescherming van uw gegevens: SQL Server 2019 bewaakt deze op betrouwbare wijze en waarschuwt voor verdachte activiteiten.

Core-based licensing - hier beschreven - is ook mogelijk voor SQL Server 2019 Standard Edition, wat vooral aantrekkelijk is voor grotere bedrijven of organisaties met navenant krachtigere servers en waarvoor de serverlicentie/CAL-variant dus niet van toepassing is.

Bij Wiresoft vindt u de SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition als volledig functionele gebruikte software tegen een aanzienlijk lagere prijs in vergelijking met nieuwe software - tegelijkertijd biedt het alle bekende voordelen op het gebied van functionaliteit, prestaties en beveiliging. Gedetailleerde informatie over de nieuwe functies van SQL Server 2019 Standard 2-Core, evenals de licentievoorwaarden van Microsoft voor SQL Server-software, vindt u in het volgende overzicht.

Wat is er nieuw in SQL Server 2019 Standard 2-Core? Vergelijking met de vorige versie van SQL Server 2019 Standard

In vergelijking met zijn voorganger wordt de SQL Server 2019 Standard-versie niet alleen gekenmerkt door een uitbreiding van functies en features en verbeterde prestaties, evenals een betere schaalbaarheid, maar ook door de toevoeging van een hele reeks innovatieve functies - onder andere met nieuwe analysetools die ook grote hoeveelheden gegevens, zoals kenmerkend is voor Big Data Management, snel en betrouwbaar kunnen verwerken en evalueren, zodat ze uitgebreid beschikbaar zijn voor de respectievelijke bedrijfstoepassingen.

Met SQL Server 2019 Standard 2-Core kunt u nu uw Big Data-workloads naar SQL Server verplaatsen - voorheen was alleen beheer op andere op Hadoop gebaseerde lokale platforms mogelijk.

Ook externe databases zoals Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS en Azure Data Lake kunnen nu worden geraadpleegd met behulp van ingebouwde connectoren zonder dat de gegevens eerst fysiek moeten worden verplaatst of gerepliceerd.

Bovendien zijn functies zoals intelligente queryverwerking en versneld databaseherstel ook beschikbaar in SQL Server 2019 Standard 2-Core, wat resulteert in een enorme toename van de prestaties. Verdere functies worden in het volgende overzicht beschreven.

De innovatieve kenmerken van SQL Server 2019 Standard 2-Core in een oogopslag

Tot de bijzonder opmerkelijke functies van SQL Server 2019 Standard 2-Core voor uitgebreide gegevensverwerking behoren, naast de clustering van gegevens, monitoring voor de systematische registratie ervan tijdens logging en metingen, evenals de intelligente verwerking van zoekopdrachten. Met name Big Data-clusters breiden het gebruik van gegevens op vele manieren uit.

Gegevensvirtualisatie met Big Data Cluster

Met name door de integratie van Big Data-clusters in SQL Server 2019 Standard 2-Core is er nu een heel scala aan opties beschikbaar voor het gebruik, de analyse en de provisioning van grote hoeveelheden gegevens:

 • Big Data Clusters maakt de inzet mogelijk van schaalbare clusters van SQL Server, Spark en HDFS containers op basis van Kubernetes. Deze draaien ook parallel, zodat gegevens uit Transact-SQL of Spark gelijktijdig kunnen worden gelezen, geschreven en verwerkt.
 • SQL Server PolyBase maakt het mogelijk gegevens silo's van externe gegevensbronnen te bevragen zonder dat de gegevens eerst verplaatst of gekopieerd moeten worden.
 • Data Lakes in SQL Server 2019 Standard: De schaalbare HDFS-opslagpool kan worden gebruikt om Big Data uit verschillende externe bronnen op te slaan. Nadat ze als Big Data-clusters zijn opgeslagen, kunnen de gegevens worden geanalyseerd en ook worden gecombineerd met relationele gegevens.
 • Data Mart biedt horizontale schaalbaarheid van SQL Server Big Data-clusters, waardoor de prestaties voor gegevensanalyse worden verbeterd. Hierdoor kunnen ook gegevens uit meerdere bronnen in de cache worden opgeslagen via datapoolknooppunten.
 • AI- en machineleertaken kunnen nu worden uitgevoerd op SQL Server Big Data-clusters in HDFS-opslagpools.
 • Spark en de geïntegreerde AI-tools kunnen worden gebruikt met onder meer R, Python, Scala en Java.
 • App provisioning maakt het mogelijk om applicaties in de SQL Server Big Data clusters aan te bieden als containers en apps in de vorm van webservices. Deze kunnen daardoor toegang krijgen tot de gegevens die in het Big Data cluster zijn opgeslagen.

Verbeterde prestaties SQL Server 2019 Standard 2-Core

Voor de schaalbaarheid en prestaties van bepaalde functies, evenals hoge beschikbaarheid, gelden onder andere de volgende specificaties voor de SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition:

 • Intelligent Database verbetert de prestaties van query's met een aantal databasefuncties, zoals intelligente verwerking van query's, zonder dat toepassingen hoeven te worden gewijzigd. Dit omvat vertraagde compilatie van tabelvariabelen, alsmede inlining van door de gebruiker gedefinieerde scalaire functies en geneste uitvoering met tabelwaardefuncties.
 • Diverse in-memory database functies met in-memory OLTP1, hybride buffer pool en buffer pool uitbreiding, alsmede persistent memory ondersteuning en voor geheugen geoptimaliseerde tempdb metadata - verbeteren de prestaties voor mission-critical workloads.
 • Plus Hogere schaalbaarheid en prestaties met columnstore, grote object binaries in gegroepeerde columnstore indices, in-memory database en persistent memory ondersteuning, stretch database, ondersteuning voor maximaal 50 instances, tabel- en indexpartitionering en datacompressie, parallelle verwerking voor gepartitioneerde tabellen en meerdere filestream containers.
 • Hoge beschikbaarheid met ondersteuning voor Server Core, log shipping, database mirroring en snapshot, back-upcompressie, Always on-failover clusterinstanties, failover server voor disaster recovery, en verbeterd databaseherstel en versleutelde back-up.
 • Always Encrypted beschermt niet alleen gevoelige klantgegevens met veilige enclaves, maar maakt het ook mogelijk complexere bewerkingen uit te voeren op beveiligde databasekolommen. Deze breiden ook de vertrouwensgrens uit van clienttoepassingen naar de serverzijde, zonder dat SQL Server, het besturingssysteem, de databanken of een systeembeheerder toegang hebben, waardoor het mogelijk wordt veilig operaties uit te voeren met gevoelige gegevens in platte tekst.
 • Beveiliging op rijniveau, met dynamische gegevensafscherming, transparante database-encryptie en uitbreidbaar sleutelbeheer, alsmede gegevensclassificatie en -monitoring en door de gebruiker gedefinieerde rollen.

Schalingslimieten van SQL Server 2019 Standaard 2-Core Editie:

De volgende informatie is voornamelijk van toepassing op de Standaard editie.

De maximale rekencapaciteit die kan worden gebruikt door een enkele instantie van SQL Server 2019 Standard:

 • SQL Server database engine: minder dan 4 sockets of 24 cores
 • Analyse- of rapportagediensten: minder dan 4 sockets of 24 cores

Maximum geheugen dat kan worden gebruikt door een enkele instantie van de SQL Server database engine:

 • Buffer pool: 128 GB
 • Kolombewaar segment-cache: 32 GB
 • Rapportageservices: 64 GB
 • Analysediensten: 16 GB2 (tabelvorm) of 32 GB (MOLAP)

Maximale relationele databasegrootte voor SQL Server 2019 in de Standard editie:

 • 524 PB

Licenties voor SQL Server 2019 Standard volgens server cores

Voor de SQL Server 2019 Standard-editie is de kernlicentie die Microsoft met de 2016-serverversie heeft geïntroduceerd, optioneel beschikbaar. In tegenstelling tot oudere versies, waarin het aantal kernen van een processor irrelevant was voor licentieverlening, geldt hier nu een andere licentiemetriek: voor core-gebaseerde licenties vormt het aantal kernen de basis voor het bepalen van de licentievereiste met de overeenkomstige 2-core pakketten. Twee cores kunnen dus met één core-licentie worden gelicentieerd, in tegenstelling tot het verleden waarin slechts één licentie per processor vereist was.

De totale licentiebehoefte voor een server vloeit dus voort uit het maximumaantal kernen, waarbij elke fysieke kern van een server een eigen licentie vereist. In principe is het minimumaantal licenties per server 8. Microsoft heeft daarom de volgende voorwaarden vastgesteld:

 • 1. Elke fysieke processor wordt berekend met ten minste 8 kernen.
 • 2. Elke fysieke server is berekend met ten minste 16 kernen.
 • 3. Alle fysieke en actieve kernen hebben een vergunning overeenkomstig de voorwaarden 1 en 2.
 • 4. Core licenties voor SQL Server 2019 Standard zijn altijd verkrijgbaar als pakketten van 2.

Software- en hardwarevereisten voor het uitvoeren van SQL Server 2019 Standard 2-Core

Om SQL Server 2019 Standard in een geschikte besturingsomgeving te kunnen gebruiken, moet aan de volgende software- en hardwarevereisten worden voldaan:

 • Ondersteunde besturingssystemen: ten minste Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Harde schijf: minstens 6 GB - afhankelijk van de geïnstalleerde SQL Server-componenten in elk geval
 • Werkgeheugen: ten minste 4 GB
 • Graphics: Super VGA grafische kaart met een minimale resolutie van 800x600 pixels
 • Processortype: x64-processor - AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon met Intel EM64T, Intel Pentium IV met EM64T
 • Processorsnelheid: minimaal 1,4 GHz - aanbevolen: 2,0 GHz of sneller

FAQs over Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core als Wiresoft gebruikte software

De door Wiresoft aangeboden gebruikte software voor SQL Server 2019 Standard 2-Core verschilt qua bruikbaarheid niet van een nieuwe serverlicentie - ook omdat software niet slijt. Typische vragen over gebruikte SQL Server licenties zijn:

Waar komt de gebruikte SQL Server 2019 Standard 2-Core licentie vandaan?

De gebruikte SQL Server 2019 Standard 2-Core licentiesoftware die in de Wiresoft Shop wordt aangeboden, is afkomstig van bedrijven die het meestal nieuw hebben gekocht en aan Wiresoft hebben doorverkocht. Bij de doorverkoop of aanbieding in de Wiresoft Shop wordt dit als gebruikte software aangeduid, maar het kan als een nieuwe licentie gebruikt worden.

Is er kopersbeveiliging voor gebruikte SQL Server 2019 Standard 2-Core licenties?

Ja: Wiresoft gebruikte software voor SQL Server 2019 Standard 2-Core biedt klanten dezelfde voordelen als bij de aankoop van vergelijkbare nieuwe serversoftware: koperszekerheid door onmiddellijke download na voltooide aankoop en onmiddellijke licentieactivering met de meegeleverde geldige licentiesleutel.

Is de aankoop en het gebruik van gebruikte SQL Server 2019 Standard 2-Core software legaal?

Ja: Bij Wiresoft kunt u erop vertrouwen dat voor klanten niet alleen de aankoop van SQL Server 2019 Standard 2-Core als gebruikte software, maar ook het daadwerkelijke gebruik ervan geen wetten overtreedt, omdat: Deze aangeboden software komt uit de licentievoorraad van een bedrijf. Dit is belangrijk omdat de geldige jurisdictie niet alleen de handel met door Microsoft gebruikte software toestaat, maar ook het gebruik ervan; deze feiten zijn reeds herhaaldelijk bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken.

Welke andere voordelen heeft gebruikte SQL Server 2019 Standard 2-Core software?

Gebruikte software van Wiresoft heeft voor onze klanten het economische voordeel dat ze hun softwarevoorraad veel goedkoper kunnen updaten om up-to-date te zijn. Dit wordt ook weerspiegeld in de bedrijfskosten, want gebruikte software van Wiresoft biedt ook controlezekerheid dankzij de volledige verificatie van alle kopers!

Bij Wiresoft vindt u niet alleen de SQL Server 2019 Standard 2-Core editie als goedkope gebruikte software, maar ook de Standard editie met Server/CAL-licentie en andere edities van SQL Server 2019, naast oudere versies van Microsoft SQL Server; het brede Wiresoft-portfolio van gebruikte software omvat ook vele andere Microsoft-programma's - met alle genoemde voordelen. Als u vragen hebt over uw core-based licenties van SQL Server 2019 Standard of een andere editie, kunt u altijd gebruikmaken van ons deskundig advies via chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën