Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL
MS Visio Professional 2016 - koop de meest uitgebreide editie voor professionele visualisaties als een enkele licentie Met Visio Professional 2016 hebben gebruikers de beschikking over een maximaal aantal tools en sjablonen om op...
€ 134,90 *
MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD
Microsoft Visio 2016 Standard Op veel gebieden moeten technische illustraties, schema's of plattegronden worden weergegeven. De Microsoft Visio 2016 Standard software oplossing is ideaal voor dit doel. Dit is een visualisatietool die...
€ 118,90 *

Microsoft Visio 2016 - jouw oplossing voor diagrammen en visualisaties

Microsoft Visio 2016 is krachtige software voor het maken van diagrammen en visualisaties die wereldwijd door bedrijven en particulieren wordt gebruikt. In dit artikel leer je waarom Microsoft Visio 2016 een onmisbaar hulpmiddel is voor het visualiseren van complexe informatie.

De kernfuncties van Microsoft Visio 2016

  1. Veelzijdige sjablonen: Visio 2016 biedt een breed scala aan sjablonen voor diagrammen, stroomdiagrammen, organigrammen, plattegronden en meer om je op weg te helpen.

  2. Intuïtieve gebruikersinterface: de gebruikersinterface van Visio 2016 is gebruiksvriendelijk en stelt je in staat om eenvoudig diagrammen en visualisaties te maken en aan te passen.

  3. Gegevenskoppeling: Je kunt gegevens uit Excel, SharePoint en andere bronnen in je diagrammen integreren om realtime informatie te visualiseren.

  4. Samenwerking: Met Visio 2016 kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd aan een diagram werken en wijzigingen in realtime bijhouden.

De voordelen van Microsoft Visio 2016

  • Professionele visualisatiesmet Visio 2016 kun je professionele diagrammen en visualisaties maken die complexe informatie eenvoudig te begrijpen maken.
  • Verhoogde efficiëntiede software helpt je om bedrijfsprocessen te optimaliseren door workflows en structuren te visualiseren.
  • Op gegevens gebaseerde besluitvormingdoor koppelingen met gegevensbronnen kun je op gegevens gebaseerde beslissingen nemen en gemakkelijk trends herkennen.

De nieuwste updates en functies

Hoewel Visio 2016 niet meer de nieuwste versie is, biedt het nog steeds waardevolle functies. Enkele van de updates en functies zijn:

  • Office-integratievisio 2016 integreertnaadloos met andere Microsoft Office toepassingen zoals Word en PowerPoint om je diagrammen in te voegen in documenten en presentaties.
  • Geavanceerde vormbibliothekende software heeft geavanceerde vormbibliotheken waarmee je specifieke branche- en toepassingsdiagrammen kunt maken.
  • Cloud integratieje kunt je diagrammen opslaan in de cloud en ze overal openen om samenwerking te vergemakkelijken.

Microsoft Visio 2016 is een bewezen oplossing voor het maken van diagrammen en visualisaties die door veel bedrijven gewaardeerd blijft worden. Als je op zoek bent naar effectieve manieren om informatie te visualiseren, kan Visio 2016 een waardevolle aanvulling zijn op je gereedschapskist.

Categorieën