Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
zekerheid-achtergrond

Welkom bij Wiresoft Software Assurance!

Maximaliseer de waarde van je software-investering en blijf technologisch up-to-date met onze uitgebreide Software Assurance. Als toonaangevende leverancier van tweedehands software bieden we je de zekerheid en flexibiliteit die je nodig hebt om het maximale uit je IT-infrastructuur te halen. Wat is Software Assurance? Software Assurance is een programma dat jou als Wiresoft-klant tal van voordelen en diensten biedt. Hiermee kun je het volledige potentieel van je gebruikte software benutten en geld besparen.

 

De voordelen van Wiresoft Software Assurance

 

Gratis upgrades

Met onze Software Assurance krijg je gratis upgrades naar de nieuwste versies van je gebruikte software. Blijf technologisch up-to-date en profiteer van de nieuwste functies en verbeteringen.

Rechtszekerheid en compliance

Met onze Software Assurance bieden we je rechtszekerheid en zorgen we ervoor dat je gebruik van de gebruikte software voldoet aan de geldende licentievoorwaarden. We ondersteunen je bij het voldoen aan de compliance-eisen en zorgen ervoor dat je de software legaal en zonder risico kunt gebruiken. Vertrouw op onze expertise en minimaliseer potentiële juridische en financiële risico's die samenhangen met het gebruik van tweedehands software.

Technische ondersteuning

Als Software Assurance-klant krijg je technische ondersteuning van wereldklasse van ons ervaren team. We zijn er om je vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en je te helpen bij het oplossen van problemen. We helpen je het beste uit je gebruikte software te halen.

Flexibiliteit in licentiegebruik

Wiresoft Software Assurance geeft je de flexibiliteit om je gebruikte softwarelicenties te gebruiken. Je hebt de vrijheid om ze op verschillende apparaten te gebruiken of ze naar wens over te dragen aan andere gebruikers. Hierdoor heb je volledige controle over je gebruikte licenties en kun je je resources efficiënter inzetten.

Waarom Wiresoft Software Assurance

 

Bij Wiresoft zijn we gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands software van hoge kwaliteit.

Onze jarenlange ervaring en uitstekende klantenservice maken ons de ideale partner voor je software assurance behoeften.

Verhoog je productiviteit, verbeter je IT-infrastructuur en blijf technologisch up-to-date met Wiresoft Software Assurance.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod en hoe we je kunnen helpen het beste uit je gebruikte software te halen.

Neem de volledige controle over je gebruikte software met Wiresoft Software Assurance en ga vandaag nog aan de slag!

  • Bij Wiresoft zijn we gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands software van hoge kwaliteit.
  • Onze jarenlange ervaring en uitstekende klantenservice maken ons de ideale partner voor je Software Assurance behoeften.
  • Verhoog je productiviteit, verbeter je IT-infrastructuur en blijf technologisch up-to-date met Wiresoft Software Assurance.
  • Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod en hoe we je kunnen helpen het beste uit je gebruikte software te halen.
  • Neem de volledige controle over je gebruikte software met Wiresoft Software Assurance en ga vandaag nog aan de slag!
Categorieën