Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 VOOR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 VOOR MAC
Visual Studio 2019 voor Mac als enkele licentie Visual Studio voor Mac in Professional Edition 2019 is de nieuwe versie van de beproefde geïntegreerde ontwikkelomgeving voor .NET op Apple-computers waarmee je code kunt bewerken, debuggen...
€ 310,90 *

Microsoft Visual Studio 2019 voor Mac: een krachtige IDE voor Mac-ontwikkelaars

In één oogopslag

Microsoft Visual Studio 2019 voor Mac is een uitstekende geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) die speciaal is ontworpen voor Mac-ontwikkelaars. Met deze software kunnen ontwikkelaars eenvoudig en efficiënt native Mac-applicaties, mobiele apps en webapplicaties maken en beheren.

De hoogtepunten van Visual Studio 2019 voor Mac

Platformoverschrijdende ontwikkeling

Een van de opvallende functies van Visual Studio 2019 voor Mac is de mogelijkheid om platformoverschrijdend te ontwikkelen. Ontwikkelaars kunnen applicaties maken voor macOS, iOS, Android en het web, waardoor ze een brede gebruikersgroep bereiken.

Intuïtieve gebruikersinterface

De gebruikersinterface van Visual Studio 2019 voor Mac is uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig te begrijpen. Ontwikkelaars vinden snel hun weg en kunnen efficiënt werken. De IDE biedt een breed scala aan geïntegreerde tools en functies om de ontwikkeling te versnellen.

Cloud integratie

Visual Studio 2019 voor Mac biedt naadloze integratie met Microsoft Azure, het cloudplatform van Microsoft. Dit maakt het eenvoudiger om applicaties in de cloud in te zetten en te schalen en geeft ontwikkelaars toegang tot een verscheidenheid aan clouddiensten.

Ondersteuning en gemeenschap

Microsoft staat bekend om zijn ondersteuning van de ontwikkelaarsgemeenschap, en Visual Studio 2019 voor Mac is daarop geen uitzondering. De IDE wordt regelmatig bijgewerkt en biedt toegang tot uitgebreide bronnen zoals documentatie, tutorials en forums. Dankzij de actieve community kunnen ontwikkelaars kennis en ervaring delen en van elkaar leren.

Conclusie

Microsoft Visual Studio 2019 voor Mac is ongetwijfeld een eersteklas ontwikkelomgeving voor Mac-ontwikkelaars. Met zijn cross-platform ondersteuning, gebruiksvriendelijke interface en naadloze integratie met de Microsoft Azure cloud biedt deze IDE alle benodigde tools en functies om hoogwaardige applicaties te maken en te beheren. Als je op zoek bent naar een uitgebreide ontwikkelomgeving die is afgestemd op de behoeften van Mac-ontwikkelaars, dan is Microsoft Visual Studio 2019 voor Mac de perfecte keuze. Het stelt je in staat om je ontwikkelprojecten efficiënt en succesvol te realiseren.

Categorieën